Коментари - Първанов напуска поста в АБВ, но остава в политиката | Днес.dir.bg

Първанов напуска поста в АБВ, но остава в политиката

Имам намерение да се оттегля от председателския пост на АБВ, заяви Георги Първанов. Той обаче подчерта, че няма намерение да се оттегли от политиката.

Обратно в новината

Коментари - Първанов напуска поста в АБВ, но остава в политиката | Днес.dir.bg

Коментари

Плъховете напускат кораба... Не е ли показателно. Хотелиерът- Президент Първанов се оттегля от ръководството, но не напуска политиката. Може все още някъде може да има келепир и да спести за още някое хотелче.

Жалки мекерета !!!!! Нека БСП СЕ ПОУЧАТ ,че ако не се изчистят от Герговци и не си върнат идеиите идващи още от РуСО ЩЕ ОТИДАТ В КАЛТА !!!! а БОКО НА СЪД ЗА СТИРОПОРА

Но защо остава в политиката ?

Няма кой вече да ни пикае във фонтана.

Сега Гоце ще се скрие на заден план, ще изчака резултатите от парламентарните избори (които ще са катастрофални за АБВ и БСП) и след това ще се върне на бял кон, като Обединител на левицата !!! Само ми е интересно кой ще е следващият председател на АБВ в ролята на жертвено агне?

натоварен с метални изделия.

МНОГО ВАЖНО!

Novae

"Трябва да има нов тип партия. Досегашните партии са със структура консервативен тип", смята той." Аш Колсун! Трябваше да минат 32 години, за да узреят за новия тип организация.Все пак Браво. Срамота е да виждаш как партиите копират устава на бсп-то. така беше и прези 10.11. така е сега. Каква е логиката да се въвмежда в първа глава нещо, което е преходно-адрлеса на партията им.Трябва да се запачва с принципите, после целите и може и задачите за изпълнение, но това за задачите е по-скоро въпрос на мандатна програма.А дано узреят и за този тип мандатни програми, че байгън от буксуването около устава на бсп-то.

10 от всички партии на бесилката!

Тримата боклуци се покриха. Това е все едно щраус да си зарови главата в пясъка и да чака бурята да отмине. Напълниха си гушките от управлението(новото кредитче 14 милярда), после и похапнаха десерт в опозиция и сега е време да си сменят дрешките и всички да разберат че царят е ГОЛ.... в случая президента...

Айде бе Гоше, връщай се в бесипету, че тая новата ни изеди с нейните претенциЙ.

Гоцка, пренасочиха рублите след жалкия ви резултат на Калфин, към ВМРО на агент Иван и ти дезертираш? Е, като нямат кинти за повече от една партия, така ще е. Нема сухо, нема партия, нема АБВГЗ. Спокойно, синчето ти ще те храни с паричките от СПА хотела.Нали е спестовно момчето, спечелило от компютърна фирма милиони и ги вложило разумно, а? Пък и държавата ще ти плаща до живот президентска пенсия и разходите за офис. Поне няма да умреш от глад и няма да ровиш по кофите, нали, социални президенте - руски шлемаджия?

Гоце Трипера и пикливия са само за Белене! калфата също е за там - да видят как се работи!

Това не е нищо друго освен копиране модела на мазния Доган - ще инсталираме послушковци и ще им дърпаме конците от втора линия. Тарикати на дребно сте вие, не държавници!

Един да хванеш,другия да удариш.Хайде стига вече боричкания за кокъл.Не му ли стига на това пернишко селянче от опинците по баирите да се къпе в милиони ,стотици.От къде-бай Седефчо горкия с протритите кондури ,хайде стига.

Четох част от другите коментари и реших ,че не са прави.Според мен е редно ако видиш ,че си сгрешил да имаш достойнство да си го признаеш.Добри лоши те (тримата) имат доблест да се оттеглят след като са загубили.Идеята им остава ,ако имат последователи с това ще спечелят още хора.

Ама много си заблуден.

Исками се да вярвам ,че има поне един професионалист и в нашата политика.

