Депутатите от АБВ: Партията знаеше как ще гласуваме за дълга

Ние не сме предатели, ние сме хора с разум, това заяви зам.-председателят на ПГ на АБВ Кирил Цочев по повод думите на лидера Георги Първанов, че подава оставка.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите от АБВ: Партията знаеше как ще гласуваме за дълга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоце се гласи да се върне на бял кон в БСП...

АБВ -старци ренегати и предатели профундери.За депутатският кокал и по-добри пенсии и преспиването си в НС ,са готови на всичко,даже да се съюзът и с дявола.Какво за тях са 16 милиарда при уреденият им живот в охолство и правилегии ?Колко по-дълго спят в папламента ,толкова по-голяма пенсия.Сценарият на Гоце и Румен Петков-пикльото, просто е слаб,смешен , жалък и няма да мине даже сред реалните шепа членове на АБВето.Бойко просто казано ги купи.В интерес на истината ,преди гласуването за 16 милиарда Б.Борисов честно каза,че няма да се съобразява с партии,които имат една шепа преставители в НС,а те трябва да се съобразяват с него и Герб.Той не ги ебава и за сливи, а те се натискат, като магистралки ,защото при всеки проблем зад него е силният гръб на ДПС,но до кога?

Имах си хас, да не сте знаели! Ми естествено с широко отворена пеликанска човка!

Гоце трябваше да се досети, че продажниците са си продажници. Както тръгнаха подир него в АБВ-то, така сега тръгват подир Боко, така после ще тръгнат и след дявола, ако им предложи още благинки.

АБВъГъЗъ ...

За мен, дали ще подаде оставка Първанов или не е без значение.Смятам обаче, че той и Татяна Дончева не постъпиха коректно спрямо партията,която ги направи известни в обществото и им даде шанс.Друго е интересно обаче.Първанов е"агент Гоце"нали така.Това обаче не му попречи да изкара два президентски мандата.Колко време трябва да мине за да се сетят някои,че да работиш за"Първо главно управление"/външно разузнаване/ не е недостатък,а предимство.И продължават да си повтарят по инерция едно и също.

Ех, Михов, Михов... Генерале, как можа така да паднеш. Подведе толкова народ, че си честен човек. Ако за Първанов оставката е решение, за един български офицер има само един възможен изход с чест. Измий срама си.

да беше си подал оставката още като Началник на ГЩ! Не го направи тогава, няма да го направи и сега, защото това означава да излезе извън властта, а това според начините му на живот и мислене е равно на самоубийство. Как мислиш? Дали ще го направи и да изчезне от политическата и властовата сцена?! Не, никога няма да го направи!

Видния икономист и джентъмен Михо Михов свикнал с едно,две ,три ще контролира как се харчат 16 млрд евро. Само в него ни е надеждата,нищо че не разбира свойството и значението на това което говори и което е свършил.

Напред ГЕРБ!!! Сега е момента за нови избори и влизаме в парламента с 65% мнозинство, малките партии се самоубиха, никога няма да видят парламент, за какво да ги траем още?!

РБ е нужен на ГЕРБ. Обективно това е най-добтрата конфигурация за България. Ако продължат така, ще е добре. Не вярвам ГЕРБ да се справи сам по-добре. РБ има хубаво десни кадри. ГЕРБ няма повече от няколко утвърдени и от зор вкарва разни като Кралев и прочее парвенюта.

ПРОДАЖНИЦИ !!!

Не само, а отвратителни продажници!

Калферман обича денгите ,само да му помирише на 16 милиарда и веднага е готов , гоите да бачкат до 65 години.Нема лабаво,тове е европейската позиция - живот на кредит и робски труд до края на живота. Ако някой твърди друго той е популист и се обявява за човек на Путин.

,,Старци берат хмел",но с милионче в офшорките,а вие БЛЪСКАЙТЕ ЗА ,,ДОСТОЙНА" ПЕНСИЯ.

