Ципрас приема условията на кредиторите с 3 промени

Гръцкият премиер Алексис Ципрас ще приеме всички условия на кредиторите, предложени през уикенда, само с малки промени.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас приема условията на кредиторите с 3 промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На целият свят е ясно, че гърците никога нямат намерение да си връщат взетите дългове.Тези гъзари, които недоволството изтласка напредни позиции, правят всякакви опити да се задържат още на власт, да вземат още някой заем и да си отделът от него лъвския дял.Ако са умни в ЕС, нищо не трябва да им се дава и да поемат негативи тези, които са им се хванали на лъжите.

мисклите ли ,че му е до сънародниците си. Ако не е съвсем изперкал, знае, че НИЩО, АМА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ.Мисля си колко е заделил от милиардите за себе си.

един казва,че тази новина приличала на партенка. Може да му е ама напълно ясно положението. А тук пише,че гърците искат още ТРИЙСЕТ МИЛИАРДА ЕВРА. щОТО НЯМА С КАКВО ДА ПЛАТЯТ НЕ САМО НА КРЕДИТОРИТЕ СИ, А И НА ПЕНСИОНЕРИ, ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ. ама то не е само за до края на годината. А после?

Ха ха.На ципрас май вече му става ясно. Досега се държеше като дрогиран, с усмивка на луд, и невинен поглед.Толкова ли е простичък този уж инженер.А другия варуфакис съвсем е като луд.Нямат ли мозък? И прост народ- хубаво им е да живеят добре с чужди пари.Но вече ципрасчо се осъзнава.Казва че за Гърция били жизнено важни финансите от ЕЦБ. Ха ха.И вече е готов на всичко. Жалък лъжец и популист.

Препоръчвам ви да намерите статиите - Защо еврото се отрази зле на Гърция? И: Чрез икономии и заеми към фалит гръцката сага през погледа на Майк Статис ......... Така ще ви стане ясна цялата картинка. Нашите медии не цитират важни и независими източници. И го правят умишлено, за да не видите приликите с нас.

Гръцките цоциалисти построиха социализЪма само за 6 месеца - фалити на банки , опашки и спрени пенсиии...

гръцки другари социалисти - комунисти вие сте срам ! Ние 45 г .бяхме търпеливи и чакахме Великото Комунистическо Бъдеще а вие само за 6 месеца развалихте всичко .ПОТЪРПЕТЕ КАТО НАС 45г. ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЩО е СОЦИАЛИЗЪМ- КОМУНИЗЪМ. Не разочаровайте другаря Путлер!

Тази новина прилича на партенка. Или може би е натиск върху гърците заради референдума.

Наакаха се либерастите. Ципрас е големия победител. Вчера беше Исландия, днес е Гърция. Да се надявме, че и България след десния мутрореформаторски погром ще стане държава на хората.

Не вярвах че в България има толкова много баламурници. Що им вярвате на тия продажни и лъжливи медии дето ви лъжат 25 години. Още 25 години ли ще ви лъжат. Ципрас е поканен официално в БРИКС на 10 и 11 юли. поред някои анализатори, истинският краен срок за Атина е краят на юли, а не критичният вторник (30 юни). През настоящия месец южната ни съседка трябва да изплати на ЕЦБ 3,5 млрд. евро.Така, че глупаци всичко е пресметнато взимат от БРИКС 3,5 млрд. евро. плащат на ЕЦБ и готово. А вас баламурници прости не 25 а още 100 години ще ви лъжат РОБИ НЕЩАСТНИ!!!

Само някой с доста ляво мислене може да си помисли че след като си взел 300млрд. можеш просто да отидеш и да вземеш още 3-4 от някой друг да закърпиш бюджета!

Какво точно са предложили в уикенда? Май са приели това, за което настояваше Ципрас.

Ха, ха, Ципрас бил приел предложенията на кредиторите. Само че "предложението на кредиторите" е предложението на Ципрас с 3 малки промени. Като гледам до утре и тях ще ги приемат. Иначе им се стъжнява на банковата мафия.

Наака ли се, наака се! Голям го вадеше, нещастник смотан! Ще бъде изгонен с камъни и коприва! Ами българската Сириза какво я правим? Същата участ ще я сполети и нея!Енчев - 100 камшика на голо дупе, ченгесар нещастен!

Късно е либе за китка, както е казал на народът. Стягай куфарите, Ципрас. Дотук беше твоето управление.