#КОЙ е реалният превозвач на влака-бомба Не управителят на Булмаркет ДМ Станко Станков трябва да отговаря публично на въпросите, свързани с кървавата катастрофа, край шуменското с. Хитрино. Никоя медия досега не е потърсила истинския отговорник, според законите на Р. България, а той се казва Стефан Маринов Иванов на 57 г. от Русе. Човекът живее в обикновена панелка в русенския кв. Родина 1. Стефан Иванов няма и не е имал никакъв друг бизнес, но точно преди 2 години, на днешния ден е станал управител на новорегистрираната фирма Булмаркет Рейл Карго ЕООД. Фирмата е 100% собственост на станалата известна в публичното пространство Булмаркет ДМ ООД, която бе обявена официално за превозвач на влаковата композиция. За нея Биволъ първи и единствен засега разкри, че принадлежи на кипърското прокси на собствениците на ПИБ Георгиус Георгиу /тук/. Управителят Станко Станков скочи самоотвержено по всички медии да обяснява, че всъщност той е едноличен собственик на Булмаркет ДМ и Георгиус, респективно ПИБ, нямат нищо общо. Станко обаче бе изловен от наш репортер, как е отишъл преди това на консултация в централата на ПИБ. Биволъ установи и публикува, че управляваната от него фирма е понастоящем крупен длъжник на банката с над 106 млн. лв., а също така от самото си създаване е била финансирана и се е развивала приоритетно с финансиране именно от тази банка, с която е тясно обвързана. ПИБ дори се явява и наемател на Булмаркет ДМ с банково представителство в Русе на символичната цена от 3 евро/м2.

И да си прав,не му е тука мястото.

Кой е собственик, няма абсолютно никакво значение. Сакатлъкът си е сакатлък. Вината не е в собствеността.

е сладка хранилка за ползващите влияние.

Георги Първанов готви ПРЕВРАТ в БСП! Лидерът на БСП Първанов се връща у дома си и ще изгони некадърната КУРнелия! Успех другарю! Най-после се реши! България е с теб

пак са решили да приватизират нещо в името на народа.

Единствения законен лидер на БСП е Георги Първанов, колкото и да не им се харесва това на Ниновистите в Партията! Ниновистите узурпираха БСП и я направиха израстък на г.за на ДПС! Върни се Георги и разчисти бо.луците от БСП!

Ха-ха, кефите ме на макс!

Първанов има място в историята. Все пак, ако честно сам си преоцени последните постъпки с разцепването на БСП и личното прислугване на Мутрата - това му е пълен провал...

Доню Донев тримата ..... . Ей така стана тя работата. Левица от мултимилионери подкрепяща десницата. Какво друго можеше да стане. Бойковите червенотиквеновчета. Сами си го направиха. Не ги обиждам. Яд ме е за непоследователната им политика. Аз така или иначе за леви партии гласувам. Тези хора излязоха страшно недалновидни и непоследователни. Няма ка това да е левица, нито десница. Някакво нагаждане мазно, гадно, келепирско. Така си го обяснявам. А имаха и читави хора. Имаха или имат? Това е въпроса. Са или бяха? Да видим.

Е правилно са се усетили, че далаверата свърши - 10 години президентство с далаверки, няколко кампании, от които паднаха яко парици, опитаха и от управлението на ГЕРБ баничка, сега спокойно могат да се оттеглят и да си въртят хотелите и бизнеса.

То май не трябва заглавието да е тримата първи, може и просто тримата. Някой да е чувал за други членове в тази партийка?

Аууу, на кого ни оставят? Къде отивате?

Най-големите руски агенти се оттеглят, за да не пречат на Партията майка на предстоящите избори по заръка от Москва. Тези тримата очаквам скоро да ги видя в редиците на БСП. И това не зависи от Курнелия!!

" Тримата първи напускат....". Но те са и тримата последни в АБВ. Там други вече не са останали. Мисля, че Руменчо когато се насвятка с домашна ракия може да ходи да пощи гъсто обраслия Венерен хълм на Корнелия Нинова. Разбира се , в това няма нищо лошо. Представям си го как е олигавен и как мляска.

