17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тия червени парцали да се явяват,по времето на тоя агент паразит ни приеха в евролоквата и яловото нато,и той квичеше в екстаз,а сега седнал да се прави на мъж,деева тия доносници,щото и той и всичките днешни соросиди бяха доносници за пари и сега пок доносничат за пари на козяк,ей тва са предатели,истинските ни агенти в разузнаването бяха елиминирани или пенсионирани щото бяха истински чеда на родината ни БЪЛГАРИЯ по повеля на козяшките хитреци

Слушай лидерите на АБВ!Това са стойности и качествени хора!Кого ще ми похвалиш?!?

Ти си лайно бе, за тебе знаеме...

И кво-всеки ще разбере, че взима пи-малко от другите и се е"минал"? Верността страшно ще е.

Гузен негонен бга. Всички , които наскачаха като ощипани въъх ма охх а фащ да знаете колко плаща, явно има защо да подскачат

един от гузните дето не гонени бягат ? :)))

Какво чакате? Започвайте да си вадите кирливите ризи! Цялата страна е налазена от чужди агенти. Няма как да мръднем напред, ако не намалим чуждото вмешателство.

Трябва да се знаят всички шпиони - и руски и американски и турски и английски ... Дали ?

пикаещия във фонтана беше от изпращачите на летището , явно има нещо гнило около тия божи кравички с хищнически характер .

Опасно е само ако столицата е Москве

Я ме включете и мен да зимам кинти. Не ме брига от коя столица ще ми ги превеждат!

Големия шлем на Първанов 'заглави', както казват северномакедонците.

Не е нужно да се проверява на какво основание са изгонени дипломатите! Отговарям веднага - на разпечатки от търсачката на гугъл!

"Народният представител и зам.-председател на партия АБВ Владимир Маринов....."?!?!? За какъв народен представител говорим, за каква партия???? Някой може ли да каже кога тези ируски измекяри са били в българския парламент???

Още един се показва, но тук са 80 милиона!

ти наистина можеш да се замеряш... Толкова много опит имаш... Плюя ти на образованието като историк... Бил си още от студентските години на хонорар при службите... Срам ме е заради теб, гнидо!

Поредната руска лимонка. Загрижена не защото руснаците тук извършват подривна дейност и разцепват обществото, но да не ги ядосаме. Другаря Първанов - дърт комунист!

Ако не бяхме под съветска окупация в продължение на 45г и начело на Русия не беше отявлен КГБец днес, не виждам причина някой да е русороб.

Аз ща разцепя изотзад после изотпред да ти дойде ъкъла

Обикновено троицата руски говорители върви заедно - Румен Овчаров, Румен Петков, Георги Първанов. Вчера Овчаров се оплака, днес плаче Първанов, чакайте и Румен Петков скоро да рони сълзи за Съветския съюз и руската газ. Тримата са от онези на хонорар към руското посослство дето денем и нощем повтарят че България не може без Русия и без руски газ. Реват защото са лично ощетени финансово в сладките хонорарчета дето прибират всеки месец.

Гоце Първанов изпълзя от боклука.С кво ще се замерваш ти няма значени.Важното е че руснаците ге гонят от всякъде ,всички ги ненавиждат и даже мразят.Тези които са се спасили от руската изостаналост и простотия и живеят в Европа ,сега са по ниски от тревата и са затаили дъх .Никой не ги взима на работа а тези които я имат ,ходят с наведени глави от срам и вече нямат никакви приятели освен подобните на тях несретници.А културните и образовани ,които за тяхно нещастие не са могли да избягат - вече няма и до могат .И те и техните деца и внуци ще си живеят с не пагади и матрьошки и вместо да си правят селфита и веселят в красивите и пълни с култура европейски градове ща ходят на пионерски лагери в Магадан и Комсомолск на Амур.А героите на труда или комисарите кото най високо отличие в Анталия.Ще гледат като по времето на Льонката красивите европейски градове и курорти сапо в Youtube.А ти Гоце земи се скрий и освободи пространството от себе си на Амур.

Аз мога да ти дам една причина, но не знам дали ще схванеш, но да пробваме. Причината е - алтернатива. В България трябва да има алтернатива. Независимо дали ще е източно влияние при про-западно управление, или западно влияние при про-източно управление. А идеята на алтернативата не е да се създава хаос, а да се дава възможност за конкурентност на идеите. И да се поддържа възможността за избор на най-добрата идея. А ако някой просто пише по форумите за 50 лева на ден или ходи по телевизиите за 4000 лева на месец, ето това вече е русороб или еврогей. По избор.

Да, наистина има опасност. И опасността е голяма. Защото ако започнат да се замерят с това кой от къде му плащат, на населението (още не е народ) ще му стане кристално ясно, че неговите политици и лидери всъщност изобщо не са негови, а са на заплата при някой друг. И тогава може да му стане ясно и защо България винаги е с губещите и винаги е на опашката по стандарт, здравеопазване и всичко друго. И тогава населението може да стане народ и следващите псевдо-дипломати и техните служители може и да не са руснаци и може и да не стигнат до самолета изобщо. За информация изгледайте филма "Argo". А ако някой от населението (още не е народ) се поинтересува може и да забележи, че Иран имат по-висок стандарт, а пък едно от основните им посолства липсва. Така че, да, г-н Първанов, по-добре е населението да не разбира кой откъде получава "финансов ресурс", защото тогава на някои ще им лъсне работата много лошо.

