ГЕРБ ще води дела заради арестите преди изборите. Борисов: Трифонов не поема отговорност

"В деня за размисъл контраразузнаването идва да тормози народа!", възмути се бившият премиер и прогнозира, че новите управляващи ще източат държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Танева изглежда е заякнала.

И срещу Борисов ще се водят дела за обида, да бъде спокоен.

Баце, стягай се за нови избори след 4 години ! Сега трай малко !!!

Луд умора няма. Пък няма ли някоя Мата Хари да му препере ризката, че от сума ти време ходи все с нея, вече сигурно носи зарази, може да пострада някоя бабичка от селата и паланките, които посещава. Защо ли избягва големите градове???

И днес да ти ЕПМ лоясал прост толуп.

Не е истина колко червени тролове са срали в статията. Борисов ви е голям трън и ви е страх от него, комундрели. Знаете, че есента ще се върне и затова мятате постоянно лайна. Но и това не помага. Дебили сте и личите.

Извади го този език от там бе, че още малко ако го напънеш, ще се подаде през устата на Борисов.

Няма ли кой да го прегледа Боко и да го освидетелства?Толкова много близки лекари има,верно,че някой се оказаха не съвсем доценти.Този човек има сериозни ментални отклонения.Трябва му спешно лечение.Чувам в затвора имат болница.

Гологъз Таралежков има бръмбари в главата-

И ти ще участваш,като подсъдим.Така че не се напрягай.Вече е късно за тебе.

12 години ебане без вазелин на българите от тази шайка ГРОБ. Чувам колко взимат държавните служители и лекарите - например Балтов - 62 хиляди някъде , онази малката 30 годишна специалистка по инвестициите дето й показаха вратата и тя беше към 30 хилки. Абе българи как сме търпели да ни таковат толкова време , ние сме срам за нашите дядовци ....... Знаете ли , че свободата се взима с оръжие . Сервантес е казал "Санчо, свободата се намира на върха на копието ". Едно време българите , говоря за преди 1944 година , имало антифашистки движения , да не се бъркат с комунистически. Антифашистите не са комунисти. Дядо ми е бил такъв - той е земеделец от Никола Петков , правили са атентати на германската армия . Свободата е жизнено важно условие за щастието на един народ и то е състояние на духа .

Какво си чул бе тъпанар за Балтов това е годишна заплата а не месечна- и не е толкова. Чул не до чул и плямпаш.Една баба на пазара казала на вуйна ти! Е от тъпанари да му писне на човек!

Стани и ти лекар и взимай по 60к. Ама си мазен селтак с недоразвит мозък.

за възстановяване от ГЕРБ и сл. правит. със скъп ток от вносен газ и служ. правителство го внесе в ЕС с малки подобрения вижте държавническата алтеранатива https://www.youtube.com/watch?v=CUd_FeZmSSg

Биографията на Борисов е престъпна. Другата седмица ще покажем официално че е бил в затвора в Чехия. За да стане ясно на нацията и на заблудените. Че Борисов е престъпник. Да не се лъже народа, че е борец срещу комунизма и мафията. Той е бил част от СИК и ще го докажем с документи! Това каза Манолова преди минути!

Борисов пред електората : Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме . Само че простия Борисов тъпчи чекмеджето с кюлчета злато и пачки до претъпкване , а бедния простак тъпчи шкембака с евтина бира и хляб . Борисов има нужда от психиатър, като го гледам вече е изпаднал в истерия понеже не е вече на върха на хранителната верига откъдето може да преразпределя националните "мазнинки" както ги наричаше. Види се че негативизмът го е превзел и той няма за какво да живее и умира от страх да не му се потърси скоро отговорност от някой нов главен прокурор -нов щото няма начин след като щатите и европа искат реформата в съдебната система

Ако говориш за Кюстендилската джанка ясно колко ти е акъла! Всъщност като си гласувал за чалгар какво да очакваме!

имало ли е такъв дядо? казват бил такъв кмет по времена война и попипвал и не само булките на фронтоваците, докато им раздавал държавни помощи. А те като се върнали и разбрали му изтупали праха от гърба на палтото, без да свалят палтото. Бу.ций и той бил кмет /на София/ и от тогава, до сега раздава държавни средства пощипва баби, чужди булки, дечица, а напоследък и на "набори" не прощава, все гледа да опипа някого, докато Мисир Севда ТВ снима със стикчето

Тоя нЕма смисъл да го слушате - на MUTE и му гледайте физиономията....нЕма такава злоба и такова изкривено от яд и безсилие лице - НЯМА!Тоя вече е ментален!

