Коментари - Гаджето на известна турска актриса рани 12 души с нож в истанбулски ресторант (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не са го гръмнали?

Е как да го гръмнат?!?! Такова хубаво мъжко дупе затрива ли се!? То да не е жена, че да не им пука?!?

Диво агресивно племе!

Дрогите навсякъде са си ... дроги! Знаейки нрава на турските ченгета ми е чудно, как тоя не е в реанимацията. Че те ако не си чужденец а местен и те видят пиян зад волана ще те усорвакат докато спреш да мърдаш от удоволствие, а пък камоли за това. Може би са ги разпознали, иначе не мога да си го обясня. Сещам се за оня английски рамбо, дето рани трима полицаи с мокс и подкара мотокар и понатроши няколко патрулки, и нашите пак така. Абе като го видиш такъв неадекватен, излезе ли ти с нож, е, хайде, да не е като в САЩ да изпразниш целия пълнител в центъра на тежестта, но един път в крака, ако си хладнокръвен и добър в капачката, а пък нека после напада с нож.

Биологичен отпадък.Много са

Е,И НА КОЙ му пука?

Едно ми харесва в Турция: може да и скъсат мишката от дела на известната артистка за обещетения от персонала на ресторанта, но Чапкънина ще пътува на голо с " Midnight Express" в турски зандан, гарантирано. В Турция полицаи и военни имат изключителен статус, както в България преди Девети 1944г. За посягането и раняването на заптието ще му скъсат ербап задника му в зандана.

Както е известно от прастари времена - после единият от двамата бил натакован, а другия е бил набит. Натаковният не е бил от женски род, което е особеност на националната култура в териториите около Анадола.

Сигурно е бил ФИркан Чалъоглу.

Ако си беше сложила фереджето и чула нямаше да има проблеми....ама този запад само това заслужава ша му зяпат гаджето на амуджата...всичко под ножа, а сиганката хитра казала в полицията ,че ги нападнали....Ориенталси нрави-НИКАКВА ЕВРОПА за тази сган!

Как няма да ги нападнат! Виж гаджето ѝ! Какъв убавец е! За никой не е тайна, че всички са големи мераклии и ревнивци към убостта! Особено мъжката убост! Та наистина са ги нападнали ама заради неговата убост! И той така при неизбежна самозащита ги е побоцкал!

Баш таквиз убавци със стегнати и ербаб дупета аресвам.

Мъж без нож е джендър

А джендър с нож къв е?

DЕ как какъв!??! Докачлив турчин, много често с име Ахмед!

някакъв чалмалия и неква ханъма се усрали И то мн. вълнуващо бе, ... Ей DIR-a , да се вземате в ръце, щот ....

Не чети новината, коментарите са по-готини! Предполага де! Не съм чел новината, заглавието стига!

Почти като луд с картечница Добре, че е бил само с нож

Е то я ясно що е с нож! Те само до ножовете го могат, но да знаеш ще много държат на размерите! не само на ножовете де ;) Само виж Исмаилчо как си го хвали тук в коментарите

Класика в отношенията между партньорите в наркоманските двойки.

Там са мъже.. да погледнеш жената на някой и мъжът я защитава достойно.. А българите може да е наебеш пред него само да му платиш

Дам мъже са, когато опре работата до ебане веднага подлагат своите гъзове, че да не наебат гъзовете на жените им! ГоЕма и достойна мъжка защита! Исмаилееее, защитнико съпружески!

Що не се пробваш и ще ядеш ятагана от ануса до гърлото ще те разпорят и ще ти останат обувките сираци

Исмаиле, ма колкото и да ти е големо ножчето си е пак ножче в престрелката! Ти наистина сам се описваш според вица по долу! Наистина си имаш 3 проблема! Хахаха Гадно е като откажат мъжкото дуп,е което се предлагало в защита на уж благоверна съпруга! Даааа Докачливи Не могат да си свършат сами работата На престрелка ходят с ножове па макар и ятагани! Исмаилеее, исмаиле......! Хахахааа

Мани ги тия рязани дебили. В Анадола само такива турчуля се срещат. Манглаи и турци. Всички църни като въглен

Бе те нали си харесват мъжките дупета! Не ги гледай на цвят и мирис! Уважават си се! Уважавай и ти техните вкусове, макар и да не съвпадат с твоите! ;)

Ти не мразиш кучетата щото си ближат сами задниците и топките, нали!? ;)

българските миризливци пак се обиждат като им кажеш истината. Никога, ама никога не бих имала нищо общо с българин, вмирисан на шкембе чорба Ганьо. Турските мъже ви превъзхождат с класи, но дори и не го осъзнавате, също и арабите.

Ходи в ИДИЛ тогава!

Дааааа, друго си е да миришеш на овча лой и гюлова вода! Кат падне мрак се измъкваме по терлици с разпасани потури и тръгваме по сукаците да дирим травестити! Ашколсун Саня, жени са за мен (вярно казвам жени са не омъжи се) Дупето ти непокътнато ще остане, с мойто ще те защитавам! На лойта гюл ша слагам и живота ти ща ухай!

хахахахах! Ганьо е много раздразнителен! И жалък!

Не бе санчеее! Искам тъ ма! Раздразнителните виж какви ги вършат! Вадят ножовете и става зарар банкета! Ай да са вземаме ма джанъм! Какъв ханъм ша ми бъдиш! Сама ща го държиш да са нанизвам и ти ша ма мажиш с лой! Как така не виждаш таз мойта любоф, как така не мъ увъжавъш! Не съ тирзай кат в латино сериал! Сами ша си прайм анадолска лъбоф! И от мама имам щаршав за фередже! На гюлове! Е, малко ползван ама ша гу напудрим с гюлово масло, ша работи! Ай ма саняяяяяя! Ни тъ пиша с голяма буква, щот сама си пишеш името с малка, ама и тъй та взимам!

