17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кокошка нема прошка...за милиони нема закони...

Еееех,кой не знае за братята Василеви-Васко и Митко,пълен контрол на цялата контрабанда и наркотрафик през Драгоман,яко корупция,препълнени багажници на А-8 ците с пачки от стотачки, нагаждане към всяка нова власт-стига мръсния бизнес да върви?

Аман от крадци...

Дайде да уточним понятията, че нещо ако на дадени хора им писне, ще трябва държавата да тегли заем, че да плати обещетенията! Какво е криминален контингент? И защо да бъде притискан? Нали е в затвора, където му е мястото ?! А, не е ли? Остават две вероятности. Или не е криминален /според постановление на съд и присъда/ , или нещо прокуратура и МВР не са си свършили работата.

Как пък се поддържат тия с голите глави!!!!

Е що през лошия комунизъм нямаше такава битова престъпност ???

Защото нямаше интернен, четяхме само Работническо Дело, а за изтичане на информация от милицията се завеждаше дело за дэржавна измама, бе миличка. Други умни въпроси имаш ли?

Не става само с ПР акции ...

Радефф трябва да бъде притиснат обезателно той е престъпник

Този генерал ,след пенсионирането му от Бойко,няма да се връщаме много назад защо,той си знае.Та той не беше ли и съветник на БФС с борбата срещу хулиганството-на финала имаше ефект,хулиганство по стадионите няма,но няма и публика.:(((

Формула за борба с битова престъпност нямало! Ей затова я има, защото нивото на мислене на политическия елит е такова. Формулата се нарича дългосрочна устойчива и смислена стратегия за развитие на държавата, базирана на цялостно и качествено образоване, достъп до работни места и съответстващи социални грижи за всеки му според нуждите и приноса за обществото. Накратко казано осигуряване на възможности и стимули всеки да може да съществува достойно в обществото към което принадлежи независимо дали е чистач, строител, инженер и т. н. Ама това иска много бачкане и мислене 20, 30, 50 години напред, а на политическия "елит" това не му е присъщо. Няма ли ги тези неща битовата престъпност добива чудовищни размери просто защото за голяма част от битовите престъпници тя става начин за оцеляване. Например спешно трябва да се възобновят строителните войски че с толкова мангали а и българи вече едвам кретащи чудо ще има да става. Да не говорим че тези войски са идеален вариант за изпълнение на присъди свъразни с обществено полезен труд, които трябва да са повечето. Няма никакъв смисъл да висят по затвори и да учат нови схеми като могат да учат занаят и дисциплина. Хората трябва да виждат път и варианти за бъдещето, не ги ли виждат нямат за какво да живеят и нямат какво да губят и започват да правят простотии разрушавайки живота на друга хора!

Не само дребната престъпност.по големите етажи и по голяма не я изпускате там е тя

При битовата престъпност разкриваемостта е 15 процента. Въпроси има ли?

Искам да попитам , този какъв "генерал" е ? Какво е командвал...дивизия ...армия ? Военни академии има ли ? Същото ,като "генерал-лейтента от Пожарната"...доктора по някакви науки за разгъване на маркучи... България ...страна без армия ...ама пълна с генерали...на действаща служба и десетки повече в пенсия ,но и на някоя бюджетна ясла , фондация или друга пералня на мангизи...даже оня изкуфял Войнов...рода на Боко и той на заплата уж да отговаря за ...язовири и водоеми към някяква измислена агенцийка... Тоя беше някакъв в МВР...ама то в него отдавна няма ...генерали...девоенизирани са. Стига сте ги генералствали , че днес от професори ...генерали ... доктори на всякакви науки ...академици ..."бизнесмени"...прокурори...съдии и данъчни и вся остальная сволочь ,в България не може се размина , а тя и Народът и все по -затъва и загива ! Накрая ,май ще останат само ...те. Даже и мангалите ще избягат, щом всичко се опоска и България се превърне в ...пустиня !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Генерале, генерале народа го е казал " Кучето скача според тоягата". Време беше, Гешев може и да свърши работа, не че престъпноста ще изчезне, но мръсниците със сигурност ще станат малко като знаят, че ще има "тояга" когато са тръгнали " през просото".

