Главният секретар на президента показа документ за износ на оръжие към Киев

Димитър Стоянов публикува част от факсимиле, от което личи, че оръжейна пратка се пренасочва от Афганистан към Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Киртака като Боко - признава си само пред чужди медии, нашите не ги бръсне за 2 стотинки. За едни златни кюлчета става дума - пред немските медии банкянския изплю камъчето, ама тук пред нашите отрича до дупка. Аве, и двамата лъжат напрода не с 200 , а с 2000 .... мизерници!!!

Добре, снимал си и извадил един текст от документ. Защо не си снимал и показал датата на документа? Да се не окаже документ от 1991г.

В интерес на България е износът на оръжия за Украйна да се прекрати ВЕДНАГА! А който го е позволил, да си носи последствията! Ако ще и министър да е! В кауша!

Всъщност и в МС, и в пРезидентството се разнася непоносима срад на корупция и некомпетентност.

Бой по руZZките ЧУКУНДУРИ с нашето оръжие, че и пари изкавраме от тая работа!!! Само така!!! Единствено идиоти с промити мозъци кланящи се на една изостанала авторитарна държава врякат против. Русофил = малоумен идиот Трол = човешки отпадък РуZZката кочина = пропаднала фашистка територия от третия свят

Това е Митко резервистчето, дето го бяха записали, как се опитваше да прикрие двете заплати на Деса. Сега са подхванали кака Кури и Просто Киро

Този селяндур ДС агент е с типично аграрна физиономия, като началника си муньо.

Комунягите хем лъжат, че не изнасят оръжие, за да се докарат на Мутра Фана и изкуфелия електорат, хем прибират пари от оръжието, което изнасят, а Нинова се чуди кой е срал в гащите и…

Нали затова балканците сме били 500г под турско. Като турците вземат царството на съседа на съседа, царете пращат дъщерята в харема , а сина за слуга на султана и радикализира бещание за подкрепа и неутралитет.. Като вземат царството на съседа- договарят и за тях няква плячка, земица , служба, икони. Като вземат и неговото цатство , половината бягат при други владетели и чакат кръстоносците и папата да им свършат работата и да се бият вместо тях , а другите търсят службочка при султана. И сега мили очи на агресора и преклонени пози, та сами насочват вълка към себе си, пък това че сме следващата дестинация на агресията, оставят на да му мислят децата и западните рицари. Скотове...

Този е по-злобен и от муньо, типично за ДС! Ще ми е интересно какво ще излезе, когато се хванат за гушите с колегата - татко на кико?

До там сме я докарали , че в държава-член на НАТО и ЕС трябва да прикриваме действия,които са напълно резонни. Заради русоробите като тоя и цялата президенстска администрация, която пък се цака с други подобни на тях. Помощ за нападната и воюваща Украйна се нарича " компромат"........отново сме извън цивилизования свят.

Да дават всички съветски боклуци, поне да ни дадат безплатно нови натовски. А колкото до армията ни, тя отдавна емигрира да пази НАТО в Западна Европа и САЩ. Пикливото полуработещо С-300 и продънените мигове са просто гавра.

Педеругите си обичат Украйна и те това си е! Ми нека се вземат, щом се обичат!

ЦЯЛ СВЯТ помага на Украйна с оръжие. Само в президентството се намират руски подлоги които треперят пред Митрофанова. ДО КОГА?

Не можеш да наречеш 30-35 държави (около 1,5 млрд. черепа), ЦЯЛ СВЯТ! Както и не можеш да вдигаш копито, само щото съседния кон е вдигнал крак!

Тъпо тъпо тъпо.... нещо по умно не измисли ли?

Тия "мъдрости" за копитото ,вероятно ги помниш от лекциите в дружество "Георги Кирков",май?

До като са на каишка към кремъл!

много хора, че уж е против герпя и корупцията

'що ли не се учудваме.. лъжите на кирето са толкова големи, че носа му върви два метра пред него.. нямаше да пращаме оръжие, ама само на думи..да за да замажем очите на хората.. ем то си беше ясно де, дедко отвъд океана голям натиск оказа на нашето наведено кире.. няма мърдане.. то не бяха призиви за заплати, в помощ на нацистите със скъпите коли у нас, то не бяха закони пак в полза на укрите.. сега и падна ветото, пак в полза на някой друг.. абе дедко много се е развихрил напоследък.. ние и без това сме си тяхна хамериканска територия.. ама видиш ли, някакви хора дръзнали да оспорват действията на дедко.. уупс, на кирето де.. неблагодарници - по 3 милиона не им стигнаха под масата, за да подкрепят 'големия нос'.. така добре вървеше всичко, пфу..

