Цветанов: ГЕРБ да има над 1 млн. гласа на вота

ГЕРБ трябва да има по-различен подход към кампанията за предсрочните избори, с акцент върху секторните политики, важни за отделните райони.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: ГЕРБ да има над 1 млн. гласа на вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Борисов им подари властта! Това е предателство спрямо нас, неговите симпатизанти! Молете се наистина ГЕРБ да събере 1 милион и повече гласове! То бива бива его да има Борисов, на вся власт советом вече не става!

ОЧАКВАМ,ЧРЕЗ КМЕТОВЕТЕ ПО МЕСТА,ГЕРБ ДА НАЛОЖАТ ИЗВРАЩЕНИЯ НАД БЕДНИТЕ ХОРИЦА ПРЕДИЗБОРНО!!!

Цвъки,заедно с ДОСТ-Местан ,РБ,ПФ-мекерето Симеонов около 873000 избиратели или 18-19%.Това е достатъчно да пречите в парламента,да влизате и излизате,да дюдюкате.Ако си обедините парите може да организирате платени протестори,рано заблудени студенти и форуми на соросодоидните ви братя.Герб е банка пък може да се отпусне ,както при Орешарски да плати масрафа по ,,спонтаните "протести.

Пъпеш, във всеки кенеф има над 2 млн. лХХна ! Ама си остава- КЕНЕФ!!!:)))

Ако не хвърчахте на високо и не бяхте толкова самонадеяни ,а бяхте инсталирали Костинбродската печатница своеаременно,щяхте да надхвърлите и два милиона.

пишете каквото искате но герп никога не е правил колиция с дпс.

Цветанов, промените вие ли ще ги правите? С Президенти като Плевнелиев? Та вие все още сънувате Обама. Той е вашият кумир. Хората искат друг живот. Само луд може да се надява,че ГЕРБ може да направи поврат към нещо ново и по-добро. ГЕРБ може да слушка и изпълнява нареждания от Брюксел. Без значение дали съвпадат с нашите национални интереси или не. А,да! И стабилността която осигури.СТАБИЛИЗАЦИЯ НА МИЗЕРИЯТА ОБАЧЕ! С ЦЕНАТА НА ЗАЕМИ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 16 МИЛИАРДА.

Абе Хаджи, те и американците си избраха Тръмп, а сега протестират?! Що ли? Щото гласуването е единственото наше право, но народът предпочита да седне на чашка, той това нарича живот! Американците, който и да дойде на власт си живеят наистина живота, купуват си големи къщи по островите за цени от 300 000 до 1 милион долара! Но бачкат здраво! Не знам за какъв живот бленее българинът, аз лично искам да има работа, да се плаща добре и най-вече да сме здрави! А Българинът е все недоволен и за това са ни такива политиците, заслужаваме си ги! Лошото е, че в последните 2 години дръпнахме лека-полека напред и харизваме доброволно властта на комунягите! Доката не се обедини дясното простронство, ще страдаме! Това е истината!!!

запомнете ВЛАСТ - ВЛАСТТА, А НЕ ВЛАСТА една власт, ж.род, при женски род, след като окончава на т се пише двойно т. баба ви на 97 години, тя ли да ви учи. ако съм обидила бабиното, то моля за извинение, но това са елементарни неща. аз бабиното поне съм неука, до четвърто отделение, а вие висшисти, айде на запад гледам бъркат, защото говорят на чужд език, а може бабиното може и ти да си един или една от тях. извинявай. ама този сайт е много готин. само дето като пишем нещо лошо за герб и у коша, айде бабиното живи и здрави, и си носете дорде сте млади-яжте пийте и се веселете, както прави другарят ни Цветанов, и у дома и в НС очень хорошо... комуняги са в червата си долни и нищо положително не очаквайте от тях. те си подредиха кочината. бсп-техни, сдс,дпс,ндсв,герб,дост-същата картинка. не се заблуждавайте. не чакайте от тях, ако не са ви роднини. няма сигурност, и затова бабиното кой както може

ти май имаш некви проблеми

1 милион по 50 лв = 5млрд. Въпросът е още колко млрд дълг ще изтеглите ако се върнете ?

1 милион по 50 лв. = 50 милиона лева!