разбира се, че ще приеме.видя, че повечето извадки сочат, че гърците ще гласуват "да", което от своя страна би означавало оставка, и край на управлението му. и на кариерата му.но май вече е късно. европа заяви, че няма да преговаря, докато не мине референдума."шах с пешката", както се казва. нали никой в българия не си мисли, че на гърците им харесва ситуацията да се бият пред банкоматите. (пази боже!).който обича да пърди шумно, един ден се насира.

Ципрас някакъв кактус ли е?

Сценарият е ясен. Гърчолята гласуват "ЗА". На Ципурата и ВаруФАКИСА им "духват под опашката"! Следват незначителни козметични промени - и наново се започва с "ГОЛЯМОТО ПАПАНЕ" - 22.1 милиарда! И какво ще стане - "Match ado about nothing"!

Ще приеме, къде ще ходи. Левичарската измет са като паразитите - оцеляват на всяка цена.

дира ,четете последните новини.непишете глупости,никои не е клекнал .прочетете орастението на зипрас кам гарците.сте направи това което каже народа на референдума .маниполатори такива

Направо да се прекръстят на народна република а?

ЦЪФНАХА, ЧЕ И ВЪРЗАХА, НАЛЪМИТЕ МУ С НАЛЪМИ.

Единственият изход за гърция е да се върне към драхмата и да я девалвира значително. Останалото е мижи да те лажем. От криза не се излиза с нови заеми. Това е само отлагане на неизбежното и безкрайна агония.

Шило

Хубаво де, фалираха ли, или не, преговарят ли или не? Взе вече да ми писва от Гърция и нейния фалит. Да се оправят. Избраха си СИРИЗА, знаеха и програмата. Сутринта гледах Мартин Димитров, човека си направи доста добър анализ, от който стана ясно, че доста години неедно правителство са дърпали гърците надолу. Явно им писна и избраха популистите. Ами да правят каквото искат.

Защо не ги изцибат от ЕС ?? По- мързеливи и лакоми от гърците, няма никъде. Хем говнени,хем големи..Закъсал отвсякъде,ама поставя условя. Мухльо !!

В петък работеха само банкомати в парламента и най-активни са били хората на ново-византиеца ципрас. До шушка са минали на дълга позиция в буркан банк. Защото утре и Швейцария ще публикова сметките ми. ЦИНИЧЕН МОДЕРЕН ВИЗАНТИЗЪМ!

Класически пример за гигантска пазарна манипулация. Акциите на банките в Европа паднаха вчера с 5, а целта беше да паднат поне с 20% и да се срине еврото. А сега да видим кой има по-голям проблем - Гърция или Европа?

Гърчулята са уникални. Въпроса е ако това стане в България, след колко дена ще почнат да ни разпродават на парче.

За пореден път бъркате комунизъм/социализъм с манипулацията, която се случва в момента. Човек би си помислил, че след като пред очите си имате пример с НАЦИОНАЛИСТА Сидеров, ще сте по-разумни, но уви.

Путин се обадил на Ципрас и му казал: "Щириц,още малко и те изтегляме"

Готин референдум ако си беден защо да отговаряш с ДА на нещо, което ще ти гарантира по-високи данъци и по-малка пенсия. Ще се види дали бедните или богатите са повече в Гърция.

Ако си беден и отговориш с Не, няма да можеш дори храна да си купиш, затова бедните трябва да гласуват с Да!

Торарищ Ципрас да не прави на византиец, ами да си подава оставката! Да видим кой ще е по-добре, акоя ги няма дотациите от Европа! Македонската Централна банка официално е наредила на всички да си теглят авоарите от банките в Гърция! Даано да ги изгонят от еврото и да минат в тъпата "драхма". И да почна да тичат до България да сирене, домати и кашкавал, както беше до 1985 г. Само за лъже-банкерът Искров няма проблем!!!! ОСТАВКА!!!!

Другаря ти Ципрас е избран абсолютно законнно и ти не си никой да му казваш какво да прави, нито пък презокенаските ти господари.

Тава с разните господари вече е мнооого плоско! ПЛАЩАЙ ВИЗАНТИЙО! ПЛАЩАЙ И РЕПАРАЦИИ ЗА ВОЙНИТЕ НА САМУИЛ И ? ВИКА ВИЗАНТИСКО РОБСТВО! Като барте си наври една "турска тръба" където искаш! Внимавай да не плащаш в турски лири, щото драхмите ги помним още - и за тоалетна бумага не ставаха!

Голям майтап става, тройката кредитори ще даде пари на Гърция, за да може Гърция да даде пари на тройката кредитори. Това са пълни глупости, само пълнат медиите с "новини". И за вабчетата е ясно, че Гъция не може да обслужва дълга си и никога няма да го изплати.

