Коментари - Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ

И за предстоящите избори, както при тези през 2009 г., Цветан Цветанов ще е председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Той ще отговаря и за логистиката. Освен него, бившите министри Делян Добрев, Лиляна Павлова, Томислав Дончев и Ивайло Московски, както и заместникът на Симеон Дянков - Владислав Горанов, са участвали в писането на програмата на партията и също влизат в щаба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Тези хора срам нямат! Вместо да се изпокрият в апартаментите си или там някъде по офшорките си,те тръгнали листи да водят и то не в една ами на две места?! Язък на българския народ! Пак тъпаци и малоумници ще бъдат на главата му!

Дори ще спечелят и оттам на въжето пред народното събрание!

Най добре да са начело във всички листи!!!!!и тогава сбогом герб!!!!!!!!!!!!!

От всичко станало за тези 23 г., до днес, лошото е че няма кой да избереме да ни води към "светли" бъднини, всичките са стари муцуни и доказали своята некадърност и далавери, когато са били на власт - СДС, ДСБ, БСП, ГЕРБ и т.н. Всички партий, независимо коя ще ни управлява след служебното правителство, трябва да знаят че ако не се вслушват в гражданското общество и се провалят в своето управление - ще бъдат пометени с гръм и трясък!!! Нама не искам , няма недей!!!

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ ДА ОГЛАВЯТ В МОМЕНТА Е ДВА ПО ГОЛЕМИ ----- И НИЩО ДРУГО

Не се страхуват от никой съд?

тия комсомолски секретари, мазни, нахални, селски навущари .. е крайно време да си ходят.. хората на гешев вън

Не се страхуват от никой съд?Май разбираш нещо?А тези над Гешев,знаеш ли нещо?

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ ИЛИ ТАМ КАКВОТО СЕ НАРИЧАТ АКО МИ ОЕЩАЯТ ЗАПЛАТА ОТ 1000.00ЛЕВА.

Партиите не се скъпят на обещания, но после бързо забравят. Последните дойдоха с голяма кошница с обещания и нито едно не изпълниха. Единствено, че съсипаха държавата и хората, но си напълниха банковите сметки.

В БСП ги тресе голям страх. Станишката направо се е на ... ал. Другарите готвят план с провокации, с който резултатът от изборите да не се признае ...

Националната инициатива за благотворителност Висящо кафе, която дава възможност хора, изпаднали в нужда да получат безплатна напитка, хляб или нещо за ядене, платено преди това от други клиенти, явно е допаднала и на партия ГЕРБ. Те обаче имат специфичен прочит на тази идея. Намеренията им са разкодирани от ироничен колаж на Свободен човек. Висящ хляб е пуснат от лидера на партията Бойко Борисов като примамка в обръча на примка. Тоест, обещанията на генерала и партията му са просто капан взимаш благотворителния хляб и увисваш на въжето. Това е черният хумор, закодиран от автора. По същата схема получавате "Висящ премиер", "Висящи магистрали", "Висящ ГЕРБ". Българите едва ли трябва да се съмняват какво ги очаква, ако на изборите на 12 май отново спечелят хората, които ги излъгаха преди 4 г. и ги докараха до зловещото състояние да изберат самоубийството пред живота.

ГЕРБ ще имат втори мандат,въпреки напъните на някои гъзоблизци, да омаловажат направеното от тях.Някой пишман журналисти,вече ходят из страната и работят върху това.Може би искат да разчистят пътя на БСП на някой близък в листата на тази партия..Или да си заслужат сватбеното пътешествие до САЩ,дарено от този кандидат депутат..Само гадем..както казва опикания Петков..Впрочем те всички са осрани и опикани в тази партия..Или може би намазани с шоколад,както бившата социална министарка Масларова..Нали такива процедури за разкрасяване си правеше..А нашите деца, колко пъти си позволяваха поне едно блокче шоколад ?? И те ще плюят по ГЕРБ,че за 4 години не са могли да покрият щетите нанесени по икономиката от тях за 65 години управление ..Първо БКП,после БСП...А Кунева? Тя как ни подреди за тока ?? И сега вири сурат и иска да управлява ?? Срам и позор от такива управляващи !!

След като си избягал от отговорност, защото виждаш, че хората те гонят, а ти не знаеш какво да правиш - за какъв втори мандат мечтае пожарната. Ако е толкова обичан и отговорен, защо напусна потъващия кораб при уславие, че държи цялата власт - държавна, местна, съдебна и президентска и медиите също са платени в негова подкрепа. Това поведение се нарича гьон сурат!!!

Защо се занимавате с тези некадърници.Те нямат место по върховете като изкочила утайка на подземния свят.Мяма повече место за мутри.

НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ДО КЪДЕ ВОДИ ЛАКОМИЯТА И ЧИ ЛАКОМ ГЪЗ ....... СЕРЕ

Вярвах ви ,а вие се оказахте абсолютни измамници!!!При вашето управление останах без работа ,без да имам нито едно наказание за 17г .Работил съм при всички правителства но такива измамници като вас не бях виждал.Трябвало да дойдат ваши хора!!!Проклети да сте !!!!!

Нали не сте забравили, че тази партия практически е все още на власт, както и през последните 4 години. Ако искаха да направят нещо от изброеното, да са го направили вече. Те предишните предизборни обещания не си спазиха, та сегашните ли?

ИМАМЕ ВОЛЯ- ЯЛОВ Е, МАМИ НЯМАТ ВОЛЯ-ЯЛОВ ТАМЯН ОГЛЕДАЛЕН ТЕКСТ

Аз пък се чудех защо от към Позитано 20 се носеха писъци и вопли от десетина дни насам. То било за места в спасителните изборни списъчета ... Само там е спасението на крадливите социалисти ... Ама някои останаха зад борда и почнаха да кроят шапката на Станишката...

Някои цоцолисти- перестойчици като Овчаров и сие много ще изпищят.Може и за последно.Те нашите руски друзья няма да ги забравят.За този номе и с АЕЦ Белене,и с петролопровода Бургас- Александруполис.За дето се направиха на алтави и оставиха на костомолците и герберугите да ни прецакат проектите.А самите костомолци и герберуги-отделно ще гризнат пелмените и картошките.

ало сарпичукчето ти да не си убаркал саита и годината ?чупката кам москва те са оште в 17 година и сабираи картожки на зиму.

Само Депутатският Имунитет ше Спаси Бандитите от ГЕРБ, катастрофирали България !!! Затова Конкуренцията за депутатство е жестока !!! Най-Заплаените от Затвор са с по ДВЕ Номинации за Депутат-това са Цветанов и Борисов !!! Ще им Позволим ли на Престъпниците ГЕРБ да се Скрият в Парламента ???

Youri

И какво пречи при мнозинство на останалите да им смъкнат имунитетите и да ги арестуват?Като Луканов навремето.

такива подводници като теб ще ги потопим в капка вода!!!изчезваи при своите и не замарсяваи дир.бг

Разбира се, че ДА! И - кои сте тези, които ще му попречите?

Ако българският народ гласува отново за ГЕРБ значи сме най-големите мазохисти. Общият брутен държавен дълг е близо 38 млрд.лева и през управелнието на ГЕРБ почти не е намалял. Фискалният резерв е опоскан и е на критично равнище около 2,7 млрд.лв. Всички магистрали от Борисов са със евтини материали направени и се разпадат. Българският народ е обеднял и продължава да обеднява. Корупцията е на ниво. Ама вие пак си гласувайте за тези спомогнаха да се съсипе всичко. Давайте!!!! То е казано прост народ слаба държава.

