Любослав Пенев освободен от поста национален селекционер

Любослав Пенев беше освободен от поста селекционер на българския националния отбор по футбол.

Обратно в новината

Коментари - Любослав Пенев освободен от поста национален селекционер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако на Балканите очаквате качествен футбол и всичко останало от човек със заплата 20 000 лева плюс добавки , премии и прочее, и не вади дъвката от устата, видяно от чуждите филми, значи сте или перко, или лаик. Само тук на футболистите първо се дават жилище, висока заплата, джип, спецдоставки, курви на повикване и прочее екстри от страната на чудесата , и ако остане - и малко футбол. Е, няма да видите качество.

Не си подаде оставката, а го освободиха за да гушне 150 000 евро. Не се ли залага клауза в договорите с треньорите на нац. отбор да бъдат освобождавани без компенсация при непостигане на определени успехи?

Откак е този БФС, националите ни ни не можаха да преодолеят никакви квалификации.... Така, че БФС може да провали и Гуардиола ако той дойде да тренира националите :) Затова, първо трябва да се разчисти бунището БФС. След това да търсят тренъори.

То който и треньор да назначат, с тия дървета, дето минават за футболисти, какво може да се направи? Да бяха прави дъски, да кажеш, че може да бъдат издялани след време. А то вместо това чвор до чвора се събрали...

ами затова е треньор,да ги изгони дърветата и да си намери по достойни играчи.тои си избира и назначава талпи и губи всички мачове

Само погледнета тази тъпа физиономия ...

прилича ми на един от тримата глупаци ,на донио донев

Само ,че проблема не е в Любо Пенев. Така, че нищо няма да постигем с това. Ние имаме само инвалиди и пияници в отбора. В Швейцария хората правят ето така в такива случаи: Рязък ход предприеха от ръководството на швейцарския Гренхен след изключително слабите резултати на тима от началото на сезона. 11 футболисти бяха уволнени, а старши треньорът запази мястото си.

Алооо изпълкома, с чичовото делнахте ли нещо или и вие духахте супата???

когато фактите говорят дори и наи-добрите мълчат, пенев трябваше отдавна да смени поне половината от тези кранти, и наи-гадното е че играят без душа и желание.

Лечков пита журналистите,кой от него разбира повече от футбол и те всички мълчат като телета,вместо да го питат ами като толкова разбираш защо сме на този хал и само лапаш пари и никаква игра.Ако всички у нас толкова си разбираха от работата сигурно за това сме най зле в Европа,а и в Света.

Българи, духайте! Докато сте между шкембето и таратора нямате друг избор! Аз съм наблизо и чакам Перуков за нов пост!

Като кажеха за някого "дебил" и веднага се сещах за Любослав Пенев. Не знам откъде получавах такава асоциация.....

ами тои си е тъп по рождение и по физиономия.

Както няколко от Вас казаха, "Рибата се вмирисва от към главата", сиреч от към Боби Михайлов, то не бяха напъни синчето да играе в националния , то не бяха обвинения срещу футболистите, но никога не си призна вината, неговата и на целия изпълком, от както са на власт "четвъртите в света" какви резултати има националния отбор, отново футболистите били виновни, абе пич, ние ли ги одобряваме (феновете) , ние ли им изпращаме повиквателните, ние ли им определяме игровата схема, за всички неволи в националния ни отбор сте виновни Вие (ИЗПЪЛКОМА), не гонете само Любо, подайте си всички оставките, свикайте нов конгрес и изберете не хора които лежат на минала слава, а хора отговорни и изучили тънкостите в бизнеса , а не в измамите и задкулисието.

"Да ви имам националния отбор, дето след ГолЕмата Уста и ГолЕмото Дръво му беше треньор"

Ако знаете колко пиене е изпило това момче, а пък още е живо......

Не хвърляйте вината само върху футболистите. Какво правеше Любо за да ги обиграе, да ги сработи? Върнете се назад в тези две години и вижте колко надменно се отказваше да провежда контроли в "прозорците", определени от ФИФА - тогава, когато разни балъци като Германия, Испания, Португалия, Англия ги провеждаха. Ама къде са те, къде сме ние с Любо? Само праха от подметките ни могат да лапат и да се пънат да ни догонят. . . ;-)

Има си такива хора като Любо Пенев - КАРЪЦИ. И за отбора и за него е по-добре, че се махна. Иначе като специалист е много голям , но ....да си стои по-настрана.

Кое му е голямото на този ''специалист"?! Може би това, че пожела на ЦЕЛИЯ български народ през 1994 г. "ДА СИ ДУХА СУПАТА!"

Не на "ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД", а на нахалните журналя И СИ БЕШЕ ПРАВ.

Най-после този тюфлек си отива!!! Беше ме срам да го гледам по телевизията на важни мачове да дъвче дъвка, с ръце в джобове и по евтин анцунг да представя България на важни международни мачове. Селското в характера си НИКОГА не можеш да скриеш. По-важното е, че този Любо НЯКОГА може да е бил много добър футболист но НИКОГА не е учил за треньор; както и Христо Стоичков. Затова и провалите в двамата като тренери са 100%!!!