Абе шапкар , много ясно , че ще се изнася оръжие за Украйна .Да изпращат и дъртите ни танкове и самолети .Поне Украйна знае какво да прави с тях . Ако чакаме боклучавата ни армия и ти , като представителна извадка , да ни защитава…Руски подлоги …

Само Другарят Радев Ще ви изправи пътеките- всички са хванати в лъжа!!! Само Радев не е лъгаш за толкова години

Аз съм българин и АЗИАТСКИ ФЕОДАЛИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМ! Българските ВЪЗРОЖДЕНЦИ са били до един ЛИБЕРАЛ-ДЕМОКРАТИ! Затова руската имперска агентура се е опитвала да ги убие и унищожи, а българите са ги обявили за най-големия враг на Руския императоро. Това не го учим в училище, защото в БЪЛГАРИЯ ИСТОРИЯТА СЕ ПИШЕ ОТ ПРОДАЖНИ ИСТОРИЦИ НАЗНАЧЕНИ ОТ МОСКВА!

А ДКК се отчита на Нинова, нали ....

То не е тайна, че помагаме да спрем изкуфелия Путин. Даже още трябва да пратим, за да му дойде акъла. Амеба

ДАНС, прокуратурата няма ли пак да влезе в президенството? Това малко ми изглежда на държавна измяна? Показва нещо си, но без дати, без контекст, кооето може да е секретен документ....???? Престъпление по длъжност? Нацпредателство? Такъв дебил за президент... как можа да ни се случи... по-гнусен от Жельо и от Трипера.

Гешев до кога ще спиш?

Прави впечатление липсата на всякакви "ценности" и спазване на правила в изсипалите се на килограм в темата "евроатлантици" (явно платени). Няма значение, че се е изнасяло оръжие в разрез и нарушение на решение на Народното събрание... Има значение, че сме в нату ... целта (коя?) оправдава средствата... за нату може всичко... не важат никакви правила, закони и ценности.... Господа либерали демократи, с такива двойни, тройни и петорни стандарти, с такава наглост и безпардонност отвратихте всички от себе си и компрометирахте напълно либерастната дИмокрация. За сега се крепите на мантрите за "клуба на богатите", но тази мантра свършва ! На есен с 2.2 за билетче, с 4 лв. за хляб, с един лев на киловат ток и 500 лв парно за гарсионера, дори БГ аборигените ще се усетят, че не са в никакъв клуб на богатите, а са със скъсани потури насред нищото ! Хардварчетаа ще са избягали в Канада да си харча накраденото, а вие ?

В клуба на русофилите сме - ограбени и опростачени!

Алоооо.. 090, май документа на простия шапкар се оказ фалшив (стар). Сега какво ще кажеш, а? Друга опорка някаква?

Това са най големите лешояди и полицията Петдесет години само цицаха И се кълняха да пазят власта като свалиха Тодор Живков мълчаха като мушнати гайди Гашници

Един пирон не са забили за тая Държава Последния обикновен работник е допринесъл за България повече отколкото целите им управления и щабове Въшкари

Който е бил в армията знае, че тия използваха робски труд на войниците за лични облаги и прислуга като в средновековна армия.... всъщност а може и през феодализма това да не е било възможно!

Г-н Президент, значи сте знаели. А защо досега си мълчахте, защо не изобличихте лъжите на правителството за износа на оръжие за Украйна? Или пак познатата игра на "наши и ваши". Но Вашите "Ваши" вече не са толкова Ваши и сега можем да им извадим кирливите ризки. Да Ви имах принципната позиция, г-н Радев!

Нинова за власт е готова на всичко. Киро простия не е българин . Лошото е че предаваме за пореден път руснаците и сме на грешната страна отново. Безвремие и просто тия. Просто ужас

"предаваш" руснаците, абе русопедал... ти руски роб ли си, тъпако? Грабвай си чемоданаи отивай в ДНР да се биеш за Путин... не бъди предател... задействай се, принеси се в жертва за Вожда!

Кой предаваш бе, руска чодлого? Такива като тебе никой не ги иска в България. Марш при Путкин.... Веднага!

Няма ли кой да му каже на тоя секретар че сме в НАТО и ЕС Егати скопените мозъци

Като сме влезнали в НАТУ значи ли , че сме суспендирали (изоставили) конституцията ? Решението на Народното събрание е задължително за БГ премиерът, дори за хардварче като него. Уловен е в поредната ЛЪЖА. В същност не е лъжа а е престъпление !

В Нато ни вкара онч ревящ козел Пасито. Аз мандат за това не съм му давал. Дееба и скопения ти мозък.

И в ролята си на какъв ни е вкарал в НАТО ? доколкото помня това се решаваше от народното събрание. Хайде ползвайте го тези мозъци ,моля.

а знаем как те привнасят демокрация,А ЕС,е те са слуги на USA.

Ми то пълно руски кавали и копейкаджии

Фронтален удар към "Госпожа лъжа". От упор. А уж играехте в един отбор. Подлец си ти, господин Президент. Голям подлец.