Очаквано поведение на господата, гласували заема. Няма вариант тия партийки, които завъртяха опашката хем да се напапкат, хем отново да влязат в парламента. Сега или никога и лапат едни пари.

Горките хора!! Това са достойни хора на възраст!!! Това са хора честни и почтени - генерал Михо Михов и Кирил Цочев. Ще уморите и тези хора!!!!!! Ужас!

Хем Гоце чист и ни лук ял, ни лук мерисал хем и тези около него.Той наистина не знаел какво щели те да гласуват...в последния момент се взело решение, липса на добра комуникация...във века на мобилните комуникации (Гоце така каза вчера)..На това му се вика висше актьорско майсторство,та така че гледайте и се учете, така се става политик, така се става депутат, така се става президент, така се стои във власта с години наред, така е устроено и функционира съвременното общество (както искате го наричайте капиталистическо или каквото искате), при което с манипулация, лицемерие и лъжи постигаш всичко - това са ценностите издигнати на пиедестал, и така трябва да действа всеки който иска да си изживее живота добре (като Гоце). С честност и труд ще ви остане само работата, плащането на данъците и...заема които тези ще вземат вместо вас,ще го похарчат, усвоят или източат вместо вас (чрез банки като КТБ,обществени поръчки за техни фирми..) и после ще ви сервират смтеката вие и децата ви да го изплащате и ще ви кажат..'We are all in it, tighten your belts..'(всички сме отговорни, така че е необходимо затягане на коланите).Така казаха на гърци, испанци, португалци...дори анличани - почти всички ЕС страни са със задлъжнялост близка до 100 процента а много дори надхвърлят тази бариера.

Позьори. Това парвеню Михо Михов уби съдбата на десетки млади офицери и сержанти. Проклет да е той и този след него.

Проклети да са 159 депутати оставка на всички!

Хората по света си гонят правителствата дръзнали да теглят заеми ,а народа и поколенията да плащат.Гръцкият документален филм"Дългокрация=дълг +власт"-В Еквадор гонят всички правителства ,които не умеят нищо ,а само теглят заеми.Натовават ги на самолети ,заедно с президента и ги отпращат в чужбина.А и не само там,латиноамериканските държави не се оставят да ги заробват.

Поредната кражба на крадливи комунистически отрепки. Защо ли не се учудвам...

кои са комунистите хер. Объркахме посоките, ха наляво, ха на дясно, прас в лай... прясно.

Боко Цвъко и сие какви са ??? Нали са червени и децата го знаят...

няма драма, Гоце. Когато събираш авторитет за партията си с имената на К.Цочев, ген.Михов и Калфин, ще знаеш , че това са хора с истинска биография и достойнство. И не чакай Киро да ти се извинява за нещо, ами виж как да дадеш заден , че стана за смях.

Българските политици единодушно подкрепиха заробването на страната си в угода на Америка. Е как да не съм доволен, че живея в Америка. Каквото казват тука става в България. Вие там сте наш чифлик и не само ще вземете заеми от нас, но и ще ги използвате за да закупите наши стоки и да плащате на наши специалисти. Чифлик и ратаи. На това обърнахте Родината ни за двайсет и пет години. Чорбаджии!

Праскайте сега минусчета на себе си. От двайсет години не живея в България. А Вие какво направихте? Осрахте всичко така, че чак тука мирише. Посерковци.

ДГДН - знаеш ли какво значи? да го д *аш нещастник! Мий си там чиниите е никога не се връщай ...в г з , да ти казвам ли какво е ? Добре е, че само боклуците се махнахте оттук!

аааааааа...не, така не е честно, взели да пари и не са ги делнали с Гоце!.. а кой знае, вероятно и той и те са си взели полагащата им се комисионна, а сега по стар бекапейски обичай ни разиграват циркове с "оставка", която разбира се, няма да бъде приета

Тези отрепки изтекоха в канализацията. Но вече милионери. С милиони откраднати от залъка на матрияла.

