Израел порази единствената електроцентрала в Газа

Единствената електроцентрала в ивицата Газа спря да работи след като бе подложена на обстрел от израелската армия през изминалата нощ.

Обратно в новината

Коментари - Израел порази единствената електроцентрала в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора преди да четете манипулациите на медиите проверете каква е истината. Централата е унищожена от ракета изстреляна от ивицата Газа към Израел. Поради грешка ракетата предвидена за Израел уцелва тяхната централата. Как от Газа изстрелват ракети някой знае ли? Отива се в зона с училища, жилища и детски градини. Заключват се да не могат да излиза и от там се изстрелват ракети срещу Израел. Армията отвръща на огъня в защита на израелското население. И какво очаквате от хора жертващи децата и жените си. После медиите гърмят. Но защо пропускат над 2500 ракети се изстрелват по Израел.Това са по 140 ракети на ден. Какво трябва да се направи? Защо постоянно е обстрелвана държавата, която ги храни, дава ток, вода и работа? Каква ли ще е реакцията ако същото количество ракети засипват по София, Париж, Ню Йорк или който и да е град? Вярвам че сте интелигентни хора и можете сами да си направите изводите.

Много господ, много тъпотия, много антисемитизъм! И когато след 10- тина години се почне в Бг ще ми е супер интересно да чета мненията ви онанисти!

Ще ми е по-по-най интересно да слушам как виеш , като линейка ? Дръж маста под ръка !

Еххх Еврабия, Еврабия...

Тук е спокойно, топло, влажно! Очаквам Чичо Сам- разбойника да дойде Да напълни пещерата

Некоя от сентенциите на оня, Мустакатия, за борбата с тая опасна чума, юдаизъма ? Те Гробарите, вече са побратими с тех, но остава още 90 % от населението на РБ !

Един турист от израел разправяше, че трябвало да сме им благодарни че сме ги спасили, та благодарение на тях сме станали известни по света.

интерсно, ако не бяхме ги спасили дали този техен потомък щеше да е ,,турист,,???

Това прилича на случаите от турско-еврейското робство. Когато българина приготвял ядене на навлклите се турци или евреи. После им плащал, за това, че с яденето са си изтърквали зъбите. Явно е било мурафет на турските евреи.

На гнусни животни електричество не им трябва...

избрани цитати от източника на еврейския морал: Евреите могат да крадат и убиват не-евреи! Когато евреин убие не-евреин няма да има смъртно наказание! Това, което евреин открадне от не-евреин може да задържи! [Sanhedrin 57a.] Евреите са наричани човешки същества, но не-евреите не са човешки същества! Те са чудовища! [Талмуд: Baba mezia, 114b.]

Драги ако беше прочел тората и талмуда,щеше да знаеш че това пфотиворечи на цялата им религия и е в противоречие на божиите заповеди. С копираните от не знам къде си цитати не са верни и насждаш омраза.

Май си гейтехник

Бомбата е заложена със създаването на израел. Съвсем злоумишлено. Араби и евреи са от един корен , ама последните са постоянен проблем за всичките си съседи . И не само за тях .... Добрата новина е , че основният им и единствен поддръжник е в низходяща икономическа спирала , така че развръзката няма да закъснее . Въпреки , че принудиха палестинците да се разоръжат , което ни е много познато. Бъдете сигурни , че ще си платят за убитите деца и разрушените градове и църкви . Краят им се вижда . Със здраве :

Да не досаждам, но в Библията им е написано какво ги чака - Господ да нарита юдеите, садукеите и фарисеите когато му дойде времето защото се кланят на златния телец. Да бъдат разпилени между народите.

По-добре не си и помисляй да цитираш Библията, защото изобщо не знаеш какво пише там! Приказвай си другите глупости колкото искаш, но остави Библията на мира! И представа си нямаш от нея! Подочул си оттук-оттам нещо, попрочел си отгоре-отгоре, настроил си се както ти харесва, и си мислиш, че знаеш. Нищо не знаеш!

До АБСУРДИСТАН: Палестинците са на СВОЯ земя, част от която им е отнета за заселване на евреите с резолюция от 1949 год. на ООН. Евреите обаче са я завладели изцяло и пречат на създаването на палестинска дъражава по всички възможни начини.

прочети тук там преди да пишеш простотии. Първо, такава нация като палестинци - няма, както няма и македонци или тракийци като нация. Второ, тази територия наречена Палестина се появява след 1918, произволно наименувана така от англичаните.. и най-интересното, трето: включва доста огромна територия, която е заета днес най-вече от Йордания. В Йордания евреи няма, англичаните са ги натирили оттам да се заселват само на запад от р.Йордан, където е камънак и бодили. Обаче никой не е закачал арабите от тая част да отиват на от другата страна на Йордан. Арабите обявяват че това което е останало след създаването на Йордания (измислена държава, кръстена на река) е Палестина, а те били пък палестинци. Тяхна си била земята. Толкова е тяхна колкото и България е турска... то и затова първи приятели с тия "палестинци" са Ердоган и турците.