Много показателно за вас, саня! Щом за Вас ароматът на чесън (основен аромат в шкембе чорбата) в дадена кулинарна традиция е признак за ниска култура на нацията и ниска класа на народа, чиято кулинария го употребяват, то аз съм склонен да бъда простакът, който посещава ресторанти използващи субпродукти и чесън в своите рецепти, да мирише на този низвергнат от вас, кулинарен символ на италианската и френската традиции в моята кухня! Така символично се определихте и разделихте от нации с традиции и история не само в кулинарията, а и в културата и много други аспекти на световното обществено развитие! Прекрасно е, че сложихте ясна граница между вас и останалите! Подчертахте критериите за вашия избор чудесно! Щастлив съм, че аз съм от другата страна! Благодаря ви от сърце за смелостта! Моето възпитание не би ми позволило да бъда толкова груб с една дама и да ви подложа на такова унижение на каквото се подложихте сама! Все пак ви желая успех и да сте жива и здрава! п.п. Все пак обърнете внимание на смисъла на името ми! Не е случайно

По скоро са примитивни аборигени.

В чалгаристан сте по-примитивни, но сте нужни на гейропа да си изхвърля боклука у вас.

Колко по-примитивни! бре Сдв? Тук вече ползваме барута и не си носим чаршафите на главите вече! А вие с ножовете и винаги готови да застелете постеля..... Хѝай халал да ви е!

Хахаха много кофти наистина че цял свят ви ебе жените, а те за рязана пишка мило и драго дават! Личен опит.

Рами, Рамииии и като се събудиш си пообърсваш резака и тумбакака от полюцията, па и се чудиш колко ти е голем,, че и на задникът ти е хвърлил чак!?!?! Ашколсун викаш, машала! Голем си! И по рамото се тупаш и по бузата се щипеш къв убавец си! Навиваш после лекьосания чаршаф на главата и гордо махаш крацоли! Е малко ти мазнее на задника! Ама какво е то дребно неудобство! Нали си убавец и такива та сънища те спохождат, голема работа, че некой те е унодил! Нали и той е убавец като теб! То и кучето мечтае и сънува дроб ама най-често си ближе оная работа и задника, а яде каквото му подхвърлят! И туй че е опраскало неколко непогледнати не го прави вълк! И все си мисли, че светът се изчерпва с неговата улица Дее..а мастиите ви дее..а! Досадни сте ама поне мръсната работа вършите!

Наркотиците не прощават никому.

Вай, вай, вай чок скандал от сабахлям! Баш бабаитът на сеир сандък коконата АЙшегюл бастисал 12 ашлака с коскоджамити бучак!

Аман от язма заптиета.

Типично, по анадолски. Оглу.

И Ататюрк не им помогна. Анадолските малоумниците са си малоумници и няма оправия освен затвор или другото.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/rusiya-otchete-nay-smartonosniya-covid-rekord-ot-pandemiyata-nasam

Нашмъркалес и после скандалес и вадарес на ножарес.

Бати примитивния джагал. Пак меки са били и много са го оставили да вилнее, вместо един приклад в тила. И турската милиция се изпедерасти?!

Като бургарския гаджал от вчера ли?

В Бургас както казваш ти е гаджал и е ръгал само една жертва, а Мтьо си пише за джагалите дето ръчкат по веднъж ама повече жертви! Изказвай се по-подготвен

Влиза мъж в дискотека с надпис на тениската: " Турците имат 3 проблема" Забелязал го един турчин и отишъл да го "покани: вън да си поговорят. Излязъл мъжът с надписа вън, а през това време турчинът извикал своята компания за подкрепа. Цялата тумба излязла пред дискотеката и раздразнени започнали да питат: - Я сега кажи какви са ни трите проблема бе отворко. - Ами първият ви е, че сте много докачливи! - отговорил спокойно мъжът - Добеее, а вторият? = попитали с нарастващо раздразнение. – Вторият ви е, че не можете да си свършите работата сами, а все викате и други! - отговорил мъжът с тениската невъзмутимо. Побеснели от чутите истини, турците се развикали, докато вадели ножовете си: - Хайде казвай третия и да те почваме! Мъжът още по невъзмутимо им отвърнал: 0 Третият ви проблем е, че на престрелка идвате с ножове! - и ги започнал. Извод, в ресторанта е имало само турци!

Това е германец и вицът е германски, доколкото знам. Поне в този вариант.

Хей "Зъл дух" ти си само една дрънкаща мерудия на всяко гърне! Ти и за джагалите говориш, че са гаджали ама това показва само, че си на всяко гърне меродия и какво значение изобщо има твоето мнение какъв е лирическия герой в твоите мисли? Вицовете са създадени според исторически статистики и реални ситуации, както са поговорките и приказките и т.н. специфични за определени групи хора било то на национално ниво, географско обитание, вероизповедание и т.н. Спри да си го топиш на всички публикации, че ще станеш докачлив и ще ти изскочат още проблеми! Палячо!

Идиот!

Кажи бе, анадолска разпоретино ?

Ето го първият с трите проблема! Хаха! Ама си е истина, а! Вестоносецът ти е виновен, че сте такива

Много лют този бре.

ииии секунди за реклама на сериала...

Ама викал ли е Аллах Акбар или е забравил?

Тц! Викал е Заклах ве Агаллар!