Тези, които ще гласуват за ГЕРБ, могат да мислят! За разлика от тези, с червените, чугунени глави...

Диков е един завършен социалист от комунистически тип, ашладисан по Станишевски и превърнал се в обновен демократ с ляво-десен уклон ...

и ако духне при Местан, цуцуланата, дето брои мухите по тавана, става Втори човек в герп, до Бойковото десно колено! Не се знае обаче, Бойко, с това кръвно, колко ше Й удържи ?

Бойко ще издържи още един мандат! Нещо, неясно?

Anka

Няма да може да издържи.Руснаците май ще ги задраскват с пулемет и него и Цвъки,дето се мъчат да им правят сечено с АЕЦ Белене и с петролопровода-Бургас-Александруполис. Не знам-поживем-увидим...

"Румъния и България не отговарят дори на минималните критерии, за да влязат в Шенген. Не виждаме никакъв напредък в Румъния и България. Дори нещо повече, ситуацията и в двете страни се влошав. Нито Румъния, нито България е подобрила борбата с корупцията, затова има логика да не отваряме границите. Шенген не е само технически въпрос", заяви германският евродепутат от Европейската народна партия Маркус Фебер. Досега ЕНП бе най-яростният защитник на кабинета на Бойко Борисов. Германия официално обяви, че ще наложи вето на членството на България и Румъния в пространството за свободно пътуване и така се присъедини към Холандия и други страни, които са на мнението, че София не е показала задоволителни резултати в борбата с корупцията и организираната престъпност. Фербер добави, че "позицията на германския вътрешен министър е напълно оправдана", защото не се вижда никакъв напредък.

Размишлявах! Извод - ГЕРБ ще спечели изборите! А, ти - нямаш ли собствено мнение?

Тъпите мутри са за затвора!

Anka

Грешно размишляваш-ГЕРБ няма да бъде оставен да спечели изборите,но дори и да спечели(което е в рамките на научната фантастика),никой няма да му позволи да състави правителство.

Имам чувството, че се радваш ... Както и родните евродепутат/к/и от опозиционните партии, които допринесоха много за това ....

Anka

Аз например се радвам,защото искам България да излезе,хем от ЕС,хем от НАТО и да отиде при Русия в БРИКС,където и е естественото място.

Подкрепям Диков. Аз съм с десни убеждения, кореняк софиянец и ше гласувам против Герб! Подобна излагация не сме виждали още. Герб (респективно Бойко Борисов и Цветан Цветанов) са символи на простащина, низост, липса на възпитание и обноски.

Гласувай както си щеш ... Против ГЕРБ има 70 партии, изборът ти е голям. Но акълът - малък. Досещам се за коя партия ще гласуваш ...

Предполагам, че едва ли можеш да се сравняваш с мен по произход, образователен ценз, родова памет, възпитание и култура. Но какво да правиш, " Rustica progenies semper villana fuit".

Гласувай срещу когото искаш, "кореняко". Но, не обиждай! Твоето мнение, не е ангажиращо.

Тово не е обида, а е констатация, медицински факт

След смърта на СДС, което разграби страната, смърта на НДСВ което унищожи националното ни достойнство иде края и на последния "десен тумор" ГЕРБ който ни превърна в държава на факлите

Колелото, доста те е мачкало...

През 2011 г. под мъдрото ръководство на Бойко Борисов и Цветан Цветанов България се изкачи на първо място в класацията на "Трансперънси Интернешънъл" като най-корумпираната държава в ЕС!!! Забележи, че изследването отразява възприятията за нивото на корупция според представителите на бизнеса, местните и чуждестранните анализатори, доклади и аналитични оценки на реномирани международни изследователски и финансови институции, сред които Световната банка, Световният икономически форум, Economist Intelligence Unit, Freedom House и други.

1 наистина си е 1 Победа за ГЕРБ със 123 мандата!

123 мандата,ама в Централния софийски затвор. ------------

Тук, не е Русия! И няма гражданска война... Ти, от къде долетя?

И по двайсет да водят, се е от страх, а те са си пътници за винаги.

Към властта! На 12-ти май! ГЕРБ! Нещо неясно?

Ако с две висши се броя за културен и ползващ компютър, мога да ви кажа следното. Безпартиен съм и не ме влече политиката. НО! Искам да живея като бял човек! Не искам да ме управлят крадци, мафиоти, бивш премиер, страхливо скрит и опънал чадър над министрите си, докато те крадат, човек, когото дори европейските ни партньори наричат мафиот. Ще ме е срам, че съм българин, ако той пак започне да се удря в гърдите и да повтаря АЗ, АЗ, АЗ!Крайно време е да разбере, че в тази държава сме НИЕ, НАРОДЪТ!

Ти си същия, като тоя който не искаш да те управлява. Може би му завиждаш ????

добре защити двете си партиини школи -даваи нататак..

АВЕ ПУБЕР НЕДОКЛАТЕН , НЕ ТИ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ УМА , ЧЕ И ТИ ЩЕ ОСТАРЕЕШ . ЗАЩО СЕ ПРИСМИВАШ НА ПО- ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА . ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ПРИСМИВАШ НА НЕДЪГАВИТЕ ХОРА- ИНВАЛИДИ . ПРОСТО НЕМОГА ДА ПРОУМЕЯ ВИЕ , ОТ ГЕРБ НА КОЯ ПЛАНЕТА ЖИВЕЕТЕ- ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ СТЕ , КВЕИ СТЕ . И ПОМНИ ЕДНО- И ТИ ЩЕ ОСТАРЕЕШ , И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ПОДАДЕ РЪКА . ЩЕ ВЪРШИШ РАБОТИТЕ СИ В ГАЩИТЕ И НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ГИ ИЗПЕРЕ . АЗ СЪМ НА 29 ГОДИНИ , НО ПРОСТО НЕДОУМЯВАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА КОПАНАРЧЕТА КАТО ТЕБ . ДАНО ДОЖИВЕЕШ СТАРИНИ И ДА ВИДИШ КАКВО Е . ГНИДА ГЕРБЕРСКО- МИЛИЦИОНЕРСКА . ...

Пуберчето сигурно спи. Ама на теб въобще не ти право впечатление какви ги пише дядката, вероятно ти самия. И много си мениш годините ... закови една цифра и толкова. Започваш с лъжа и свършваш с много лъжи... Так правят само в БСП.

Когато герберастите започват да говорят за честни избори и победи, веднага се сещам за кадрите от зала Универсиада, където се помещава Общинската избирателна комисия. На 24.10.11 г. стотици членове на Секционни комисии, представители на най-различни парии, скандираха "Мафия, мафия!!!". Та така печелят избори помиярите от Герб!

Скандираха соц. маскарите, които се навъртаха там без работа. Разбраха, че губят изборите ... А чувалите така или иначе трябваше да се носят от някого ... Важно е къде са попълнените протоколи. Но това вас не ви интересува ...

Пак лъжи! Виж кадрите в нета, даваха ги по всички TV. Скандираха стотици членове на Секционни комисии (цалята зала) в това число и хората от Герб!!!

Цитат:"Дори първите демократични избори не бяха белязани с толкова критики и разкрития, колкото едновременният вот за президент, вицепрезидент, кметове и общински съветници през 2011 г. И то не без основание. Депутати от управляващата партия разнасяха чували с бюлетини, "надзираваха" в залата на общинската комисия електронното въвеждане. Бяха записани членове на избирателна комисия, които подменят бюлетини. Да не говорим за генералния проблем с дописването или липсата на хора в избирателните списъци или пък за проблемите с действителните и недействителни бюлетини. За драстични нарушения се заговори в Пловдив, Търново, Кърджали, Кюстендил, Плевен, София и в куп по-малки общини.