Шибани чифути

В Библията го пише: Моисей завел евреите до Ханаанската земя, която те наричат "обетована", изклали всичко живо и се насадили там. Днес е същото.

Балнува ли, санува ли, ГОРКИЯ, че Третата световна току-що е свършила със ПЪЛНА, победа на дъжавицата Израел, помпана от чичо Самм, редовно, но и ЯКО ! И как така, не ги е СРАМ?

Банува ли, санува ли, ГОРКИЯ, че Третата световна току-що е свършила със ПЪЛНА, победа на дъжавицата Израел, помпана от чичо Самм, редовно, но и ЯКО ! И как така, не ги е СРАМ?

Имаш известни познания по история, но не са точни. Стара Загора тогава е 14 000 град. Не евреите , а турците са изклали българите. Ролята на евреите е в предателството.

Кланетата в Стара Загора (Ески Заара) са извършени по заповед на Сюлейман паша. Евреин, с истинско име Соломон. Еничарството е еврейско изобретение, приложенои върху българските деца. Цялата икономическа политика и геноцид над българите в поробена България е дело на евреите финансисти на султана. Малко е мястото да се опишат еврейските злодеяния, скрити зад гърба на турците

Отново грешка! Гениалната идея за еничарството не се налага на българите, а на всички немюсюлмани в империята. Освен еничарския корпус, най надарените стигат до везирски постове и в много други сфери на управлението на държавата.

А те феновете на КОрана са много добри хора, глави не режат никак тези неандерталци....как може да сте толкова прости всички български ОВЦЕ?? Вместо да си гледате държавата, която сте унищожили от простотията си, се занимавате с други държави и народи??? Дано по-бързо се разпространи "синия език" , че ОВЦЕТЕ са много....регулация трябва

Палестинците ще страдат докато не спрат с атаките срещу Израел. Или конструктивизъм или война. Щом ще е война, резултата е на лице. Може и много по лошо, пълно изтриване на Газа от картата. Целия ислямски свят да се вдигне срещу Израел. евреите ще победят. Битката е както между кроманьонци и питекантропи.

Америка явно не цени живота на Палестинските деца, толкова колкото на Украинските.

САМИТЕ ПАЛЕСТИНЦИ КОИТО ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ ДА СЕ ВЗРИВЯВАТ НЕ ИМ ЦЕНЯТ ЖИВОТА ЗАЩО ОЧАКВАШ ОТ АМЕРИКА ТОВА?

Куче мокро, мерезливо! Как не спре да лаеш, и да се пенявиш ? АБСУРД СИ ТИ САМОТО, ПОБЕСНЕЛО ПРОКЛЕТО!

Абе "Абсурдистан".Аз зная, че си прав, защото по някакви причини имам много информация за ставащото в близкия изток. Обаче много ме дразни ник-а ти. Осмеляваш се да наричаш "Абсурдистан" страната ,която единствена спаси своите евреи през втората световна война(за да бъда точна - и Дания също). Не те ли е срам, така ли се отблагодаряваш на народа,спасил евреите си - като го наричаш "Абсурдистан"? Засрами се и млъкни или смени ник-а си.

