Цецка Цачева е кандидатът за президент на ГЕРБ

Председателят на парламента Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент, а за неин заместник е издигнат вицеадмирал Пламен Манушев, обяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Цецка Цачева е кандидатът за президент на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б.Б. и овен да излъчи за президент, пак ще го изберат. Пътят не е един, но спасение Няма, всички пътища водят към една и съща пропаст. Най тъжното в всичко това е, че нищо по-добро и не заслужаваме. От 650 години елитът ни е изтребван, преследван и малко стойностно е оцеляло в времето. Нация в която фондации и държавни институции крадат дори от сираци и болни деца, където природозащитници се превръщат в меркантилни рекетьори, където лекари поругавайки клетвата си умишлено вредят на здрави хора...за пари, такава нация заслужава гибелта си. Всички плюем политиците и виним тях за бедите си, а те са не повече от огледален образ на нас самите. Ние сме евтини, безсрамни,безотговорни, малодушни, алчни и СЛЕПИ. Шест милиона Бай Ганьовци, Андрешковци и разните им там хибриди. Нямам сърце да жаля за вас/нас* (Вероятно и аз съм същият, но нямам очи да го видя)!

Всички депотатчета и приближени на партийката трябва да си сменят имената де турски , сирийски или авганистански,гледах един филм за турската мафия ....още 2007 г е взето решение европа да я напълнят с ислямисти и други извънземни идиоти.Та за Цачева ,възможное да стане президент ,не знам да ли се сещате че вдигат заплати на учители ,военни ,а заплатите на полицията остават 20 при пенсиониране,тия грасове са достатачни да спечели,а да сложим и корунпираната администрация които със сигорност ще гласуват за тая.Така че щастливо бръснене братя.

МАМАТА на нацията: "Като момиче много се увличах от идеите за прераждане. Тогава моя позната изчисли, че в предишен живот съм била мъж ирландец, водач, и съм препускала на кон по крайбрежието на океана. Ако това е вярно, сега си плащам за тоя живот на воля." Из репортаж на в. Труд от 31 юли 2011 г.

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов

Успех на г-жа Цачева!!!!!

Стига вече!!!

Комунистически изчадия ,от вас само дявола може да ни отърве.Трупайте ,трупайте пачки вашта м.ма дано се задавите един ден.

Уважаваме излъчената кандидатура от ГЕРБ . За съжаление без измама в изборите за президент ,тази кандидатура е обречена. Това е началото на краят на политическият модел ГЕРБ , които вече отива към историята.Суверенът има много по добри кандидати за президент на Република България.

РАЗОЧАРОВАНИЕ!ГОЛЯМО!ЗА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД! НО ТАКА Е .НЯМАМЕ ДЪРЖАВА ,А НАРОД БЕЗ ДЪРЖАВА Е ОБРЕЧЕН ДА ИЗЧЕЗНЕ!!!МАЛКО НИ ОСТАВА!

тунингована,изрусена вместо пенсионерка догодина цецка става президентка.срам ме е.

Като се има предвид държанието на Госпожа Цачева в парламента, като най-послушна марионетка на ГЕРБ, тя ако я изберат, по-скоро би била МАЩЕХА,, а не майка на нацията.

пак за майка става дума.

герб много се изложи с госпожа цачева

В очите на нормалния избирател президентът трябва да е с добра, внушаваща уважение визия, с чар, харизма и интелект....Да може да се гордееш с него, да вдига самочувствието на нацията. Огромният брой негативни коментари в по-голямата си част не са от интернет-лумпени, атакисти и бесепари. Последните радостно потриват ръце от тази номинация, понеже рязко нарастват шансовете на техния кандидат. Тези коментари са по-скоро от обидения и оскърчен нормален избирател. Повече от ясно е, че тази реакция едва ли ще трогне върха на ГЕРБ, все пак приказката за стълбата на Смирненски не случайно е написана. Изборите ще покажат...

Dано не стана като мама Mеркел.

-До вчера бяха Убедени, върли комунисти и скандираха: да живее Партията майка БКП-защото такива бяха Времената. -Днес са отявлени Антикомунисти и скандират: да живее Демокрацията начело с нейния баща и майка- днес такива са Времената! - . . . А утре? Ако Турция предяви претенции и дойдат (недай си Боже) Турски завоеватели, какво тогаз ще викхат Те- смърт на гяурите може би . . . Какво ще стане утре?