ГЕРБ отново ще спечели , а на вас - комунистите, предоставяме скандирането...

Нещо станаха много нервни другарите от Герб?! И стига с това Позитано. Не виждате ли, че всички по-интелигентни и по-образоване хора в България (а и в чужбина) ви се присмиват. Викате срещу комунисти, а гласувате за най-скапаните и крадливи представители на тази партия бивши партийни и комсомолски секретари Бойко, Цецко, Цецка Цачева, Румяна Желева, Росен Плевнелиев, Сергей Игнатов и др. Защо? Защото те са като вас.

Просто им плащат предизборно и Боцко много им се кара да са активни по форумите- хич не му се дават крадените от народеца парици, а се налага!

Ще гласуваме за ГЕРБ! И ти си комунист, родителите ти - също! И какво от това? Няма да гласувам нито за теб, нито за родителите ти... Вдяваш ли?

С това твоето "вдяваш ли", само още веднъж демонстрираш, че герберастите имат помиярски произход! Пълна липса на възпитание и култура! Разбери, че нормалните хора просто ви презират!

Няма как, да вдене! Той е интелигентен комунист...

А аз само като видя и чуя някой ,,обновен" другар, предизборно по Станишевски, изпадам в неудържим смях. И забравям да ви псувам ...

Евтините магистрали на ГЕРБ станаха златни Анексите, които оскъпиха пътищата, разбиват на пух и прах хвалбите на Борисов Почти всички магистрали, които правителството на ГЕРБ строи, поскъпнаха въпреки заклинанията, че порочната практика с анексирането на договорите остава в тъмното минало на тройната коалиция. ... Някогашният регионален министър в кабинета "Борисов" и днешен президент Росен Плевнелиев неведнъж обясняваше, че от строителство на пътища са спестени 450 млн. лв. Дори само опитът да се изброи колко пъти дневно 365 дни в годината... още Борисов се хвалеше с най-евтините пътища в Европа, предизвиква психосоматични реакции. Но тихомълком няколко месеца преди да паднат внезапно от власт, методиката за обществените поръчки за пътища се промени -.. Анексите потвърдиха съмненията, спестените суми за магистралите са балон. Тепърва държавата ще трябва да "компенсира" дъмпинговите цени на строителите. Над 84 млн. лв. допълнително бяха дадени за "Люлин" и две отсечки на "Тракия" и "Струма". Още 67 млн. лв. над договорените бяха дадени допълнително само за 7 км от Околовръстния път на София.

Не лъжи! Няма кой, да ти се върже!

Абе идиот! Това е цитат, а статията е написана въз основа на официалните отчетни данни. Егати тъпи селски помияри!

Водач на две листи означава само, че иска на всяка цена да се сдобие с имунитет. Вече ГЕРБ минават в режим "спасяване на кожицата".

След като промяна няма де се случи по политически път, най-вероятно ще видим и следващата фаза на бунта, барикадите. Ще осъмнем в барикади!

Легни при майка си, да те успокои. Недей да плачкаш...

Дядка, гледай да си жив и здрав дотогава...

изпушихте, а? Два абсолютно еднакви коментара, с два различни ника, в продължение на 1 минута, веднага те разконспирирахме.

От "дядката": аз ще съм жив и здрав, до "тогава". Ти се погрижи за себе си...

След като промяна няма де се случи по политически път, най-вероятно ще видим и следващата фаза на бунта, барикадите. Ще осъмнем в барикади!

Най-вероятно, ще осъмнеш под юргана, прегърнал пухеното си мече и с биберон в устата...

Ченге очевидно мозъчната операция не ти е помогнала много! Опитай пак с тесла в Албания, там са експерти!

Такъв е речникът на тези, които са пълнолетни, но нямат завършен четвърти клас... Не те съжалявам. Вече си с провален живот...

Дано не си се напикал, или н ... л.

Алооо, ДИР-а, защо скрихте анкетата бе? Да се види за кого ще гласуват културните хора, ползващи интернет. Не така де, дайте да видим действителността очи в очи. И да запеем дружно за БСП: Покойници, вий в други полк минахте.....

Към обед резултатът бе 44,4 % за ГЕРБ, към 16.5% за БСП. След това другарите скриха анкетата

Ще видим на 12-ти май. голям смях ще падне. Крадците ще викат: Изборите са манипулирани, фалшифицирани, хората се палят, циганите се бесят, а бездомните кучета вият на умряло....

Те на културните хора Цветанов не им плаща да пишат по форумите. Причините са, че културните хора не са курви, че да се продават за пари и второто е, че тъпанара няма контакти с тях, негония кръг са лумпените

комунистите предлагат 71 партии но ние ще гласуваме само за герб и ще настапи голям смут в лагера на червенокогите.голям смях ще пада на след изборите .на сгадата на позитано 20 ще трябва да закачат червени фенери и да се самоиздаражат.

Баце , 1.не са червенокожи ,а червеногъзи! 2.Няма да има червени фенери,защото червените секс фурии Мая и КУРнелия, ще ги хвърлим за обща оргия на тълпата във Факултето!

като гледам листите им повечето са жени а и гея като няма да баде министер означава че са решили да правят публичен дом на позитано 20.

Наистина някои от разумните мнения в този изкреизил форум ми се нравят. Например това че Царското упраавление беше най-сполучливо за последните 25 години.

"Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ..." Отвратителни нахалници, как не ви е срам, как не ви е грехота от посегналите на живота си българи, докарани до отчаяние с целенасочената ви политика срещу обикновенният човек и малкият и среден бизнес?? Какви листи, бе, нещастници, вас двамата специално трябва да ви е срам и страх да се появите сред хората, срещу вас трябва незабавно да бъдат заведени дела и да бъдете съдени!!!!

Правя поредната проверка, на червените драскачи. Какво виждам? Останали сте само 9 , за два часа.Започвам да ви съчувствам... Ако и в Парламента сте толкова - ега ти опозицията... Впрочем - защо не се явявате на изборите със собствената си абревиатура? Страхувате се! Когато избирателя прочете - БСП, може и да не гласува. А, за Коалиция - звучи по-така, модерно и без отговорно... Мирррно! За пооочест! Герб идва!

Гербаджио, това го кажи на роднините на посегналите на живота си, нещастник храненик на гербаджийската софра!! Срам, че още има такива като теб!!!

Никой, никога не е споменал, че се самозапалва заради ГЕРБ!

Не си играй с мъката на хората, тъпанар смотан!

Ти надзирател в Централния ли си?Щото само там можещ да си ги раздаваш и сам да си ги изпълняваш тия команди в чест на любимите ти гербаджии.Нали знаеш,че след изборите повечето гербаджии там ще влязат-в Централния.

Бавно и полека българското общество се разделя. От една страна на КРАДЦИ и техните слуги, които разчитат на трохите от трапезата на КРАДЦИТЕ. От друга на ПОЧТЕНИ ХОРА, които разчитат на СЕБЕ СИ за своя просперитет и бъдеще. ПОЧТЕНИТЕ хора, които са си надвили на масрафа и казват ВИНАГИ ИСТИНАТА. Тези хора са като ОТРОВА за онези, които разчитат на ЛЪЖИ, ДЕМАГОГИЯ, ИЗМАМА, с една едничка цел - ДА КРАДАТ чрез властта! Защото не могат по никакъв друг начин да осигурят благосъстояние! Но всички трябва да помним - ТЕ КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ! И всеки да си направи хубаво сметката!