Я СЕГА ДА ГО ОБЯСНИМ НА ГОЛЕМИТЕ ХУМАНИСТИ kinder surprise и Bell(не знам си къв прост трол там). Понеже слушам как израелците са алчни сметкаджии и подобни теории на конспирациите отново ще се опитам да го обясня с факти за тези два умствено изостанали индивида. В ООН ЗА ПАЛЕСТИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ ОТГОВАРЯ UNWRА(СЪМНЯВАМ СЕ ЧЕ ИМ ГОВОРИ НЕЩО ДОРИ ВСЕ ПАК ТЕ СА УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ И ТОТАЛНО ИГНОРИРАТ ФАКТИТЕ). ТАЗИ UNWRA Е ПОДКРЕПЯНА ОТ ВСИЧКИ АРАБСКИ НАЦИИ В ООН КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ЗА ПАЛЕСТИНСКИ БЕЖАНЦИ... НЕЩО ПОВЕЧЕ ПАЛЕСТИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ПРЕДАВАТ СТАТУТА СИ НА БЕЖАНЕЦ НА ДЕЦАТА СИ!!!(ТОВА Е МНОГО ВАЖНО) ТОВА СА ФАКТИ И МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ В САЙТА НА ООН(АКО РАЗБИРА СЕ ТЕЗИ ДВА ТРОЛА ИМАТ КАПАЦИТЕТА ДА ГО НАПРАВЯТ) ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАТАТЪК. ООН ПЛАЩА НА АРАБСКИТЕ НАЦИИ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ НА БЕЖАНЕЦ В СУДАН НАПРИМЕР. ТА ТЕЗИ АРАБСКИ НАЦИИ ПОЛУЧАВАТ ДОСТА СЕРИОЗНИ СУМИ ЗА БЕЖАНЕЦ..... ЗАМИРИСА ЛИ ВИ НА ПАРИ А. ОСВЕН ТОВА ПОМНЕТЕ ЧЕ СТАТУСА НА БЕЖАНЕЦ СЕ ПРЕДАВА И НА ДЕЦАТА КАКТО ВИ НАПИСАХ ГОРЕ ЧЕ Е ВАЖНО - КОЕТО ВОДИ ДО ИЗВОДА ЧЕ АРАБСКИТЕ НАЦИИ ПОЛУЧАВАТ ДОСТА ПАРИЧКИ И ИМАТ ИНТЕРЕС ДА ПОДДЪРЖАТ И РАЗПАЛВАТ КОНФЛИКТА В ИЗРАЕЛ........ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИЗРАЕЛ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА КОЯТО ДАВА ГРАЖДАНСТВО НА ПАЛЕСТИНЦИ И ГИ ИНТЕГРИРА - ДАВА ИМ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ, ПРАВО НА РАБОТА, ПРАВО НА ОБУЧЕНИЕ И РЕЛИГИОЗНА СВОБОДА!!! (НИКОЙ ДРУГ - ДОРИ И АРАБСКИТЕ ИМ "БРАТЯ" НЕ ГО ПРАВЯТ(КАКТО УТОЧНИХМЕ ВЕЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА СА ПАРИ МНОГО ПАРИ)....... ЗНАМ ЧЕ ГО ПИША НАПРАЗНО И ТЕЗИ ДВА ТРОЛА НЯМАТ КАПАЦИТЕТА ДА ГО ПРОУМЕЯТ НО СЕ НАДЯВАМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДА НАВЪРЖАТ НИШКАТА......

Разбрахме всичко: вие плащате на арабите,за да приютяват палестинците. Освен това всячески подпомагате интеграцията на палестинците във вашата държава /виж по-долу колегата mirosllaw с какъв цитат от един ваш леко те е оборил,но нищо;-)/ и изобщо късате от залъка си за палестинците. Те обаче,понеже са примитивни,не схващат вашите добри намерения и от скука и дивотия пращат децата си да ви взривяват,а после се крият зад жените си. Това успях да осъзная,понеже съм глупав трол-български гой. Как се справям?

Справяш се зле. Защото или от неинформираност и невежество, или ей така нарочно, пропускаш основната причина защо палестинците не мирясват. А именно: заради ИСЛЯМА. Израел е най-страшния враг на учението на исляма- оттам идва цялата омраза на арабския и мюсюлмански свят против Израел. Между другото- има доста палестинци-християни. И те НЯМАТ проблем с Израел, нито Израел има проблем с тях- те са в мир. Защо ли не е така с мюсюлманите-палестинци?

Пародия

mirosllaw e един трол който дори не знае за преговорите от 2008 септември - и ти ми го цитираш като достоверен източник...... ТОЛКОВА ЛИ СИ ЖАЛЪК ЧЕ ДВАМА ТРОЛА ТРЯБВА ДА СЕ ЦИТИРАТЕ ЗА ДА СИ ВДИГАТЕ САМОЧУВСТВИЕТО - ЕДНА ЛЪЖА КАЗАНА 100 ПЪТИ НЕ СТАВА ИСТИНА ;). ХАЙДЕ АРАБИНО СЪС ЗДРАВЕ..... ДА НЕ РЕВЕШ ПОСЛЕ КАТО ТЕ НАТИКАТ В КУЧИ ГЪЗ КАКТО ХАМАС КОИТО ОПЛАКВАШ......

откога израел стана абсурдистан или така го наричате между вас???

Крили са се зад централата, и танковете са я изринали. Пред това се криеха в училищата, а преди това по къщите, но кьорава къща вече не е останала. Желязна логика. Даже подозирам, защо се е случила Хирошима. В тоя град най-вероятно се е криел някой японец.

Сега навярно ще запристигат нови "легални" бежанци, сещате се от кои. Дали у ФакултетО има още място, или пак във "Военна рампа". . .

Можеш да си сигурен-вместо да си седят в страната,ще ни ги пратят тук,а ние ще отворим портите по силата на "международните си задължения". Ама нищо,ти защитавай евреите,може и да ти пуснат някой допълнителен шекел от фондацийката.

