”Галъп”: При балотаж Радев може да победи Цачева с 1%

Интригата на президентските изборите се заплита и изходът от потенциален балотаж става все по-неясен. За момента Румен Радев води с почти 1% пред Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: При балотаж Радев може да победи Цачева с 1% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега , слава Богу не са познали нито веднъж!

Освен платените роми няма кой да гласува за тоз пенсионер. Шефовете му са руски подлоги които ни набутаха съвсем скоро с милост и нещо за проклетото им БрляНе. Така че победа - На Връбница

Ха, "кънчовците" - Райчев и Кънчев пак излаяха простотии. Кой допуска тези наглеци да се обаждат. Нали има решение на ВАС от 2010 година и заличаване на регистрацията им от Патентното ведомство. Тези плачат за съд.

Кънчо и Андрейчо са като манна небесна на гладните кокошки от БСП. Ще им трябва поне една изборна победа от последните 10 години. Даже и "червен Кольо" от Медиана я предрекъл. Проблемът обаче е, че нищо от онова, което е казал не се е случило. Дано някой им повярва! Все пак хората вземат заплати за да лъжат. А дано! Ама, надали!

За тези от Вас, които се интересуват от завеждане на дело срещу българската в кавички държава: Съд на ЕС: Съветът приема реформата на Общия съд /Средното време за издаване на съдебни решения по най-чувствителните в икономическо отношение дела е между 4 и 5 години, което далеч надхвърля считаната за приемлива средна продължителност на делата. В член 47 от Хартата на основните права се предвижда правото на всеки да получи съдебно решение в разумен срок./

Кънчо Стойчев и сие пак удариха един език на БСП. Това са редовните им шмекерлъци преди избори. За щастие пак ще се окажат неверни, но те са гьонсурати и ще продължат да лъжат.

познаят и признаят само статистическата грешка.Те с нея се оправдават вече няколко избора подред.Ха,Ха,Ха... .

За да има в България законност ,за да може хората свободно да се движат и работят в Европа аз и всичките ми познати ще гласуваме за ГЕРБ с 17 И дано "ощипаните" от Тройната ламя и Ко и с пладнешки разграбените банки и пенсионно фондове да осмислят необходимостта с 17 на 06.11.2016 да се поздравим с категорична победа Казах!!!

О,Шипка! България веч забрави за обидите и срама, на коалицията тройна докопала се до властта. Самите те, били са смъртни врагове в предишни времена, но бяха единни в разграбването на българска земя. Комунистите с руски имена дойдоха от Москва, тръгнаха насила с пушки срещу жени и деца. Да вземат добитък,синори, ниви, оставиха ни без земя гладни,ни умрели- ни живи. Защото вземеш ли на българина земята, то значи, че си му взел живота и душата! На нашите ниви плодородни, построиха бълващи отрови заводи. Именуваха децата ни Ленин и Сталин. Заповядаха името на своя бог да забравим ! Сега ревът комунистите омразни, че хлабът скъп,че селата били празни. Доган с хитрост направи заменки на земи и гори, Още миг и.. Южна България с предизборни целувки щеше да замени. Представи за селска свада клането на деца , жени и мъже горди в Баташката черква от душманските орди. На българин ,който умира зовейки името на своя бог за слава, трябва ореол на светец да му се поставя ! Нациста волен- уж завършил теолог, веч се кръсти на паричний бог. Българският народен глас подаден , бе на турците продаден. С празен поглед само гледа ,джоба да напълни с руските каймета. И днес, и ощ щом избори захващат, раните гнойни, спомени люти ни пращат. Че пак може да дойде онази триглава ламя, да разкъса душите ни и родната наша земя. Питам: дали за българина,само на Родината роб, тези чужденци ще му оставят малко пръст за гроб? Българина горд , е поставян пред тирани на колене запомнете: само до дръвника за клане ! Българи мислете умно,друго не ни остана. За да няма пак последна смъртна битка, отново там...на Шипка !