Пред вид на голямата важност и значение, което предстоящите избори за народни представители имат за настоящето и бъдещето на нашето отечество, нашите граждани, на брой повече от 20 души, събрахме се днес в двора на Зайчарника в Сюнет БанкИ махлеси и като обсъдихме въпроса по кандидатурите на лицата за представители, останахме съгласни и единодушно решихме да препоръчаме на г. г. избирателите от нашата околия за народни представители съгражданите си: Ганю Балкански, баш шофьорче и чок тарикат, известен в цяла България и билям; Ботокс Ханъм, баш комисионер на игли и бульони; Дани Подмитоолу, баш ибричкчия, Яхния Суджукоолу, баш ханъма по лакърдиите Деси Кодждагърлооу, баш ханъма по ATM or A2M Деси Цирейоолу, главна хамъма по фондовете Moма Краваоолу, баш секиш хамъм Именно същите тия лица, които и комитетът на Народната партия беше ви препоръчал с възванието си от 1-й миналий месец. Като обявяваме това наше единодушно решение на останалите г. г. избиратели от града и околията ни, които имат присърце доброто на Отечеството, материално подобрение на земеделеца, облекчение положението на данъкоплатеца, с една дума, интересите на нашата околия, приканваме ги да гласоподават в избора на 11-й того за горните наши съграждани, в които имаме пълно доверие, че те с достойнство ще представят страната ни в Народното събрание.

Ама заради "арести" на които от органите на реда накараха всички да подпишат протоколи, че няма да нарушават законите за изборите ще заведем дела!? Някой от тоя "арестуваните" след пет минутният си арест след това бяха ли възпряни по някакъв начин от това да гласуват? Принуждавани ли са от непознати да гласуват за други? Ако отговора е не и не значи няма нищо да стане с тия дела. "Дошли двама, които й дали някакъв протокол, тя искала да го снима, но не й позволили. Казали й, че сигналът било от едно "нарицателно име" в прехода и трябвало да подпише, че няма да нарушава закона" Идват някакви пратени от някой си представил се за еди какъв си, за да подпише някакъв протокол заради сигнал от еди кой без да има право да запази копие от протокола!? Някой разбрали нещо от цялата работа? А тия двамата представили са докуминети за самоличност? А Танева защо не споменава името на човека заради които трябва да подпише набързо някакъв протокол без да има право да се запознае задълбочено с написаното или пък да получи копие?! А тя подписала ли е в крайна сметка този протокол? Ако е да, няма право да се оплаква защото е преценила да пренебрегне правата си. Но сега седмици по късно ще се заведат дела? Късно, влака напусна гарата и те са на него! "Моделът "Борисов" означаваше модерна инфраструктура, строителство навсякъде, високи доходи, най-ниска безработица, отличници в ЕС и, както виждате, нито икономическият, нито финансовият министър е направил каквото и да било освен чегъртане"" Брей модерна инфраструктура? И от кога тази модерна работа трябва да се ремонтира на ново още в денят след пускането си в експлоатация? И след това всяка година поне по един ремонт на модерната работа! Строителство навсякъде, но не и на детски градини което в момента е доста голяма проблем. Брей високи доходи поради увеличения с между 20-60 лева на година докато за депутатите всеки мандат е с по 500-700 лева и въпреки най-добрата икономика в ЕС сме с най-ниските заплати, като дори и Румъния ни бие. Въпреки че Боко ревниво отрича това да е факт!?!? Човека и хората му които след вторият си мандат не могат дори и саката си да закопчаят заради големите кореми, като на попове ще ми говорят за демокрация и как те са най-незаменимите!?

Отзад се вижда басейна в двора на къщата на министърката....мдаммммм, и аз искам да съм репресиран с такъв басейн.

Жалка картинка..... И тази ,,ухилена,, дама (май е бившата министърка на земеделието)... Просто е жалко, за нас самите, че 10 години толкова елементарни хора ни ,,водеха,, и определяха бъдещето ни...