Ти верно ли си вярваш???А какво им пречеше да е така 10 години преди това,та кой управляваше????

Евалла Гешев!! Никой в последните 30 г не е направил повече в борбата с престъпността.... Комунистите газ пиикаят от ярост и умират от страх да не ги сполети съдбата на Божков и, Банев и и т. н....

при комунистите в България имаше невероятен ред и спокойствие бе бамбугер, а не огромна делократическа престъпност

А пръднеш против власта те намират на релсите

При бсп престъпноста беше в пъти по висока ,що не лаехте тогава .

Не беше ли и той пожарникар?

Много е важно кой ти пише препоръките за извода, който искаш хората да си направят за теб. Не вадете повече от нафталина, че много... мирише

Този е турбо пън. Не ме изненадва на кого симпатизира

PEYTSCH

Превенция ще рече циганина и с нищо да не се е провинил, следва да разгледа избата с арестта...Ограмотително и разтърсващо...Например поне веднъж месечно.

"Формула за ликвидиране на битовата престъпност няма, в цял свят има престъпност" Ама можем да я намалим! Генералите у нас са много и обезцениха званието и не само. Въоръжете населението с дългоцевно оръжие, с което нямаш право да напускаш границите на имота си. Критериите за притежание са ясни. Стрелбища за тренировки на желаещите притежателите на дългоцевно оръжие. Там ще се повишава и културата за притежание и ползване на оръжие. Има начини, желание няма, а е ясно защо.

И този генерал изплува,и той като Плевнелиев няма няма и се пъкне.Другарю генерал,формула за битовата престъпност има-образование и достоен стандарт на живот.Но тогава измислените полицай като Вас и Бойко няма от какво да хлебят.

Няма формула ли ... ??? Я отиди открадни в някоя арабска държава или пробвай в Иран например . Има начини но тази псевдо демокрация обърка целия свят. И лошото е ,че все по зле ще става ...

И в цивилизования свят почти няма такова нещо като битова престъпност. Да трепериш да не ти откраднат керемидите от къщата докато спиш или да те заколят за 5 лева го има само в България.

На село окрадоха колците на лозето в двора. Докато майка ми отиде до фурната за хляб двадесетина цигани и циганки прескачат оградата вадят колците с казми и товарят в каруците. Правят кервани за кражба до съседни села. Вече позатихнаха ама то вече няма и какво да се краде. Наистина е малоценно, но да накарат дебелодупите статисти да намерят циментови колове да ги купят, докарат и поставят да ги видя колко е малоценно.

генералче да мъчи ,че има още живи ;знае се как му влачеха чувалчетата с парички.

Така де - никоя частна престъпност , не трябва да е конкуренция на държавната .

Този как и защо е станал генерал, като го слушам и гледам е със стойка и познания на старшина. А само този ли? Генерал до генерала "мила моя майно льо.." и само обикалят телевизиите и акъл раздават. Заплати върховни, пенсии върховни, по някоя и друга служба още държат след пенсионирането си, а съществена работа за две стотинки не са свършили

А Богомил Бонев какво мисли по въпроса?

Криминалният контингент трябва да бъде осъждан, а не притискан. Което е работа на главният прокурор, но досега не виждаме резултат, само демонстрация на евтин бабаитлък. Накрая въпросният контингент пак ще осъди държавата и ще му платим от бюджета една прилична сума за причинените покрай притискането неудобстсва, а от прокуратурата ще се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.

Връщайте милицията и ДС на Бай Тодор бе некадърни продажници

не са изчезвали.... ТИ напримерно си от там!

От Лукойл

Се радват един на друг

Чест и почитания г-н Гешев!

Някой си някога си замислял ли се е защо бе, джанъм прокуратурата трябва да притиска, да бори и да гони битовата престъпност? Това не е ли работа и задължение на полицията, която и без това у нас е многобройна и там са се намърдали цели родове и роднини до девето коляно? Защо прокуратурата? Защо каскета трябва да се развява по улиците като редови уличен полицай?