Хора да залееем с коментари на тема БХК ТУК! Хора като коментирате тази тема за БХК ви забраняват от ДИР ИП адреса!!! "Камери са заснели 30-35-годишен мъж, нападнал шефа на БХК" Под тази тема няма коментари. Защоооо? Виж сега тъпак от ДИР. Банна ми ИП адреса, но си много прост, защото имам безкрайно число ИП адреси.

Безкрайно безкрайно колко да е безкрайно. Ние от службите те знаем, спокойно.

Аре бе. Ма верно ли ? Не мое да бъде. Аре улево

Радев, който не е подал оставка като несъгласен с правителството, а рапорт за пенсиониране, взел е 20 месечни брутни заплати, обезщетенията, парите за удоволствие, летял е общо 10 часа, за които също е взел средства, и всичко това струва на българския данъкоплатец около 135 хил. лв., изреди депутатът.

Полунощ е ,Корнелчето спи спокоен сън - като младенец изпълнил служебния си дълг. Изведнъж и се явява ангел - целия в червено - на будьоновката му петолъчка и и говори на руски ама тя го разбира : -Ген. Румен Радев: Ще работи за сигурност, духовност за мен и за теб. Той да ви е кандидата и за красота му турнете Илиянчето Йотова . Хорошо товарищ !- рекла Нинова И готово .

ген. Радев образование: 1982 1987 г. Висше военновъздушно училище Долна Митрополия; 1992 г. Ескадрилен офицерски курс, Максуел, САЩ; 1994 1996 г. Командно-щабна академия ВА Г. С. Раковски; 2000 г. Доктор на военните науки, област усъвършенстване на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой; 2002 2003 г. Военновъздушен колеж Максуел, САЩ. Просто за да не мине номера на пишмян полит инжинеринга!!

Някак не ми се вижда Цецка като върховен главнокомандващ. Вицеадмирал Манушев пък повече е дремал в щаба на ВМС, от колкото да е плавал с някоя морска бойна единица на родния флот. И да е изпълнявал бойна задача ...

Хехехе! Според Галъп Радев водел:) Кънчев и Райчев, и кучетата на село знаят вече, че от 20 и кусур години сте обслужващата "социологическа агенция" на БСП и руското лоби в България. В името на това обслужване, вече няколко пъти не просто се разминавахте с реалните резултати, а бяхте на светлинни години от тях:) Безскрупулно компрометирахте целия бранш, прогнозирахте във всеки от последните 10 избора загуба за Борисов и въпреки това продължавате със "стъкмистиката", манипулациите и фалшификациите. Хайде малко се овладейте, де!:) То бива алчност, бива, ама...нали вече го построихте и функционира това пусто голф игрище:))) Или викате важното е алъш-вериша да върви,а?:)) Манипулираш, взимаш си кинтите, след изборите се покриваш и ни лук ял, ни лук мирисал:))) Жалки сте!

Абе тея в ГЕРБ нямат ли поне една козметичка малко да и поизмаже фасадата на тая кандидатка че ако стане президент ще ни плаши гвардеиската рота

Немат, само фризьорки се оказа че имат ама Цецо се снима с тях...

Какво значение има кой ще спечели. Сред избора който и да е ще има водещ политик а някога имаха водещи офицери.

Защо са забранени коментарите за битият предател от БХК? Цензура? Или господарите казват: БХК и банките не може да се коментират....? Как беше ? Демокрация и плурализъм на мненията или ... всъщност всичко е псевдо ...?

Никога няма да гласувам за Радев, защото е подкрепян от БСП и ДПС.... Ако беше кандидат на друга партия, тогава по съвсем друг начин бих гледал на неговата кандидатура!!!

Лееекинко си в грешка. ДПС подкрепят Орешарски, а още по-интересно е, че ДОСТ подкрепят Цецка. Кво ша кайш сига, а?

Очаквам втори златен скункс тази година за Червен Кольо и останалите ПР платени агенции.

ГЕРБ е чалгата в българския политически живот. Нагли и безпардонни селяци с фалшиви дипломи, огромни амбиции, пълна липса на морални ценности и тотални некадърници. В момента, в който ГЕРБ бъде изметен от властта, България ще тръгне напред.