Ама тоя си вярва,четете форумите и ще научите истината.Ако не помислите за доходите, а не за комисионните,власта ще я гледате през крив макарон.

Sm3hurk0

Как па не се свършиха заблудените, които гласуваха за ГЕРБ... .. за тези, които увеличиха цената на винетката и една камара некъдърни министри.. ,като лилето, москов, рашидов .... и да не забравяме хай-важния, който сдаде президентската власт днес.

Пич, за ГЕРБ се гласува под строй, всичко де що е на държавната хранилка гласува - това е ! Останалото се купува и каквото не стига се фалшифицира, гледали сме го вече тоя филм.

Малка държава с раздута бюрокрация. Вината е всеобща. Не са само Герб виновни. Приватизираха предприятията, изкупиха ги и сега положението е следното: 200 души чиновници, 20 работница или 200:20, а на запад е обратното, даже няма и 20 . Не съм оптимист в близщото бъдещи. Жалко за младите... Спокоен ден !

Толкова ли са лудите, подлогите и корумпираните в България????

Sm3hurk0

Ако са толкова, значи сме повече от изброените и държавата върви в правилна посока.

За пореден път Цветанов показва,че умее да работи с глава

Да но главата е чужда!

Цецо, голям залък хапни, голяма дума не казвай ! Дали отново ще ви повярва народа предстои да разберем ???

Цветанов, до пролетта има много време, така че ситуацията е ясна !!!

Внимателно прочел повечето коментари, за и против осъзнах, че с правописа и правоговора който видях, Сорос напразно хвърля парите си за България. Просто трябва, да на остави, за няколко десетилетия и ние сами ще се унищожим.

А ти кой си бе, лайно? Правописът на коментарите си е много добре и посланието им е ясно, ама ти и цветанов (с най-малката буква ц на света) как ще крадете, ако го признаете?

За правопис пишеш, а твоят какъв е?"да на оставят" - какъв правилен изказ!

Трябват ни тези гласове. Трябват ни за да продължим да бутаме България напред: 2008-ма година - външен дълг 9,48 млрд. или 13% от БВП-то, осигуряване на валутния борд 211%... 2016-та г. външен дълг - 25,9 млрд. или 29% от БВП-то, осигуряване на валутния борд - 160%.. Вижте как през 2016-та я докарахме до ВТОРО място в СВЕТА и ПЪРВО в ЕС по СМЪРТНОСТ на населението.. Е и до ПЪРВО място в ЕС по КРАЖБИ НА ЕВРОсредства..

Всяка държава, която е закъсала и иска помощи, ако преведе пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще си оправи дефицита. Да направят пенсиите каквито са в България и след една-две години ще тръгнат нагоре. МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ В ГАБОН - 100 евро, в България - 83 евро..

бсп ще има 1.5 милиона гласа!

Ха, ха, ха! Марш в затвора! Вземи и Боко, и Фандъкова! По-голяма корупция в държавата, в София не е имало!

ДЪЛГ на София - надиплен по времето на ФАНДЪЧКАТА, както виждаш никой не калкулира към ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ..

Ще има - ако направи избори в Индия...

Гробари , трето място ще заемете - след Патриотите и БСП . Това е положението , също като НДСВ вървите към своя логичен завършек.

Нали ти казах да не ядеш лютеница.

Kalin

Ниска летва.Ами ако отидат всички да гласуват?Няма и 20% да имат;-)А че ще се намерят мазохисти да гласуват за тях всеки знае ама чак пък толкова много луди........

Ко? Не! 1 мил гласа ли? Поне да си бяхте инструктирали министрите преди да се изказват, да мислят малко, защото просто си пролича що за индивиди сте назначавали...

Е как се управлява с един милион гласа? Поставил е летвата ниско за да отчете пак успех:)))))))))

"Битовата престъпност КОРЕСПОНДИРА С ЦЯЛОСТНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО и е функция на високата безработица и ниския социален статус. Това води до повишаването й."...... Гениално и вярна оценка за управлението им.. Потвърдена и от ШМАТКАТА ИМ: "Борим се с битовата престъпност СЕГА. ДОСЕГА НЕ МОЖЕХМЕ...." СЕДМА ГОДИНА УПРАЖНЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА.. ОЦЕНЕНИ с две прости изречения..