на каскета му е необходим ПР-а, за да ни го назначат за следващия премиер, след като пенсионират тиквата-слънце.

Ама защо като? Та той си е редови полицай и нищо повече. Защо мислите сме на този хал ? Ами защото единият ,който трябва да ръководи държавата ходи да копае канаки ,този който трябва да ръководи прокуратурата ходи по кьошетата да дебне кокошкари.

Точно това лице да говори за корупция е цинизъм и подигравка с хората.

Тоя пък смотаняк на каква позиция е нали го помним по негово време държавата беше мутренска и всички олигарси си щракаха с пръсти.

Те и сега мутрите и олигарсите си щракат с пръсти.

Боже, прибери си вересиите! Нов грандиозен успех отбеляза днес Прокуратурата в борбата с битовата престъпност. При ръководена от Окръжната прокуратура в Стара Загора специализирана полицейска акция в две села - Хан Асарухово и Братя Кунчеви, бяха проверени 77 души и 24 къщи. Конфискувани бяха 7,2 куб. метра дърва за огрев без контролна горска марка и документ, доказващ законния произход на дървесината, 140 къса цигари и 4,6 л. алкохол, без акцизен бандерол. Толкоз. Битовата престъпност направо е разгромена, нали г-н Василев?

"Обществеността и кметът са го оставили този човек да не учи, оставили са го да остане в първобистността", това заяви Василев. Василев - шеф на полицията точно по времето, когато се циментираха връзките на полицията с организираната престъпност, когато се "наливаха основите"на мутродемокрацията, когато ченгета денем спяха по патрулките, а нощем охраняваха публичните домове и дилърите на дрога (то и сега не е по-различно)... Точно този ли Василев питате по ДомусТВ?! Баси и социализъма и комунизъма! Пак обществото, пак кмета били виновни - кви са тези глупости, бе?! Кой как, с какви правомощия ще накара оня боклук да учи? Кой от селото - бабите и дядовците ли, кметът ли - който от страх си ляга с брадва и пушка до лглото ли, районния полицай ли - дето се вясва 1-2 пъти в месеца и то ако не му се повреди скапания автомобил или ако случайно му отпуснат гориво? А и да го накарат да учи, та какво - изродът си е изрод. Че сме виновни - виновни сме! Защото търпяхме и продължаваме да търпим глупостите ви. Щото точно управляващите у нас политици десетилетия наред - при соц-а, а и сега разглеждат наказанието (затвора) като възможност престъпникът да се поправи. Що не въведат американския принцип - някой е опасен за обществото и трябва да бъде изолиран от него. За това и в някои щати третата присъа за криминално престъпление е автоматично доживотен затвор. А у нас - 1, 2, 3, 4 ... 150 дознания, висящи дела и разследвания, а той на свобода! Ако случайно го вкарат в затвора - на втората година е на облекчен режим, а на 3-тата или 4-тата го пускат на свобода.

За да се пребори престъпността трябват истински полицаи , прокурори и съдии, а не корумпирани прасета на заплата.

освен - на пл. народно събрание, двана номера на дандуков /с отвращение го произнасям/, зад двата лъва, в сараите и т.н...

НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЖЕНАТА И КЪЩАТА ИМАТ ВРЪЗКА С Б.Б. …… БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА Е ДЛЪЖНА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ПРОВЕРИ КАК НЯКАКВА ЗА@А@АЛКА ЗА Д@ЕХИ СЕ Е СДОБИЛА С МИЛИОНИ ЕВРО И КАКВИ ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛА ЗА ТЯХ ……………. Н.Е.К.А …. А.Р.Ш.И.Н.А…..Д.А. ….Е…. Е.Д.Н.А.К.Ъ.В….. З.А…..В.С.И.Ч.К.И………. НЕ МОЖЕ ЗА ЕДНИ ДЖОБНИ ПАРИ ДА ВКАРВАШ В АРЕСТА И ДА ОСЪЖДАШ НА 20 ГОДИНИ , А ЗА МИЛИОНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН …… ОНЯ! КЪДЕ СЕ СКРИ , БЕ ? …………. ДА НЕ КАРА ОЩЕ НЕЩО ЗАДОЧНО ?!?!?!?!

