СЕМ глобява TV7 заради Бареков, насаждал нетърпимост

Съветът за електронни медии (СЕМ) реши да глоби телевизия ТV7 заради изказванията в ефир на водещия на сутрешния блок Николай Бареков срещу протестиращите земеделци. Самият той обяви, че решението е "смъртна присъда".

Обратно в новината

Коментари - СЕМ глобява TV7 заради Бареков, насаждал нетърпимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мирно немирно, това си беше барикада на централен площад. Аз не съм видял трактори под Акропола, под Айфеловата кула, или пази Боже под Кремльовските стени!? Кметицата ги поглези, ама хайде !

ТВ7 НЯМА НУЖДА ОТ ХОРА КАТО БАРЕКОВ.НА ТЪПИ ЖУРНАЛИСТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ТРИБУНА.ВЪН БАРЕКОВ ОТ ТВ7

Този селски идиот каза че бил "моралният победител" ... и счупи тЪпомера за най-безсмилена употреба на този израз. То бива да няма хич връзка с реалността, ама чак толкова не бива бе барбенкоффф. Ама то не е като да друсаш гюбеци и да се мазниш сервитьорски на мутрите. Жалък кретен. В нормална страна тоя щеше да е под нивото на селски шут.

Хайде стига а??? Аз съм от София ... проследил съм съсловие до момента от 1902 година... И казвам: МАРШ НА БОКЛУЦИТЕ СЕЛСКИ ОТ София. Заради тях аз да не мога да работя я у лево А? И ако някой има проблем да пише под коментара да си уреждаме срещи... Ха да видим стиска ли ви?

хахахаха идиотията ти прелиа, та чак ш са удавиш. Ти верно ли смяташ че имаш някакво "потекло" ??? София е била една помойна яма, избрана заради военно стратегически цели за столица. В едно Дряново сигурно е имало повече хора с "потекло" отколкото в цяла Шопландия. Прочети пътеписите от Средновековието и Ново време да видиш какво са казали за Софийското пОле - "тъжно, мрачно,мизерия, глад. полу дива пасмина"..... потекло??? Най-старите софинци са просто тези от първите вълни преселници. В нашата литература са останли доста описания какво са мислили самите те - прадядовците ви за Софето - една кална картофена нива с много възможности за печалба.

София 1870 - 16 000 жители, половината турци,арменци и т.н. половината българи - турски слуги, другите копачи и овчари, има няма няколко стотин с "положение" Към 1902-а София вече 65 000 жители. АКо въобще казваш истината, шанса вашите да не са били преселници е много малък. А пък да са били с "потекло" - нищожен. АКо беше казал че рода ти е от Дряново, Калофер, Карлово, Пловдив и т.н. шанса ти щеше да е десетки пъти по-голям. Смешник

кризите винаги си търсят пролети. ако на някои подранили птички не им се режат крилцата значи....сме стигнали край на глуха улица. плащаме достатъчно за да съдят и затварят престъпници, но сме дърти да сме гладиатори - плячка на медии.

На крив ... космоса му е крив. Не ми е бил Барек , най ми е бил Бюрек.

Бюрек серсем...

Хайде всички селяни начело с Барека да си ходят по родните места... София си е на софиянците, омръзна ми отвсякъде да ми мйекат провинциалисти!

Бареков се поболя да лиже краката на властимащите - време е да слезе от екран!

Бареков е блюдолизец! "Журналист" без елементарно възпитание, който лежи в краката на всяка власт и това наказание му е малко!

Аз пък не виждам нещо неестествено, нечувано или нетърпимо в изказването на Николай Бареков. Просто истината и такава и той си е позволил да я каже биз страх. И мен ме дразнеха трактористите, които не знеаха за какво точно са дошли и какво искат - е поне могат да се похвалят сега на село, че са били в София:))))) То не може само да се скача по площадите и да се искат пари, да си погазва всякакво възпитание и култура. Браво на Бареков!!!!

предлагам нито един коментар с обидни квалификации да не се публикува. това е с цел защита психиката на пишещия и на четящите.гнили думи се употребяват от гнили хора-те вредят на себе си и на околните.освен това забелязвам , че основня смисал на коментара са тези обидни думи и нищо друго и повечето са написани от един и сащ човек.апелирам за здравословна медиина среда.ние се нуждаем от това не някои друг.

