17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цьцьк )--{;;;;;;;}=--------- ~

Лошо, лошооо. Нета кърти с рекламиране на в@ксата и страхуване за смърт от кРомид. Но фактите са че най-малко вАксаните са най-малко болни. Колкото до това че ни е най-висока смъртността - това е от 20 години на дневен ред, но никой нищо не е направил. Ще кажат - заради КРОМИД-а беше и тогава ама не го знаехме.

обществото ни да не си спомня началото 2020 година.Продължава обществото ни да има ниска памет и безличен характер.Характер на отрепка!?Луда работа е това да обясняваш хиляда пъти че заразата не е тръгнала от България.Луда работа е това е че престъпника Борисов вкара тая зараза у нас.Той е главния виновник за да има болест и смърт у нас от тая зараза!?

Само строги наказание за такива престъпници!

Синове на дявола (Ma son) управляват в ЕС!

Ужас. Убийци. Най сурово наказание като за получателите така и за издалите тези документи носещи зараза и смърт.

Щерев, ще се съглася с тебе само ако можеш да ми обясниш с какво ментетата са по заразни от оригиналите.

Сега като отпаднат тези сертификати, ще търсят чичовия ми. Англия повлече крак с "грипа" и предвижда отпадане на абсолютно всички мерки - работа от вкъщи, маски, сертификати, карантина...

Е сега къде са тия " герои" от " Шпигел" да почнат да разследват кой ги е издал, в колко часа, кой ги е подписал....ама се крият като мишоци...Иначе сръбските сертификати ги изфабрикувахте веднага,а?!

Аматьори! Добре че у нас бизнеса със сертификати цъфти.

България е страната на тарикатите, нищо чудно.

Един пример как Махатма Ганди е ръководил съпротивата с/у английските колонизатори. Англичаните въвели забрана да се събира морска сол покрай бреговете (целта явно била индийците да си я купуват от магазините на Остиндийската компания). Ганди изпратил послание до народа - "Не се бойте, събирайте сол!" Но англичаните започнали масови арести на нарушителите. Ганди изпратил ново послание: "Не се бойте, продължавайте да събирате сол!" Англичаните естествено продължили с масовите арести. Само че, сами се сещате как приключило всичко. С позорен провал на колонизаторите - местата в индийските затвори скоро станали по-дефицитни от интензивните легла в ковид отделенията у нас. Недълго след това, британската корона се простила завинаги с най-бляскавата си перла.

Много ми е чудно как са ги установили, че са фалшиви и то ако ги има по официалните бази данни?..

Естествено! На фалшив вирус фалшив сертификат му подхожда!

Изтъркахте се!!! UK сваля всички ограничения.....айде зелените хайвери на боклука..

Не фалшиви а фашистки сертификати!

Четете и гледайте в тхебулгариантимес.цом написано на латиница, какво ви инжектират.

12000? Глупости... Има цели квартали в които не смее да влезе полиция, предимно наделени с чужденци от неевропейски държави. Там на годишен технически преглед не ходят, камо ли да се ваксинират официално

Всичките сертификати са фалшиви, защото единственото, което удостоверяват е, че си се набил доброзорно с някакъв експериментален бъркоч.

чакаме тролчетата на лузъра прокопиев да наберат три минуса! и три плюса за лузърите от дб. и кой сега е антисемит? а кой избра бай-дън? цензурата на третополовите в дирника. или виждате некой друг, който да е така античовешки настроен, освен хунтата на бай-дън? вижда е, разбира се, че се вижда! три денонощни минуса за "лошите" и пет за "добрите" и нагласиа политиката на евреите с мънгизите и конците за куклите. на добре платените кукли, които вземат пари от две места - един път, като "мотора" на индустрията, като квчежници във фирми и втори път, като антинародни представители, все пак народа плаща по-малко от заседател в компания.

Търсенето Определя Предлагането!

Австрия закова обаче тарифата - 600 Евро на тримесечие ли беше? ;)