Нека мина референдумът и гърците отговорат с ДА. Тогава Ципрас трябва да си подаде оставката, както обяви в телевизонно интервю. А не сега да си измисля, промени писани на коляно.

Жан-Клод Юнкер вече каза, че Ципрас говори едно пред тях, а съвсем друго - пред гърците... Сигурно затова някои гърци още му вярват... Така че не е чудно, че хем отстъпва пред кредиторите, хем се дуе по телевизията пред своите... Гьонсуратлък май му се викаше на това...

Удължаване на агонията ,краят е ясен.Тези пари нямат връщане един ден ще тежат на нас.Нека им е зле на гърците ,чужди бпари лесно се харчат.

Да погледнем на нещата от чисто личностна гледна точка! Това момченце, по нищо не различаващо се от нашите новоизлюпени млади "политици" да прави номера пред цял свят на обиграните европейски лидери. Нещо му има на момчето.

Кофти, ама много кофти. Каква стана сега? Голям го вадеше ама излезе че е мЯк. Ами сега?

Ципрата няма нищо против да го наречете "клякане", "мрънкане", "провал", само му дайте 29 милиарда. Нека гърците са добре, вие си мизерствайте и се кефете на "провала" му и вашия "успех".

наЦиприха го

ГОРДИТЕ ГЪРЦИ СЕ БИЯТ ЗА ЕВРА ПРЕД БАНКИТЕ.

Ципрас поддържа референдума и призовава за НЕ.

ЦИПУРАТА Е ИЗПЯТА ПЕСЕН.

ДА означава оставка на кабинета и ново Правителство на Националното Спасение

При комунизма и популизма винаги е едно и също - друг е виновен че са свършили чуждите пари..... Ако този беше достоен щеше да излезе с план как да съживи собствената си икономика и да превърне пасивите в актив.... А той милия само по площадите вика: Дайте ми пари иначе ще самоубия Гърция..... а милите ми русофили им текат лигите по него - това е най-жалката картинка защото само мъртвата риба се носи по течението та и те така горките жертви на популизъм - но толкова им е капацитета

"Единственото, което социалистите знаят за парите е как да ги вземат от другите!" - Конрад Аденауер За популистите това е още по-вярно...

Далече не всички русофили подкрепят Гърция. Дори самата Русия не подкрепя Гърция, просто имайки в предвид ситуацията в която се намира е в неин интерес да играе ролята на другарче на гърците.

"В обръщение пред нацията Ципрас нарече Европа "безсрамници" заради затварянето на гръцките банки. Очаквайте подробности."

Пенсионерите сега се бият помежду си, утре ще бият него.

Този ще е най-щастливия човек на Земята ако доживее до референдума. Тия ножари ще го клъцнат с калъчката без да им мигне окото.

" Вас ви шантажират за да кажете да на референдума, което означава, че Гърция се съгласява с неизгодния за нея меморандум" Ципрас Какви условия е приел Ципрас?Точно обратното той поставя условия ! Но както винаги ционистката преса и агентура е двулична и мошенническа....

Га одиш да просиш кредит от банката поставяш ли усливия? И да поставяш, просто те поглеждат и те пращат в къщи да размислиш!

Ципурата мрънка по телевизията, а пред банките вече се бият пенсионери.

Ципрас е достоен човек и най-малкото мрънка.Твърдо поставя условия на западните хайдуци.. Мрънка твоя кумир на чието чело две мравки не могат се размина ББ...

jizast

Ципурата започна с навеждането. Сега обаче е в още по-унизително положение. Да се хващат за палците и това ще е...

Ципрас иска 29 милиарда - веднага. Пълно рефинансиране и някой и друг милиард за инвестиции. Това ако е клякане, не знам нашата бг политика какво е? надупване??

А кой ще му ги даде? Щото всеки иска по нещо ама няма кой да му го даде....

Човека е намалил леко исканията си. И така докато мине. И в края на краищата - ще мине. А ние само ще даваме. радвайте се.

Ше ли ми дадеш? :)

Шъ му дадат, споко. А на нас - нъцки. То без борба не става. особено пред дойчо, германците не обичат мижитурки.

Целият свят се гъбарка с Ципурата, наште русофильовци още го превъзнасят.

Колкото и да симпатизирам на Ципрас, смятам, че реалностите ще бъдат други. Гърция се оказа най-скъпата на метреса на ЕС.

Ако на 16 не се увличаш от левичарски идеи си пълен дръвник, но ако след 16 се увличаш от левичарски идеи си пълен глупак.