Отричане на свобода на словото е отричане на Демокрацията. Основни белези на Демокрацията са : Корупция, убийства, обири на Банки, отвличания. Списъкът е много дълъг . Отричане на Демократичните хубавини е искане за Комунизъм признат за лоша дума от Демократите.

естественно че алексеи петров стои зад стачакта на тракторите..отвличанята ,порачковите убииства,и много жестоки деаня....мисля че бареков имаше нормална рекзя,всеки човек с достоинство би реагирал остро!просто форумите институзиите са пални сас червени кариеристи,които са готови на всичко за властта! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво очаквате от човек, който е забавлявал хората с мушнат дудук в гащите и въртеливи движения с ханша!!!И този ми е станал "елитен" телевизионен водещ!От цървул, чепик не става Бюреков!!!!

Я кажи кой е най-добрия български журналист?

георги ифандиев - питаи ме некое друго въпросче ;)

Бареков е виновен ЕДИНСТВЕНО за изцепката със "селяните"... Но това е по-скоро комично! Той е една еманация на селяка, дошъл в столицата и започнал да се "гражданее"... За невръстните чатещи по форумите е приемливо да се разделят на "селяни" и "граждани", на "варналии" и "бургазлии" и тем подобни глупости! Но за водещ журналист? А иначе пък Бареков се подмазва на Борисов, но това не превръща истините, които изрича, в лъжи! А Борисов ще го оцени историята и... Бареков:О)))!И още нещо... Българските журналя, подведени от максимата, че "четвъртата власт" трябва да бъде коректив на властта, се юрнаха да критикуват властта! Ами какво правим бе, журналя, когато властта прави нещо в угода на ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС? И тия тъпанари, защото за тях ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС е интереса на господарите им, които им пълнят копанката, не различават градивните усилия на властта и ето ви нишата за Бареков, който с голям кеф я зае и добре я експлоатира. Като яко се мазни на Борисов, но същевременно заема и позиции в полза на интересите на обществото...Кой разбрал, разбрал...

ДНЕС ГЛЕДАХ ТВ7 СУТРИНТА.АМИ ЩО ДА КАЖА ГЛУПАК,КРЪГЪЛ ГЛУПАК Е ТОЗИ БАРЕКОВ.ЗАДАВАМ СИ ВЪПРОСА ТЕЗИ НЕГОВИ НАЧАЛНИЦИ И ТЕ ЛИ СА КАТО НЕГО,ЧЕ ГО ТРАЯТ.ЖАЛКО ЗА ДОБРАТА ТВ7 БАРЕКОВ ЩЕ Я СЪСИПЕ.

ПРАИЛНО Е ПОСТЪПИЛ СЕМ. ВЯРНОЕ, ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ДА ДЪРЖИШ ПРОСТАШКИ С ДРУГИТЕ.

никак не съм учуден от реакциите в този долнопробен форум но все пак си зададох въпроса-като плюят по Бареков защо никой от тези платени червени дрскачи не повдигна въпроса"какво правеше трактора на това заседание и в качеството на какъв"?????не им е удобно на червените престъпници и за това само фекалии произвеждат за да смърди.....другото не е важно

Тоа нема да се оправи г-н Лозанов. Да се манипулират хората да нарушават законите май не е работа на СЕМ а на други институции...Да му мисли следващия на който в интервю на живо ще му бъдат рязани думи от контекст . Щеше да е мъжко да признае че е залитнал по Гьобелс а не днес да се крие зад трактор. Хората знаят за селските корени, знаят и за милионите на зърнари. Но знаят и че столица с провинция прави държава а не война. трактори се бракуват или съдят, но не се режат и палят смело..с чужди ръце. май, май тоа е пил хапчетата на Болен..нема да се оправи.

