Масови самоубийства в Гърция заради кризата

Майка и син извършиха публично самоубийство на един от централните площади в Атина, съобщава полицията, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Масови самоубийства в Гърция заради кризата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аззз

АМИ ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ ДА ПОСЛЕДВАТ СВЕТЛИЯ ПРИМЕР НА ГЪРЦИТЕ...

ДВЕ-три публични самоубийства (от април досега) НЕ означава МАСОВИ! Повишен ръст на самоубийствата (с колко процента... не е ясно) също НЕ Е еквивалентно на МАСОВИ! Неправилно и подвеждащо заглавие, написано с цел ??? да се сдобиете с няколко критики от мислещи форумци или да накарате "масата българи" да се почувстват по-добре, щото, видите ли, в Гърция са мнооого зле. А сега - пак ме модерирайте!

сър

Ти не си в ред бе. Знаеш ли какво е отношението на гърчолята към нас? Искам да лазят!

Кого мислят, че ще трогнат с публикуването на такива данни за самоубийства! У нас ежедневно се редуцира броя на пенсионерите, подивяващи от мизерия! Ако, се разреши евтаназия за хора в пенсионна възраст у нас ще бъде един много хуманен жест в унисон с отношението на Важните в ЕС към нас българите!

сър

Пенсионерите, за които говоришако бяха хора да бяхя глабнали мотиките.

Пантафиле, То, ако ставаше смао с грабване на мотика и да си оправиме положението, отдавна да сме го сторили и България да е най прокопсалата страна в Европа! Ти, май, не си пипал никога мотика! Иначе няма да пишеш такива милиционерски мисли!

Айде направи си сметка колко са самоубийствата в Гърция според тази новина и колко българи се самоубиват всеки ден. Тогаз ми дрънкай как трябва да пускам сълзи за "бедните" гърци. Дет нямат акъл да се усетят да ограничат малко разходите. Намалят им парите, ама те продължават да си харчат както досега. Е, аз ли съм им виновен?

Прав си

Luna0102

"Майка и син извършиха публично самоубийство.....60-годишният музикант изхвърли от шестия етаж своята 90-годишва майка, след което скочи сам." Откога убийството се води за самоубийство?! Сега ако отида в някоя детска градина и ги изпотръшкам с някое мачете, да очаквам ли че в новините на дир-а ще се появи заглавие "Деца от детска градина славей си направиха харакири"?!

Проблемът ни е, че се тупат в гърдите и на гол тумбак с чифте чужди пищови. Да спрат да се правят на велики, защото масово са по-големи и най-големи прости кретени и измамници в света. Да спрат да се държат надменно с българите и ни причисляват към някаква долна раса, или на лилипути, защото дефакто са далече от нас по такива качества...

Родните писачи пригласят на гръцките драскачи. Двама самоубили се за тях е масово самоубийство. Дори бабката е убита, я синът й само се се самоубил. Това си убийство и самоубийство. У нас тия неща се срещат много по-често, кой заклал жена си, ии я е гръмнал, после себе си... Ако гърците живееха при нашия пост и недоимък, тогава наистина можеше да стигнат до масови самоубийства, ритуални - примерно, кръстят се в църквата и после масово да пълнят кладенеца с главата надолу... То щеше да е удобно за света и Европа, но тия пройдохи и това ги мързи да направят.

Прикрит зад някаква анонимност,българинът леее ли леее злоба и се не излиза...се има

сър

Масови глупости пишене както винаги

сър

Да бе много работливи. Всички с прислужници от България.Половината чиновници с 5 ч. работен ден.

ако вярвате на лажите на булгарските дзурналя, едва ли е останал жив грак в момента.

грацкя стандарт на живот макар и в криза е поне 10 пати по висок от балгарския. ако те се самоубиват, то какво остава на нашия измачен, ограбен и обезверен от комунистическите разбоиници народ, много по беден от гарците? дошло е времето за революция и истински народен сад над червените бандити.

Що за дума е "грацкя"? Я, първо научи буквите (скоро ги празнувахме ако не си разбрал), а после пиши.

На техните пенсии нашите родители щяха да са най-щастливите хора и да си живуркат на воля. Ама Българина никога не е имал и никога не е живял в охолство, затова и сега се справя макар и трудно. Не може толкова години да си лапал и после да не искаш да платиш.

spas

Българи. Ето защо трябва да се гордеем, че сме БЪЛГАРИ. Не само в Гърция щяха да се самоубиват, ако имаха нашите доходи и нашите министри, особенно в предишните няколко години. В много европейски държави щеше да настане масово самоубийство и масово клане, ако бяха на нашето икономическо ниво. Представяте ли си какво би станало в Германия, Франция Холандия и т.нт. да им паднат заплатите на нашите, само за месец- два? Ще стане световна война.

Hora ne budete tolkova zlobni kum susedite..mediite vi kazaha che sa jiveli na avanta I nameazihte vseli gruk..ot druga strana todnata mafia I politici jiveiat oholno na vash grub no gi tarpite nali? Osven tova pochti e sigurno che samoybilite se bulgari za sashtia period sa poveche..samo deto ne go praviat na ploshtada. Interesno che edin mizerstvasht I nerabotesht ciganin ne bi trugnal da slaga krai na jivota si a shte pochne da krade ili da ubie drug chovek za da mu vzeme parite ili kakvoto ima. I ako go hvanat purvoto opravdanie che krade e shtoto niama kvo da iade ...

Lyulin

Га ядоха кифтетата не се самоубиваха, а сета не им издържат нервите. Сигурно доходите им са паднали до 600 - 700 евро. С такива пари не се живее.

Подкрепям всички самоубийци! Не се колебайте да го направите! Така показвате колко сте жалки и слаби! Хора, които цял живот лапат, каквото не са отгледали сами не заслужават да живеят.

Пълно малоумие и деградадация, срам за гръцката нация са подобни действия.

Много слаби излязоха тия гръчоля? Като няма пенсия да ходи в друга страна на ЕС

Вие сте едни негодници, българинът е свикнал да краде затова не се самоубивате , комунисти

сър

А тъй.И да не забравиш да споменеш "комунисти" - тъпанар.

Sacho

Ако бях женен щях да изхвърля тъщата си...

Та то при това положение в България не трябва да останат живи хора. Аман за тия гърчоля-да им направят заплатите като нащи и това е...ние може да живеем така,а те не...майната им!

Кой те излъга, че хората в България се справят с това положение? Напротив - мрат като мухи.

Кой те излъга, че в България хората се справят със ситуацията? Напротив - мрат като мухи.

simeon

БРАВО!! Това се казва юнак.Да изфхвърли майка си--- БРАВО. Защо не се самоуби когато взимаха пари без да си мръднат пръста тези мързеливци.