Цветанов: Никой от ГЕРБ не е подкрепил Мая Манолова

Няма колеги, които да са заявили публично подкрепата си за Мая Манолова, заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Никой от ГЕРБ не е подкрепил Мая Манолова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятеле, изборът на М.Манолова за омбудсман не е случаен! Тя е един от тримата костингбродски герои превратаджии на българска земя.Четвъртият идиректен участник е ББ, който не осъди подобаващо гневно преврата. Вторият участник се уреди да депутатства в Брюксел, а най-главният си е пак главен. Спете спокойно. Тези герои ще опазят бедността ви най-малко за столетие напред.

Ти си единия и още има от тая бакалска партия.ББ прави това, което му нареди ДПС, личи си ясно особено в последните дни.

Цецо, айде събирай партакешите и у затвора! Затворът плаче за теб и ти плачеш за затвор!

ivo10

Цецо, вижте кой ви сра пак в гащите, че нещо взехте често да го правите. Минете на здравословна храна или си стиснете свинктерите, че идват избори.

Цецооо, такъв автокур си набихте с простотиите си за последната седмица, че скоро и на бесепе рейтинга ще е мечта за вас....

Цецо,Цецооо,много си прост бе и безумно прозрачен!Не напразно кукундерата Мая едва не те разцелува в парламента,публично от благодарност!

Гро.Б=лъжи , некомпетентност и нагла простотия.Тиквата-жив пример.

ТОЗИ ЦЦ ИМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ МАЯ? ТОЙ ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА?

ГЕРБ + РБ = 108 депутата. Коалицията ЗА Ма(фи)я Костинбродска = 132 депутата. Пенчев просто нямаше шанс при ТОЗИ КОМУНОИДЕН ПАРЛАМЕНТ!

Абе, тфа мишоче не требеше ли да е в затвора!?

Хайде да посмятаме: БСП - 39 депутата ДПС - 36 Атака - 11 Независими - 5 Общо - 91 Остават 149 "управляващи". Присъствали в НС - 223 (Атака отсъства) Гласували за ММ - 129 Дори да приемем, че цялата опозиция е гласувала за ММ, пак гласовете им са под 90, и не стигат до 129. А това означава, че поне 39 от управляващите партии са гласували за ММ. Ами извади една разпечатка - и готово, ще се види кой е верен на партията и кой е врагът с партиен билет!

След тайното гласуване всички гербери са минали на "изповед" при Цецо. Той докладвал веднага на Боци. Милиционерска им работа!!!

Познайте какво вади от джоба /или крие в него/ "факирът" на снимката.

Няма колеги, които... - абе келеш, при тайно гласуване как може да твърдиш?

Ех, Цецо. . .

Пенчев става за поп.

Ви говори! Партията е негова работа по заповед на Боцата! Знае той кво прави, ръководи, та се къса!

Вече лъснаха договрките който направи бб, за да минат промените в Конституцията. МАФИЯ...

Цв. и Бойко да се извинят пред българския народ за избора на омбуцманката. Тази женица със смешно и неуравновесено поведение ли ще ни защитата пред властта. Също така нека герб да не предлагат техен кандидат за президент, защото народът няма да изтърпи и някоя друга кокошка в управлението на държавата.

този сърдит шлифер от снимката нека да изчисли откъде дойдоха цели 129 гласа, определено считам че не са от отвъдното, а реално са гласували родните ни депутати и сега шлифера се мъчи да разследва кой от гроб се е изцепил, но има ли право да разследва или е както подслушването му, айде по-полечка щото нищо не е вечно....,да е честито на Мая

Скрий се и млъкни, бе милиционер мръсен! Да не мислиш че теб пък някой те подкрепя?! Трай си там, че хич не ти е чиста работата, стигна до там че да те изправят в съда за подслушвания, малоумен мръсен доносник! Аре у лево... чит!

Станишко го "прати? Той къде да ходи ? При теб Ли.

Това изказване на Цвъки много напомня поговорката "Ау, кой ми изцапа гощите?"

Май не си ЗАБЕЛЯЗАЛ че ТИЯ, гащи са и на задника на рб!!!