Когато се прави каквото и да е социологическо проучване, се прави допитване до определен брой хора, да речем 2000. Тези 2000 са база 100%. Така че, няма как от 2000 запитани да са отговорили 63%, а останалите все едно не са участвали в изследването. Все трябва да са казали нещо - не съм решил, няма да гласувам и т.н. Липсата на процентите до 100 означава само и единствено манипулация и умишлено некоректно представяне на резултатите в угода на пропагандата за Радев. Галъп са доказани лъжци.

Така са изгорили и Джордано Бруно. Не са го разбирали. Не може да се разбира от всичко, съгласен съм. Аз например не разбирам от двигатели с вътрешно горене, ти не разбираш от социология...

И какво ти пречи? Останалите са казали 'ай сиктир и на двамата', ама не върви Галъп да ти напише, че мнозинството не харесва нито радев, нито цеца . . . . Как ще си земат парите от БСП и от ГЕРБ после

Пречети пак, много бавно статията!

Изборът за всички нормални хора е ясен - Митьо пищова. Трябва да се дебил за да гласуваш за Радев или Цачева.

той напрви грешка - каза че е от ГЕРБ и ще си легне с леля Цецка Добре че Ценко Чоков после го "помоли" да се поправи, че няма да плати кИбапчИтата

Браво "Галъп"! Ден година храни!

Да не е евтино голф-игрище да си направиш ;) Пък да беше само това.

Хайде, не бъди скромна. И вие от ГРОБ доста пари раздадохте на "социологическите" агенции.

След простотиите на ГЕРБ и безпътицата в която ни вкарват, няма да е само 1% разликата.

Не трябва да се сърдим на ГЕРБ. Това е организация на амбициозни хора преди всичко от провинцията, които дойдоха в София и изведнъж се почувстваха важни и незаменими. Видя се колко могат, защото стигнаха тавана и друго не можем да очакваме от тях. Лошото е, че "под шапката" на ББ се окопаха много некадърници и точно те ги избират, за да не изгубят добрите си служби.

"Трябва да придърпаме Борисов!" Най-късно през 2001 година Борисов попада в полезрението на Волфганг Глескер. Глескер, който днес е пенсионер и живее във Флорида, дълги години ръководи софийското бюро на фондация Ханс Зайдел. За тази фондация евфемистично казват, че е близка до ХСС. Можем да го кажем и другояче: тя е международният отдел на държавната партия в Бавария. Подобно на политическите фондации на другите германски партии, фондация Зайдел непрекъснато се оглежда за партньори, с които ХСС може да си сътрудничи. Пръв измежду всички тъкмо Глескер се досети, че Борисов ще бъде новият силен човек в България. И докладва за това в Мюнхен: Трябва да го придърпаме! Така и стана. Когато Борисов пое поста в МВР, дойде поканата да посети Бавария. Програмата му беше измислена умно: баварско гостоприемство, тренировка във фитнеса на специалните части към баварската полиция, запознаване с работата на треньорите на полицейски кучета (Борисов обича немски овчарки), пробна разходка с ново БМВ по аутобана със скорост 200 км/ч (понеже той и автомобили обича). Борисов беше възхитен. Тогава фондация Зайдел му препоръча да използва популярността си и да основе партия, но без да я обявява като такава. Борисов това и стори. Тръгна да обикаля страната, да разговаря с хората и да ги събира след себе си. Така възникна движението Граждани за европейско развитие на България - ГЕРБ, пише Мартенс.

Интересно.... Всички соц. агенции дават преднина за Цецка, а анкетата в дира казва друго. Още по-странно е, че подобна анкета в друг сайт, който няма ощо с този, има почти същите резултати, а според тях, Цецка ще трябва да си дъдера задните части за да стигне до балотаж, щото Трайков и диша във врата. И интересно как, но соц. агенциите продължават да си тръбят, че тя е с най-голяма подкрепа....тц, тц, тц... Цвъцко ще се погрижи да е така в крайните резултати.

тролове нападнаха анкетата на дир последните дни и трайчо уверено върви към върха. със сигурност ще изпревари радев до петък. много е смешно, защото не е ясно каква е целта, .т.е. ясно е че ако има цел да му помогне няма как да стане :)

Баба Цеца ще падне с много от Радев. Ще е голяма трагедия за Бай Х. Горкият, пак ще ходи в болница с "високо кръвно".