БългАриец

Някой шекел . . . ? Ами виж ми ника, нямам шанс :-)

А, добро утро... нали точно туй витиевато пожела преди няколко дена израелския посланик у нас. Па после не се чудии защо еврейската диаспора у нас реве че нямало друго решение освен да изгонят арабите. И се правят на ударени за това че освен към Европа друг път няма.

БългАриец

Нещата опират винаги до това, че някой излиза на ринга в погрешната категория. Арабите започнаха този рунд, Израел обяви примирие, те продължиха, Израел и той. Не, евреите не са ми симпатични, но нямам причина да ги мразя, щото са си в Израел, у дома. Тези, които идват тук и знаем какви ги вършат, те са от другите !

Евреите просто са си отмъстителни, всичкото това което гледаме в момента е отговор на арабското нежелание да ги допуснат до земите си преди 70 години, и издънката на йерусалимския мюфтия да подкрепи немците извършвайки великото, според евреите, престъпление да помоли нацистите да си държат еврейското население в Германия, или поне да ги пращат в Полша. Апропо централата е в центъра на Газа, а текста на прословутия СМС разпращан от Цахал до имащите мобилни телефони араби в Шиджая, Зейтун и Източна Джебалия е да се евакуират незабавно в посока центъра на град Газа... а като се загледа човек почти всичко избомбено от авиация и артилерия е точно в центъра на Газа-) И за неразбралите, евреите не искат да спазват договорките постигнати за еврейските селища в Газа та затова дразнят Хамасци че да имат оправдание за да подържат района горещ и съответно да не подписват мирните споразумения, с тихата надежда че комисарията за бежанците на ООН ще започне евакуация на пребиваващите в Газа...

Интересно какво мисли Сталинка Георгиева по повод тази криза. Нали божем е комисар по кризите.

смяташ че няма да подкрепи ,,своите,,???

ИЗРАЕЛ НАТИКА ХАМАС В КУЧИ ГЪЗ И ОТ ХАМАС ПРОПИЩЯХА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ЗА ПРИМИРИЕ.(факт) ИЗРАЕЛ СЕ СЪГЛАСИ И СПРЯ ОГЪНЯ.(факт) САМО СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА ХАМАС НАРУШИХА СОБСТВЕНОТО СИ ПРИМИРИЕ.(факт) СЕГА ИМ СПРЯХА ТОКА И ОТНОВО РЕВАТ НА УМРЯЛО....(факт) КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ АРАБСКИ МЪЖЕ ДЕТО ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ ДА СЕ ВЗРИВЯВАТ ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ СА НАСРАНИ ДА ГО НАПРАВЯТ А СЛЕД ТОВА СЕ КРИЯТ ЗАД ЖЕНИТЕ СИ? ГОЛЕМИТЕ АРАБСКИ МЪЖЕ КАТО АРАФАТ КОЙТО ПРАЩАШЕ ТЕРОРИСТИ ДА СЕ ВЗРИВЯВАТ ДОКАТО КРАДЕШЕ ХУМАНИТАРНИТЕ ПОМОЩИ(ДОКАЗАНО И ФАКТ!) НА ИЗСТРАДАЛИТЕ СИ БРАТЯ АРАБИ ЗА КОЕТО ОБВИНЯВАШЕ ИЗРАЕЛ.... КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ АРАБСКИ ПАЛЕСТИНЦИ ПАТРИОТИ ДА ИЗЛЯЗАТ НА ЕДНА НИВА И ДА СЕ РАЗБЕРАТ КАТ МЪЖЕ С ИЗРАЕЛ........ АМИ НЯМА ГИ...... НАЙ РЕВАТ НА УМРЯЛО АРАБИТЕ ЧЕ ГИ БИЯТ ВЪВ ВОЙНАТА КОЯТО САМИ ЗАПОЧНАХА......

ти май не знаеш какво означава думичката "факт"...

Пародия

АМИ ОБЯСНИ МИ МОЛЯ ТЕ? ТОВА ЧЕ НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ Е ФАКТ....

Къде са миротворците от нато бе страхлива хамериканска паплач, или гадните евреи могат да си правят каквото искат, дано скоро ви попарат и в уса и в израел страхливци долни

E те в USA всичко дет има власт е еврейн. Как искаш да се месят.

палестинци!!!построете си една ,,ядрена,,!!! така че ако ви ударят вие и ,,братовчедите,, ви от другата страна ще се ,,деактивирате,, за много години!!! малко да си починем от исляма и ционизмът!!! ,,синаиската пустиня,, ще има само ,,синаиски гущери,,!!! преди две години тук ,,удариха,, от ,,хамаз,, но ги прекръстихме на ,,хизбула,,!!!друг път не правете тази ,,грешка,,!!!