"Kратки и ясни послания" се наричат заповеди от идиоти към малоумни. Това сте вие, сбирщина слабоумни некадърници.

Да, за да няма потоп отново (с. БИСЕР).... Цвъ.ЦВЪ.: ... в момента се създава необходимата организация за контролирано изпускане там, където позволява, със съответните изпускателни кранове да се изпуска водата, да не надвишава нивото, което би могло да застраши ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЖИВЕЯТ И ИМАТ СЪОТВЕТЕН ЖИВОТ и това, което е изключително важно според мен, е, че действията, които бяха предприети, доведоха до една много добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас." КАКВА МИСЪЛ, КАКЪВ ИЗКАЗ........

Избори 2009-та - 1,6 млн. гласа; Избори 2013-та - 1,1 млн. гласа.. Избори 2011-та - ЧЕХЛЬО - 400 хил. гласа по-малко от Радев. Избори 2016-та - МАМИЦАТА ИМ - 700 хиляди гласа по-малко от Радев..

Радев не е партия и парламент пича. Нали знаеш генерала няма право да прави закони...

МАГАРЕТО и МАГАРИЦАТА.. Де прочете, че съм писал за законите.. Те са в ПЪРВИТЕ ДВА РЕДА.. И особено във втория - АЗ СПИЧЕЛИХ, АМА ЗАЩО НЕ МОА ДА УПРАВЛЯВАМ... Щото ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА, тогаз бе със същите проценти от социоЛЪЖЦИТЕ, като на евентуалната нова патерица МАГАРЕШКИ.. Та са наложи законотворчеството да са упражнява изпод магнолията в дворчето до пазарчето в Банкя..

За крадците и мошениците от ГЕРБ, връщане назад няма....те трябва да бъдат изритани от власта!!!

ГЕРБ първи мандат, 2 години и се срещат с проблемите на народа. Борисов " Аз не мога". Втори мандат, междувременно са направили преврат с помощта на външни сили. Добре, ГЕРБ, ГЕРБ, ще са. Две години. Борисов Аз съм сърдит, че не избрахте Баба Яга. Справка през тези години в България вече не се произвежда нито един продукт конкурентен на международният пазар и освен това сме затънали с повече от 20 млрд. Да попитам . Вие мазохисти ли сте, че гласувате за ГЕРБ?

Май въобще не знаеш, за какво говориш. В момента се правят над 20 завода в България с чужди инвестиции. Завода не се строи за година, дори по времето на комунизма. Да не говорим за проектите на някой от най големите световни търговски мрежи, за логистични центрове в България. А за над 30-те проекта стартирани през Кик-стартер,за над 30 милиона долара да не говорим. Вярно е , че те са само за специалисти сред, които явно вие не сте.

Като онези заводи, дето Тръп забрани, да се строят в Мексико ли? Това не ни прави независими.Говоря за истински Български инвестиции.

Ама кажи за нефта в Черно море. Кажи за цената на горивата. Кажи за винетките. Кажи за Дънди прешъс и българското злто. Тези заводи да не станат като компютрите, дето били компоти... Всички видяхме на пловдивският панаир на какво прилича българската икономика. Така че тези си ги говори на нЕкой заблуден ГЕРБ-аджия...

Де що има идиот се изреди да управлява тая държава ,а и тая празна кратуна (за даскалчето по физкултура ми е думата) и той на умен се прави и той тръгнал анализи да прави и акъл да раздава.

защо не се скриеш, грозен си като смърта, лъжеш и крадеш, бита карта сте ГЕРБ

Сакън, само някой да гласува за тези мошеници!

Какъв Българин и каква хубава българска дума "сакън". Патриот си братче, съмнение няма лижеш буздугана на Догана.

май от "калинките" на Тиквата!

Нямате представа за какъв натиск става въпрос върху работещите в бюджетната сфера! Такова нещо и по живково време не е било!

Този и още един от село Банкя съсипаха България за десетилетия напред. Докато те съществуват НЯМА ДА ИМА НАПРЕДЪК.

Един път, два пъти, трети път майка и баща няма.....така че един път, два пъти може да сбъркаш но на третия път си отиваш, така стана и с ГЕРБ, връщане назад няма!

