Красимир Ципов от ГЕРБ - единствен кандидат за шеф на ЦИК (видео)

Останалите партии не го искат, но и не предлагат друг, стана ясно на консултациите при президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от комисията на близача!

Мунча забърка тая каша обслужвайки руските интереси и олигарсите на прехода. Сега ги подканва да действат експедитивно. Нямам думи.

Лошият матриял,май ще избере простака,щом не може да представи председател на ЦИК.

Значи има такъв народ въобще не вярваха че ще преминат бариерата за влизане. И сега са в шок не знаят какво става. Отделно че там са само шутове. И как така само гроб предложиха председател. Искат да управляват а нямат хора.и не знаят как. Кои им е виновен.

Тези които не са платили и 1 лв. данъци и такси най-много квичат тук и навсякъде каким се харчат държавните пари, парадокси български.

Чаларите и бесепарите един шеф на Цик не могат да изкарат , пък камо ли Министър-Председател. Мижитурки , които знаят само да плюат по всичко свястно маправено.

Едва ли има по-подходящо име за председател на ЦИК от Красимир ЦИКов.

Бате Бойко пак го наигра с двеста.

Някой запознат ли е каква е ролята на председател на ЦИК и изобщо какво повече от другите върши ? Няма ли да публикуват и заплатите на досегашните членове на ЦИК? Раздадоха ли си едни пари извън заплатите и защо? Те са за наша сметка и имаме право да знаем!

Има ли по голяма наглост от тожа да се опиташ да нарушиш кодекса недоносче , които ти си направил ,това което наблюдавах е смях през сълзи. Ако това е промяната ...... не благодаря!!!!

Та до днешното изпълнение с избора новия шев на ЦИК единодушно от ГРОБ .....прозират задкулисни договорки между Трифонов и бойко Борисов

Срам ме е че тези... (трудно ми е да намеря думите), "пораснали, но деца по акъл", управляват нас и държавата ни. Никой нямаше предложение за председател, освен ГЕРБ, и другите скокнаха против това предложение, не заради човека, а защото е от ГЕРБ. Само онзи лолю от Д.Б. изтъкна един аргумент, другите го направиха напук. Е как да очаквам от тези да управляват честно, мислейки основно за хората? Та те егото си не могат да загърбят... Не знам защо повечето от тях изобщо са отишли на тези консултации, може би просто да се разходят и да ги поснимат малко журналята, да се бият после по гърдите че са по медиите. Даже трътлата Манолова, по едно време от яд ли от какво, чак напусна. Но Радев беше честен този път, хубаво им го каза "Ще направим жребии, но ще има само един плик". :)

Зеленото чорапче какъв е горд и напет... Победител излезе... ооох Боже, Боже Боклук, серсем, първеню, тъпанар, марионетка, парцал, продажник, предател, фатмак, калъф, каиш, чегевара, лизач, робофил, наколенко, шумкар, гьонсурат, селяндур, ... нещо да сум пропуснал?

Минусите са, защото пропускате много други съществени и много подходящи епитети.

Кой е гьон сурат? Този който му говориш а той не отбира, този който използва всички държавни разбирай народни ресурси за собствена облага. Кой е този който козирува и лиже земята пред равните ни европейци. Кой им ближе задниците . Е има само един който козирува и това е : ТИКВАТАААА.

Да се блокира iP НА Незнайко. Съдържа обидни изрази по адрес на президента.

Пропуснал си да си признаеш, че или си толкова тъп като ББ или че имаш някакви други интереси за напишеш този пост.

БЛИЗАЧ!

Вижте ги Хр Иванов и Атанас Атанасов строени до Мая пчеличката . Няма да гласувам повече за Демократична България - въпреки че уважавам Атанас Атанасов.

Винаги първо се избира състав на каквото и да е и те си издигат кандидатури за председател. Все едно първо да изберем председател на народното събрание а после избори за депутати. Закон за избор на ЦИК на ниво бетер Закона за етажната собственост и тем подобни глупости - б@сиииииииии

фатмака много хрисим го раздаваш-елементарно същество, направиха урудлив закон за да му угодят а сега пак с цялата си наглост сочи другите за виновни.свиня. между другото указа за Белене коя нощ да го очакваме?