ТОА не зная дали ще се оправи но ти НЯМА! личи ти от всякъде неграмотнико и за това така се пениш.........чалга,2 ракии и лук и да си лягаш

ма на тоа Лозанов му каза че манипулира 2 пати поне. Само Лозанов е бил "раколебан" за глобата, гостува му а тоа го вратка гаче е мечка на синджир. аз за убаво - да не пие теа хапчета че не види кой му е приятел. ти да не си онзи от Пловдив де в една трета тв се обаждаше че палил в Катуница каща без мебели и ако ги викнат че додат и в Софията за тракторите. ей тъй - за идеята а не за парата...време му е на бареков да отива в ..друга власт - политиката. оная - кафявата. питам се що ли мислят другарите немци.

В официално писмо на Бареков до БНР и СЕМ коректорите на вестника откриха 27 правописни грешки.

Искам да попитам г-н Лозанов.Откога СЕМ с превърна в другарски съд???Не разбирам като какъв присъства "Трактора" там?И това доживяхме,бандит номер едно да присъства на заседание на СЕМ.До скоро г-н Лозанов Ви мислех за свестен човекУви!

Че този присъства и впрезидентската качпания, че тук ли няма!

А БЕ ТЪПО ПЪРЧЕ ТИ ЗАБРАВЯШ ЛИ ЧЕ СИ РОДЕН В БАНЯ ТОВА ДА НЕ БИ ДА НЕ Е ПРОВИНЦИЯ? ОТ КЪДЕ БЕ ТЪПО КОПЕЛЕ СЕ ПРЪКНА И КАКВО КАТО СИ ОТИШЪЛ В СОФИЯ ,ДА НЕ БИ СОФИЯ ДА ТИ Е СОБСТВЕНОСТ ДА НЕ ТИ Е ВЛЕЗНАЛ НЯКОЙ У ВАС ИЛИ ИСКАШ ДА ТИ ВЛЕЗНЕ ТРАКТОР ВКЪЩАТА? НАЙ СЕТНЕ СЕ ВИДЯ ЧЕ И ЗА ДУДУК НЕ СТАВАШ А ЗА ЖУРНАЛИС -ИЗОБЩО!

Ех, Бюрек... Бюрек ... и ти си един софиянец

благодарение на бареков и тв7 в България няма вече бандити, бойко за това да отреже лентичка.

това самозабравило се лайнарче,производно на Бойко Борисов какво иска?Прави са били,че са му викали Дудука!

Бареков нека майка ти да бъде с мен! Подлога.

Браво бе и вие превъзнасяте Ники Дудука за журналист! Това чудо с интелекта дето го има тука щеше да лъска обувките на... черните! Майната е толкова журналист, колкото оня лаборантът Валерий Обретенов е лекар-мамолог. Верно е оня 30 години ви води за носа, що и тоя да ви не води...

като ти гледам IP-то,точно си от Флорида,в лево от Филиповци

Честит "Златен скункс" за "Право куме, в черните очи". Дудука срещу Трактора. Гласувайте с SMS-и за Вашия фаворит и гледайте най-новото риалити шоу, докато чакаме да дойде Българската Коледа. Г-н Първанов, не се засягайте. Нито сте тракторист, нито президентският ви автомобил е "улична таратайка" без "Каско".

А въобще ако искаме здраво общество някой, но не трактора,а учени,философи и културни дейци да предложат прилични и достойни предавания,защото наличната пошлост и сквернословие са причината за упадъка на нравите и морала.Дали в арабските държави има такива неща-пияни,дрогирани и с леко поведение да дават акъл. Няма, затова и имат семейства,деца,богатства и Господ им е дал и нефт.А ние големи забавления от сутрин до вечер по 50 канала, а сме за рев.

До Алекс -Гледай тогава БТВ и по точно Слави Трифонов, който е платена комунистическа подлога.

Бареков представлява тоалетното пате на властта, явно не му е лесно...

КАКВА РАБОТА ИМА "ТРАКТОРА" В С.Е.М.? ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ БЕШЕ РАЙ ЗА БАНДИТИТЕ МНОГО ЛИПСВА НА БСП И НА СДС.

Че този присъства и впрезидентската качпания, че тук ли няма!

