"Галъп": 81% от българите искат оставката на Валери Симеонов

Повечето смятат, че и Бойко Борисов има вина, но не искат падане на кабинета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са тънкообидни майките.А защо не са се преглеждали когато трябва???Или алкохола или цигарите или нещо друго им е дошло в повече???

Много са тънкообидни майките.А защо не са се преглеждали когато трябва???Или алкохола или цигарите или нещо друго им е дошло в повече???

Кристалното кълбо ми показва тъкмо обратните резултати - че 81% подкрепят Валери Симеонов! А тъпоъгълните "убити" майки даже не им минава през ума, че ако Борисов обяви оставка и разпусне кабинета, няма да има нов бюджет, а ще се кара по стария, в която няма пари за този вид протестиращи … Но за съжаление, когато си глупав, обикновено е задълго!

Senator1

Няма такава норма, че при смяна на едно правителство остава в сила старият бюджет.Той винаги може да се коригира от новия състав.

Кънчо Стойчев и Андрей Райчев, наричани на галено Кънчо Стойчевците очевидно са пропаднали напълно, защото това изследване не показва сред кои хора е проведено и колко са участвали в него. Ако беше истина в София щяха да излязат поне 150 000 души, а излизат по 150-200, колкото може да си позволи Нинова, която е плашило за бизнеса и синдикатите. Ако тя продължава идиотските си призиви няма да я бъде тази работа с падането на ГЕРБ. Нинова трябва да получи подкрепата на СДС, защото всеки, който се хване с Да! България няма никакъв шанс за избор. Видимо Христо Иванов е загубил избираемост и това ще си проличи на следващите избори. По- интересното е дали Валери Симеонов не е спечелил гласовете на недоволните?

Кури, както го е подкарала, ще прати БСП при СДС.

Стига фалшиви новини. Българите подкрепят Симеонов.

Дядо Пешо, хайде да говориш само за себе си, а? О-С-Т-А-В-К-А! О-С-Т-А-В-К-А! О-С-Т-А-В-К-А! О-С-Т-А-В-К-А! О-С-Т-А-В-К-А!

В изследването на Галъп не са включени троловете от дира . Да сме наясно относно резултатите.

истината боли особено за тези които живеят в измислен свят

комунистически брътвежи!

Кой нормален човек вярва в статистики. Изследванията сигурно са правени в бедни селски райони, където хората и представа си нямат кой е Валери Симеонов. Така са им казали така са и гласували. Руският комунизъм винаги си е служил с лъжи и измами, само че няма да ги огрее. Ще си останат с мечтите.

Глупости - мен не са ме питали! А Вас? Въобще някой някога питал ли Ви е за нещо? Някой си "води политиката", прави се на интересен и Ни внушава каквото му е изгодно... Хора, мислете със собствените си глави, не с чуждите!

Е па те Галуп са си комуняги , бе ...Какво да измислят , дето да не им отърва ...?!

Галъп не е, ами Галъп Интернешънъл, която си е направил некой българин. Иначе най-вероятно 99.9% от обществото искаме оставката на Валери.

Що за дума е "оставка"?! НАПУСКАНЕ е по-правдоподобно.

Ако българският народ знаеше какво иска, никога нямаше да стигне до това дередже !

А когато един мастит червен функционер спомена ей тъй, между другото, че като ходи сред народа вижда 80% дебилност, това обида към българския народ ли е, или комплимент. Тогава, обаче нямаше кой да плати, за да се организират "спонтанни" протести. Между другото, човекът тогава каза самата истина - просто забрави да спомене, че срещите му са били с избирателите на "столетницата" - те затова не се и обидиха.

ти си доказателство за тзи 80% бе дебил скапан

"Галъп "на Андрей Райчев не е Галъп Интернешинъл ,а присвоено име ,за да изглежда ,че е голямата работа агенцията на червения собственик с голф игрищата.Непосредствено след като протеста на "майките" увяхна,освен няколко дежурни протестъри за по някой лев ,задкулисието включи и" тежката "артилерия на другаря Райчев,а дано някои му се върже.Самия Райчев не е неутрален и от последните интервюта изглежда глуповато с изказвания али бали ,но да изгърмят още по един патрон така и така се поохарчиха.

10 колеги имам.първият ще подкрепи този,който му даде повече пари,вторият,чака" да видим какво ще кажат". Третият" имам си страничен доход и ми е все едно" . четвъртият и петият," Бат Бойко,с кого да го сменим,а и го обичаме,защото няма кой да любим". Шестият," аз ще подкрепя някой патриот,най- вероятно Слави- пее патриотични песни". Седмият "ще подкрепя най-малката партия,за да не избирам " наядените" големи ". Осмият" ще пусна празна бюлетина,за да не отиде гласът ми при турците.деветият" аз мисля,чувам,виждам и анализирам,но ако се напия два дни преди изборите,едва ли ще помня за кой съм гласувал.разни хора,разни идеали,но как ще анализира Галъп моята представителна извадка.ако Вазов можеше да прочетете думите ми,едва ли би написал" пиянството на един народ", а Ботев ще ще да пие" тежко вино"

Хора с такива мазни физиономии не трябва да са във властта. Отблъскват хората само с външния си вид. За друго да не говорим.