Тая докара рейтинга на НС до миносови стойности, най-неуважаваната институция в България.

Попитали радио Ереван : Кой е бащата на българите - ББ отвърнало радиото . А коя е майката на българите - ЦЦ отговорило . А какви искат да станат българите -сирациииииии .....

Честито, ще си имаме Плевньо 2 , но с рокля!Казват че футбола ни е зле, ама като гледам политиката, сме направо европейски шампиони по футбол.

Ще има ли дебати?

Втори Плевналиев?! Не Благодаря! Къде ги намират такива кандидати, не знам...Що не избраха Фандъкова! Щях да гласувам с двете ръце за нея!!! Ама след фиаското Плевналиев ми идва в повече това...

То каква разлика има дали е Фандъкова или Цачева?Важно е да е послушна и да изпълнява всичко,което каже Тиквата!Народа също да слуша,че днес и сирените пуснаха -"Внимание,внимание новия кандидат за президент на Герб е Цецка Цачева и който не гласува за нея ще му строшат краката яките момчета на Б.Б."!

Никога повече БСП!!! Те затриха България.

А ГЕРБ ДА НЕ БИ ДА НЕ Е БСП ? ЦЕ КА Е БИЛА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР В ОБЩИНАТА НА ПЛЕВЕН

Образът на кандидата на ГЕРБ за президент: Наивен и угоден е всекиму. Угажда на всеки , на когото му трябва. Има един раздел организми наречени безгръбначни .Тези същества, и днес се срещат, но този вид сега за разлика от еволюционните му предци е кръстен дялан камък. Навсякъде пасва където и да се сложи. Само да е по-високата извивка дяланият камък ще върти, ще суче, но ще следва зададената форма. И как не! Нали гръбнакът му липсва, няма какво да му пречи. Така неусетно движейки се покрай извивките, гледаш го застанал високо в стената . Щастлив гледа от горе и сам не разбира как се е заклещил там. Тези, дяланите камъни, тях горките, природата не само ги е лишила от гръбнак, но им е отнела и лицето , та хората ги наричат безлични.

Имам едно чудене, щом като Борисов Бойко ще ни отърве от това правителство ако не спечели изборите на първи тур..... Славчоооооооооооооооооооооо айде бе, кандидатирай се. 10 процента да му вземеш, пак е на далавера. Да пада правителството, майка. Ама и Мутрагеньо е хитър - ако подаде оставка при загубени президентски, Плевнелиев пак ще реди служебния, нищо че има избран нов държавен глава (той ще влиза в действие през януари 2017-та). И всичко ще си върви по мед и масло хаха... Само едно не знам. Ако дойде нов президент Януари, и смени служебния кабинет (защото има право), тогава каква ще я върши Герб-чето Така че ОПГ-то - внимавайте със заканите, деня е по средата, още можете да си промените мнението :)

Светът ще бъде управляван от бабички :( Само си представете международна кръгла маса, на която Цецка Цачева обяснява на баба Меркел рецепта против ишиас, включваща лудо биле и конски кестен. След което дискутира с кралица на Британия - баба Елизабет как вари лютеница, а през това време баба Хилари шамари мъжа си, защото се е загледал в бюста на сервитьорката. Дискусията с военните се отлага, защото баба Меркел си е сецнала кръста, докато повтаряла упражненията на Дънов, показани от нашата Цецка. А и пък Цецка предизвикала международен скандал, защото не спряла да се смее на името на президентката на Корея - Пак-Kън Х*й. Аз обичам баба, де. Тя ми праща лютеница, компоти и зеленчуци от градината. Но още бърка мобилния с дистанционното на телевизора

Кристалина Георгиева - ген.секретар на ООН,Цецка Цачева - президент на България,Бойко Борисов - министър - председател цял мандат,а БСП-то след изборите ще правят извънреден конгрес/пленум/ за отчитане пак грешките за загуба на изборите и по късни доби да избират нов председател и Изпълнително бюро.

като се събуди какво стана?