Ще го похваля Гешев , когато арестува Винету барселонски и шайката , гарван гарвано око не вади .

Не, г-н генерал!!! Криминалният контингент трябва да бъде УНИЩОЖЕН!!!

И как искате властващите да се самоунищожат????

Тъкмо го бях написал и се сетих - :), но...правилно го казваш 100%++++++++

"властващите" през последните 75 години!

1-во - тоя тип отдавна не е генерал, тъй като е изхвърлен, после пенсиониран от полицията, пък и нали полицията бе девоенизирана, там няма военни чинове, а дознатели, инспектори, началници... 2-ро - тоя тип е професор по приложна корупция. Още преди 25 години носеше дрешки и обувки за хиляди долари, писалки, часовници за десетки хиляди - далеч над официалните му доходи 3-то - връх на безочието и цинизма бе назначаването му за шеф на някаква комисия по етика и феърплей във футбола?!

Гешев да ги разследва такива корумпеняци.

Приватизационните сделки за продажбата на "Булгартабак", както и за Български морски флот (БМФ), особено в частта на поетите и неизпълнени задължения дават достатъчно основания за извършване на проверки и разследване на тези сделки. По тях давността не е изтекла. Но Гешев няма ни най-малко желание да проверява и да се бърка в тях. Защото там облагодетелстваните са Пеевски и Домусчиев. А те към момента не влизат в графата "неудобни". Напротив.

И то яси плюе в суратя за да възхвалява гешев и да доказва че и той много'' разбира''.. Да се развява главен прокурор покрай пиаракциите за кокошкари само в България може да стане, защото топки и познания за вършене на реална работа няма..

Нов грандиозен успех отбеляза Прокуратурата в борбата с битовата престъпност. При ръководена от Окръжната прокуратура в Стара Загора специализирана полицейска акция в две села - Хан Асарухово и Братя Кунчеви, бяха проверени 77 души и 24 къщи. Конфискувани бяха 7,2 куб. метра дърва за огрев без контролна горска марка и документ, доказващ законния произход на дървесината, 140 къса цигари и 4,6 л. алкохол, без акцизен бандерол. Образувани са 9 проверки за извършени престъпления. 7,2 кубика дърва са около 2 каруци. За отопление на една къща обикновено са нужни около 10 кубика на зима. Себестойността им е около 300 лева. 4,6 литра алкохол са 3 бутилки от миниерална вода или половин туба от големите разфасовки минерална вода. Себестойността им е около 23 лева, а щетата за бюджета от укриване на акциз е 8 лева. 140 къса цигари са 7 кутии цигари. Себестойността им е около 35 лева, а щетата за бюджета около 25 лева. Важното е да сме здрави!

По принцип МВР се занимават с такива мишкувания- 7лв, 8лв, 15лв. И ги осъждат, защото мишкуващите нямат пари за адвокат, нямат защита. Големите престъпления- не са чули, не са видели, няма сигнал...

да бе , на тоя колко кашона от цитруси му се полагат ? заради прекрояването на пазарите

Криминалният контингент трябвало да бъде притискан?! ЗАЩО тогава Шофьора продължава да вози министрите СИ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО?!

е превантивно смачкване и унищожение на недоволните от червено-кафявата чекистка власт, управляваща 75 години

65-70% - НЕ ви стъпват на "изборте"!

пречи да отидат на избори? Явно се доверяват на тези, които отиват...В обратния смисъл са просто ...идиоти.

да гласуват за палачите си от всички бои и цветове - кафяво-червени чекисти, робуващи на кремъл! броят на НЕгласуващите - ще продължава да расте още повече, с отчитане и на всичко което става след нова година.

Които обича да пуши, с заплатата си, нямаше да му стигне. Та, не нам, не нам...

и той червен!

Никакъв генерал не си, генерали има само в армията! Що не си гледаш пенсийката бе, др. милиционер! Всеки ден няколко изкуфели милиционерски кадри ни занимават със себе си! ОТВРАТ!

Радев,ти ли си,байно.

Пич не си пиеш редовно хапчетата и халюцинираш!!!