Ако ще и 102% да са за оставката му, Валерката докато не си направи проверката, няма да изтърве далаверката....

Кой плати на галъп . И ако не е някой социално слаб , тогава да продължат коментарите !

вярно казват само тези агенции, на които никой не им плаща! Кои са те ли? Ами тези агенции, които между допитванията садят картофи и пипер и сами си изкарват парите на пазара!

Който плаща той поръчва музиката .

Точно пък на мошениците от Галъп да се вържа,едва ли.каквото искат да чуят комунета и чалмета,Галъп им го съобщава.Друг е ? защо медий на които им е известно що за стока са хората на оня пантоним им плащат луди пари за грешна информация???!!!

Научи първо правописа бе юнако, пък после се упражнявай във форумите.

Всички ''комунета'' станаха от герб. ПРИМЕР; Бойко Борисов, Цецка Цачева, Цветан Цветанов и прочие все бивши комунисти, а както знаем бивш комунист няма.

Щом намали музиката и развали капона .

Вън простака уж вицепремиер.

Дали наистина някой вярва на ,,Галъп''? Цялата тази акция е едно политическо мероприятие на БСП + ДПС (,,Воля'' също, но те си запазват място и в двата лагера, защото не е сигурно какво ще се случи). Днес, дори и Мая Манолова тръгнала из страната с, представете си, междуградския транспорт! (Нали никой не вярва, че откакто стана омбудсман вече е безпартийна).Пак казвам - ЖАЛКО, че в цялата тази галимация нещастието на група хора е използвано за политически цели. Другарки и другари, това е ЦИНИЗЪМ. Пак питам - къде са десните в цялата картинка?

Каква ти акция на БСП/ДПС ти се привижда бе другарю ли си, другарке ли си... Не виждаш ли че управляващите се оакаха отвсякъде и сега вече се крепят единствено на благоволението на Марешки. Както вървят нещата скоро ще имаме отново служебен кабинет. Тогава такива като теб ще започнат да плюят по президента и да го обвиняват за целия хаос в държавата, предизвикан от некомпетентността на Боко и компания.

Прав е траем си- народ мърша е поне се кеите че вие в задника.

Има нещо нелогично, 56 % са против оставка на правителството, но 64% казват, че ББ трябва да понесе отговорност. Как?

Тези дни патреота се е покрил яко.Няма лала лала.Чакая да отминат протестите. Да ама не

Какво казва,прави и как работи Симеонов се видя. Другото Вице от"Патриотете ",също здраво падна в лай...Бялата Златка е ясна от години. Властта развращава. Особено в България. Случайни хорица,като Симеонов на топ позиции. Нарцисизъм и арогантност. Да открием ли разлика с ББ Цвъ Цачева Горанов......

На мен пък хич не ми се вярва, че има 15% нормални българи, които да искат този гьз да ги управлява! Изглежда като гьз, държи се като гьз, а най лошото - мисли като гьз! Чак толкова ли да се разраснала телевизия скат и другите патриотарски фирмички, та да стигнат 15%?! Ама то...властта какво ли не прави! Нищо чудно и до такава благина да са я докарали!

Е, то гьонсуратлъка граници няма. Все пак сме в България.

„Галъп Интернешънал“ всъщност е агенцията на социoлозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, известни като „кънчовците“. В правния мир тя не се казва „Галъп“, а „БОЛКАН БРИТИШ СОШЪЛ СЪРВЕЙС“ (ББСС). Има провал на двамата палачи на българската демоскопия – Андрей и Кънчо (основателите на "Галъп" в България Андрей Райчев и Кънчо Стойчев-бел.ред.), които превърнаха емпиричната социология в пи- ар слугиня на всеки, който може да плати. Андрей Райчев е един от собствениците на „Галъп интернешънъл – България“. Заедно с Красимир Гергов и Кънчо Стойчев притежава също бизнес, свързан със строителство на хотели и голф игрища. Заедно с Кънчо Стойчев е собственик на голф игрището „Блек Си Рама“.

Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА на Валери Симеонов!!!

Поредните измислици.При нас, от 100 човека работници,90 подържат Валери Симеонов,даже и жените са за него.Истината винаги побеждава.Така мислят обикновените хора.

Жал ми е за вас.

Правителството е твърде толерантно към тези майки с уврежданията, да точно така, те са с увреждания и затова са родили деца с увреждания..пушили са, пили са, друсали са се с наркотици и са родили недъгави нещастници, ние не сме длъжни да им плащаме за идиотиите, за нарушаването на обществения ред и за това, че ни занимават с идиотските си протести вече половин година. Истинските майки няма да се държат така нагло и вулгарно.

Гневен кретен

А истинските (УЖ) политици трябва ли да се държат нагло и вулгарно?

Значи 19% са потенциалните избиратели, които ще гласуват за Патриотите.

Около 80% са дебилите у нас, както вече казах. Да искат оставка на човек казал истината е дебилност.