Уядоха се, разпуснаха се и ...сега ги тресе да не спрат парите. Русия допусна прекалено много и прекалено големи грешки с кадрите, а резултатите са закономерни. Замислете се коя руска фирма е работодател в България, колко от тях са добър работодател, какви хора и с какъв бизнес търгуват с Русия, как се отнасят със служителите си. Тотален провал и погрешен анализ на променените събития и обстоятелства, грешна преценка, отсъствие на ангажираност и работа с цели групи ... Русия прекалено много грешки допусна. Българите видяха как руснаците се държат в Гърция, Сърбия, Черна гора, Италия, Кипър и реално отношението и поведението им към нас е засягащо. Нито на Румен Петков пистата за Формула 1, нито 5-звездния хотал на синовете на Първанов или другите партийни другари, нито дори Лукойл не направи дори минимум за хората в Бургас, освен подарената резиденция на Доган, за да дразни ощетените пенсионери, нито милионите на другаря Златев - нищо. Русия "инвестира" в една отмираща класа банкетаджии през всички тези 30 години.

Ама на другарите от АБВ още не им ли е станало ясно след няколкото изслушвания на тоя и оня, че премиерът в оставка е взел това решение еднолично без да има никакви доклади по темата. Тая работа е станала, както стават и всички други неща под негово управление. Хрумнала му е идеята, че е добре и той да се запише като премиер при чието управление са изгонени руски дипломати. С характерната за него прибързана енергичност и хипер активност е извикал шефа на ДАНС и му разпоредил да напише някаква докладна записка от 2 странички. Погледнал е в тавана, привидяла му се е цифрата 7 и ето ти и бройката за изгонване - 70 човека. Останалото са детайли. ДАНС прави някакъв списък, Лена го носи във Външно, те пишат нота, подписва я зам. министър в отсъствието на министъра на външните работи. Така управлява Кирчо лъжеца - с размах и без много-много да се вживява в детайлите. Затова и така падна от власт - с голям скандал.

А,агент Гоце Първанов ДС сътрудник на православната братска КГБ?Как е възможно два мандата да е бил избиран за президент на България?Да се издирят и разследват и неговите симпатизанти,които са го избирали!

ВСИЧКИ КОИТО ПОМАГАТ НА РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И ГИ ПОДКРЕПЯТ СЛЕДВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ Чл. 21. (1) Всички съучастници се наказват с наказанието, предвидено за извършеното престъпление, като се вземат предвид характерът и степента на тяхното участие. (2) Подбудителят и помагачът отговарят само за онова, за което умишлено са подбудили или подпомогнали извършителя. (3) Когато поради определено лично свойство или отношение на дееца законът възвежда извършеното деяние в престъпление, за това престъпление отговарят и подбудителят, и помагачът, за които тези обстоятелства не са налице. (4) Особените обстоятелства, поради които законът изключва, намалява или увеличава наказанието за някого от съучастниците, не се вземат предвид за останалите съучастници, по отношение на които тези обстоятелства не са налице.

Какъв избор е това да тровят хората на България? Като Гебрев, Людмила. И да обменят опит с руската прокуратура. Тук пич избор няма. Има национален суверенитет.

Да не изскочи и неговото име

НАТО са ни съюзници, няма нужда да ни плащат Първанов. Уф, абе тези изкуфели старчета явно ни взеха за идиоти. Съюзниците няма защо да ни плащат.

плащат тези, които не са ни съюзници. Друг е въпросът кои са тези на които неприятелите на съюзниците ни плащат.

За Първанов е очевадно.

всичко ще си кажите политиците и най-вече соросоидните козяшки мекерета от пп ще доложат колко шума им платиха за да станат национални предатели, Ама народе да се стягаме и да вземаме лопатите, че много тор стана за риене от Родината ни....

И защо да ни плащат от САЩ. Ние сме им съюзници. Плащат тези, които не са ни съюзници и неприятели на съюзниците ни. Първанов чува ли се какво говори?

И за какво да ни плащат съюзниците? Абе ти нормален ли си? Плащат само неприятелите за предателството. Като тези от руското посолство.

Има опасност да се разбере с какви пари се инвестира в хотели...

Гоце го--о зелено

как синът му купи хотел за 7 милиона лева.

Няма такава опасност, само от масква идват кинти за продажници като теб, румен петков/овчаров, копейката, волгин и подобна сволоч. Всичките идете нахуй!

Крадецът вика: Дръжте крадеца. Този ни смята за идиоти: от съюзниците ще взимаме пари? И за какво? Затова нашите съюзници ни нямат ни доверие. То трябва да си голям идиот, за да вярваш на казаното на този агент на ГРУ Първанов.

Не помня в коя книга четох, но си спомням съвета който даваше баща на сина си ,,Стани влиятелен човек и парите сами ще потекат към теб!

Поне си призна че от някоя столица получава пари.

Много се/ги активираха - и Гоце, и дпоменатия Маринов от АБВ, Румен Овч. И пр.

Ти си се подписвал като агент Гоце при получаването на пари. За теб е ясно.

не се подписва на Козяк 16

То пък едни съюзници....

Икономисвал е от закуски от закуски.

Агент Гоце купи на сина си огромен мезонет в центъра на Париж. Явно не е захлебил достатъчно от руснаците и се лакоми за още.

Прибирайзе руска амеба. Единствената опасност е твоите внуци да не дойдат на власт

Сакън - дума да не става! Агент Гоцэ с "Големия шлем" ще лъсне на първа страница.