Проблем с пултовете осуетил подкрепа за задължителния вот

Проблем с пултовете за гласуване попречил на депутати от ГЕРБ да подкрепят предложението в референдума да фигурира и въпроса за задължителния вот.

Обратно в новината

Коментари - Проблем с пултовете осуетил подкрепа за задължителния вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са глупости !ГЕРБ направи сделка с турците от ДПС.Заради подкрепата за съдебната реформа.Но единствения печеливш в случая е ДПС!Свалям шапка на Доган за умения и дипломатичност,и задкулисно управление!

е, че комунистите, съзнателно оставайки в изолация за съдебната реформа, постигнаха максимум ефект като си решиха партиен въпрос мятайки лайняния парцал ДПС на врата на ГЕРБ. Като българи, обаче, трябваше да направят обратното и да оставят ДПС да тича подир събитията в ужас да не остане изолиран заедно с Атака.

Че който удря коляно пред догана не влиза в следващият парламент

Тия и тая ни правят на балами. Не са подкрепили задължителното гласуване по заповед от Доган явно. Това беше най- истинския въпрос за референдум. Лелеееее как ни хлъзнаха - сега когато хората са отпуск и няма кой да протестира. Значи пак ни прецакаха и сега спокойно ще си топят мазните гъзове по баровските курорти. Айде да ги изселим бе хора.- ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ИНАЧЕ ТУРЦИТЕ СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА НАШАТА ЗЕМЯ

А, стига, бе! Ако казаното от тази голяма бяла птица е вярно, какво излиза? Не могат да си оправят техническите проблеми в НС, тръгнали електронно гласуване да правят!

Истината е, че тези депутати от ГЕРБ и целият РБ се подчиниха на ДПС и му позволиха да управлява България. От километри личи продажност и корупция за сметка на бълг. народ. Никаква демагогия няма да спаси лъжереформаторите на изборите.

Те с едни пултове не могат да се оправят, щели да правят електронно гласуване. ;)

Мигар Бихме позволили тея 'наште' дет Сега са у парла-ментата - да надничат-Дори през кривМакарон относно Власт ?!

На крива ракета космоса и виновен.

К'во ли да е вЕрно...

Пппултовото пппробуемище ли ?! - Елементарно, Колега ! - Поредната простотийка на 'наште'.

А Сега - да Видим Решението ОТ и ЗА Нас-Всички относно ФорсМажорното : - Сте ли ЗА Реалното Стартиране на Двустъпковата чрез Електронно Мажоритарно гласуване ?

Дървосекачите май имат хакерски умения?

ВарумБреДжанъм ? (да Е Наложително И това ;-)

И ако "сме" какво следва по-нататък? Умирам да се запозная с "Двустъпковата"!

"ХАМЛЕТОВИЯТ ВЪПРОС" - ДА БЪДА, ИЛИ ДА НЕ БЪДА. При отговор "ДА БЪДА!", значи с си отваряш сърцето за духовните ценности, с което се прави втората стъпка. БОГ, БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ АЗ, АЗ и БОГ сме ЕДНО ПРИЯТЕЛИТЕ ПРИРОДАТА _ДЕЦАТА ... "Трите кита" на които се крепи 3D света са, ВЛАСТ, ПАРИ, СТРАСТИ /удоволствия-лудост на Духа/.

Извинения ! (Търчах да таковам кака-Ни Данче относно Непроходимите софийски тур-ту-аррри ;-) ...стъпка Първа - Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята, която 'наште' Целево шлякат Навсякъде И ! - Едновременно Стъпка Втора - Изграждане на Адекватно и Ефективно Управление чрез Работни Групи Експерти ! ... Реални, Доказани и с Абсолютно-Никаква партийщинка. Селектирани и Работещи ОТ и ЗА Нас-Всички в Нонстоп Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност. ... 24часа 7дена Всяка седмица. .. И ! - Глобално . ----- ИТ/Интернет-базирани Облаци/Clouds от Хора Знаещи-и-Можещи. С Нонстоп Моментална Реална комуникация С Нас-Всички. И ! - Стриктни Процедирания.

за Ани и Виктор! А Гойко Митич, сега да видим, какво ще обясни на избирателите си?