АНТИГЕРБ направо се изпари ... пое сам към психото.

СВЕДЕНИЯТА ОТ КОСМОСА , КОИТО ИДВАТ СА , ЧЕ ГЕРБ ОТИВА НА БУНИЩЕТО ПРИ НДСВ . НА 12МАЙ ЩЕ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО ЧЕНГЕСАРИ И ШАПКАРЧЕТА ПРОСТИ .

Дядка, слез от дървото. Санитарят Вичо идва с атрибутите и е ядосан.

МБМД от днес - БСП:ГЕРБ - 1:2...Как ви се струва, КОМУНОИДИ ИЗТРЪПНАЛИ, ОЩЕ УПЛАШЕНИ?

Това е резултат от ,,обновлението" на БСП по станишевски. Явор Гечев още ли се интересува къде е Борисов. Ето го !

Вие хубаво се карате и се плюете в този форум разделени на герберасти,комунисти,костовисти,куневисти,атакисти и какви ли не още, но нещата ще се развият по следния сценарии: 1)На 12-ти май в парламента ще влязат доста партии и нови граждански движения,които органически не могат да се понасят помежду си.Може би 7-8,а може и десетина. 2)Правителство по никакъв начин няма да може да бъде съставено и ще бъдат насрочени нови избори. 3)На новите избори ще влязат по-малко партии,но пак в такава конфигурация,че да си пречат взаимно и отново никой да не може да състави правителство. 4)На народа ще започне да му писва и ще поиска на власт да дойде хунта,или гражданска революция.Взелите властта хунтаджии, или революционери ще завият към Русия. 5)САЩ и ЕС веднага имат разработен етнически контра-сценарии и тяхната маша Турция ще нахлуе в Югоизточна България под предтекст да защити имотите и сигурността на турските граждани и бизнесмени,които масово купуват земя и сгради в момента. 6)Русия разбира се,ще предприеме същите действия и ще нахлуе по цялото Черноморие,под предтекст пък да защити имотите и сигурността на нейните граждани и бизнесмени,които са закупили много имоти и също така продължават да купуват масово. 6)След продължителни екшъни в които предполагам,че всички тук плюещи се,ще кръстосаме сопи по улиците- Турция(подкрепяна от САЩ и ЕС) от една страна и Русия от друга ще се споразумеят да цепнат България на две: Задунайская губерния Болгария и Османски вилает Булгаристан Самите САЩ и ЕС нямат интерес от България и никога не са имали. Те са наши вековни врагове,винаги са ни мразели и са ни наричали Троянският кон на Русия в Европа. Та така-това ще стане...

atakista

Прав си.Като бъдещ предводител на Хунтата,аз виждам естествено Волен Сидеров.Плюс излизане на България от ЕС и НАТО и влизане в БРИКС.

Тоти Тотева

аз пък виждам като бъдеща Водачка на Революцията-Йоана Иванова от ДГИ-съратничката на Ангел,Дончо и Янко. Йоана -Българската Жана(Д,Арк) Аз ще гласувам за нея!

Ще влязат на мук... Кой ще гласува за тия ЛУМПЕНИ, дето ще ни запалят чергата с БЕЗУМНИТЕ СИ ИСКАНИЯ. Просперитет се постига САМО С ЕВОЛЮЦИЯ! С РЕВОЛЮЦИИ СЕ ПОСТИГА САМО КРЪВ, МНОГО КРЪВ! А резултата е - ИЗХОДНА ПОЗИЦИЯ - 1997 г. или ПО-ЛОШО - 1990 г.! Всеки да си опича акъла, хубаво да го опича, деца имаме, ей!!

Ронин

Ето какво имам предвид: ГЕРБ БСП ДПС и Атака -тези четири влизат"от волле". "На ръба са" Кунева Костов и Надето както и НФСБ(това са СКАТ ТВ на Валери Симеонов и ГОРД на Слави Бинев-те са заедно) смятам,че дотук е предостатъчно да стане мазало. А пък ако влязат и "патериците": СДС-Кабагайди Янка с РЗС и аптекаря Марешки.... смятай какво става Отгоре на всичко аз съм убеден,че едното поне движение на протестиращите също ще влезе-ДГИ- това на Йоанна Иванова, Ангел ЧЕ(Славчев) Дончо Дудев и Янко Петров Екшънът ще е пълен.Кеф!Кеф!Кеф!:)

Ронин и шогун - нямат нищо общо! Словосъчетанието ти , е пълна глупост!

И разсъжденията му са такива!

Ронин

Ти ли каза нещо,или кофа дрънна?Разбира се,че не очаквам да ме разбереш.Ти си от щаба на ГЕРБ.-т.е. най-низшата и малограмотна прослойка. Иначе "ронин",означава самурай без господар(или "шогун" на японски).Демек самурай на който са му убили господаря и той е един вид на свободна практика докато си намери нов.На мен ми убиха четири шогуна- Илия Павлов(от Мултигруп),както и Васко и Жоро Илиеви и Димитър Димитров-Маймунека(всичките от ВИС -2) Не че ще ме разбереш де-както казах ти си гербераст-съответно невменяем.

до-лни, гну-сни гербежии, имате воля само да крадете, ама ние ви нямаме доверие, край на про-даж-ното ви жалко съществуване

Дядка, ГЕРБ ще победи безапелационно. Нямаш никакъв шанс, това да не се случи. Борисов се връща на власт и за тебе и Станишев става лошо. Него го изхвърлят от лидерските постове в БСП и ПЕС, а ти поемаш към психото. Това е бъдещето

защо се пенявиш толкова ???и зашто говориш и от мое име не виждаш ли че си сам и си за преглед???

Кратко и ясно за 4-те години на Тиквата: "Нетният държавен дълг на България се увеличава с 248% за 4 години до 4,9 млрд. евро към края на 2012 г., показват изчисления на link на база данни на НСИ. Така делът му от БВП нараства до 12,4%, спрямо 4% през 2008 г. Все още обаче сме далеч над нивата от 35,5% от 2003 г. В сумата на нетния държавен дълг са включени вътрешният и външен държавен дълг, държавногарантираният дълг и дългът на общините, като е изваден размерът на фискалния резерв. В последните 4 години има ръст на държавния и общински дълг в комбинация с намаление на фискалния резерв. Ефект върху растежа на БВП обаче няма, защото парите са изхарчени за текущо потребление, а не за инвестиции." Как ли хората на Цвъцко са ги изтървали НСИ да публикуват това?.. Пълния материал е в Инвестора-а.

КАКТО СНОЩИ ИВО СИРОМАХОВ КАЗА-БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ГЕРБЕРАСТИ- И ВИЕ , И ВАШИТЕ ИЗРОДЕНИ МИЛИЦИОНЕРО- МУТРЕНСКИ НАДРУСАНИ ПОКОЛЕНИЯ . ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКОООООООООООО

Има ли още нормален и свестен човек, който да гледа шоуто на Слави и Иво Сиромахов. На теб ти е простено, ти не си от тях ...

Щом гледаш " Шоуто на Слави", цитираш Сиромахов и нямаш собствено мнение - ясен си ми...

"Ялов е мами"- така майката обяснила на детето си девиза на този,който се кани да ни управлява пак!

Има ли значение дали за БСП или за ГЕРБ да се гласува - каквато беше БСП, такава беше и ГЕРБ, която дойде на власт с девиза - ние сме други, честни, почтенни и тем подобни. Да, ама не, май пак ще трябва да си връщаме БСП на власт, само и само ГЕРБ пак да не ни излъже!

Тези глисти ще водят листи, мдам....