Алооо,пиша втори пост за това безумие,Ало,ало,Вие акъл имате ли?!?Как по-дяволите решихте да не предложите никой за председател на ЦИК,след като променихте закона защото изборите били фалшифицирани?!?Приемаш закон,после даваш отговорността за следенето му да е в ръцете на фалшификаторите?!?!По-голяма тъпотия не знам дали има.Сто и кусур човека там не се сетихте каква ще е реакцията на хората ли?!?!?!?!?!?Аз просто не мога да повярвам....Вие не сте за политици,трябва да работите като общи работници някъде(С голямо извинение към хората които се трудят като такива.....)

Да не избират ЦИК на партийна квота,а да са надпартийни и независими като съдиите.Ама няма кой да слуша.Сега ще се изпокарат,кой да е Председател.Ами другите 60% дето не гласуват,коя ЦИК ще ги представлява.

"от ГЕРБ заявиха, че е недопустимо ръководен пост в ЦИК да бъде избиран с жребий." Тулупите от ГЕРБ да прочетат историята. В люлката на демокрацията - Атина - постовете са се определяли по жребий между кандидатите. Справка: времето на Перикъл.

Тулупите, обичайно плюещи по бойковото правителство защо не си предложат председател на ЦИК? Аз даже мисля, че така ще е по-добре, че със сегашния деформиран изборен закон, ЦИК ще берат големи ядове, а и после чалгаря ще се оправдава с председателя на ЦИК.

Някoй

това е друг въпрос. Аз коментирам изявленията на ГЕРБ. Какво правят от ИТН е друга тема.

Никой от "новите" стари не иска да поеме отговорност. Плюенето от страни е винаги по-лесно и най-важното напълно безотговорно

Ципов и Барни Ръбъла близнаци ли са?

Някoй

да, разноутробни!

С другите юридически гении - Тошко Африкански, Маямата, Бидончева, Ристьо Маджото, Хаджигейов и смрадливия арменец

баджанак, баджанак!!!! Слави кога ще изпълни песента в прослава на Радев ....

Ние ще направиме закона, вие си правете изборите! Мишкииии!

Ако ПКП не беше заета от Караянчева, бих я присъди на другаря Ципов за цялостното му творчество.

Ристьо Маджов и ИТН писаха закона, а юристката на Радев му обяснява на Ристьо, какъв е закона, в чиито писане и гласуване участва лично Ристьо, а най готино беше, когато Радев отне думата на Манолова и и каза така да говори в парламента, но не и в президентството, Манолова цялата почервеня, хахаха, голям цирк

Нали се сещате за една гъба, дето външно прилича на ядлива, а си е отровна- мухоморката. Такава ли е и станала червена и маяморката?

Или има нещо друго, което тепърва ще разберем, или ИТН направиха щедър подарък на ГЕРБ. Което е меко казано смущаващо. Както и останалите партии, между впрочем. Не винаги очевидното е видимо на пръв поглед, но колкото и да се взирам, не намирам причина за подобно бездействие от страна на останалите партии. Анти логика е.

Защото ЦИК ще се осе.. рат, поради новия кодекс и разнасяне на машините по света и затова те не искаха да имат председател на комисията, защото знаят, че ще има много проблеми за изборите, по това което те сами написаха в изборния кодекс

Мика Зайкова: Имате милиончета за субсидията си, а нямате пари за пенсионерите 05.05.2021 „Само преди 10 минути вие гласувахте да си запазите субсидията. Донесохте от девет дерета вода, за да докажете, че трябва да имате милиончета във вашата субсидия, а сега за българските пенсионери няма пари“. С тези думи народният представител от „Има такъв народ“ Мика Зайкова се обърна към представителите на ГЕРБ по време на обсъжданията в парламента за актуализация на пенсиите. „Не си ли спомняте какво каза господин финансовият министър, че нашият фискален резерв е в прекрасно състояние и има 8,5 милиарда там. Колегите са изчислили колко трябват – 185 милиона на месец. До края на годината трябват 1 млрд. и 110 милиона лева. Извинявайте, колеги, но ще намерите пари за българските пенсионери“, каза Зайкова. „Българските пенсионери мизерстват, те са най-бедните в Европа. Не ви ли е неудобно да кажете, че няма пари. За всичко друго имате пари. Милиончетата да си ги сложите в субсидията имате, а нямате пари за българските пенсионери. Ще намерите! Има във фискалния резерв пари!“, категорична бе тя.