Тези, които унищожиха избраният от народа министър-председател Жан Виденов, който мислеше и действаше за България, са Първанов и Добрев, негови съпартийци. Още с промяна на името на БКП и с роенето на принцовете в разни измислени партии, за които нямаше и няма почва у нас започна унищожението на България. Апотеоз е правителството на Бойко 2. Днес слушам това недоразумение Радан Кънев, който твърди че е десен, а говори с левичарски лозунги. Тъпота, мутренщина и безгрижие.

Още ли има такива като теб. Затова не тръгва държавата в правилна посока.

Съдбата ти е да не познаваш посоките. Ти си с направление. Затова не ти е ясно и коя е "правилната" посока. Ти си клакьор провокатор.

Така се мисли и се говори, но колко са такива като нас с теб? Николко. Мълчат, тихо и кротко се възмущават в панелните си нереформирани и несанирани кухнички, продължават да работят за жълти стотинки и да плащат осигуровки и данъци, които други ядат.....

АБВ както и всички други партии, отдавна не са демократични! Всички те са лидерски, което означава еднолични дружества! Сега какво се случва? Боко Тиквата ЕОД, постепенно става собственик не само на партията си, но и на България! Ха да видим кой ще го оспори?

Всички в парламента са лапачи и угаждачи.Сега играе цирк,защото се усеща,че има мерак за президент.АБВ са част от многоглавата ламя в парламента.

Партийното ръководство знаеше и одобри.Митко Цонев го пита кои точно? Ще не ще Цочев си призна Калфин и Румен Петков,и Борислав Борисов. Митко Цонев-Румен Петков е бил там.

Тоя Румен Путков, където се появи сее раздори и носи разруха. Дори и да не приемат оставката на Първанов, избирателите няма да се излъжат отново.

Всички в парламента са лапачи и угаждачи.Сега играе цирк,защото се усеща,че има мерак за президент.АБВ са част от четириглавата ламя в парламента.

Преди изборите предупредих ,който влезе в играта на Кърджалйско кафеджйско сдружение ДПС&Герб / ККС/ е политически мъртав.Ето кандидатите за небитието :АБВ,ПФ, БДЦ и част от РефБлок.Атака е в старото си дереже.БСП е в реорганизация и търси себе си.Сега предупреждавам,че кредитната спирала в която ни вкара четворната коалиция начело с Бойко Борисов ще доведе до национална криза пре 2017-2018 г.

Гоце твоите хора ги купиха .Голям алъж вериш става у парламенту.

Чисто и просто усетиха че ще се разкрие тяхната некомпетентност и прочвиха гъвкавост. БСП отиват в книжките.

Пръчо, пръвчо и парванчо тИ си гъзец а твоите пърчове в парлавента са газове .Ей продадохте БЪЛГАРИЯ .г--АЗ ЧЕН-ЦЦЕЕЕЕЕ

...това не е така, защото Първанов е честен човек... Ха ха ха той бил честен човек...ха ха хаааяа...Честен комунист-такова животно няма,нямааааа!!!

Естествено,че е театър на "опитния политик"Гоце- хем остават в правителството,хем го играе опозиция за пред електората .Не че оставката му ще бъде приета,но логичното политическо действие беше оставка на Калфин от правителството. Радан и Москов до Първанов и Петков - колко нелепо!

Радан Кънев благодари на ДПС и АБВ от парламентарната трибуна вчера!

Очевидно е,че се продадоха, независимо дали Първанов е положителен или не. В парламента е дефицит на хора с достойнство.За 25 години, единствено оплювания от всички ген. Тонев- при още недоказана вина, се отказа да е народен представител.Ако се окаже верен слуха,че вече се договаря покупката на 4 бр. изтребители F необходими за дежурството съгласно разстановката на НАТО как ли ще се почуства ген. Михов?