Моля ви се - не се доверявайте на ГЕРБ! Те могат само да си контролират своите приходи и си ги гарантираха със 16 млрд. още в началото на мандата! Не искат да рискуват до края му.... :-(

Минусите показват, че ще вървим все по на зле.

Браво на Ц.Ц. - издъни се! :-) Не може да си контролира мафията и го издаде публично! Не са ли идиоти? :-)

Sm3hurk0

Уж било тайно гласуване, но Цв Цв (Цецо ухото) знае, че никой от ГЕРБ не бил галасувал за Манолова. И къчмарските сметки са на друго мнение !

Не мога да ви разбера, гербери, как го търпите тоя .Аз съм от ДСБ , но ние поне пратихме в пенсия дразнещите ни колеги.Айде и вие.

Айде, бе, Цв-Цв., казваш никой гробаджия не я бил подкрепил... Щото и най-простите бакалски сметки сочат нещо друго...

"Вервайте ми!!!+

Коментарът ми накърнява доброто име на дир-а, относно свободата на словото. Омаловажава ролята на пулта за гласуване, като фактор за постигане първото място отзад напред и изпреварване в класацията КНДР.

Днес ГЕРБ загубиха огромен брой гласове на "десни" избиратели! Ще губят и още много с популистката си политика, със страха от истински реформи и със съглсшстелството си с БСП и ДПС!

ХАЙДЕ, БЕ! ПЪК СИ И ВЯРВАШ!

Шило

Цецо, стига си лъгал!

Хубаво.Дали е вярно-друг въпрос!

Искаме списъка!!!

ДРУГАРЮ АГА, как ще докажеш ,че никой не я е подкрепил като гласуването е тайно .Криете се от народа да покажете какво правите .Нали "подкрепихте" трите точки от предложението за референдума. Ние ПОМНИМ!!! Иде видов ден!

за потвърждение се вижда че бюлетините са били във вътрешния му джоб.

"Никой от ГЕРБ не е подкрепил Мая Манолова" и сега ще кълчим закона, за да я махаме. Ц, ц, ц, ц ... ЦвЦв е такава тиква, че оригиналната Тиква ряпа да яде ...

... за такова нещо навремето чупихме пръсти! Сега вече, нали трябва да изглеждаме европейски, плащаме пари! Важното е Майчето да е по-настрани и да не ни се бърка в усвояването на еврофондовете ... няма значение, че новоасфалтираната отсечка от магистралата около Велинград и открита наскоро от Дебелата министърка е цялата на вълни ... българинът е прост и не опротестира ... все пак добре го изиграхме това с преафалтирането - по 1млн евро на километър, а Тато бе изградил основните дейности, ние само асфалта отгоре, има-нема 5см, турихме и лапнахме 250 милиончета само от този проект. Хайде със здраве от Банкя!

Да не е дошъл някой от Костинброд да гласува за нея ? Това е гаф, не по-малък от задкулисното : Кой ? ! и показва "поуката " и непукизма на задкулисието - доказателство, че то пак управлява България.

Комуниста освен всичко друго, не може и да смята повече от 10. Абе аланкольо над двеста серсеми са гласували в НС за нея, откъде се пръкнаха ? Или казваш ОПОЗИЦИЯ и УПРАВЛЯВАЩИ са едно неделимно общество ?

.. има ГЕРБ в парламента? А главната тиква ББ се възмути днес, че Реформаторският блок не си "седели в залата" и не гласували. Нека сега комсомолецът (и избиран 2 пъти за мъж на годината от слугите журналисти, начелос Дарик Радио) Цецо да обяснява как така математически се е стигнал до избора на Пчеличката Мая за омбудсман. Жалки, продажни твари!

Хайде в пандиза, не се помотвай! Тя Мая ще се оправи сама с Винету.

#КОЙ си напазарува депутати - от ГЕРБ, РБ, Патриотичен фронт, АБВ, БСП и вся остальная сволочь в парламента. Гласуват с широко затворени очи. Сега пък #КОЙ се притесни за инвестицията си и пусна троловете. Скоро не бяха захлебвали, горките, затова толкова много се стараят тази вечер.

Продадено!

ГЕРБ са "НАГЛИТЕ 6"

Оправданията на Борисов не струват и 5 пари!Обикновен червен мушенник и далавераджия!