Поради что се правиш на маймуна?;))))) Що изтри истината?:)))))))

Оставкааааааа

Стига с тези измислени социологически проучвания!

Кои ли са тези 15%, които го искат този изрод за вицепремиер? Най-вероятно родата му и тези, които хрантути! Иначе човек със здрав разум не би го искал в правителството изобщо!

Истината боли, нали? Вярно, казана е доста емоционално и непремерено, но това не я прави неистина! Тези наистина кресливи жени СЪС болни деца ще продължат да протестират ако трябва дори с искане земята да спре да се върти. Жалко за дечицата... Проблемът обаче е по-сериозен - КОЙ ги финасира и манипулира така успешно?! Евела на партията майка - със столетен опит в превратите, атентатите и протестите.... А иначе нормалните семейства с деца със специални потребности не са на жълтите павета - повярвайте ми!

Този народ съвсем е изкукуригал - когато някой им казва истината започа неустом вой срещу него. Ето за това сме на този хал!

Абе деца мои,вие не разбрахте ли,че какво иска БГ народа никои ит политиците не го интересува. Само на Европеиско ниво може нещо да стане,като им спрат паричките.

Аз не знам някой освен платените тролчета и няколко врекала да му иска оставката. Човекът е прав и го каза.

Ти си платен идиот

Може и независим идиот да е, има доста такива.

ПОРЕДНИЯТ ПОЛИТИКЪ когото ВЛАСТЪ го ИСКА а НЕ ТОЙ НЕЪ БОКЪТЪ иска да ИЗБУТЪ още малко време на ВЛАСТЪ че не е ПОСТИГНАЛъ ПАРАМЕТРИТЕ поставени ОТВЪН

Е колко пъти трябва да се каже, че Симеонов няма доброволно сам да се оттегли от поста си? Колкото и процента да са против оставането му в управлението, няма никакво значение, защото човекът който ръководи правителството няма и най-малкото намерение дори да му поиска оставката. Колко представители на управляващите се изредиха да внушават и да манипулират че ако си иде Валери, то конструкцията на управлението се разваляла и правителството ще падне! Друг и въпросът защо герб се притеснява от това да има предсрочни избори сега и по-важното защо Борисов се е превърнал в заложник на ината на един човек?

Пари за демографските проблеми няма, ама за тролове и платени драскачи по форумите има колкото искаш. Паричния фронт яко инвестират в кризисен ПР. WC-то ще пусна кокала само ако му избият зъбите, няма да стане с рехави протести.

През ден, през два, излиза информация, че някоя социологическа агенция задала въпроси на 1000 човека за нещо си. Интересно е, че не познавам никого, питан за каквото и да е по този начин, а вероятността това да се е случило на човек от близкото ми отражение никак не е малка. Затова не вярвам много-много на публикуваните данни. Щото какво има да си играят да питат, прас две-три графики, които да се харесат на тези дето плащат и готово.

а вероятността това да се е случило на човек от близкото ми ОТРАЖЕНИЕ никак не е малка. Във вашето ОТРАЖЕНИЕ няма никаква вероятност да има човек с повече от 8клас. Пийте си швепса и продължавайте да казвате, че няма смисъл, когато ви попитат дали да ви донесет жълт или бял швепс...

Викат му лапсус - неволна грешка. • Лапсус лингве. — Грешка на езика. • Лапсус калами. — Грешка на перото. Случва се даже на "най-високо ниво": сещам се как Баце, когато отвлякоха сина на един автомобилен бос, вместо "откупа" , говори за "подкупа";))

Жеко, направо ме засрамихте. След като ми посочихте фундаменталната грешка, коренно променяща същността на тезата ми, почвам да си мисля, дали да не си направя сепуко. По въпроса за 8-ми клас/не 8клас/ съм готов да се съглася, защото такива като Вас/Вас, Ви, Вашето - така се пише на български език, при базова грамотност/, които сте го завършили не са много. Това че сте толкова грамотен, обаче, не променя факта, че съждението Ви по отношение за никаква /правилно - нулева/ вероятност за случване на произволно взето събитие, показва, че сте далеч от сложни материи, като Теория на вероятностите, например. Така че, не се напъвайте с тях. Хайде със здраве.

Интересно е къде са намерили респонденти за 15%, които смятат, че простака лидер на Паричен фронт не би трябвало да подава оставка. Той продаде всичко каквото може до сега за по-малко от година, какво ли ще направи ако остане още? От едноредова, ощавена ограда ще направи карфици???

НЕЕЕЕЕ Е ВЯРНО

кури премиер ша-ла-ла-ла

Галъп - това е червената агенция, която никога нищо не е познала от как е станала социлогическа. Това обаче не пречи на Кънчовците да се изявяват като едни червени Нострадамуси и да предвиждат събитята в аванс. Още като им видя процентите кой какво гласувал и ми е ясно, че са гледали в тавана и са си бъкали в носа, когато са написали поредната си измишльотина. Но какво да правиш, трудно се поддържа голф игрище със всичките му екстри само с истински анкети...