си изпълниха задачата С машините искат да фалшифицират изборите, за да превърнат България в Диктатура като Беларус и да ни извадят от Европейския Съюз и НАТО. Това Престъпление вече го направиха и Радев по тъмни доби го обнародва скоростно в Държавен вестник. Зад всичко това стоят руските служби - БСП, ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС.

Точно с машините не могат да се фалшифицират изборитр При машинно гласуване няма недействителни бюлетини При гласуване с хартиени бюлетини всяка една бюлетина може да стане недействителна. Ако с недействителни бюлетини се влизаше в парламента, щяха да са втора парламентарна сила.

ех наивнико, питай мадуро дали немогат да се фалшифицират избори

Това е бягане от отговорност! Не не интересува никоя партия, но такова безобразие рядко се наблюдава! Всеки казва: управлявай ти, а аз ще те ругая отстрани! Затова и боко управлява - защото има мъди! Мечтая за модерен политик с мъди ;)

Мечтаеш си за политик с мъде?! За да му ги лижеш ли? Вече ти омръзна да лижеш дебелия задник на Тулупа и реши да се пробваш с мъдете!

Явно знаете, как се лижат мъде! Няма да ви отнемаме тази наслада! Не знам защо все боко ви е в устата?!? Или мъдете му?!?!

Протестите си го набиха с 200!

"определили вие" Радев тиимаше думата, ако нещо не ти е харесало да го върнеш с вето или с някъв коментар, сега не се прави на ни лук ял ни лук мирисал, по подъл и долен човек не е имало в полтиката ни!!!! Прост, като гадулка, как е било възможно да те направят генерал, ми ит жертва цяла България заради брантията си, дето те напраила баджанак с всички партии почти

Е па няма да се различава от гербераските подлоги дето все ги ''избират'' че друг кандидат няма:)))))

Поредният цирк след като гербераст курдисаха отново да е шеф на цик... Според мен на следващите избори и 40% ще да са много на гласувалите защото се вижда че приказката ''ако с избори се решава нещо щяха да ги забранят'' се доказва....

“ Красимир Ципов от ГЕРБ - единствен кандидат за шеф на ЦИК (видео)” Понеже съм много възпитан, да го кажа така: - Ципров да го духа!

Аве,тея си правят ташак с хората!!!!Цял нов закон приеха,и накрая не можаха да сложат един който да следи за него...ХАХАХАХХАХСХСХАХАХАХ!!!!!АЛОООООООООООООО,Вие нормални ли сте бе?!?!?!??!

Преди да коментирате тук и да пишете глупости,прочетете какви са правомощията на председателя на ЦИК.От него нищо не зависи,а решенията се вземат с две трети от членовете.Този ход е поредната гавра с мутропитека от Банкя и простите му последователи.Попаднаха в собствения си капан.

гербилопитеците не могат да мислят. Прости нямат с какво!!! Правят всичко така както им нареди техният вожд и учител Винету Банкянски. Без него те са просто стадо мърши. И понеже той е прост и те са прости, та се разбират.

Така е. Все съм виждал прости пора в живота си, но толкова прости като Борисов и некадърната и алчна и себична паплач около него не само че не съм виждал, но не съм и допускал, че може да се пръкне, да съществува. Тези са толкова прости, че са почти сюрреалистични, нереални. Примерите вече са безброй, спомнете си например карикатурата Барни Ръбъл като министър, ето на правосъдието и най-голям правен капацитет на ГЕРБ, дето се бе заел да ни поправя и .. Конституцията?!? И как щеше да си счупи кръста като се навеждаше да целува ръката на изживяващия се за голям мафиотски бос Борисов, невероятни карикатури...Патология!

Друго си е викаш един руски поп да ти дойде на гости и да ти блъска по масата а ти да скимтиш с наведена глава или да криеш за инцидента на баща си като най-обикновен пъзлю или да те изритат като помияр от Европа затова че се правиш на тарикат или да те снимат със свалени гащи докато си задоволяваш най първичните нагони

Тази десислава атанасова по-противна и от вожда й. Някакви заучени фрази и все гледа да клъвне. Много неприятна.

