България предаде на Гърция 7 телефонни измамници

МВР предаде на гръцкото правосъдие 7 български граждани, обвинени като участници в организирана престъпна група за телефонни измами.

Обратно в новината

Коментари - България предаде на Гърция 7 телефонни измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-добрата новина от началото на 2017-та година! Ура!

Аз мисля,че така и трябва,защото хората имат съд,а тук има съдебната система е просто един високо платен бардак.

Сега ще усетят какво е да бъдеш обичан от анадолска русалка. В РБ ги галят с перце но в Гърция ще бъдат насилени и наказани за креативността си...Повече бандюги да лежът о Турция и гърция.

Гръцката полиция ги разкрива защото лично няма далавера. За българските полицаи има-те заедно с банките са в далавера. Иначе от къде престъпниците ще знаят точно коя баба колко пари има??

Гръцките пандисчии добре ще ги поизнудват.

Ако е за измами в Солун ги хващат. Ако е за София - не си мърдат пръста. Онзи ден подадох оплакване , че са звънели на сина ми. Посочих им телефон, часове на обаждане (4 пъти) и поисках съдействие от полицията за залавяне на измамниците. НИЩО....нямали законно основание, нужна била справка от моб.оператири, регистрирали предплатени карти на неграмотни и психично болни....ТЕЗИ ИЗМАНИЦИ КРАДАТ от нашите възрастни родители и травмират психически децата ниу. КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЧЕ ДА ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ХВАЩАТЕ и в бедна България?

нали и полицаите трябва деца да хранят, с тия малки и малко заплати! А, до 20те има мнооого време, все пак!

Същата история, два пъти са ми звъняли, преди години обаждам се да кажа номера и ми обясняват, че трябва да подам жалба, ама нямало смисъл.

За сега ефикасно се е справила моята тъща. Звънили са и няколко пъти в различни дни. Тя, съответно много разстроена. След като си поговорихме и и обяснихме какво представляват "лекарите" и "полицаите" които са я търсили, тя явно е събрала кураж и на следващото обаждане се държала много хладнокръвно. На плачовете на измамницата отговорила - Ти ли си Марче?. Да мамо, бил отговора. И т.н. докато се стигнало до парите. Когато се направила, че се е "вързала", попитала, "На кого да дам парите?". Последвали доста странни указания къде и как да ги остави. Но най-накрая не издържала и ги наругала, като им казала, че няма дъщеря с име Марче. Повече не са я безпокоили. Явно "театрото" е свършило работа. Вече повече от две-три години...

С всички коментари съм съгласна и чакам медиите да направят свое проучване и предаване, иначе няма кой.

Ели, да си чула през последните години медиите да направят разследване по истински реален проблем? И то не да снимат дребните риби, а едрите? Защото се знае всичко, България е малка страна. За съжаление журналистите са едни от основните виновници България да е толкова зле.

Значи гръцката полиция ги е разкрила кои са,и ще ги съди,а в БГ бг МВР,и държава оставиха възрастните хора под този терор. Нищо чудно на върха на тази измамна мафия да е виден политик или цяла партия. Виждаме,че партиите са организирани престъпни групи.

Споко, значи не са само нашите пенсионери заблудени да хвърлят пари през балкона. Ама тия трябва да са знаели перфектно гръцки и да са имали връзка с банки, за информация кой пенсионер колко евра има, че нали реват, че са бедни

А-ха, прехвърлихме "топката" на гръцките власти и си решихме проблема с инициалите на тлъстата и мързелива паплач.Нека позная: там ще ги съдят, а тук ще си получават парите за безработица. Там ще ги съдят, за измами, понеже у нас не са измамили и обрали никого - нали така, МВР! Там , в Гърция, ще ги съдят, а тук са "неизвестни" извършители, щото във верижката са закачени "неизвестни" МВР-служители! Нали така трябва да се досещаме???

Радвам се, че гърците ще ги съдят - те ще ги съдят като чужденци и ще си излежат всичко, което им се полага! Да се надяваме, че няма да ги освободят предсрочно, а ще си седят затворени докрай. И само... хубави неща ще им се случват в гръцкия затвор като чужденци!

Абе, къде са милиардите от КТБ? Май в мафиотската ни държава и нейните управници!

Защо само един от съсобствениците на КТБ мълчи тихичко в ъгъла и се прави, че дъждец вали? За руската ВТБ говоря. Банката на КГБ. Собственик на 10% от акциите в КТБ.

За гръцките пенционери може, а за българските Зомби - няма кой.

Е като прочетох това, значи много се ядосах. Дори не ми се и коментира - отивам да пийна мента, глог и валериан и да тегля една тлъста на всички наши полицаи, прокурори, съдии и адвокати.

Добре сте направили, тук само ще си поговорят с тях и ще ги пуснат след няколко часа.

Интересно... Значи МВР предава на Гърция 7 бройки, но в България - гражданите сме основно на "уведомителен режим" и най-честото, което чуваме от МВР за "ало измамите" тук, е от сорта "Х, У, З хвърли, даде, остави...".;) Альооо, беге МВР-то, айде и у нас да хванете някой друг екземпляр, де! Стига сте си делкали само парите с тях!

Тези мургави измамници дайстват в комбина с полицаи. Откъде ще знаят кой телефон на коя 80-годишна бабичка принадлежи и къде и е адреса, че и роднините и.

Холмс, може да си 50% прав с това:"Тези мургави измамници дайстват в комбина с полицаи. Откъде ще знаят кой телефон на коя 80-годишна бабичка принадлежи и къде и е адреса, че и роднините". Но не 100%. На стария ми вивакомски стационарен телефон получавах поне веднъж месечно обаждане от тези "Юнаци". Е, като имах време ги разигравах, пращах ги до съседен блок в квартала в София-и ми се се сърдеха защо съм ги разигравал и давал друг адрес. Предполагам че търсят в он'лайн телефонната книга на виваком по разпостранени имена-Иванов, Петров и т.н. Сега съм със стационарен от Мтел, и обажданията са по рядки. Но пък ги разигравам до съседни квартали.

само псувни и гнев ми насаждате. А БЪЛГАРСКИТЕ, КОГААААААААААААААААА? ИЛИ ТУКА МОЖ ДА СИ НИ ЛЪЖАТ И МАМАТ И ПОУИЦИАТА ДА СИ БЕЗДЕЙСТВА. А ко е така, начи си делкат от "заработеното"

Добре че поне гърците съдят тези телефонни измамници защото ако се надяваме на българските съдилища няма как да чуем такова нещо..Гърците ги разкрили ама нашите няма как да ги разкриват тук зер ще трябва сами да се разкрият