Април месец резултатите бяха същите. СЪЩИТЕ КОАЛИЦИИ МОЖЕХА ДА СЕ НАПРАВЯТ ТОГАВА. КОЙ ЩЕ ИЗВАДИ СЕГА ОТ ДЖОБА СИ 60 000 000 ЛЕВА И ЩЕ ГИ ВЪРНЕ В ХАЗНАТА АКО СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО МОЖЕШЕ ОЩЕ АПРИЛ МЕСЕЦ ДА СЕ НАПРАВИ???? НА КОГО БЯХА НУЖНИ ЮЛСКИТЕ ИЗБОРИ??????????????? 60 000 000 в чие чекмедже потънаха и за чии кеф????????????????????????????????????

Когато научиш цифрите, ще видиш, че не са били същите. Помоли вожда да те прати на училище, за да овладееш елементарната математика... Ама пък тогава може да престанеш да повтаряш като папагал и да загубиш благоволението на вожда.

Квиии Квиии прас.... Айе у историята ама в оная негативната. Като скачаш на САЩ те така става падаш от стола. Ама поне си жив щото ако скочилш на Русия щеше да в орландовци във вип сектора.

тиквата и каскета - по бързата процедура съучастниците им - на пързалката

Борисов не се прави на луд. Просто се държи естествено.

Колко е жалък шутът на трона на краля, колко е глупав народът, който е позволил това. Робърт Бърнс

Но нека видим кой е този митичен дядо на Борисов убит с тояги от комунистите. Наричаме го митичен, защото такъв дядо Борисов няма. Според публикуваните спомени на В. Киров от село Хераково, който познава отлично семейството на Борисов, единият му дядо, баща на майка му Венета и леля му Павлина, на име Райчо Войнов, е починал от старост през 1970 г. а другият - този по линия на баща му - през 1965 г.

Какво се чудите, просто Бойко има трима дядовци;

Тия от ГЕРБ щом не могат да разберат ,че Тиквата е луд ,значи и те са ненормални.

Тиквата е л,,луд,,ама го под енихте с още по луд дето ви води към ада,боко ни водеше към запад,а тия към путлер,но когато го разберете ще е много късно.

Явно пътя на запад минава през Босфора. Видя се на кого ходи да пристане комира ти преди изборите. Ходи си направи сюнет още преди да ти е казал, за да го зарадваш.

за възстановяване със скъп ток от вносен газ и служ. правителство го внесе в ЕС с малки подобрения вижте държавническата алетеранатива https://www.youtube.com/watch?v=CUd_FeZmSSg

Досега всички мислеха Бибитко Шибаняка за много прост и тъп.В последно време обаче той доказа ,че не е нормален.По скоро е дебил.

да гледа него да не го подведат под съдебна отговорност, за пълнене на шкафчета със злато и евраци!

Спираш се, затваряш се сам в стаята, гледаш всичките си изперкали клипове и слушаш безумните си "речи" и ако и тогава не се съпикяшеш ти е нужно принудително лечение, може и с усмирителна риза. Омръзна на всички!!!

Не знам за Трифонов, но Боко Тиквата поемаше само пачки и кюлчета. При условие, че не се отлепихме от дъното в ЕС за 12 години, а смъртността от Ковид е най-голяма на световно ниво, Толупа каква отговорност пое? Изгори 2-3 калинки, но той си остана да пълни гардеробите. Направи ни за смях по света с глупостта си. Гербераст!

Явно герберастите се опияняват да ги води за носа изпуснат вожд, надъхвайки ги с обиди и ругатни, към тях и врагове им! Което говори за "високо" интелектуално израстване, "грамотност" и необяснимо фонетично богатство на изказ! Трябва да си тъп мазохист или безскрупулен опортюнист за да симпатизираш на барба ганьос и компания!

Държавна сигурност била тормозела невинни герберасти, се оплака човека изпратил шест полицая на една баба.

Ако България е най- корумпирана държава в Европа, значи досега управляващите ГЕРБ са корумпираните и трябва да се осъдят и да влязат в затвора.

Ако е най-корумпираната, то и съда и прокуратурата ще са ни най-корумпирани и тогава КОЙ ще вкарва корумпетата в затвора. Та всичко трябва да започне с лустрация в съдебната система и прокуратурата. Дори да си внесем от Европа съдии и прокурори пак ще ни излезе по-изгодно от сегашното положение.