много е просто...на едните им е дадено оръжие а на другите не...това обеснява всичко.

Невинни жени и деца биват системно изстребвани и в Източна Украйна от наемниците на режима в Киев но световните миролюбци се правят ,че нищо такова не съществува и дори подпомагат убийците.Спомням си ,че и по време на войната в Сърбия натовските самолети систематично унищожаваха електическата система на страната.В този случай що за тактически задачи решава унищожението на едиствената централа в Газа освен да се използват бойните действия за да се унищожи конкурент и печели от монополни цени.

СПОМНЯМ СИ ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА В ЧЕЧНЯ СЪЩО УМИРАХА ЖЕНИ И ДЕЦА НЕВИННИ. ТОГАВА МЮСЮЛМАНИТЕ БЯХА ЛОШИТЕ. СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ХАМАС СА ДОБРИТЕ? ДАМ ГОВОРИ МИ ЗА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ.....

Bell

Хамас са лоши. Избиването на цивилно население също. Спри да защитаваш действията на Израел, вече ставаш смешен. Бомбандират без да питат.

Радикални ислямисти със саудитски салафитски ислям,финансирани от саудитската династия. Фанатични пришълци-като вас. Къде са тук двойните стандарти?

И сто имена от сорта на сегашното да си измислиш все ще си останеш абсурден паразит-соросоид.Физиономията ти на платено зомби заедно със словесната омраза към България и нормалните българи е толкова нахална и явна, че е повече от ясно и противно колко самият ти излъчваш абсурд,наглост и слугинство към сегашните претендиращи за господство над света!

Идеята е арабите да живеят зле, за да решат да емигрират. Всичко друго са сладки приказки за наивниците които трябва да леем сълзи за нещастните израелци... докато поемем следващата вълна бежанци.

Пускам го отново като отделно: През ВСВ срещу греманците, първо се атакуваха воените цели, след това предпритията(които във воено време ако не цялата, то по-голямата част от продукцията им е за тези цели), след това електроцентралите които ги захранват. Тук в това отншение централите са с двойно(универсално) предназначение, може да се използват и за мирни и за воени цели.

А какви предприятия с военни цели има в Газа? Щото там няма никакви предприятия...пак благодарение на ционисткия съсед...

Павле, а избиването/изгарянето на стотици хиляди цивилни граждани с фосфорни бомби в Дрезден, Хамбург и др. като как да го характеризираме? Холокост над гоите?

Отговарям и на двамата, имаше случай нападение на иранска ядрена централа от израелски изтребители(без да е обявена фактическа война - превантивно), така или иначе Израел смята ел. централите за легитимна военна цел. Не второто, мога да кажа просто "Човешката жестокост не знае граници", през ПСВ си пускаха газ зарин и изприт, заринът е без цвят и мирис и причинява много тежки и дълбики наранвания подобно на фосфора.

Apollony

Еееееейййййй, няма да мирясат тея "бесни кучета". Не се наядоха, не им достигна свят.

Иран сам по себе си е достигнал такова ниво на военно и техн. развитие, че не е изобщо безобидно да се уливаш в мачкането на братовчеда му. Но по-важното, е че Иран е фактор, защото сега зад него стоят супер-силите от БРИКс. Както се видя от Сирия, тези супер-сили са готови на всичко за последното парче нефт неподвластно на оста ОАЕ-САЩ. Така, че тази несъразмерна операция на Израел може да им коства скъпо.

Иран в някакво отншение напомня Русия, Иран е сред най-бедните страни в света(Г28, там е и Севрена Корея), но воената й мощ е наистина впечатляваща.

Павле, падаш си по ционистите май?

"заглавието" но по нататък: "Тя осигурява около 30 процента от потреблението на електроенергия в тази територия. Халил добави, че пет от десетте идващи от Израел електропровода също са повредени от израелски обстрел" Храни куче да те лае, респ. хапе ! Сега си носете ток с кофи от Иран !

Некъв Ариец защитава "чифути". До къде го докара петродолара?!

БългАриец

Те са си там у дома (прочети нашата Библия), тук у нас и аз не ги каня да ме управляват покрай комуняги и помаци. А ивицата Газа според мен я подариха ( някогашна "филистимска" територия), вероятно защото и при Давид+Соломон не е била тяхна. Сега навярно съжаляват. . .

много правилно си го казал. Тоя палестински добитък се плоди като хлебарките. Знаете ли че имат средно по 6 деца. Ти им даваш цимент да си правят градини, те го използват да строят тунели за нападение. Ти им даваш ток да си светят, те го използват да правят бомби. Пълна блокада з

Абсурдистан, евреинът от Несебър, коментирай моля те нуждата да се взривява ТЕЦ-а. Аз като прост българин не схващам как лишаването на народа от ток и топла вода се връзва с атаката срещу терористите от "Хамас". Някак си се получава,че където се иска хирургическа операция вие евреите удряте с брадвата.

