ДБГ: ГЕРБ налагат пълзяща диктатура

Вместо в защитници на правото и закона, институциите се използват, за да се удрят икономически кръгове и да се притискат медии.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ: ГЕРБ налагат пълзяща диктатура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой не му е ясно защо първо удрят Капитал и КТБ и т.н. - щото са най-нахални: Открито посягат и на политическата власт! Освен финансово-икономическата, която им беше дадена на тепсия! Какво има за чудене!

Не съм сигурен, че диктатурата е точно пълзяща, защото по-скоро тя никога не си е отивала всъщност, просто от открита и престъпна - 1944- 1989 година се трансформира в "мека" и прикрита под маската на лозунгите за някакъв преход, демокрация, законова и европейска държава! Просто при управленията на Борисов, поради етапа, на който се намира както и примитивизма и невероятния му егоцентризъм тя премина от прикрита към все по-открита и по-открита!

ДБГ: ГЕРБ налагат пълзяща диктатура А вкупом политиците налагат пълзяща простотия.

В това мъгляво време,тъка се възползваха всички комунисти,пребоядисваха се в разни партий,а те са с един сценарий.Много добре знаеме колко сте чисти и чесни ,а парите ви изпрани.Народът ви ненавижда всички управляващи.Защо досега нищо не направихт,а сега е прах в очите на дебилите

Моля, изписвайте цялото название на групата, която коментирате, защото на мен поне "ДБГ" не ми говори нищо...

Сега по интонацията може да се познаят политическите проекти на Прокопиев. Един медиен Цветан Василев. :)

Откъде ви намират такива дебили, идиоти и олигофрени, бе! Само по интонацията този познавал ... Е.ати тапирът си, просто да се чуди човек откъде и с конкурс за тъпота ли са ви избирали в бригадата тролове:)

някои заместнички на високо отговорни лица са особено настървени и много настоятелно провеждат политики и инициативи в подкрепа на твърдението, но парламентарната опозиция си трае

борисов се поучи от грешката на костов и за разлика от него концентрира при себе си както политическата власт,така и парите и диктува икономиката

Кой е ДБГ? С какво право и от чие име дават оценки, квалификации и мнения?

ти фашист ли си.. или комунист,че лишаваш хората от право на мнение

Тези пък кои бяха че не се сещам,подлоги на бсп...!!!

Напълно разбираме и сме съгласни с БСП. Тях обаче ги знаем и не виждам с какво ще подобрят нещата. За кого да гласуваме? Бюрека?

AbuTalib

Медийна свобода.След 10.11.89 г. у нас се наложи медийната слободия.СДС започнаха да бълват нови понятия по страниците на вестника си , предимно уличен жаргон: Няма бивш комунист, както няма бивш негър.Няма безплатен обяд. Няма да откриваме топлата вода. Най-древната професия. Кой не скача е червен.Не може да има жена шофьор както няма негър скиор.Мутри. Мутрогенезис. Ще гушнеш букета. И още и още ...Само доктор Филипов пускаше едни, ама неговите бяха хубави.Пример:сабах секиш, алтън гиби.

Боли ли ви бе гадове за Прокопиев,сигурно много ви боли?!Ближете рани и свиквайте!

и на твоите хора пеевси и доган ще им дойде времето

ха ха ха,смешници.Когато ближихте дирника на боко нищо не казвахте.Разбихте РБ и доверието на хората - сега мънкате. Смешници!

Да напишеш нещо нормално.

Точно така!

Управляващите за пореден път ще се провалят и няма да изкарат цял мандат. Те много бързо се самозабравят и не отчитат потребностите и настроението на хората.

То и да не смее човек да протестира, защото ББ веднага хвърля оставка, знае, че машината за печелене на избори е добре смазана и в резултат - пак същото. Само дето бюджетът олеква с няколко десетки милиона.

опит за реанимация? неуспешен!

Когато кривоустата беше министър Тиквун беше велик, нали? Какви жалки парцали са тези! Гнус ме е повече от тях, отколкото от гламавите герберасти.

Га крадохте не ривахте. Сега га требе да повръщате, ривете. Лайнари.

им помагаше,а? Слабопаметните крепители, изхвърлени от софрата, нямат право на глас!

Лошото е, че сега се сещате за нещо, което беше и когато управлявахте с тях. Най корумпираните, захранват сега другите авантаджии!

Ха-ха както е тръгнало току виж стане чудо и червените крадци се прегърнат със сините приватизатори .

Ами възможно е!!!! Щом ГЕРБ са с патриотите и ДПС-то

Аз не виждам герб да правят нещо,което тези,които управляваха преди тях не правиха. Това,че са подгонили Прокпиев ли е диктатура,или,че напомнят на Костов за престъпната приватизация?

Това, че постепенно обсебват цялата власт. Не чувам някой от герберите да прояви смелост и да каже две думи срещу Вожда, каквото и да говори или прави. Някои дори го наричат не с фамилията, а Председателят. Това пък се нарича Култ към личността. Не подозирах, че толкова бързо ще се върнем там, откъдето тръгнахме преди четвърт век.

И едните и другите сте маскари. Оцапани до гушата и затинали в нечистоплътни сделки. Просто матриала е лош и лош матрял се отглежда.

ДЕЙСТВИЯ ТРЯБВАТ!!! Възползвайте, че сме в ЕС. ИЗПОЛЗВАЙТЕ УМА СИ И ДАЙТЕ ГЛАСНОСТ! АКО УСПЕЕТЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ПЪРВИТЕ ПОЛИТИЦИ КАНОНИЗИРАНИ КАТО СВЕТЦИ. СЕГАШНИТЕ ИМАТ МНОГО ПРОБОЙНИ, НО ВИЕ ТРЯБВА ДА СТЕ С ЧИСТИ РЪЦЕ!

АЙДААААА, ХИЕНИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ !! ПЪЛНА РЕВИЗИЯ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ДОЙДЕ ВИДЬОВ ДЕН !! ВСИЧКО КРАДЕНО ДА СЕ ВЪРНЕ !!

ДБГ са шепа смешници,само чакат нещо да капне от грандовете

грантове се пише

току що гледах фашистко предаване по една т.н. национална телвизия

фашистите слагат минуси

Шилo

Идиотите от ДБГ до вчера помагаха на ГЕРБ в пълното узурпиране на властта и институциите, а днес се жалват. Или са много прости, или си мислят, че избирателите им пасат люцерна!

Като почнахте да ядете дървото ...изведнъж прогледнахте.

Браво на Валери, Волен, Бойко и Каракачанов - само така и смело напред! Никаква аванта за комунягите и депесарите вече! Дотука с властта! Никога повече да не позволяваме комунисти да ни управляват и да грабят България !!! Изискайте им сметка сега, не за всеки лев, а за всяка похарчена и открадната стотинка !!!

Твойте патриоти са за съд, дори само за това че разбишкаха пенсионната система.

Теб диктатурата те е налазила вече. Щом говориш за вождовете си на малко име, като за първи приятели, значи мозъкът ти е промит успешно.