Коментари - Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ

И за предстоящите избори, както при тези през 2009 г., Цветан Цветанов ще е председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Той ще отговаря и за логистиката. Освен него, бившите министри Делян Добрев, Лиляна Павлова, Томислав Дончев и Ивайло Московски, както и заместникът на Симеон Дянков - Владислав Горанов, са участвали в писането на програмата на партията и също влизат в щаба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Тези хора срам нямат! Вместо да се изпокрият в апартаментите си или там някъде по офшорките си,те тръгнали листи да водят и то не в една ами на две места?! Язък на българския народ! Пак тъпаци и малоумници ще бъдат на главата му!

Дори ще спечелят и оттам на въжето пред народното събрание!

Най добре да са начело във всички листи!!!!!и тогава сбогом герб!!!!!!!!!!!!!

От всичко станало за тези 23 г., до днес, лошото е че няма кой да избереме да ни води към "светли" бъднини, всичките са стари муцуни и доказали своята некадърност и далавери, когато са били на власт - СДС, ДСБ, БСП, ГЕРБ и т.н. Всички партий, независимо коя ще ни управлява след служебното правителство, трябва да знаят че ако не се вслушват в гражданското общество и се провалят в своето управление - ще бъдат пометени с гръм и трясък!!! Нама не искам , няма недей!!!

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ ДА ОГЛАВЯТ В МОМЕНТА Е ДВА ПО ГОЛЕМИ ----- И НИЩО ДРУГО

Не се страхуват от никой съд?

тия комсомолски секретари, мазни, нахални, селски навущари .. е крайно време да си ходят.. хората на гешев вън

Не се страхуват от никой съд?Май разбираш нещо?А тези над Гешев,знаеш ли нещо?

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ ИЛИ ТАМ КАКВОТО СЕ НАРИЧАТ АКО МИ ОЕЩАЯТ ЗАПЛАТА ОТ 1000.00ЛЕВА.

Партиите не се скъпят на обещания, но после бързо забравят. Последните дойдоха с голяма кошница с обещания и нито едно не изпълниха. Единствено, че съсипаха държавата и хората, но си напълниха банковите сметки.

В БСП ги тресе голям страх. Станишката направо се е на ... ал. Другарите готвят план с провокации, с който резултатът от изборите да не се признае ...

Националната инициатива за благотворителност Висящо кафе, която дава възможност хора, изпаднали в нужда да получат безплатна напитка, хляб или нещо за ядене, платено преди това от други клиенти, явно е допаднала и на партия ГЕРБ. Те обаче имат специфичен прочит на тази идея. Намеренията им са разкодирани от ироничен колаж на Свободен човек. Висящ хляб е пуснат от лидера на партията Бойко Борисов като примамка в обръча на примка. Тоест, обещанията на генерала и партията му са просто капан взимаш благотворителния хляб и увисваш на въжето. Това е черният хумор, закодиран от автора. По същата схема получавате "Висящ премиер", "Висящи магистрали", "Висящ ГЕРБ". Българите едва ли трябва да се съмняват какво ги очаква, ако на изборите на 12 май отново спечелят хората, които ги излъгаха преди 4 г. и ги докараха до зловещото състояние да изберат самоубийството пред живота.

ГЕРБ ще имат втори мандат,въпреки напъните на някои гъзоблизци, да омаловажат направеното от тях.Някой пишман журналисти,вече ходят из страната и работят върху това.Може би искат да разчистят пътя на БСП на някой близък в листата на тази партия..Или да си заслужат сватбеното пътешествие до САЩ,дарено от този кандидат депутат..Само гадем..както казва опикания Петков..Впрочем те всички са осрани и опикани в тази партия..Или може би намазани с шоколад,както бившата социална министарка Масларова..Нали такива процедури за разкрасяване си правеше..А нашите деца, колко пъти си позволяваха поне едно блокче шоколад ?? И те ще плюят по ГЕРБ,че за 4 години не са могли да покрият щетите нанесени по икономиката от тях за 65 години управление ..Първо БКП,после БСП...А Кунева? Тя как ни подреди за тока ?? И сега вири сурат и иска да управлява ?? Срам и позор от такива управляващи !!

След като си избягал от отговорност, защото виждаш, че хората те гонят, а ти не знаеш какво да правиш - за какъв втори мандат мечтае пожарната. Ако е толкова обичан и отговорен, защо напусна потъващия кораб при уславие, че държи цялата власт - държавна, местна, съдебна и президентска и медиите също са платени в негова подкрепа. Това поведение се нарича гьон сурат!!!

Защо се занимавате с тези некадърници.Те нямат место по върховете като изкочила утайка на подземния свят.Мяма повече место за мутри.

НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ДО КЪДЕ ВОДИ ЛАКОМИЯТА И ЧИ ЛАКОМ ГЪЗ ....... СЕРЕ

Вярвах ви ,а вие се оказахте абсолютни измамници!!!При вашето управление останах без работа ,без да имам нито едно наказание за 17г .Работил съм при всички правителства но такива измамници като вас не бях виждал.Трябвало да дойдат ваши хора!!!Проклети да сте !!!!!

Нали не сте забравили, че тази партия практически е все още на власт, както и през последните 4 години. Ако искаха да направят нещо от изброеното, да са го направили вече. Те предишните предизборни обещания не си спазиха, та сегашните ли?

ИМАМЕ ВОЛЯ- ЯЛОВ Е, МАМИ НЯМАТ ВОЛЯ-ЯЛОВ ТАМЯН ОГЛЕДАЛЕН ТЕКСТ

Аз пък се чудех защо от към Позитано 20 се носеха писъци и вопли от десетина дни насам. То било за места в спасителните изборни списъчета ... Само там е спасението на крадливите социалисти ... Ама някои останаха зад борда и почнаха да кроят шапката на Станишката...

Някои цоцолисти- перестойчици като Овчаров и сие много ще изпищят.Може и за последно.Те нашите руски друзья няма да ги забравят.За този номе и с АЕЦ Белене,и с петролопровода Бургас- Александруполис.За дето се направиха на алтави и оставиха на костомолците и герберугите да ни прецакат проектите.А самите костомолци и герберуги-отделно ще гризнат пелмените и картошките.

ало сарпичукчето ти да не си убаркал саита и годината ?чупката кам москва те са оште в 17 година и сабираи картожки на зиму.

Само Депутатският Имунитет ше Спаси Бандитите от ГЕРБ, катастрофирали България !!! Затова Конкуренцията за депутатство е жестока !!! Най-Заплаените от Затвор са с по ДВЕ Номинации за Депутат-това са Цветанов и Борисов !!! Ще им Позволим ли на Престъпниците ГЕРБ да се Скрият в Парламента ???

Youri

И какво пречи при мнозинство на останалите да им смъкнат имунитетите и да ги арестуват?Като Луканов навремето.

такива подводници като теб ще ги потопим в капка вода!!!изчезваи при своите и не замарсяваи дир.бг

Разбира се, че ДА! И - кои сте тези, които ще му попречите?

Ако българският народ гласува отново за ГЕРБ значи сме най-големите мазохисти. Общият брутен държавен дълг е близо 38 млрд.лева и през управелнието на ГЕРБ почти не е намалял. Фискалният резерв е опоскан и е на критично равнище около 2,7 млрд.лв. Всички магистрали от Борисов са със евтини материали направени и се разпадат. Българският народ е обеднял и продължава да обеднява. Корупцията е на ниво. Ама вие пак си гласувайте за тези спомогнаха да се съсипе всичко. Давайте!!!! То е казано прост народ слаба държава.