Път на младите. То пък младите в чужбина. И са ко....

Каквото кажат от Русия, това ще прави Първанката. Политическият му "проект" се изчерпа

До сега нареждаха Брюксел, Берлин и Вашингтон. Цъфнахме и вързахме.

Като гледам пълните с хора магазини май сме цъфнали и вързали. Ако слушахме Москва сега и хляб нямаше да може да си купиш. Бъди сигурен в това!!

Много жалко.... Въобще не трябваше да се занимават с политика....

Защо триете , ''обидите''? Тези политици , НЕ ОБИЖДАТ ЛИ НАРОДА 27 г. ? ЗАЩО ИМ ДАВАТЕ ТРИБУНИ ?

добре де, напускат, напускат! но поне на погребението трябва да идат от хорска срама бе!!

Уж са тримата юнаци а то май са Доню Доневи групаци.

Едни от ''героите'' на ПРЕХОДА фъф Бг . Още ли ще срамят народа българский ?

толкова свестни хора. Използваха доверието им и сега се покриват. Тези, които им повярваха да се оправят сами.

Правилно е да се напише:- трите голями "нули" напускат АБВ! То бе създадено от тях и си отиде вече в небитието, като движението 21! Затова плъховете побегнаха, но имат голям мерак още да бъркат в казана!

като се нахрани и надуе и се пуска от ръката! И те така!

Един път предател - завинаги предател!

Ако предадеш една банда и отидеш в друга , не е кой знае каква промяна на битието.

В нашата държава все още има хора , но Човеци не останаха.

Тримата големи хванаха на най-големия шлифера и се намърдаха във властта като изтърсак, а сега да си носят кръста. Те не са умрели от глад, както мнозина българи. Да не ги мислим. Колегите им от БСП се карат за едни 3 милиона праг за шефските места. Мисля, че тук порядъка е друг на сумите. Може и да бъркам. Тез богаташи са последната левица на света шЪ знаЙтИ.

Като прочетох заглавието и се сетих за Доньо Донев, лека му пръст :)))

Кой напраЙ от тримата Юнаци трима доневи Глупаци? Те. Сами се напраЙха. Хванаха на слънцето шлифера и изгорЕха. Скоро и други .... колеги.

Тия загубеняци и най вече този МАЗНИК Гоце отдавна трябваше да са аут от политиката.

Тия на снимката ми напомнят на старите плакати дето ги окачваха по стените ... "Крал Мас" и "Енгелс" и третия дето им помагал ... Димитър Благоев и Г. Димитров... Ленин-Брежнев и Бай Тошо... Само ,че имаше и една по -пълна композиция ... Бай-тошо и целия ЦК на партията наредени след него ... Не ,че до тези двамцата , няма кои да се наредят ...има ...има ...поне за по десетина ЦК-та ...

Поредните почетни председатели ... на Доган сигурно му е доскучало.

Баси измекярите!Още в самото начало бях убеден,че са интересчии и сега като усетиха,че хората ги разбраха колко пари струват- бягат.Освен,че отнеха от БСП доста хора и гласове,лапнаха и някое и друго милионче от субсидии и кой знае още какво.

Ще се присъединят към партията майка БКП/БСП.

Няма как да стане ,тъпчо.Нито БСП нито кръсника ще ги вземе.

За кво му е пост , когато абв няма да има власт . след като се потопи кораба създаден изцяло и само да обслужва само неговата личност , оставя комсомолците да се давят , спестява си отговорността за и позицията на провален политик на предизвестената загуба на парламентарните и се се озърта за нови възможности, вероятно около новия президент и руските си повелители. Стара безполезна и редна лисица.

Плъховете първи напускат потъващият кораб? Или се канят да се върнат на бял кон в БКП-то, др. Курнелия настъпа мотиката Решетников и от Масква са издали заповед за 'неутрализирането' и. По стар болшевишки обичай...