Имам чувството, че всичко си искат ББ да се върне пак. Така е по-сигурно, Седят на сянка и плюят - герб туй, герб онуй. Дойде им сега да управляват, а те пак за избори се готвят. Като са толкоз смели що искат промяна на изборното законодателство? Ние за това ли сме ги рпатили там или да ни спасяват от кризата? Избори до дупка? Нима има и 10% българи дето да искат това? Да правят там правителство и да действат, стига само плямпане и хватки. Аз го виждам така - Слави ще види толкоз депутати през крив макарон. ДБ ще си запазят процентите, БСП и ДПС са си стабилни ядра. Но явно ББ и Патреотите ще се завърнат. Просто не виждам някой да повярва на "новите" след цирковете дето разиграват. Бийте ГЕРБ, бийте ги на тяхната игра и играйте мъжки. К'ви са тия лиготии?

Партиите от протеста изглеждат изненадани от собствения си закон, който прокараха преди едва 3-4 дни. Не са се подготвили с кандидат, нямат предложения за нищо само знаят че не искат Герб... важно е хейт да им.

Значи тъпанарите не искат да излъчат председател на ЦИК, защото не искат да носят отговорност за хаоса който идва при тези избори, но са против единствения кандидат от ГЕРБ? Това става същото като с съставянето на првителството - всички искат да са в НС, но никоя партия не иска да носи мандата и да поеме отговорността за управлението на държавата. Смях и цирк за дебилите, които гласуваха за вас!

Туй е неква шизофрения братчед!! Хем не си съгласен с кандидатурата на Герб, хем не предлагаш други кандидатури???!!! не е ли целта ако случайно някой загуби изборите, после навсякъде да тръби, че ЦИК била доминирана от Герб и това е причината?

Герберите трудно мислите - ваша задача е да представите нов кандидат. Обаче при вас сте свикнали все с по 1 незаменима кандидатура да минавате - и за прокурор, и за шеф на енерг. холдинг и сега. Герберска демокрация , уви вече не минава.

"мислещия". Нали като няма друга кадидатура остава предложения от герб. Малоумници

по нанадолнище без спирачки с Гноясалият ПЛЪХ. Няма как, трябва да сърбаме попарата на лупените, които ни докараха до това дередже.

Как само са се нахъсали хиените. Ще дърпат, късат, докато не остане нищо. Накрая ще останем оръфана руска губерния. Жалко. Тежко и горко на тоя народ и държава.

Сега сме оръфан и оскубан плацдарм с 4 американски бази и мишена за руски ракети.

Някой още да не е разбрал, че се опитват да ни спретнат Отечествен Фронт - всички против ГЕРБ, няма значение за какво. Ако не друго, това е просто смешно!

Елементарните внушения на ГРОБ са просто смешни. Видовден идва, в момента прозира ясно безпомощността им. Мишкара Буцимир се крие в дън земи и само по ФБ смее да си покаже страхливата мутра, защото знае какво го чака ако се появи на публично място. Пратил е некомпетентните калинки да ги разкъсват хора които имат някакви познания по материя по която се говори, докато експерти в клоунадата която ни управляваше чрез манипулации на всякакви изборни процеси до момента няма. Разследвания и затвор за цялата хунта.

Ех, Tuper Petur, много си зле! Я само погледни невротизираната и пред разпад на самоличността НЕводеща на т. нар. ПарламАент Ива Митева! По-невзрачна, некадърна и посредствена женичка отдавна не беше проблясвала на парламентарния хоризонт!!

Десислава Атанасов е едно повече от скромно, като интелект женче ,което крещящата липса на възпитание и образование ,компенсира с нагла простащина.Може и да греша ,но в момента ,когато изчерпи своят ресурс ,Борисов ще я пусне на пързалката.

А Майчето Манолова е най-прекрасното, мило и нежно женче!

ама как лае само! А?

ги бяха включили към енергийната мрежа да продаъдаът малко ток!!!

Майчето гледа така все едно идва от нощна смяна на околовръстното...

Ех, Мая, Мая Защо не се самопредложи. Отиваш на жребий и там имаше 50% шанс да спечелиш Шеф на ЦИК, ухаааа И цирка щеше да е пълен

Много е просто. Вън Герб от всички позиции. 12 години стигат. Колкото са откраднали,толкова.

Като гледам Славчо клекна на Баце

ти понеже не можа да облажиш от туй дето някой бил бил казал че - реши че ще си против всичко.... Крали били, яли били - ми ти къде дрема?