Тези, които ще гласуват за ГЕРБ, могат да мислят! За разлика от тези, с червените, чугунени глави...

Диков е един завършен социалист от комунистически тип, ашладисан по Станишевски и превърнал се в обновен демократ с ляво-десен уклон ...

и ако духне при Местан, цуцуланата, дето брои мухите по тавана, става Втори човек в герп, до Бойковото десно колено! Не се знае обаче, Бойко, с това кръвно, колко ше Й удържи ?

Бойко ще издържи още един мандат! Нещо, неясно?

Anka

Няма да може да издържи.Руснаците май ще ги задраскват с пулемет и него и Цвъки,дето се мъчат да им правят сечено с АЕЦ Белене и с петролопровода-Бургас-Александруполис. Не знам-поживем-увидим...

"Румъния и България не отговарят дори на минималните критерии, за да влязат в Шенген. Не виждаме никакъв напредък в Румъния и България. Дори нещо повече, ситуацията и в двете страни се влошав. Нито Румъния, нито България е подобрила борбата с корупцията, затова има логика да не отваряме границите. Шенген не е само технически въпрос", заяви германският евродепутат от Европейската народна партия Маркус Фебер. Досега ЕНП бе най-яростният защитник на кабинета на Бойко Борисов. Германия официално обяви, че ще наложи вето на членството на България и Румъния в пространството за свободно пътуване и така се присъедини към Холандия и други страни, които са на мнението, че София не е показала задоволителни резултати в борбата с корупцията и организираната престъпност. Фербер добави, че "позицията на германския вътрешен министър е напълно оправдана", защото не се вижда никакъв напредък.

Размишлявах! Извод - ГЕРБ ще спечели изборите! А, ти - нямаш ли собствено мнение?

Тъпите мутри са за затвора!

Anka

Грешно размишляваш-ГЕРБ няма да бъде оставен да спечели изборите,но дори и да спечели(което е в рамките на научната фантастика),никой няма да му позволи да състави правителство.

Имам чувството, че се радваш ... Както и родните евродепутат/к/и от опозиционните партии, които допринесоха много за това ....

Anka

Аз например се радвам,защото искам България да излезе,хем от ЕС,хем от НАТО и да отиде при Русия в БРИКС,където и е естественото място.

Подкрепям Диков. Аз съм с десни убеждения, кореняк софиянец и ше гласувам против Герб! Подобна излагация не сме виждали още. Герб (респективно Бойко Борисов и Цветан Цветанов) са символи на простащина, низост, липса на възпитание и обноски.

Гласувай както си щеш ... Против ГЕРБ има 70 партии, изборът ти е голям. Но акълът - малък. Досещам се за коя партия ще гласуваш ...

Предполагам, че едва ли можеш да се сравняваш с мен по произход, образователен ценз, родова памет, възпитание и култура. Но какво да правиш, " Rustica progenies semper villana fuit".

Гласувай срещу когото искаш, "кореняко". Но, не обиждай! Твоето мнение, не е ангажиращо.

Тово не е обида, а е констатация, медицински факт

След смърта на СДС, което разграби страната, смърта на НДСВ което унищожи националното ни достойнство иде края и на последния "десен тумор" ГЕРБ който ни превърна в държава на факлите

Колелото, доста те е мачкало...

През 2011 г. под мъдрото ръководство на Бойко Борисов и Цветан Цветанов България се изкачи на първо място в класацията на "Трансперънси Интернешънъл" като най-корумпираната държава в ЕС!!! Забележи, че изследването отразява възприятията за нивото на корупция според представителите на бизнеса, местните и чуждестранните анализатори, доклади и аналитични оценки на реномирани международни изследователски и финансови институции, сред които Световната банка, Световният икономически форум, Economist Intelligence Unit, Freedom House и други.

1 наистина си е 1 Победа за ГЕРБ със 123 мандата!

123 мандата,ама в Централния софийски затвор. ------------

Тук, не е Русия! И няма гражданска война... Ти, от къде долетя?

И по двайсет да водят, се е от страх, а те са си пътници за винаги.

Към властта! На 12-ти май! ГЕРБ! Нещо неясно?

Ако с две висши се броя за културен и ползващ компютър, мога да ви кажа следното. Безпартиен съм и не ме влече политиката. НО! Искам да живея като бял човек! Не искам да ме управлят крадци, мафиоти, бивш премиер, страхливо скрит и опънал чадър над министрите си, докато те крадат, човек, когото дори европейските ни партньори наричат мафиот. Ще ме е срам, че съм българин, ако той пак започне да се удря в гърдите и да повтаря АЗ, АЗ, АЗ!Крайно време е да разбере, че в тази държава сме НИЕ, НАРОДЪТ!

Ти си същия, като тоя който не искаш да те управлява. Може би му завиждаш ????

добре защити двете си партиини школи -даваи нататак..

АВЕ ПУБЕР НЕДОКЛАТЕН , НЕ ТИ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ УМА , ЧЕ И ТИ ЩЕ ОСТАРЕЕШ . ЗАЩО СЕ ПРИСМИВАШ НА ПО- ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА . ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ПРИСМИВАШ НА НЕДЪГАВИТЕ ХОРА- ИНВАЛИДИ . ПРОСТО НЕМОГА ДА ПРОУМЕЯ ВИЕ , ОТ ГЕРБ НА КОЯ ПЛАНЕТА ЖИВЕЕТЕ- ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ СТЕ , КВЕИ СТЕ . И ПОМНИ ЕДНО- И ТИ ЩЕ ОСТАРЕЕШ , И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ПОДАДЕ РЪКА . ЩЕ ВЪРШИШ РАБОТИТЕ СИ В ГАЩИТЕ И НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ГИ ИЗПЕРЕ . АЗ СЪМ НА 29 ГОДИНИ , НО ПРОСТО НЕДОУМЯВАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА КОПАНАРЧЕТА КАТО ТЕБ . ДАНО ДОЖИВЕЕШ СТАРИНИ И ДА ВИДИШ КАКВО Е . ГНИДА ГЕРБЕРСКО- МИЛИЦИОНЕРСКА . ...

Пуберчето сигурно спи. Ама на теб въобще не ти право впечатление какви ги пише дядката, вероятно ти самия. И много си мениш годините ... закови една цифра и толкова. Започваш с лъжа и свършваш с много лъжи... Так правят само в БСП.

Когато герберастите започват да говорят за честни избори и победи, веднага се сещам за кадрите от зала Универсиада, където се помещава Общинската избирателна комисия. На 24.10.11 г. стотици членове на Секционни комисии, представители на най-различни парии, скандираха "Мафия, мафия!!!". Та така печелят избори помиярите от Герб!

Скандираха соц. маскарите, които се навъртаха там без работа. Разбраха, че губят изборите ... А чувалите така или иначе трябваше да се носят от някого ... Важно е къде са попълнените протоколи. Но това вас не ви интересува ...

Пак лъжи! Виж кадрите в нета, даваха ги по всички TV. Скандираха стотици членове на Секционни комисии (цалята зала) в това число и хората от Герб!!!

Цитат:"Дори първите демократични избори не бяха белязани с толкова критики и разкрития, колкото едновременният вот за президент, вицепрезидент, кметове и общински съветници през 2011 г. И то не без основание. Депутати от управляващата партия разнасяха чували с бюлетини, "надзираваха" в залата на общинската комисия електронното въвеждане. Бяха записани членове на избирателна комисия, които подменят бюлетини. Да не говорим за генералния проблем с дописването или липсата на хора в избирателните списъци или пък за проблемите с действителните и недействителни бюлетини. За драстични нарушения се заговори в Пловдив, Търново, Кърджали, Кюстендил, Плевен, София и в куп по-малки общини.