БСП и ДПС вече сигурно са отворили шампанското! Дано се задавят.

а в това, че ГЕРБ тръгва по нейния път!

Дружбата между ДПС и ГЕРБ е отдавнашна и с тенденция да стане вечна. Заиграването с БСП беше вероломно разчистване на трена.

Пунта Мара ! В Русе си имахме емблематичната героиня Мара Петолевката , вече си имаме и нейна приемничка , Деса Пушилката !

Телефоните на АБВ то не работели и ни окачиха 16 милиарда дълг, пултовете на ГЕРБ блокирали и няма да се пита народа. Следва и колите им да се повредят, че с кортежите си само проблеми създават.

Бойко да сменя Председателката на НС, защото техниката не се поддържа.

да да вервайте ми. Проблемът хич не са ви пултовете а договорките с ДПС

Многократно доказалата своята некадърност и некомпетентност, Дрисиславка Атанасова е толкова куха лейка, колкото и нагла лъжкиня, което също е неоспорим факт. Този път, вече стана и смешна с умопомрачителните си фантазии и смехотворни твърдения около вота в НС! ...Удивителна е "способността" на Боко да се обгражда със, меко казано, странни представителки на нежния пол, във които всъщност, няма нищо женствено! ;-)

На крив герб, пултовете му виновни!

След нйкой и друг ден ще трябва да идат при избирателите си да ги агитират да гласуват за техните хора на общиндските избори, а с какви очи ? Не им завиждам... Оляха се и се изложиха всичките, ах, как само се изложиха !

Тая беше много жалка и ценично лъжеше по канал 3 Този път партиините хрънтутници си показаха истинските лица , и това че изобщо не ги интересуват държавните проблеми . Единственото което ги касае е да са на власт , за да крадат и вземат подкупи от чужди правителства и компании .

Тези боклуци докъто не ги изгоним с тояги - няма да се променят нещата!

Атанасова! Плоско, детско и наивно! И за слепите, глухите и нямите стана ясно двойната игра, която играете! Ами като е технически проблема, защо не прегласувахте, можеше даже и квесторите да преброят ръчно. Оказа се, че и от Вас нищо не става!

и дпс са гащи и дупе

Опитват се да изкарат ГЕРБ ато другите, но няма да се получи. Българинът може да е много тъп, но ще го запомни това и ще им го напомни на изборите. И РБ-то и БСП-то ще духат супата. Помни НАРОДЕ!!!!

са прикрити комунисти

Ами, хубаво тогава, да се отстрани проблема и да се подложи на ново гласуване! Ааааа, тогава ще сте в отпуск и след това няма да има достатъчно време, според някакъв "законово-определен срок"..........

бе тя и фондовата борса спре по "технически причини" за три часа.... е, нищо и борсовиа и политическия срив предстоят! Купувай сухари, войната ше е свирепа.

ама и онзи Лилов от реформаторите да вземе да се скрие..голямо мрънкане...срам. Да вземат всички депутати да минат един тест за интелигентност и който не мине вън...писна ми да гледам накадърници да ми говорят врели некипели.

да се очаква от 240 комунисти,деца и внуци на комунисти

Ама таз женица съвсем се изложи, такива оправдания до 3-ти клас вървят. Ние да не пасем патки хайде моля Ви не ни взимайте за канарчета да не се изненадаме на есен.

Що бе в психодиспансера на Две могили номера е минавал.

Смешници долни! Страх ли ви е? И с право. Подигравате се с народа и после що не ви обичал. Пък и вие не го долюбвате, лош материал бил. Помнете обаче, че рано или късно всеки си получава заслуженото! На този или на онзи свят!

От глупав по-глупав...

а бе що се правите на ухапани. не се явявайте по телевизиите да лъготите. за всички е ясно, че отново крепите ДЕПЕСЕТО нещастници уродлви, няма да ви гласуваме за нищо

нито ще има виновни и осъдени за прибраните милиарди от ктб и сметките на държавните фирми в тази банка. всичко източихте барабар с маминото на първия ред в т.н. народно събрание, но само чакате да мине време и бачкаторите ви да забравят. колкото преди се възстанови справедливостта, толкова и сега държавата ще си прибере парите и ще има справедливост за крадците и подпомагащите ги политици и институции. нали ще ви бачкаме за да приберете и остатъка от новия 16-милиарден заем

"Проблем с пултовете за гласуване попречил на депутати от ГЕРБ " Xa-xa-xa гОлЕм смЕх ..........