Прокопиев му е изпратил нова пижама.

Генерал Радев щеше да спечели много повече, ако не беше се обвързал с БСП. Достатъчен бе граждански инициативен комитет и генералът щеше да стане президент още на първи тур. Сега трябва да се явява на балотаж и да изхвърли г-жа Цецка на втория тур

Вероятно е така, БСП се накачулиха и искат да го ползват, като ракета носител, но пък и тия останалите дето отпаднаха от инциативния комитет кой знае к'ви са им претенциите, та....

Мисля че БСП то отказва доста хора да гласуват за него. Не че искам да агитирам за някого ама то толкоз мимикрия втръсна: бсп-бкп-сдс-царя-герб-рб-.. и още сума ти престъпници.

Т.нар. 'Галъп', който не е никакъв Галъп, а крадец на марката се състой всъщност от комунистическите слуги К. Стойчев и А. Райчев и тези никога не спират да лъжат преди избори, че БСП ще спечели, за да манипулират хората и да ги накарат да гласуват за бСП

Радев ще спечели 100%, нямам никакво съмнение. Той се е качил на гребена на вълната на протестен вот. Хората са оскотели и всички виждме, че България е провалена страна, харизана на митични мерзавци- Началници. Дано Радев не се главозамае и да си повярва, че е показал някакви качества. Протестния вот е срещу фалша на евроатлантическите ценности. Робство и мизерия за белия човек, мизерни пенсии за честните и работливите, охранване на престъпни етноси, орки, ислямщини за наша сметка. Официално изпедерастяване, подлост и мерзост срещу Русия, войни на побъркани американци, в които взимаме страна. Унизителна подчиненост на луди неоосманисти и султани и пълна безперспективност за младежта, обезлюдени бедни райони и т.н. Майките взимат унизително ниски помощи при скъпи и неостъпни детски заведения, за да има за ц.ганите да се развъждат на воля без грам принос. Цинична и неработеща съдебна с-ма, арогантна и бездушна полиция, липса на адекватно здравеопазване и образование. Е кой ще избере мухата Цеца и евроатлантизма?

Само да не се окаже че са го сложили просто да обере негативния вот. После всичко по старому!!

ще спечели чушки на изборите комундетата пак са ф туш

Амин дай Боже! И не обръщайте внимание, че именно БСП ни вкара в НАТО и ЕС! Радев не е като тях, той е надпартиен, духовен и експертен.

Тази "агенция" на забогатели от такива прогнози- само ще доведе по- вече избиратели на ГЕРБ... Общо избирателите на БКП са 600хил от тях БСП има 400хил и ежегодно намаляват с 50хил ИЛИ това са 10% мах. на първи тур и 15%мах на втори тур , а за победа са нужни 1600хил.гласа а ДПС имат 320хил. Галъп са червени провокатори и ...

Пламен математик или Платен математик не ти разбрах добре ника, но не е важно Добре си го сметнал. Изводът ти е страхоУтен - щом не си за БСП и ДПС - гласуваш за Цеца Мецата. Аз не съм за БСП и не гласувам за Цеца Мецата. Нещо в математиката ли не е у ред, бро? И ако направиш обратната сметка, дето герберастите имат около 700к подкрепа и НИКОЙ не смята да ги подкрепи на втори тур ОСВЕН Местан (17к умножено по 3 подкрепа). Е, пак ти се загубиха останалите 2 милиона. гласа. Мамка му и шибана математика, а?

То именно заради такива като вас Партията и Фирмата създадоха 22 кандидата ;)) Не сте доволен от ГЕРБ - ОК! Ето ви 20 кандидата, за да НЕ сте и против БСП ;))) Пък нашите гласове от баби, цигани и турци са на 100% сигурни.

Математиката показва, че на балотажа Радев ще получи 90% от гласовете на отпадналите партии и ще отвее Маман Цецунка от Ловешко. Няма да е победа, а погром. Брутален и мегабрутален. Калинките, римляните и ДОСТ не сте достатъчни да обърнете играта. Стягайте се за отлитане.