ГЕРБ отново ще спечели , а на вас - комунистите, предоставяме скандирането...

Нещо станаха много нервни другарите от Герб?! И стига с това Позитано. Не виждате ли, че всички по-интелигентни и по-образоване хора в България (а и в чужбина) ви се присмиват. Викате срещу комунисти, а гласувате за най-скапаните и крадливи представители на тази партия бивши партийни и комсомолски секретари Бойко, Цецко, Цецка Цачева, Румяна Желева, Росен Плевнелиев, Сергей Игнатов и др. Защо? Защото те са като вас.

Просто им плащат предизборно и Боцко много им се кара да са активни по форумите- хич не му се дават крадените от народеца парици, а се налага!

Ще гласуваме за ГЕРБ! И ти си комунист, родителите ти - също! И какво от това? Няма да гласувам нито за теб, нито за родителите ти... Вдяваш ли?

С това твоето "вдяваш ли", само още веднъж демонстрираш, че герберастите имат помиярски произход! Пълна липса на възпитание и култура! Разбери, че нормалните хора просто ви презират!

Няма как, да вдене! Той е интелигентен комунист...

А аз само като видя и чуя някой ,,обновен" другар, предизборно по Станишевски, изпадам в неудържим смях. И забравям да ви псувам ...

Евтините магистрали на ГЕРБ станаха златни Анексите, които оскъпиха пътищата, разбиват на пух и прах хвалбите на Борисов Почти всички магистрали, които правителството на ГЕРБ строи, поскъпнаха въпреки заклинанията, че порочната практика с анексирането на договорите остава в тъмното минало на тройната коалиция. ... Някогашният регионален министър в кабинета "Борисов" и днешен президент Росен Плевнелиев неведнъж обясняваше, че от строителство на пътища са спестени 450 млн. лв. Дори само опитът да се изброи колко пъти дневно 365 дни в годината... още Борисов се хвалеше с най-евтините пътища в Европа, предизвиква психосоматични реакции. Но тихомълком няколко месеца преди да паднат внезапно от власт, методиката за обществените поръчки за пътища се промени -.. Анексите потвърдиха съмненията, спестените суми за магистралите са балон. Тепърва държавата ще трябва да "компенсира" дъмпинговите цени на строителите. Над 84 млн. лв. допълнително бяха дадени за "Люлин" и две отсечки на "Тракия" и "Струма". Още 67 млн. лв. над договорените бяха дадени допълнително само за 7 км от Околовръстния път на София.

Не лъжи! Няма кой, да ти се върже!

Абе идиот! Това е цитат, а статията е написана въз основа на официалните отчетни данни. Егати тъпи селски помияри!

Водач на две листи означава само, че иска на всяка цена да се сдобие с имунитет. Вече ГЕРБ минават в режим "спасяване на кожицата".

След като промяна няма де се случи по политически път, най-вероятно ще видим и следващата фаза на бунта, барикадите. Ще осъмнем в барикади!

Легни при майка си, да те успокои. Недей да плачкаш...

Дядка, гледай да си жив и здрав дотогава...

изпушихте, а? Два абсолютно еднакви коментара, с два различни ника, в продължение на 1 минута, веднага те разконспирирахме.

От "дядката": аз ще съм жив и здрав, до "тогава". Ти се погрижи за себе си...

След като промяна няма де се случи по политически път, най-вероятно ще видим и следващата фаза на бунта, барикадите. Ще осъмнем в барикади!

Най-вероятно, ще осъмнеш под юргана, прегърнал пухеното си мече и с биберон в устата...

Ченге очевидно мозъчната операция не ти е помогнала много! Опитай пак с тесла в Албания, там са експерти!

Такъв е речникът на тези, които са пълнолетни, но нямат завършен четвърти клас... Не те съжалявам. Вече си с провален живот...

Дано не си се напикал, или н ... л.

Алооо, ДИР-а, защо скрихте анкетата бе? Да се види за кого ще гласуват културните хора, ползващи интернет. Не така де, дайте да видим действителността очи в очи. И да запеем дружно за БСП: Покойници, вий в други полк минахте.....

Към обед резултатът бе 44,4 % за ГЕРБ, към 16.5% за БСП. След това другарите скриха анкетата

Ще видим на 12-ти май. голям смях ще падне. Крадците ще викат: Изборите са манипулирани, фалшифицирани, хората се палят, циганите се бесят, а бездомните кучета вият на умряло....

Те на културните хора Цветанов не им плаща да пишат по форумите. Причините са, че културните хора не са курви, че да се продават за пари и второто е, че тъпанара няма контакти с тях, негония кръг са лумпените

комунистите предлагат 71 партии но ние ще гласуваме само за герб и ще настапи голям смут в лагера на червенокогите.голям смях ще пада на след изборите .на сгадата на позитано 20 ще трябва да закачат червени фенери и да се самоиздаражат.

Баце , 1.не са червенокожи ,а червеногъзи! 2.Няма да има червени фенери,защото червените секс фурии Мая и КУРнелия, ще ги хвърлим за обща оргия на тълпата във Факултето!

като гледам листите им повечето са жени а и гея като няма да баде министер означава че са решили да правят публичен дом на позитано 20.

Наистина някои от разумните мнения в този изкреизил форум ми се нравят. Например това че Царското упраавление беше най-сполучливо за последните 25 години.

"Борисов и Цветанов ще водят по две листи на ГЕРБ..." Отвратителни нахалници, как не ви е срам, как не ви е грехота от посегналите на живота си българи, докарани до отчаяние с целенасочената ви политика срещу обикновенният човек и малкият и среден бизнес?? Какви листи, бе, нещастници, вас двамата специално трябва да ви е срам и страх да се появите сред хората, срещу вас трябва незабавно да бъдат заведени дела и да бъдете съдени!!!!

Правя поредната проверка, на червените драскачи. Какво виждам? Останали сте само 9 , за два часа.Започвам да ви съчувствам... Ако и в Парламента сте толкова - ега ти опозицията... Впрочем - защо не се явявате на изборите със собствената си абревиатура? Страхувате се! Когато избирателя прочете - БСП, може и да не гласува. А, за Коалиция - звучи по-така, модерно и без отговорно... Мирррно! За пооочест! Герб идва!

Гербаджио, това го кажи на роднините на посегналите на живота си, нещастник храненик на гербаджийската софра!! Срам, че още има такива като теб!!!

Никой, никога не е споменал, че се самозапалва заради ГЕРБ!

Не си играй с мъката на хората, тъпанар смотан!

Ти надзирател в Централния ли си?Щото само там можещ да си ги раздаваш и сам да си ги изпълняваш тия команди в чест на любимите ти гербаджии.Нали знаеш,че след изборите повечето гербаджии там ще влязат-в Централния.

Бавно и полека българското общество се разделя. От една страна на КРАДЦИ и техните слуги, които разчитат на трохите от трапезата на КРАДЦИТЕ. От друга на ПОЧТЕНИ ХОРА, които разчитат на СЕБЕ СИ за своя просперитет и бъдеще. ПОЧТЕНИТЕ хора, които са си надвили на масрафа и казват ВИНАГИ ИСТИНАТА. Тези хора са като ОТРОВА за онези, които разчитат на ЛЪЖИ, ДЕМАГОГИЯ, ИЗМАМА, с една едничка цел - ДА КРАДАТ чрез властта! Защото не могат по никакъв друг начин да осигурят благосъстояние! Но всички трябва да помним - ТЕ КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ! И всеки да си направи хубаво сметката!

