Започват преговорите за цената на газа

Още тази седмица предстоят разговори между "Булгаргаз" и "Газпром" за намаляване на цените на газа, каза пред БНР изпълнителният директор на Българския енергиен холдинг (БЕХ) Мая Христова.

Обратно в новината

Коментари - Започват преговорите за цената на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Така че ще бъде въпрос на търговски преговори и умения, за да постигнем максималното, към което се стремим всички", обясни днес Христова." А ако търговските умения на преговарящия от Газпром надделеят какво става?

Струва ми се ,че между елементарните разсъждения и неверни мисли и думи на госпожата и тези на Б.Борисов няма никаква разлика? А някой да каже коя е г-жа Мая Христова-образование,практика!?!

Освен всичко друго Майчето е управляващ съдружник в българското представителство на австрийската консултантска компания TPA Horwath. Работила е по проекти, свързани с преструктурирането на енергетиката, както и развитие на енергийните технологии. ДАЛИ ИМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ПРИ СЪВМЕСТЯВАНЕТО НА ДЕЙНОСТТА И В АВСТРИЙСКАТА КОМПАНИЯ С ТАЗИ НА ШЕФ НА БЕХ Е ВЪПРОС НА КОЙТО ОТГОВОРА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. Защо ли ?? Ами просто защото няма държава.

Пази Боже, България от преговори с Русия за цената на газа! Сега и с тези хора.

Не ни занимавайте с преговори за цената на газа...да махат посредниците и държавата да намали таксите - самия Путин каза това което е известно - че цената към БГ е едва 30% от това което плащат потребителите! Посредниците аут!

За какви "разговори между "Булгаргаз" и "Газпром" за намаляване на цените на газа" може да става въпрос, когато между двете компании съществува посредник - Овъргаз инг??? Собственици на Овъргаз инг са сина на Сашо Дончев (51%) и Газпром (49%). В Газпром 49% от акциите са собственост на часни лица което показва, ЧЕ РУСКОТО ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ В ОВЪРГАЗ ИНГ Е СВЕДЕНО ДО 25 % !!!!! Трагичното в случая е, че Овъргаз инг е придобила права на единствен вносител на газ за България. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ И ПО НОВОПОСТРОЕНИТЕ ТРЪБИ ЩЕ ТЕЧЕ НЕ ГАЗТА НА БУЛГАРГАЗ, А ТАЗИ НА ОВЪРГАЗ ИНГ, КОЯТО ЩЕ ПЛАЩА НЯКАКВИ СМЕШНИ ТАКСИ ЗА ПРЕНОСА НА ГАЗ, НО ЩЕ ФОРМИРА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ ОТ РАЗЛИКИТЕ В ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА КОЯТО КОПУВА ОТ ГАЗПРОМ И ТАЗИ НА КОЯТО ПРОДАВА НА БУЛГАРГАЗ !!!!! Да ни е честита тръбата. Браво Бойко. Браво Борисов !!!

Ей, недорасляк ,трайковчеНИЕ знаем , какво значи :руска: калкулация за строеж..Знаем и САМО един магазин показния за банани ,,Знаем и само един магазин за Лади и москвичи..Знаем и само един вестник , радио и телевизия , под контрола на руските агенти ..:)) Не ни убеждавай -че САМО руският газ, проекти и прочие ограбване на България- са НАЙ- ДОБРОТО за нас .. Елементарен, тодорживсковски напън :))))

Никога и никой , в последните 20 години , НЕ си е позволявал, ПУБЛИЧНО, да УНИЖАВА България= за 'капитулация ". .Никога , за такъв проект и изобщо , никой не е казвал ТОВА : Техният булевард /Руски /, най- голям храм /Алневски / и прочие..и ЗАТОВА ТЕ не могат нищо друго - освен да капитулират..Такава ПУБЛИЧНА наглост и Хитлер , дори , не си е позволявал.Такава подигравка , в официална преса- също ..Пълен абсурд е ""клякането" на тиквите на БКП -ГЕРБ !! ИНИКАКВА реакция, на самозабравили се милеровци , вестници и прочие, в Империята на ЗЛОТО .. Такув прецедент , в последните 20 години , НЯМА подобен .. От нито една държава - към България ..За радост на петата колона= измета "български"... Алооо, руските агенти, скоро...Мама.. червена ..