.....като се събудих още не бяха избрали председател на Изпълнителното бюро

Още един път се убеждавам че Слави е прав - да се намали броя на депутатите, да се намалят субсидиите за един реален глас и да се избират мажоритарно в два тура . Изхода е да се гласува на референдума иначе няма отърване.

това мажоритарното е калпава работа

Продължение - ....и не ми пращайте съобщение,че картинката не отговаря на написаното. Всичко което ЗА ГЕРБ ГО МАХАТЕ или не го приемате.

Уточнение - Всичко, което е написано за ГЕРБ в положителен смисъл, го махате.

Не знам Борисов и ГЕРБ дали са по-добрите, но с тяхното управление - както са сега, някак си ми е ПО-СПОКОЙНО.

Винаги е така, когато редовно се вземат хапчетата.

Цеце, днес видя ли се в огледалото?

ПО- ЛОШО ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ

От вашата злоба към комунистите-/които вече не останаха/, ще изберете отново нещастниците ГЕРБ, които загробиха България.А простият Б.Б.избира още по-прости от него, за да бъде най-голямата тиква в бостана.

25 години "демокрация", а едни и същи муцуни стоят несменяеми десетилетия на власт и държавни разноски и си уреждат родата за 10 поколения напред .... съвсем различно от "комунизма", дето едни и същи стояха несменяеми десетилетия на власт и държавни разноски и си уреждат родата за 10 поколения напред.

Бисмарк - "Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов." БСП си избират натовски генерал за кандидат-президент, който "смята", че като членове на ЕС и НАТО ние не трябва да следваме тази политика. Такава многопластова циклофренична шизофрения започва да ми идва в повече!

като гледам данните на вицето и той ми се вижда да е кадър на БКП-то (нищо, че не се споменава в данните му. То си е казано "Направи си така досието, че да носи прикрит капитал....."). Добре, че нямаше лустрация, та БКП-то а оправи работата пак.

Щука

Някой от челите новината и писали коментари дали е чел "избраните" коментари? Кой ги избира? Каква е тази гнусотия?

То па една новина....

ПОне ще могат да се преброят овцете в БГ. Ако се брой правилно де. Щото Сталин навремето е казал- не е важно кой как гласува, а кой брой бюлетините.

Мислиш ли, че нещо се е променило, от родово-общинния строй, до днес? Нито роднинските връзки и зависимости, нито лостовете за оправление на стадото.Пример - при Тато, парите се "спускаха" от Партията и където идат парите, там бяга и стадото. Сега, парите ги спуска ЕС, и стадото ходи след тях. Та, незнам, каква е разликата между Сталин и Барозу(или сегашния там ба ли га), примерно.

Анти ГЕРБ, под вола теле вадите, само и само ВАШАТА ДА Е ! УНИКУМИ! Толкова ли сте некадърни, толкова ли не струвате, та непременно искате да сте във власта, с подмолни и войнствени методи, с компроматни войни. Състезавайте се с честност, познания, опит, идеи и възможности, няма да има никакъв проблем народът да гласува за вас. Какви са тия глупости от ваша страна, пък и чакате да ви харесаме. Родените сте да пречите, а не да съзидавете. Ще гласувам за всеки друг, но не и за вас,. Нищо не сте ми направили, но като ви гледам и слушам......жалко, много жалко.....

С теб ли да се състезавам? Та аз не съм заявявал намерение да се боря за партийни субсидии, за да следвам съветите ти. Ти, правиш ли това, което препоръчваш?

Аз не правя нищо и не ти давам съвет, просто изказвам едно мнение. Аз съм обикновен човек в пенсия, който е в края на живота си и който съжалява, че целият му живот премина в лъжи, скандали и очаквания.За съжаление.

Няма стеашно ве путлераси!ГЕРБ ще спечели изборите!А курбелската,сидеровата,теифунувата и всякаква друга рускз сволоч ще загуби!Макар и само изборите!Иначе остават в съдебната и енергийната ни система да опропастяват и ограбват страната ни заедно с руската мафия!

Ще я предаде на друг представител на НДСВ, за да не попадне под разследване за злоупотребите с власт, с които ще се запомни в историята на БРБ (Бивша Република България). Както е известно, това ням да е прецедент. Имаме една БЮРМ на балканите.