АНТИГЕРБ направо се изпари ... пое сам към психото.

СВЕДЕНИЯТА ОТ КОСМОСА , КОИТО ИДВАТ СА , ЧЕ ГЕРБ ОТИВА НА БУНИЩЕТО ПРИ НДСВ . НА 12МАЙ ЩЕ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО ЧЕНГЕСАРИ И ШАПКАРЧЕТА ПРОСТИ .

Дядка, слез от дървото. Санитарят Вичо идва с атрибутите и е ядосан.

МБМД от днес - БСП:ГЕРБ - 1:2...Как ви се струва, КОМУНОИДИ ИЗТРЪПНАЛИ, ОЩЕ УПЛАШЕНИ?

Това е резултат от ,,обновлението" на БСП по станишевски. Явор Гечев още ли се интересува къде е Борисов. Ето го !

Вие хубаво се карате и се плюете в този форум разделени на герберасти,комунисти,костовисти,куневисти,атакисти и какви ли не още, но нещата ще се развият по следния сценарии: 1)На 12-ти май в парламента ще влязат доста партии и нови граждански движения,които органически не могат да се понасят помежду си.Може би 7-8,а може и десетина. 2)Правителство по никакъв начин няма да може да бъде съставено и ще бъдат насрочени нови избори. 3)На новите избори ще влязат по-малко партии,но пак в такава конфигурация,че да си пречат взаимно и отново никой да не може да състави правителство. 4)На народа ще започне да му писва и ще поиска на власт да дойде хунта,или гражданска революция.Взелите властта хунтаджии, или революционери ще завият към Русия. 5)САЩ и ЕС веднага имат разработен етнически контра-сценарии и тяхната маша Турция ще нахлуе в Югоизточна България под предтекст да защити имотите и сигурността на турските граждани и бизнесмени,които масово купуват земя и сгради в момента. 6)Русия разбира се,ще предприеме същите действия и ще нахлуе по цялото Черноморие,под предтекст пък да защити имотите и сигурността на нейните граждани и бизнесмени,които са закупили много имоти и също така продължават да купуват масово. 6)След продължителни екшъни в които предполагам,че всички тук плюещи се,ще кръстосаме сопи по улиците- Турция(подкрепяна от САЩ и ЕС) от една страна и Русия от друга ще се споразумеят да цепнат България на две: Задунайская губерния Болгария и Османски вилает Булгаристан Самите САЩ и ЕС нямат интерес от България и никога не са имали. Те са наши вековни врагове,винаги са ни мразели и са ни наричали Троянският кон на Русия в Европа. Та така-това ще стане...

atakista

Прав си.Като бъдещ предводител на Хунтата,аз виждам естествено Волен Сидеров.Плюс излизане на България от ЕС и НАТО и влизане в БРИКС.

Тоти Тотева

аз пък виждам като бъдеща Водачка на Революцията-Йоана Иванова от ДГИ-съратничката на Ангел,Дончо и Янко. Йоана -Българската Жана(Д,Арк) Аз ще гласувам за нея!

Ще влязат на мук... Кой ще гласува за тия ЛУМПЕНИ, дето ще ни запалят чергата с БЕЗУМНИТЕ СИ ИСКАНИЯ. Просперитет се постига САМО С ЕВОЛЮЦИЯ! С РЕВОЛЮЦИИ СЕ ПОСТИГА САМО КРЪВ, МНОГО КРЪВ! А резултата е - ИЗХОДНА ПОЗИЦИЯ - 1997 г. или ПО-ЛОШО - 1990 г.! Всеки да си опича акъла, хубаво да го опича, деца имаме, ей!!

Ронин

Ето какво имам предвид: ГЕРБ БСП ДПС и Атака -тези четири влизат"от волле". "На ръба са" Кунева Костов и Надето както и НФСБ(това са СКАТ ТВ на Валери Симеонов и ГОРД на Слави Бинев-те са заедно) смятам,че дотук е предостатъчно да стане мазало. А пък ако влязат и "патериците": СДС-Кабагайди Янка с РЗС и аптекаря Марешки.... смятай какво става Отгоре на всичко аз съм убеден,че едното поне движение на протестиращите също ще влезе-ДГИ- това на Йоанна Иванова, Ангел ЧЕ(Славчев) Дончо Дудев и Янко Петров Екшънът ще е пълен.Кеф!Кеф!Кеф!:)

Ронин и шогун - нямат нищо общо! Словосъчетанието ти , е пълна глупост!

И разсъжденията му са такива!

Ронин

Ти ли каза нещо,или кофа дрънна?Разбира се,че не очаквам да ме разбереш.Ти си от щаба на ГЕРБ.-т.е. най-низшата и малограмотна прослойка. Иначе "ронин",означава самурай без господар(или "шогун" на японски).Демек самурай на който са му убили господаря и той е един вид на свободна практика докато си намери нов.На мен ми убиха четири шогуна- Илия Павлов(от Мултигруп),както и Васко и Жоро Илиеви и Димитър Димитров-Маймунека(всичките от ВИС -2) Не че ще ме разбереш де-както казах ти си гербераст-съответно невменяем.

до-лни, гну-сни гербежии, имате воля само да крадете, ама ние ви нямаме доверие, край на про-даж-ното ви жалко съществуване

Дядка, ГЕРБ ще победи безапелационно. Нямаш никакъв шанс, това да не се случи. Борисов се връща на власт и за тебе и Станишев става лошо. Него го изхвърлят от лидерските постове в БСП и ПЕС, а ти поемаш към психото. Това е бъдещето

защо се пенявиш толкова ???и зашто говориш и от мое име не виждаш ли че си сам и си за преглед???

Кратко и ясно за 4-те години на Тиквата: "Нетният държавен дълг на България се увеличава с 248% за 4 години до 4,9 млрд. евро към края на 2012 г., показват изчисления на link на база данни на НСИ. Така делът му от БВП нараства до 12,4%, спрямо 4% през 2008 г. Все още обаче сме далеч над нивата от 35,5% от 2003 г. В сумата на нетния държавен дълг са включени вътрешният и външен държавен дълг, държавногарантираният дълг и дългът на общините, като е изваден размерът на фискалния резерв. В последните 4 години има ръст на държавния и общински дълг в комбинация с намаление на фискалния резерв. Ефект върху растежа на БВП обаче няма, защото парите са изхарчени за текущо потребление, а не за инвестиции." Как ли хората на Цвъцко са ги изтървали НСИ да публикуват това?.. Пълния материал е в Инвестора-а.

КАКТО СНОЩИ ИВО СИРОМАХОВ КАЗА-БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ГЕРБЕРАСТИ- И ВИЕ , И ВАШИТЕ ИЗРОДЕНИ МИЛИЦИОНЕРО- МУТРЕНСКИ НАДРУСАНИ ПОКОЛЕНИЯ . ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКОООООООООООО

Има ли още нормален и свестен човек, който да гледа шоуто на Слави и Иво Сиромахов. На теб ти е простено, ти не си от тях ...

Щом гледаш " Шоуто на Слави", цитираш Сиромахов и нямаш собствено мнение - ясен си ми...

"Ялов е мами"- така майката обяснила на детето си девиза на този,който се кани да ни управлява пак!

Има ли значение дали за БСП или за ГЕРБ да се гласува - каквато беше БСП, такава беше и ГЕРБ, която дойде на власт с девиза - ние сме други, честни, почтенни и тем подобни. Да, ама не, май пак ще трябва да си връщаме БСП на власт, само и само ГЕРБ пак да не ни излъже!

Тези глисти ще водят листи, мдам....