ма ти какво искаш от тази офцЪ да измисли...

Уфсъ, колега Уфсъ.

Деси Свирката кога ще бъде осъдена за конфликт на интереси,давала обществените поръчки на мъжът си да ги спечелва и да ремонтира болници със няколко от неговите фирми на завишени цени,със цел източване на евро средства кога ще влязат най после такива измамници във затвора кога???крадат като за последно,все едно ще живеят 500г

На ГЕРБ все някой и нещо са им виновни.

Деса -поетеса измисли бъговете, инсталирани от...Путин разбира се!

ГЕРБ предаде избирателите си и да знаят,че ще им бъде върнато на изборите!!!!!!!!!!!!!

Всички предатели са разпределени равномерно във всички п.п. с изключение на ГЕРБ - там са най-малко. Ако референдума ти е критерий - нещата са ясни. При масово гласуване гласът на "безгласните" няма да се чуе. Кои са "безгласните" - тези, за които държавата плаща да учат, а те не знаят как им се пише името. Те не могат да знаят, кое е добро за тях и кое не е . За това на избори - без тях.

РОСНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТИДЕ В КОФАТА ЗА БОКЛУК

Герберастите имат проблем с Култовете - култ към Боко Тиквоко!

Не минем в България на задължително гласуване, ДПС ще си бъде непрекъснато във властта, а циганите ще бъдат главен коз и ще си разиграват коня!Защото и турците от ДПС и циганите винаги гласуват на 100%!Защо мислите, че до сега не е изнасяна подобна официална статистика? Пък и по документи всички те се водят българи...

ДПС вече не става за плашило защото всички партии са като нея. Политиката една и съща. Народа никой не го чува и вижда.

Няма такова нещо. Опорните ти точки ги спускат от Москва. Но понеже си с перде на очите, не осъзнаваш, че си еничарин. Всяка твоя дума засилва ерозията на управлението в страната ни. ТИ служиш на чужди интереси, осъзнай се!

Най-голямото навеждане!

"Проблем с пултовете за гласуване попречил на депутати от ГЕРБ да подкрепят предложението в референдума да фигурира и въпроса за задължителния вот." - ето едно доказателсто за това защо в България електронен вот няма да сработи!

Гербаджийските калинки са всепризнати манипулатори в опитите им да преписват своя вина на всичко друго,но не и на самите тях.Обаче баламите,в това число и анка и викторчо взеха да намаляват и то стремително.Време е да си ходите и този път-ЗАВИНАГИ.

Петорната коалиция се подигра с труда на 570 хил. български граждани.

Жалки нещастни карикатури ... които народа търпи.

значи пултовете могат да се "развалят" и избирателно, а? Сега работят, след 5 минути-не работят?После пак работят! "Тука има, тука - нема!"

БРЦК

Наказателен вот за всички - гласувайте за някой без шанс за успех. Радан, Каракачан, БОйко , Волен, Миков и Местан не заслужават и 1 глас.

Наказателният вот си го подготвиха всички, които преиначиха темата на този Референдум. Дано българинът не е толкова тъп и да забрави за три месеца. Така както забравиха и онова , което стана на 11 май - в деня за размисъл. Само че опитът да пенсионират" Мая на по-закътано място НАПОМНЯ! ха ха ха

Да бе пултовете им виновни. Усетиха се че ще им бие шута народа - и пултовете виновни.

Тия нищо че фалираха КТБ и сега са на път и БНБ,но и Цялата Държава са тръгнали да я разграбват и разпродават.вижте само по плажовете какви заграждения се правят от Бизнесмени Мутри, Мутренска Работа,Гласувайте още за тази Мутря от Банкя.

Въпроса бил общо зададен, пултовете не сработили, не чули, бе разбрали, мрън мрън. Комунистите поне си казаха директно, че са против да зачетат мажоритарния вот, защото са си комунисти. Ама другите са още по-долни, хем не искат, хем лъжат.