ЕМИ ХУБУ ТОГАВА НАКАРАЙ ХАМАС ДА НЕ СЕ КРИЕ ЗАД ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА - НАЛИ СА МЪЖЕ ДА ИЗЛЯЗАТ НА НЯКОЯ НИВА ХАМАС СРЕЩУ ИЗРАЕЛ И ДА СЕ РАЗБЕРАТ..... АМА НЕ ТЕ ВИЖДАМ ДА ВИКАШЕ СРЕЩУ ХАМАС КАТО ИЗСТРЕЛВАХА РАКЕТИ ПО ИЗРАЕЛСКИ ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ? ТОВА ЧЕ СИ ЛИЦЕМЕР НЯМА ДА МЕ УБЕДИ В ТЕЗАТА ТИ. И ЗАЩО ИЗОБЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ СЪМ ЕВРЕИН НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА. ТИ ТОГАВА ХАМАСЕЦ ЛИ СИ?

Bell

"НАКАРАЙ ХАМАС ДА НЕ СЕ КРИЕ ЗАД ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА" Жени и деца в ТЕЦ-а, а? Газа е целият в руини. Няма оправдание за това, което се случва там. Цивилните жертви са хиляди.

123edr324

не съм нито от едните нито от другите - все едни и същи мангали са. ТЕЦа е мишена от втори порядък не е нужно да си чел Клаузевиц за да го гръмнеш. До сега трябваше да са го направили 100 пъти

Едните мангали са си вкъщи,другите с терор изтласкват първите насам.Определено искам палестинците в Палестина,не в Европа и България. Относно ТЕЦ-а: във военно отношение е легитимна мишена,разбира се,но причината за взривяването и е друга.Ционистите искат омразата и радикализирането на палестинците,искат останалия свят да вижда в тях само озверелите камикадзета,в които се превръщат впоследствие. Оттам и тези масови бомбардировки на населението,оправдавани с лицемерното "крият се зад жените и децата".

Bell

Геноцидът над палестинското население продължава с пълна сила.

ДАМ НАРОД 12 МИЛИОНА С ДЪРЖАВА ПО-МАЛКА 650 ПЪТИ ОТ ЗАОБИКАЛЯЩИТЕ Е АРАБСКИ НАЦИИ С ОБЩО НАСЕЛЕНИЕ КЪМ НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА ПОДЛАГА МЮСЮЛМАНИ НА ГЕНОЦИД...... ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИЗРАЕЛ ИЗКОРЕНИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЖИТЕЛИ ОТ ГАЗА И ГИ ОСТАВИ НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ КОИТО СИ ИЗБРАХА ХАМАС И ПОЧНАХА ТЕРОРИСТИЧНИ НАПАДЕНИЯ...... ЗА МАЛКО ДА ТИ ПОВЯРВАМ

Bell

И аз за малко да ти повярвам :)

Мирослав

ти наистина ли си токлова глупав, или професията ти е такава?

Не ме убеждавайте че индианците с пражки заслужават ядрен взрив, това е просто нелепо. Когато си в позицията на силния, трябва да съобразяваш колко и как да контролираш слабия, иначе рано или късно светът се обръща срещу теб. Чудно как народът страдал най-много от геноцид, сега безпощадно подлага на геноцид милиони палестинци?!?

ДАМ НАРОД 12 МИЛИОНА С ДЪРЖАВА ПО-МАЛКА 650 ПЪТИ ОТ ЗАОБИКАЛЯЩИТЕ Е АРАБСКИ НАЦИИ С ОБЩО НАСЕЛЕНИЕ КЪМ НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА ПОДЛАГА МЮСЮЛМАНИ НА ГЕНОЦИД...... ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИЗРАЕЛ ИЗКОРЕНИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЖИТЕЛИ ОТ ГАЗА И ГИ ОСТАВИ НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ КОИТО СИ ИЗБРАХА ХАМАС И ПОЧНАХА ТЕРОРИСТИЧНИ НАПАДЕНИЯ...... ЗА МАЛКО ДА ТИ ПОВЯРВАМ

Разбрах те-не си трол,не повтаряш едни и същи постове,не си евреин и не си ционист:-).

Проблемът на арабите и циганите е безконтролното размножаване.

