Германия няма да ограничава максималната скорост по магистралите

Заключенията на комисията за климата не се очакват по-рано от март

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ги налазиха недоволните и те много бързо направиха завоя....

Кръстосвал съм Германия много пъти и мога смело да твърдя че имат аутобани където на крайната лява лента има надпис "No Limit", на нас бавните коли просто е забранено да се завираме там защото може да доведем до катастрофа, при 140 буквално прелитат покрай теб все едно си на паркинг разни тунинговани пили. Имат хубави пътища и хубави коли на които се наслаждават по техен начин , за съжаление ние никога няма да ги стигнем.

Всяка нова и съвременна кола може да вдигне 200 с лекота. Аз с пасата също чат-пат се поувличам.

Най-хубавият пътен знак е край на ограничението,тогава културата за движение на ползващите го,може да се види само в Германия, Елате и се убедете в духът му.Това е друго измерение! Лошото е ,че това способства за задръстванията.

Селянията започва да навлиза и тук. Карат плътно зад тебе, присвяткват. При по-нормална дистанция до предната кола се пробват да те изпреварят от дясно. И все по-често почва да става.

Точно в Германия не може да има ограничение 130 км/ч. Опел Корса 1.2 бензин вдига тази скорост(дори повече)... Ако ограничат скоростта-за какво ти е Мерцедес,БМВ или Ауди,което вдига 250 с ограничител...Автомобилното лоби няма да го допусне...

Ама има! Като не си излизал от бг,не говори лъжи.

Браво на германците!

Пътища без никакви ограничения на скоростта - пътища за убийци и самоубийци.

Хехе - виж статистиката за загиналите в Германия и България. Надявам се да ти присветне.

Не е съвсем вярно,че няма ограничение на скоростта по германските магистрали,просто има участъци,където няма,но там където си има,има пътни знаци и ако превиши с 20 км,блицера те снима и плащаш солидна глоба.

Обаче нЕкой тъп селянин,който няма представа ти е сложил минус...

Чудя се кога ще ограничат дишането зарад екологията. Все пак човек на 2-3 секунди вдишва кислород и издишва СО2 - това както знаем е вредно и води до глобално затопляне. Значи да се ограничи броя вдишвания и издишвания в минута трябва! Изключения да се допускат само с лекарска бележка.

Алоооооо, тоя с минуса - би ли се обосновал.

Най-вероятно е соросоиден трол.. Те слагат минуси на имат...!

Дишането ясно, ама ще забраняват и пръцкането със закон. Все пак си е метан с ароматни въглероди ;)

Браво на германците!

Защото са карачи , а не свирачи.