Ако Корнелия не беше против оръжието за Украина а се беше обявила открито "за" на следващите избори щях да гласувам за БСП въпреки че съм убеден антикомунист.

Парите от Масква намаляват , много от нашите подл....ги са на този клон Радев, Бойко , Доган, Копейкин и сега правят мили очи , всеки се бори за оцеляване.

От този президент! Като иска да Управлява, да се маха и да прави партия! Как не я разбра тази конституция, тъпа руска фуражка!

Аман от военни!

Беловласа подлога - жалка картинка.

Секретарят на президента - Димитър Стоянов простреля Радев. При това жестоко. Публикувал е няколко реда текст и внушава, че се изнася оръжие от Афганистан за Украйна. Но не е обърнал внимание, че в документа пише "Министерство на икономиката". Т.е. документът е от служебния кабинет на Радев.

Какъв ужас!Това не трябва ли да е секретна информация?!Вярно на казана на българите не трябва дявол,сами се киснем.

документ някой го е пуснал в кутията на президентството... Иначе не мога да си обясня как е попаднал в тази подлога...

Ферибота закъса насред канала пре-натоварен с "авточасти" - Дали на са за танкови двигатели ? Не се смята ОРЪЖИЕ - болтчета и гайки :)

Какви руски подлоги!

Да изметем наглите лъжливи зомбита от България ! Отново с изборни машинации предадоха народа избирател. Отровното дуо кокорчовци са вредни за България и българския народ !

Повече от ясно е, че не може да се издава такава тйна от президентски съветник, но защо не се търси сметка на подобни вече е друг въпрос. Президентът трябва да отговаря за тия неща, които се случиха по негово време.

Иииии... този не издава ли държавна тайна? Другарката нинова поне се опитва да лъже за да прикрие оръжейните доставки за украйна. А този? Подпомага агресора с информация за това какви оръжия, къде и как ще бъдат изпратени... Русия е агресор. Русия е враг на българия. Русия е враг на цивилизования свят. Русия трябва да бъде навряна обратно в азиатското блато от което изпълзя. След като русия бъде разгромена, ще има и газ и нефт и ток и зърнени храни. От европейска украйна.

Русия е враг на Европа, нейната политика ще бъде насочена към сдържане на военния блок на силите на НАТО. България влиза в НАТО, което означава, че Русия ще гледа на България като на свой противник. България е включена в списъка на неприятелските страни, докато например Сърбия, напротив, се счита за приятелска страна, отказът от санкции срещу Русия й позволи да поддържа добри отношения, поради което Сърбия успя да получи договор за доставка на газ от Русия на цена от 270 долара за 1000 кубически метра газ. Подобряването на отношенията в близко бъдеще не си струва да чакате. С въвличането на политиците от Брюсел и България в общата европейска политика на санкции срещу Русия, отношенията между България и Русия само още повече ще се влошават, което означава, че отношението на руснаците към българите също ще се влошава.

Путинско комунделско провокаторче

И президентът не е читав, и Нинова - и тя. Но май Разе ве по-големият лъжец, защо не показа целият документ, а само извадка?! Има опровержение вече - пише Министерство на икономиката, а при Нинова е и на индустрията. Негов служебен министър е бил подписал, Нинова е продължила да си затваря очите.

Другарката Нинова скоро ще получи поздрав от другаря Путин, лично!-мъмрене по джоба. А другаря генерал ще получи ново назначение след 2рия мандат, а именно ще стане премиер на правителство от коалиция на възраждане и възход

И ще караме гордо москвичи!

Директно си казват, че сме изнесли покрай стрелково оръжие и муниции и самолети Су 25 - на части. Ние сме били единствените от бившия соц блок, които все още са го притежавали, а изнесената за Украйна бройка е отговаряла на наличността им у нас! Наше оръжие - за Украйна е изнесено и с любезното съдействие на талибаните и на ИДИЛ - през Афганистан! Неслучайно у нас, знамена на ИДИЛ се веят по митингите на украинците.

Много важно, че Президента путка извадил документи. Да го духат руските ПУТКИ!!!!!!!!! БРАВО НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!! ТРябва да се изпраща оръжие на Украйна, няма да изоставим съседна страна и бившо българска територия!!!!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!

У нас започнат да гърмят бомбите на братският нам ИДИЛ, тогава ти какво ще приказваш? Какви ще ги къдриш?

И какво като отива в Украйна? Ако го купуват от нас добре, ако е подарък - лошо понеже не сме се съгласили да поемем още мизерия, за да поддържаме прокси войната - САЩ/Израел и Русия, обединени в поробването на Европа. А този какво развява тази информация? Иска Русия да ни бомбандира ли?

Ааа , това не е вярно! Не се изнася оръжие за уКрайна Питайте лъжкинята Нинова от село Крушовица.