Не мога да разбера какви са тези изроди, наричащи себе си "религиозни водачи" , които проповядват вона???!?!? Кви са тези изроди бе? Коя е тази религия, която проповядва война?? Ми то на тази логика да вземат тогава папата и Вселенския патриарх да зоват християните на война срещу Ислямските изроди и да си дойдем на думата! Да видим кой-кого, дали изродите от радикалните ислямисти ще удържат на силата на християнството?? Казвам и винаги ще го казвам-исляма е религия за изроди, тази религия и всички нейни последователи трябва да бъде смазана и унищожена. Срещу подобни първобитни изроди, трябва да се държим по техния начин!!!

Какво християнско намираш в това да се убиват играещи си деца, да стреляш с танкове по училища на ООН и по ел. централи?

На кои медии вярваш?? Освен това според голяма част от медиите, палестинците пускат всеки ден по 250-300 ракети, които падат също върху у-ща, градини, паркове и убиват също деца. Понякога и палестински-защото много палестинци живеят мирно и работят в Израел!! Така че, тези които започнаха войната са терористите мръсни от Хамас!!! Кой започна да бомби първи?? Чак след 3000 ракети изстреляни по Израел а седмица, армията започна ответен удар!! Така че, стига лаяхте срещу Израел, те не са ангели, но не са само те виновни!!!

под слънцето. Арабският Калифат завзема 1/3 от Европа, после кръстоносците отиват да освобождават Палестина, а след това кюрдът Салах ал Дин ги изгонва от Палестина. Междувременно кръстоносците създават "Латинска империя" като завземат част от земите на Източната Римска Империя. Но в основата на християнството и мюсюлманството стои юдаизма. Трите религии са свързани и войнстващи, създадени от евреи хомосексуалисти. Къде виждаш човеколюбие. Нали свещениците са благославяли армиите преди битки.

Нали претендираме, че сме цивилизовани,затова от 200 години религиите- освен исляма- проповядват човеколюбие!! Що гледате все в миналото?? Само резняците провядват война, нека да им даде света война и да се види кой-кого тогава!! И без това света има нужда от ойна, да вземем да ги изчистим тези неандерталци, без тях света ще е добро място за живот.

А, аз не мога да разбера какви са тези изроди- евреите, които искат да убиват деца и да ги наричат косвени жертви!?

Трябва да се върнем 1400 год. назад и да видим как точно е възникнал (създаден) ислямвът като рпелигия и каква е била всъщност целта му?! И тогава ще проумеем всички тези безумия , които сес лучва В Сирия и Нитерея ислямистите колят християни само защото са хридтияни. същото се случва и в Ирак. В Индонезия "духовните" водачи на мюйсюлманите са изпратили офиц. отворено писмо до правитеството да бъдат забранени чествания на празници като Коледа и Нова Година. Цялата доктиран на тази религия е античмовешка и неценяща чмовешкия живот. Избиват се като животни един друг , без да им трепне окото. И понеже виждат, че губят "състезанието" с цивилизования свят са тези ширещи се непровокирани изстъпления срещу немюсюлмани, плод на безсилната злоба на губещия. ПП. Този конфликт е предизвестен от самото му начало и няма да спре, защото кукловодите имат интерес в района да няма мир. Именно за това ислямът е създаден такъв, какъвширещите се непровокирани изстъпления срещу немюсюлмани, на които сме свидетели, са плод на безсилната злоба на губещиято го виждаме в изпълнението на тази цел. Ислямът е религия създаена "по поръчка".

и да добавя- юдаизмът проповядва война, за справка потърси религиозните им книги и прочети какво пише за християнитеи и всички останали, преди да ги защитаваш.

Не ги одобравам тези религиозни водачи, но донякъде това е и ответна реакция, на изтъпленията на евреите. Те между другото също са араби, нищо че се опитват да се изкарат различни. Съвременият конфликт започва след като евреи са изклали едно село. Май се позовали, че религията им го позволява. На какво ти звучи? Тогава защо се чудиш, че има фанатици и сред арабите? В известна степен евреите са допринесли за това.

Тази кифла Дилма защо не коментира колко е хуманно да се криеш между жени и деца. Или да монтираш ракетни установки между жилищни блокове. Ех, защо не оставят евреите да решат проблема веднъж и завинаги...

Някой ще кажат същото за Хитлер. Как не са го оставили да реши проблемът веднъж и завинаги.

БО КО, БИ БИ, БРА ЧЕ ДИ ! ЦИ ГА НИ ТЕ, НА , СА ПУН ! ДИВ КО, ДИВ КО, КМЕТ 1!

ЕС???? Да не искаш да кажеш Иран и Русия, че дават оръжие и насъскват терористите с цел да има конфликти... тогава ще си прав, ама да кажеш, че ЕС помага на Хамас?!?!?!

какви лайна пишеш?! Що не напишеш как Краварите и Еврогейовете които те цепят отзад снабдяват с оръжия ИДИЛ и Ал-Кайда А??! Нещастна отрепка!!