И АЙДЕ СТИГА С ТАЯ ГЛУПОСТ ДЕТО МИ "ДАВАЛИ ХЛЯБА"! НЕ МИ ГО ДАВАТ, КУПУВАМ СИ ГО. СКЪПО И ПРЕСКЪПО. МАКАР ДА СЪМ ГИ ДОТИРАЛ И С МОИТЕ ПАРИ. НА ВАС БЕЗ ПАРИ ЛИ ВИ ГО ДАВАТ В МАГАЗИНА? БАЧКАМЕ ЗДРАВО ЗА ТОЯ ХЛЯБ. И НЕ КРАДЕМ ДДС, НЕ НИ ДОТИРАТ, НЕ ЛЪЖЕМ В ДЕКАРИТЕ.

НА ПЛАТЕНИТЕ МЕКЕРЕТА ОТ "ПОЗИТАНО" ЛИГИТЕ ИМ ХВЪРЧАТ ИЗ ФОРУМИТЕ. НАХВЪРЛИХА СЕ ВЪРХУ ЧОВЕКА, ЩЕ ГО ИЗЯДАТ. ЕЙ, МНОГО СТЕ ГЛУПАВИ, БЕ! НИМА НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е МНЕНИЕТО НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ? НАРОДЪТ ГЛАДУВА, А ТУКА ПРАТИХА ШЕПА НЕГРАМОТНИ СЛУГИ ДА РЕКЕТИРАТ ЗА ОЩЕ И ОЩЕ МИЛИОНИ ОТ ДЪРЖАВАТА, ДЕМЕК - ОТ НАС. ЗАМИНАХА СИ С ПОДВИТИ ОПАШКИ... КАТО ВАС СЛЕД ИЗБОРИ... НАСТРОЙВАЙТЕ ОЩЕ НАРОДА, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И 4% НЯМА ДА МИНЕТЕ...

Бареков също е провинциалист дошъл в София чрез подмазвания на шефовете си, а сега е най-големия ибрикчия на Делян Пеевски

Този реши, че е хванал Господ за шлифера, само защото ББ му позволи да му ближе зад...ка. Той ББ и на Волен му беше пуснал, но само до момента докато намери начин да го изрита мнооого болезнено.

Този смешник забрави певческата си кариера по гнусните кръчми, забавлявайки пиянки и цигани.

По голям боклук от това самозабравило се нищожество няма в никоя друга телевизия. Заради него не гледам Тv7.

Жалко е, че отрепки като Бареков се наричат Журналисти. Заради такива като него журнализмът се превръща в най-презряната професия.

Бареков е истинки гербер.

За Бареков - много непрофесионално, неетично, глупаво, егоистично и инфантилно изказване на незрял и надут осмокласник!!!

Тоя Бареков не беше ли същия дето си правеше пиар на гърба на хората в Катуница,а сега обижда хората на селяни,манипулираше и насъскваше.Ти от кои си бе Бареков?От кой ядеш хляб ?В една западна медия отдавна да си издухам и да ходиш да сееш картофи и да видиш как се вади хляб.

бареков е едно прехвалено и лансирано от мутрите на гроб мекере! Той да не би да е от София, да се прави на местен. Виждам, че родните пловдивчани не го харасват. Що не отиде във филибето при майните, да му теглят една яка майна! В друга страна адвакотите на "този боклук" щяха да му съдерат за.ника от дела за обиди, да нямаше да може да си намери работа като журналист НИКОГА. А най-много да продава вестници в Столипиново-/span>-дистрикт.

Бареков и Лозанов!

много грубо от негова страна.Не може всички да сме столичани и ние на село сме хора

този пак кога стана юрналист!!?? колио чака-раката!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

съгласна съм с него, като изключим това ,че и той е селянин. А като него има много, идват да живеят в София и се мислят вече за софиянци!

Бареков искам да се видим лице в лице..............

ЛЕШОЯДНО ДПС ПАРВЕНЮ със съмнително образование и ЖЕСТОКИ АМБИЦИИ !?

не знам какво е казал Бареков , не знам дали нещо въобще е казал, пък и така да е , тия дето пратиха с трактори за 17000000 лева марионетки а отидоха да купонясват с бентлита в скъп хотел не ви ли дразнят или вие си падате по това някой да ви прави на шантави - държавата отдавна е цирк

а на нас какво ще целунеш бе джанъм?