Радев може да не идеален ,но е мъж. ЦЦ не знам кво е, честно...намерете евентуалната прилика с жена и майка, но по лесно може да се намери изгубения кивот.

кът гледам ква е стъкмистика май герб пак ши им го нахърдахушка на цървените

герб печели благодарение на идиотите...а те са доказано мнозинство в света! То за тва така и цъфти демокрацията по всички точки на земното кълбо.

хеле в северна азия са валят в демокрация

НАДАЛИ...

Ей, няма да прогледнете! След като разбрахте, че евродепутатите на БСП са подкрепили резолюцията на Европарламента за насърчаване на миграцията, не вденахте ли най-после истината за БСП и съвременните европейски социалисти?! В Светото Писание е казано: "По делата им ще ги познаете"! (Матей 7:20). Това е универсална истина, ама кой ли се сеща за нея?! Приказчиците на БСП ги знаем, ама нека изредим и някои от делата: -На 10.11.1989г. група дрОгаре-предатели, по инструкции на американския шпионин Горби извършиха антинароден проамерикански преврат, преименуваха се БСП и заедно с другите техни политически и олигархични креатури ограбиха всичко създадено от българския народ, унищожиха икономика, култура, образование, здравеопазване, външните пазари и производствата за тях и създадоха повсеместна безработица, за да тънем в нечувана мизерия и се стопим наполовина; -През март 1990 г. българското правителство, в лицето на БСП-Луканов, покани хамериканските спецове Ран и Ът да им планират ефективното унищожение на България, което изпълняват най-стриктно и до днес; -През март 2004 г., когато Гоце е президент на, а доведения от БСП Симеончо управлява заедно с ДПС и БСП, Република България става член на НАТО, с което губим напълно всякакъв суверенитет; -През периода 19992000 г. Сергей Дмитриевич Станишев е в Лондонското училище по икономика и политически науки, на издръжка на Сорос; През юни 2014г., веднага след среща с американски сенатори и Джон Макейн, БСП-Орешарски спират ЮП; -През май 2015 г., социалистът Станишев замества Фъктория Фъкланд като главен подстрекател на македонския майдан... Е, гласувайте за натовския генерал и хамерикански възпитаник (1992г. офицерски курс "Максуел"/САЩ/, а през 2003г. военновъздушен колеж "Максуел" /САЩ/), и вярвайте на приказките му за реабилитация на армията и светлото ни бъдеще, като Ви е толкоз акълът!

Предполагам, че никой няма да гласува за бруталната баба Цецка! Много гадно е поведението и в парламента.

Няма, няма. Само за нашто момче.

Галъп да известни с това,че предсказват винаги грешно в полза на БКП,ДПС и руското посолство и после се оказва,че са ходили по голама нужда и не са си свалили гащите райш! Та и сега така:Уж Цецка Цачева води, а пък декларативно повече хора заявявали,че ще гласуват за другаря Радев който е напълно независим и няма зимане-даване с БСП! Възгеч бе!

е БКП издигна Цецка, тоя път не са дали прогноза за БКП-то Галопа

Мъхъм, и един мармот завива шоколад.... Стига с тия поръчкови статии и с тия измислени цифри, каращи немислещите да изберат квадратчето Не избирам никого! Спрете се! Напълно е ясна картината, кристално се разбра позицията на хората!

След балотажа,дървото отива на боклука,защото не става и за печката-изгнило е!

ВЕЛИК е нашия войник, велик, велик, велик

Но не се отнася,за продажници,като Радев,нали?!

32 + 31 = 100. Мамините голфъри те.

Троловете не четете ли всичко написано - "от имащите право на глас". В пети клас още са могли да те научат да дефинираш правилно множество, щеше много спънки в живота по-лесно да преодолееш след това.

а останалите37% за кой ще гласуват??

Няма такъв филм. При статистически изследвания няма 60%, стъпва се на база 100% от запитаните и после се разпределя. Учил съм един семестър статистика и не ми пробутвай фъшкии. Колкото и да са анкетирали, правят общо 100%, а тук имаме 63%. Тоест, налице е нескопосан опит за манипулация.