ЕС харчи огромни пари за да подпомага Газа. Израел перидично ги изравнява със земята. Но на БГ ЕС непекъснато реже фондове, нали трябва да има какво да рутят евреите.

този аятулах много скоро пак ще подвие опашка, както го направи преди година-две! Да птиде той и семейството му да помагат на терористите от хамас и после да се крият между мирните граждани!!! За съжаление покрай тези долни изчадия загиват и мирни палестинци, но... пълна подкрепа за Израел в борбата срещу тероризма!

Евреин, на колко компютъра пишеш едновременно, ако не е служебна тайна. Евреите може да си подкрепяте геноцида. И евреин, легитимирай се като такъв в български форум. Защо се представяш за българин. Ти подиграваш ли ни се на нас, българите. Не ти ли влиза в празната тарикатска кратуна, че светът ви осъжда. И малко ви мразят навсякъде. Дори ЕС ви е поставил условие, да се върнете в границите от 1967г. И отказва да сътрудничи с вас. Ако не е САЩ да ви подпира с десетки милиарди годишно, отивате си бързо. Но и това ще стане.

първо са Хамас, после са аятуласите, някъде между тях и пусито и чак тогава идва ред на евреите, така че не бързай с плиткоумията ти!

Пародия

ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ОБОРЯ ПОРЕДНИЯ "ПОЗНАВАЧ" ПО ИСТОРИЯ. ПЪРВО НЯМА ГРАНИЦИ ОТ 67 ГОДИНА. ИМА ГРАНИЦИ ОТ РЕЗОЛЮЦИЯ 181 НА ОН КОЯТО ОПРЕДЕЛЯ ДВЕ ДЪРЖАВИ КОЯТО ОБАЧЕ ТАКА И НЕ ВЛИЗА В СИЛА. СЛЕД ВОЙНАТА ОТ 67 Е ПОСТИГНАТА ТАКА НАРЕЧЕНА ЛИНИЯ ПРИ КОЕТО Е ПРИЕТО ДА СЕ СПРЕ ОГЪНЯ. ПО НАСТОЯВАНЕ НА АРАБСКИТЕ СТРАНИ ПОДЧЕРТАВАМ ИМЕННО ЗА ТАКИВА БАШ "РАЗБИРАЧИ" КАТО ТЕБЕ ЧЕ ПО НАСТОЯВАНЕ НА АРАБСКИТЕ СТРАНИ ТАЗИ ЛИНИЯ НЕ Е ПРИЗНАТА ЗА ГРАНИЦА........ ТАКА АРЕ ГОВОРЕТЕ С ФАКТИ БЕ МАМА МУ СТАРА ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА РАЗБИРАЧИ ПО ИСТОРИЯ.......... ЦЯЛАТА ТИ ТЕЗА ИЗДИШАААААААА.......

Аятолах Хаменей, по произход не е персиец, той е азер, т.е., тюрк. В Иран персите са около 10%.

Ако можеше да няма войни и да има мир по света....

Мир между хората и народите може да има, само ако преди това мирът е завладял човешките души. Но този истински вътрешен мир може да дойде единствено от Бога чрез Богочовека Христа, Който е Княз на мира. Както Сам Той е казал: "Мир ви оставям; Моя мир ви давам; Аз ви давам не тъй, както светът дава". И понеже по-голямата част от човечеството е отхвърлила Христа, а даже и Неговите последователи далеч не винаги живеят според учението Му, то войните са неизбежни и ще ги има до Второто Му Пришествие, искаме или не искаме това...

ГОЛЯМ АРАБИН ТРЯБВА ДА СИ ДА ПРАТИШ ДЕТЕТО ТИ ДА СЕ ВЗРИВИ(ЩОТО САМИЯ ТИ СИ НАСРАН) А ПОСЛЕ КАТО ТИ ТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ДА СЕ СКРИЕШ ЗАД ЗАБРАДКАТА НА ЖЕНА ТИ.....

много точно!

Това е от еврейските медии. А дали е истина. Защото там истината е в краен дефицит.

Пародия

Е ХУБАВО ЕЙ ТИ ОТ ИСТОРИЯТА ФАКТИ ТОГАВА: ИЗРАЕЛ ПРЕДЛАГА ЗЕМЯ НА ПАЛЕСТИНЦИ ПОНЕ НА 2 ПЪТИ В ЗАМЯНА НА МИР. АРАБИТЕ ОТКАЗВАТ КАТЕГОРИЧНО И СЛЕД ТОВА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ СЕ УВЕЛИЧАВАТ.....

ДИР-БГ са манипулатори, няма никакъв смисъл да се пише. цензурират и трият- къв е смисъла.