Коментари - Първанов напуска поста в АБВ, но остава в политиката | Днес.dir.bg

Първанов напуска поста в АБВ, но остава в политиката

Имам намерение да се оттегля от председателския пост на АБВ, заяви Георги Първанов. Той обаче подчерта, че няма намерение да се оттегли от политиката.

Обратно в новината

Коментари - Първанов напуска поста в АБВ, но остава в политиката | Днес.dir.bg

Коментари

Плъховете напускат кораба... Не е ли показателно. Хотелиерът- Президент Първанов се оттегля от ръководството, но не напуска политиката. Може все още някъде може да има келепир и да спести за още някое хотелче.

Жалки мекерета !!!!! Нека БСП СЕ ПОУЧАТ ,че ако не се изчистят от Герговци и не си върнат идеиите идващи още от РуСО ЩЕ ОТИДАТ В КАЛТА !!!! а БОКО НА СЪД ЗА СТИРОПОРА

Но защо остава в политиката ?

Няма кой вече да ни пикае във фонтана.

Сега Гоце ще се скрие на заден план, ще изчака резултатите от парламентарните избори (които ще са катастрофални за АБВ и БСП) и след това ще се върне на бял кон, като Обединител на левицата !!! Само ми е интересно кой ще е следващият председател на АБВ в ролята на жертвено агне?

натоварен с метални изделия.

МНОГО ВАЖНО!

Novae

"Трябва да има нов тип партия. Досегашните партии са със структура консервативен тип", смята той." Аш Колсун! Трябваше да минат 32 години, за да узреят за новия тип организация.Все пак Браво. Срамота е да виждаш как партиите копират устава на бсп-то. така беше и прези 10.11. така е сега. Каква е логиката да се въвмежда в първа глава нещо, което е преходно-адрлеса на партията им.Трябва да се запачва с принципите, после целите и може и задачите за изпълнение, но това за задачите е по-скоро въпрос на мандатна програма.А дано узреят и за този тип мандатни програми, че байгън от буксуването около устава на бсп-то.

10 от всички партии на бесилката!

Тримата боклуци се покриха. Това е все едно щраус да си зарови главата в пясъка и да чака бурята да отмине. Напълниха си гушките от управлението(новото кредитче 14 милярда), после и похапнаха десерт в опозиция и сега е време да си сменят дрешките и всички да разберат че царят е ГОЛ.... в случая президента...

Айде бе Гоше, връщай се в бесипету, че тая новата ни изеди с нейните претенциЙ.

Гоцка, пренасочиха рублите след жалкия ви резултат на Калфин, към ВМРО на агент Иван и ти дезертираш? Е, като нямат кинти за повече от една партия, така ще е. Нема сухо, нема партия, нема АБВГЗ. Спокойно, синчето ти ще те храни с паричките от СПА хотела.Нали е спестовно момчето, спечелило от компютърна фирма милиони и ги вложило разумно, а? Пък и държавата ще ти плаща до живот президентска пенсия и разходите за офис. Поне няма да умреш от глад и няма да ровиш по кофите, нали, социални президенте - руски шлемаджия?

Гоце Трипера и пикливия са само за Белене! калфата също е за там - да видят как се работи!

Това не е нищо друго освен копиране модела на мазния Доган - ще инсталираме послушковци и ще им дърпаме конците от втора линия. Тарикати на дребно сте вие, не държавници!

Един да хванеш,другия да удариш.Хайде стига вече боричкания за кокъл.Не му ли стига на това пернишко селянче от опинците по баирите да се къпе в милиони ,стотици.От къде-бай Седефчо горкия с протритите кондури ,хайде стига.

Четох част от другите коментари и реших ,че не са прави.Според мен е редно ако видиш ,че си сгрешил да имаш достойнство да си го признаеш.Добри лоши те (тримата) имат доблест да се оттеглят след като са загубили.Идеята им остава ,ако имат последователи с това ще спечелят още хора.

Ама много си заблуден.

Исками се да вярвам ,че има поне един професионалист и в нашата политика.