ще гласувам за Цецка Цачева защото е от ГЕРБ,па вий си пишете против нея колкото си искате

ще гласуваш, щото си Симитлянският кмет, нали? Хванах те!

Стефи, у ваше село има ли избирателна секция или ще ви извозват с "фтобуси"?

Повече от ясно: Цецка е сложена да загуби, Тиквун доблестно подава оставка за да насрочи (и спечели) предсрочни избори догодина, крадем още 5 години европейски фондове и след 5 години Тиквун се намества на президенсткия пост за заслужен отдих и отбелязване ан 5-ия милиард в сметките. Не е толкова проЗД колкото изглежда.

Мого сте прав

Щoм избра плашилo, вече всичко е решилo, идва зима, кинти нЕма, вожда е решил - Шче бЕгА!!! "Ако ГЕРБ загуби на първи тур, още същата вечер подавам оставка" в търсачката

Поставя се нов рекорд - почти 3500 коментара!!! А по статията, ясно е, че цецка няма шанс. Обаче ако случайно спечели, дали изборите ще бъдат фалшифицирани или купени, или феновете на герб са зомбита, които ще изберат магаре, ако им се предложи от партията-майка?! боко не е толкова глупав, че да заложи на куц кон, като цецка, има си нещо наум и може би "Тунджаделта" е прав?! Във всеки случай съсредоточаването на власт в ръцете на герб е опасно. Опасно е и двете власти да работят против интересите на България. Според мен ще е лошо, ако президентът е от герб или от БСП, но колко от другите кандидати ще бъдат независими от герб?! цецка е послушничка, то се вижда, бспдпс само го играят опозиция, за пред народа, дясното пространство е слабо и разцепено, техен кандидат няма да оцелее без подкрепа от герб, значи пак ще е зависим, почти всеки вариант е губещ за България. Каракачанов и др. изобщо не разглеждам

Дясното пространство е окупирано от лидерска партия,но големия проблем е ,че в България НЯМА лява партия!Щото БСП е всичко друго ,но не и лява партия....

Главнокомандващ на българската армия ще бъде безхаберник-жена .. ОМГ ...

Защо журналистите не проверят в Главните книги и списъците за прием в СУ по онова време, как тя е била прета и мястото на кое по-умно дете е заела за да следва задочно право. Те е влязла във ВУЗ от квотата на Окръжните комитети на партията, защото не е имала необходимия бал /успех/.

Само да добавя, че кандидатите за РАБФАГ се предлагаха от ППО ( първична партийна организация за родените след 1989 г.) в която членува кандидата и се утвърждаваха от заводските/комбинатските партийни ръководства.

Леле,леле, вече почти 3400 коментара ! Явно обсъжданията по темата " Магарето на Борисов" продължават.

позиция в държавата и има най големия шанс за президентството.Доказа в два мандата качествата си на държавник. Единственият проблем за ГЕРБ е, че няма толкова компетентен човек за поста и. Защо този ми коментар не е публикуван, ДИР, а всички викове от тоалетната, да. Та това ми е въпросът.

Вероятно редакторите на ДИР имат принцип , да не публикуват непроверни данни.

Излишно се дуеш. Щом Тетка Цецка е най компетентният кадър на Тиквочето, и докара парламента до рейтинга на клоака, то, какви ли са им останалите кадри?!

Президент Митьо Пищова е моят фаворит вече.

Ванга предрече на времето, че "Когато руса жена застане НАЧЕЛО на България едва тогава БЪЛГАРИЯ ще се оправи". Ето, този момент дойде най-после. БОРИСОВ и СВИТАТА ОКОЛО НЕГО са ПРАГМАТИЦИ. Поздрави за това.

Eеее... аз па мисуех, че дека предсказа че висок човек дето преразказва вицове от интернет по теуевизора ще ни управи ...

Да ! Обаче Ванга никога не е казвала, че ще е блондинка.

Аз знам, че е казала! Това е! Точка!

Вярно е!!! Ще ни оправи /ако има още кой да остане в родината за опраскване/.

Един герберастин, квичи , като свиня., щото хората не харесват Чечка.

Усмивка. Дълбокият замисъл на Борисов е..... не се сещате кой е, но и аз няма да ви кажа. Все пак аз се досещам какъв е хода на Борисов. Умен човек.