Какво прави простака в дома на бившия министър по земеделието ?

чака-рака

Правят Оху -Боху !

И сега не ти овря тъпата кратуна,че тези бяха хванати с много големи суми за купуване на гласове.Вола като рие,лайната падат върху гърба му. И престани да се ИПУСКАШ че осмърдя цялата държава и вече се усеща и в цяла Европа.

Яко си се объркал, Бибитко - масово ще се водят дела срещу твоето котило и затова с бодра стъпка и в строен ред ще тръгнете към бай Ставри.

защо ще ги вадиш от ареста?! или май за вас, гербаджиите за такава "търговия" закона не важи?!

Нали са неговите хора… нали си имат Гешефта и спец.съда..

Оставете тоя охранен шопар да лъже и плаши, че като спре започва да краде !

На снимката един бъдещ жител на СЦЗ и една бъдеща на Сливенския затвор

съученик на земеделската министърка Десислава Танева печели всички поръчки за скъпи джипове на максималната възможна цена. В три от четирите държавни горски предприятия т.нар. "конкурси" вече бяха приключили. Във всички печелеше фирмата "Кале Ауто" - представител на Тойота в родния град на агроминистърката - Сливен. Неин собственик бе Калоян Ганчев Ганев - съученик на Танева и един от най-близките й приятели от детинство.

Га яде палачинките ни рива…

Само за два месеца не са на власт и служебното правителство събра два милиарда повече от планираните приходи. Представете си 12 години какво крадене е било.

Някои пита коя е "врачката" на снимката... това е другарката Десислава Танева - министър на земеделието и най голяма специалистка по усвояване (присвояване) на всякакви фондове

Нейна е репликата: Тихо, да не чуе Европа че сме крадяли еврофондове.

Кацаров назначи още един пенсионер на 69 год. В последния момент на СБР бургаски бани.

Ананиев да не беше първа младост бе хахахах

Борисов ще изкарва от ареста дилърите на вот. Борисов ДОКАЗА ЧЕ Е КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ, боже колко е тъп тоя човек.

Да вземе да обясни как раздаваше държавната пара за свои фирми без конкурси и проекти, къде отидоха парите от заемите и кой е корумпирания лидер на политическа партия споменат в Магнитски . Ако не с добро , с Бойко Рашков ще му се наложи да се срещне и тогава всичко ще си каже.

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Севде, ти мисли как ще плащаш ипотеката на имението, чадо. Скоро си безработна.

Още ли има наивници, които вярват, че ипотеката е реална?

Ще плаща на адвоката на мутрите за да му изкарат дилърите на вотове от арестите. Бочко продължава с все сила да се излага.

историите на Бу.ци и неговият "дядо", а май прадядо, всъщност по свидетелство на очевидци, е че е бил кмет на някакво село по шопско, по време на война и докато другите истинските мъже били на война, се скатавал по канцеларииките имал задължение да раздава някакви помощи на булките на фронтоваците. Обаче дъртия пергиш, пощипвал, попипвал, че и други работи въпросните чужди булки. Та като се върнали фронтоваците, малко поизтупали праха на дъртия пергиш.... и нямало хич никакви комунисти. И за това избягали от село Хераково и се натресли у БанкИ (баня по шопски) Сега наследника на дъртия пергиш прави същото от как е бил кмет, после МП: раздава държавни средства и пощипва чужди булки, даже деца, че и набори не прощава напоследък - вижда се, все гледа да прегърне/обара някого, да пощипне пред камера, а зад камера кво ли прави?... а Бу,ци е потомствен комунист и също като баща си е офицер в МВР на БКП и член на БКП, както и всички в ГРЕП са комунисти 2-3 поколение, наследници на партийни секретари и АБПФК и партизански вождове - инфо го в нета.

С други думи ГЕРБ = стадо от вълци комунисти в демократични овчи кожи.

Нама как някой друг освен Борисов да поеме такава отговорност. Неговото поемане се състоеше основно с това да псува и обижда хората които му плащат заплатите и му пълнят шкафето. Таква "отговорност" НИКОЙ освен него не етолкова нагъл да поеме.