#КОЙ е реалният превозвач на влака-бомба Не управителят на Булмаркет ДМ Станко Станков трябва да отговаря публично на въпросите, свързани с кървавата катастрофа, край шуменското с. Хитрино. Никоя медия досега не е потърсила истинския отговорник, според законите на Р. България, а той се казва Стефан Маринов Иванов на 57 г. от Русе. Човекът живее в обикновена панелка в русенския кв. Родина 1. Стефан Иванов няма и не е имал никакъв друг бизнес, но точно преди 2 години, на днешния ден е станал управител на новорегистрираната фирма Булмаркет Рейл Карго ЕООД. Фирмата е 100% собственост на станалата известна в публичното пространство Булмаркет ДМ ООД, която бе обявена официално за превозвач на влаковата композиция. За нея Биволъ първи и единствен засега разкри, че принадлежи на кипърското прокси на собствениците на ПИБ Георгиус Георгиу /тук/. Управителят Станко Станков скочи самоотвержено по всички медии да обяснява, че всъщност той е едноличен собственик на Булмаркет ДМ и Георгиус, респективно ПИБ, нямат нищо общо. Станко обаче бе изловен от наш репортер, как е отишъл преди това на консултация в централата на ПИБ. Биволъ установи и публикува, че управляваната от него фирма е понастоящем крупен длъжник на банката с над 106 млн. лв., а също така от самото си създаване е била финансирана и се е развивала приоритетно с финансиране именно от тази банка, с която е тясно обвързана. ПИБ дори се явява и наемател на Булмаркет ДМ с банково представителство в Русе на символичната цена от 3 евро/м2.

И да си прав,не му е тука мястото.

Кой е собственик, няма абсолютно никакво значение. Сакатлъкът си е сакатлък. Вината не е в собствеността.

е сладка хранилка за ползващите влияние.

Георги Първанов готви ПРЕВРАТ в БСП! Лидерът на БСП Първанов се връща у дома си и ще изгони некадърната КУРнелия! Успех другарю! Най-после се реши! България е с теб

пак са решили да приватизират нещо в името на народа.

Единствения законен лидер на БСП е Георги Първанов, колкото и да не им се харесва това на Ниновистите в Партията! Ниновистите узурпираха БСП и я направиха израстък на г.за на ДПС! Върни се Георги и разчисти бо.луците от БСП!

Ха-ха, кефите ме на макс!

Първанов има място в историята. Все пак, ако честно сам си преоцени последните постъпки с разцепването на БСП и личното прислугване на Мутрата - това му е пълен провал...

Доню Донев тримата ..... . Ей така стана тя работата. Левица от мултимилионери подкрепяща десницата. Какво друго можеше да стане. Бойковите червенотиквеновчета. Сами си го направиха. Не ги обиждам. Яд ме е за непоследователната им политика. Аз така или иначе за леви партии гласувам. Тези хора излязоха страшно недалновидни и непоследователни. Няма ка това да е левица, нито десница. Някакво нагаждане мазно, гадно, келепирско. Така си го обяснявам. А имаха и читави хора. Имаха или имат? Това е въпроса. Са или бяха? Да видим.

Е правилно са се усетили, че далаверата свърши - 10 години президентство с далаверки, няколко кампании, от които паднаха яко парици, опитаха и от управлението на ГЕРБ баничка, сега спокойно могат да се оттеглят и да си въртят хотелите и бизнеса.

То май не трябва заглавието да е тримата първи, може и просто тримата. Някой да е чувал за други членове в тази партийка?

Аууу, на кого ни оставят? Къде отивате?

Най-големите руски агенти се оттеглят, за да не пречат на Партията майка на предстоящите избори по заръка от Москва. Тези тримата очаквам скоро да ги видя в редиците на БСП. И това не зависи от Курнелия!!

" Тримата първи напускат....". Но те са и тримата последни в АБВ. Там други вече не са останали. Мисля, че Руменчо когато се насвятка с домашна ракия може да ходи да пощи гъсто обраслия Венерен хълм на Корнелия Нинова. Разбира се , в това няма нищо лошо. Представям си го как е олигавен и как мляска.

