Феим Чаушев излезе от ареста срещу 5000 лв. гаранция

Софийският градски съд освободи от ареста бившия заместник-министър на външните работи Феим Чаушев с мярка за неотклонение ''парична гаранция" 5000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Феим Чаушев излезе от ареста срещу 5000 лв. гаранция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пръв път се наближава до главата на специализираната организирана престъпност наречена автомафия.На всички е ясно,че без на върха да има министри и депутати тази престъпност не може да съществува. Колко ли коли са откраднати от този на снимката?

Абе този Български Съд е толкова КОРУМПИРАН-че смърди чак до Брюксел....Аман от Съдиии-Бандити! Народен Съд за БГ Съда!!!!!

А има ли виза за САЩ ? Ако няма нека да поиска и да видим дали ще получи !

Гарван - гарвану око не вади! Да живее най-честният, справедлив и неподкупен съд на света! Евалла!

Добре го вижте. Този е бивш зам. министър от правителството на гоцевата тройната коалиция.Те не били лъжливи и крадливи...???

тц тц нямат милост тез.............той е мн.болен чилякът

Това да си преводач (на пари разбире се) е толкова опасно занятие. Все на зли и завистливи усти хорски се налага иширети да правиш, зер са зяпнали светът да глътнат. А аз, горкия болен малък Петърчо, все за Хитър Петър ме оприличават. Вай, вай, аз завалата.

Евала на СГС,най-честният и спаведлв съд !!!! Феймчо,Пешо или както ще да се казва боядисаният п.едал - на свобода за да посредничи за още някой откраднат джип !!! Долни леви педали - съединители !!!!!!!!!!