Играта на песионерите ренегати от АБВ в НС е проста по гоцевиски.Гоце дава оставка на техният форум ,форума на АБВ не приема оставката на Гоце. Гоце остава шеф на АБВ.Гоце повтаря грешката на Пешо Стоянов,когато от президент се върна за шеф на СДС.Разликата е ,че Гоце предаде партията кърмилница БСП и от президент ,сега е шеф на АБВ.

Моля,махнете тези...''мъдреци''.

Първанов направи груба грешка с отцепването си от БСП. Та тази партия го направи два пъти президент!... Не можел да се пребори със Станишев - това показва слабост. Отговорното беше да остане и да работи за своята си партия. Да й помогне. Но той избра по-лесния, но грешен път. Конят, на който заложи - Калфин, се знаеше, че не е расов. Той е с мръсна кръв. Но имаше нещо много близко до Първанов - прояви същата неблагодарност към същата партия, която напусна и Първанов. Но, докато Първанов все пак има някакав принос за историята на тази партия, то при Калфин това не може да се твърди. Дори нещо повече - изборът точно той да е кандидат за президент е една от основните причини за загубата на президентските избори. Ако сега Първанов не се оттегли и опита да изиграе сценка с подадена, но неприета оставка, това ще е последната му грешка в политиката. Последна, защото той вече ще бъде г-н Никой на политическата сцена. Но във всички случаи трябва да потърси отговори от Калфин, Михов, Цочев и да обяви публично тези отговори.

Не искам да ги гледам...,чемширите от бсп.

Както никога не съм се съмнявал, Първанов от много години ТАЙНИЧКО ИГРАЕ за бате Боки!!! И тия циркове, които сега разиграват са много ПОШЛИ!!! Въобще цялото АБВ е един боклучив проект! Но хората в България са толкова изпростели и оглупели, че вкарват в Парламента дори и такива НЕДОРАЗУМЕНИЯ, като Бареков..........................

Това не за първи път. Всичките дупета са едни и същи едно говорят друго правят

браво !!!!

гласуваха ЗА стабилно управление на държавата. Цената на това ЗА са 16 милиарда, някое друго министерско кресло, кеш или някоя пазарна ниша. Това е цената на стабилното управление. Има време, ще се оправим...

Ако мутрата Борисов може да се оприличи на типажа на полицая мафиот и престъпник Вик Маки от филма Щитът, то всички останали около него продажни политици са бандата му, включително и тези мижитурки еднодневки от АБВ. Мафията в БГ е всеобхватна и си има държава у нас.

браво ! Много правилно !

Избрали сме гладна, крадлива сбирщина мошеници и хора без никакво достойнство. Явно, че нямат никакво намерение да работят за страната си, всеки от тях в нормална държава ще е политически труп.

Ревизоро и един там Караждов ли беше...срещу Кадиев при Цв.Ризова. Тоя Караджов е един смешник в обясненията,а Ревизоро...направо обясни покупко продажбата вчера,без даже и да се усети.Кадиев хубаво го засече!

С или без Първанов АБВ умря, самоубе се ... Печеливши са Боце с 16 млрд. и БСП с електорат!

След тоя цирк всички вкупом и зорлем ще върнат на власт БСП с пълно мнозинство! Матряла не е сляп, нито глух ... въпрос на време е!

Тия гладни и прости пишман червенушки ги напазариха на килограм. Не е лесно да си прост, а прост и алчен е направо торба с лайна.

Агент Буда+Агент Гоце+Агент Павел=ВНЛ.

Защо ми слагате минуси бе,нима не е вярно,не видяхте ли вчера какво се случи за гласуването за заема,истината боли Герберасти,Май Целуването си е струвало между Местан и Борисов във Кърджали,щом ДПС подкрепи така лесно Герб за заема,няма какво да си говорим вече народа всичко разбра.

Какво е това -ГАЙЛЕ-на къв език е

"Гайле" означава "грижа" (имам си гайле, например) и идва от арабски през турския език. Заедно с много други думи, проникнали и останали в българския през столетията на културни контакти с турския етнос ...

I Radan Kanev, i Valeri Simeonov - ednakvi ogromni gadni leketa!