- Има има има ... :отвърнало ехото.

Може да купите някой непросветен --може да заплашите някой за службата ву--може да купите някой глас---НО ВИЕ СТЕ ХОРА МИНАЛОТО--Светът вече не е като преди 10 г да святата долари и далавери ---Вие нямате душа за новото --а българина в деня нагласуване --бедния българин в тоя еинствен ден--не мисли за пари --той иска мъст-възмездие -па макар и даси умре в студената къща

След такава реч, няма как българския правопис, да не си направи сепуко и харакири едновременно.

Аз винаги съм имал само 6 по български език и литература!

Гроб не е чистата партия и не е избора пред БСП. И не, в момента няма партия, която да е избор. Ще има когато текне кръвта на предателите по улиците. Ако няма кръв и след 100 години ще има избор само между корумпирани боклуци.

Да имали 1млн. гласа-ха дано,ама надали.

партиите отминават хората остават

са, пич, сметнал си ги точно-адмистрация, държавна и общинска със семействата си, милицията, работниците в приближените ви фирми за усвояване на евросредствата и купен на дребно тъмнозелен електорат, тъкмо са си милион.

Този къде се бута? Заедно със Станишев, Пеевски, Местан и Кунева са едни от най-мразените политици.

Нали подадохте оставка бе Животни!!!!!!!!! Оставка = Напускам!!! Къде сте тръгнали????

Все не мога да избягам от мисълта, че Сорсоид ми звучи по-мъжествено от Путеноид. ...

Е и Пиздоид става, така по-малко хора, ще знаят какви сте .

Този човек е рядко Противна личност. Освен това е доста Необразован. Типична милиционерска "издънка". И като капак продължава да се прави на медийна звезда, като ръси разни Недомислия-Фантасмагории, които страшно му отиват на манталитета. Обидно е, че вместо да се "покрие" поне за известно време, като гьонсурат ни се натрапва.

напълно си прав. Всичките пагони са такива. Виж например ген. Радев не знае как да се обърне към българския патриарх, че и тръгна да се ръкува с него. Ама от де да знае момчето, то от село. Цецко е нещо подобно, До някъде Боко се научи, ама вие си ги избирате така че ....

А бе Цецко, хората искат промяна , а не искат едни и същи мутри до края на живота си....така че нищо хубаво не ви чака, а дълги години забвение!

Не знам как анализират резултатите от президентските избори, но явно не не са в състояние да схванат две важни неща: Цецка Цачева е номенклатура и това й личи от километри. Държанието й, убежденията й, всичко в нея крещи: "Вижте ме колко съм важна". Еми, това отблъсква жестоко; Другия проблем е, че ГЕРБ са определено крайно дясна партия. Естествено, че инфраструкурата е важна за развитието на икономката, но хората трябва да имат перспектива и приличен стандарт на живот. Само че нито едно правителство до сега не мисли в тази посока. Всички обслужват интересите на едрия бизнес и олигарсите. България има крещяша нужда от истинска дясно-центристка партия и от свестни, кадърни депутати в парламента, за да тръгнат нещата. В момента законовата уредба е много лоша. Не знам тия, които си отиват пияни ли са били като са писали, поправяли и преправяли законите, но за малкия и средния бизнес е просто невъзможно да оцелява. Това е моя анализ. Не задължавам никого с мнението си, но не виждам от сегашните партии коя би събрала един милион гласове. Склонна съм да мисля, че и ние имаме нужда от партия, която да се обяви против статуквото. Инак ще тъпчем на едно място.

Чудесен анализ, я кажи според теб кой, ще е новия спасител? В теорията на информациите и сигналите се казва, че цената на една информация е толкова по-голяма, колкото е по-неочаквана. Та няма смисъл да казваш нещо които нормалните хора я знаят, другите и така, няма да е възприемат.

Това ли е броят на общинските служители, държавната администрация и хората от санираните панелки?

Пич, ако мислиш че Държавната Администрация цъфти и вързва си много далеч от действителността. Хвърли един поглед за свободни работни места за държавни служители в провинцията и ще видиш колко на често има конкурси и какво е текучеството. Именно ГЕРБ, още при първия си мандат орязаха заплатите.

значи им трябват 2 млн кебапчета да ги закарат на избори тези мангали.