Път на младите. То пък младите в чужбина. И са ко....

Каквото кажат от Русия, това ще прави Първанката. Политическият му "проект" се изчерпа

До сега нареждаха Брюксел, Берлин и Вашингтон. Цъфнахме и вързахме.

Като гледам пълните с хора магазини май сме цъфнали и вързали. Ако слушахме Москва сега и хляб нямаше да може да си купиш. Бъди сигурен в това!!

Много жалко.... Въобще не трябваше да се занимават с политика....

Защо триете , ''обидите''? Тези политици , НЕ ОБИЖДАТ ЛИ НАРОДА 27 г. ? ЗАЩО ИМ ДАВАТЕ ТРИБУНИ ?

добре де, напускат, напускат! но поне на погребението трябва да идат от хорска срама бе!!

Уж са тримата юнаци а то май са Доню Доневи групаци.

Едни от ''героите'' на ПРЕХОДА фъф Бг . Още ли ще срамят народа българский ?

толкова свестни хора. Използваха доверието им и сега се покриват. Тези, които им повярваха да се оправят сами.

Правилно е да се напише:- трите голями "нули" напускат АБВ! То бе създадено от тях и си отиде вече в небитието, като движението 21! Затова плъховете побегнаха, но имат голям мерак още да бъркат в казана!

като се нахрани и надуе и се пуска от ръката! И те така!

Един път предател - завинаги предател!

Ако предадеш една банда и отидеш в друга , не е кой знае каква промяна на битието.

В нашата държава все още има хора , но Човеци не останаха.

Тримата големи хванаха на най-големия шлифера и се намърдаха във властта като изтърсак, а сега да си носят кръста. Те не са умрели от глад, както мнозина българи. Да не ги мислим. Колегите им от БСП се карат за едни 3 милиона праг за шефските места. Мисля, че тук порядъка е друг на сумите. Може и да бъркам. Тез богаташи са последната левица на света шЪ знаЙтИ.

Като прочетох заглавието и се сетих за Доньо Донев, лека му пръст :)))

Кой напраЙ от тримата Юнаци трима доневи Глупаци? Те. Сами се напраЙха. Хванаха на слънцето шлифера и изгорЕха. Скоро и други .... колеги.

Тия загубеняци и най вече този МАЗНИК Гоце отдавна трябваше да са аут от политиката.

Тия на снимката ми напомнят на старите плакати дето ги окачваха по стените ... "Крал Мас" и "Енгелс" и третия дето им помагал ... Димитър Благоев и Г. Димитров... Ленин-Брежнев и Бай Тошо... Само ,че имаше и една по -пълна композиция ... Бай-тошо и целия ЦК на партията наредени след него ... Не ,че до тези двамцата , няма кои да се наредят ...има ...има ...поне за по десетина ЦК-та ...

Поредните почетни председатели ... на Доган сигурно му е доскучало.

Баси измекярите!Още в самото начало бях убеден,че са интересчии и сега като усетиха,че хората ги разбраха колко пари струват- бягат.Освен,че отнеха от БСП доста хора и гласове,лапнаха и някое и друго милионче от субсидии и кой знае още какво.

Ще се присъединят към партията майка БКП/БСП.

Няма как да стане ,тъпчо.Нито БСП нито кръсника ще ги вземе.

За кво му е пост , когато абв няма да има власт . след като се потопи кораба създаден изцяло и само да обслужва само неговата личност , оставя комсомолците да се давят , спестява си отговорността за и позицията на провален политик на предизвестената загуба на парламентарните и се се озърта за нови възможности, вероятно около новия президент и руските си повелители. Стара безполезна и редна лисица.

Плъховете първи напускат потъващият кораб? Или се канят да се върнат на бял кон в БКП-то, др. Курнелия настъпа мотиката Решетников и от Масква са издали заповед за 'неутрализирането' и. По стар болшевишки обичай...