дали ще го наречеш пенев,пулев или борисов,простака си е простак и в армани и в анцунг

Конят като е куц, когото и да сложеш за жокей, все тая ще е. Перуката да си обира крушите и протежетата от БФС и да иде да се скрие в дън-земя, че като се сетя как негодуваше срещу "некадърното" управление на Батето, лошо ми става! Сега големият!!!!! Иван Славков го гледа откоре и се залива от смях! Както казах погоре, когато конят е куц, става само за салам! Михайлов, засрами се бе, ПОМИЯР!!!! До кога ще обвиняваш други за собствената си некадърност!?!?!?!?

zeddd

За куция кон си прав. Още Бербатов го каза преди време, много му се обидиха тогава някои в отбора... Ама така си е. От 11 коня на терена, 9-10 като са куци... не върви...

НароденСъд 2

Те конете в отбора са последният проблем от веригата! Царството като е слабо не сменяш генералите а царя!

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ ЗАКОЛИ ПРАСЕТО - ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ СЕ БЪЗИКАТ С БГ НАЦИОНАЛНИЯ КОГАТО ПРАВЯТ ОБЗОР НА ЕВРО-КВАЛИФИКАЦИИТЕ :)

Жалко, съфпадах ме си! Тренера беше по- прост и от нас, Юнаците !

Кой го назначи, кой опропасти това което имахме, не много ама добро за нашите мащаби. Кой сложи чичовото леке за старши треньор. Самозван Андрешко, поглед на тарикат, поведение на богопомазан. Жалък селски бек /биг/

Веднага Вили Вуцов да поема националния!Поне ме забавлява!А Пенев си е Бастун!

Докато не махнат и оня с пластмасата футбол няма да има.

Нормално е когато няма резултати да се смени човекът във всяка област. Но не е нормално да се подпише договор КОГАТО ТЕ УВОЛНЯТ ДА ТЕ КОМПЕНСИРАТ СЪС 150 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА ДОВИЖДАНЕ. Дали си ги делят тези пари всеки да си отговори . Кой нормален предлага подобен договор на отиващ си човек и защо?Отговорете си и от къде идат парите. Браво . От бюджета демек от нас.Честито.

сега да поема светкавица добричкия селянин и да громи таратора

И, с ташаци подмазани, така БФС ще искарат, до пенции? леля Цвецка

Помните ли как ни каза Да духаме супата

Помниме, помниме и сега пак я духаме а той че земе 150 бимки.

МАЗНьО!

Първо не пускаше на Н.Михайлов, после го пусна, а той се издъни, после пак не го пусна, но ... късно е ... няма обратен път назад.

Смяната на треньора е знак на безсилие.Няма треньор който не иска добри резултати!Футболистите играят на терена и кажете кой от тях се открои с нещо.Толкова си могат-това не са "селските "мачове от нашето първенство.Трябва да се замрази участието на националния отбор за две години и да се играят котроли само в България и когато се обиграе отбора и треньорът заяви ,че са готови, отново да се включат в квалификации и т.н.Сега е подходящ момент за това.Браво на Любо!Само дето не влезе да играе-това е вината му!

първо манете перуката.

да си кажем честно - матряла е лош. и на ритнитопковците и на трениорите. глеите си европеиската лига.

Не е Пенев виновен, те толкова си могат нашите туристи и ритнитопковци. Трябва повече школи за млади футболисти и таланти ама каквато държавата такъв и спорта.

Деве-десе пъти съм ги БИЛ, на избори, още, преди Турско, а, ОТ,тебе дума немога да зема, Еггатти !

Както народът е казал, винаги "рибата се вмирисва от главата". Михайлов е абсолютно бездарен ръководител на фуtбола. Откакто той е начело, БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ НЯМА НИТО ЕДИН ЗНАЧИМ УСПЕХ, НИТО ПРИ МЛАДЕЖИТЕ,НИТО ПРИ МЪЖЕТЕ. Всички знаят, че в БФС цари корупция, шуро-баджаначество, връзкарство и сребролюбие. Михайлов, вместо да се бори с това, е негов вдъхновител. Единствената му цел е да се задържи, колкото може повече на върха на БФС, защото това място му носи много и различни облаги. ДОКАТО ТОЙ Е НАЧЕЛО,НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БГ ФУТБОЛА!!!

Докато тия лапачи: Перуки, Лечковци и останалите хрантутници са начело на БФС, НЯМА да видим класиране за Евро и Световно! Та ако ще и по 48 отбора да гиа направят групите.

АЛО-О ЧИЧОВОТО,ПЕРУКАН ВЕДНО СЪС СИНЧЕТО ЧАЛГАДЖИЯТА И ДАНЧО ЛАЗАРОВ ВОЛЕЙБОЛНИЯТ ИНЖЕНЕР + МИНИСТЕРО МАФИОТА КРАСЕН КРАДЕВ- ДА ДУХАТ ЯКО СУПАТА..... МАРШ КРЕТЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ......МРЪСНИЦИ НАГЛИ....

Бллиззнатата, Шор-трекиняята, Колездачката, за три дена, дето 5-ма изчоластри! Хвала, на тия пор- тестутки-соростий! министри уволни

Докато тия лапачи: Перуки, Лечковци и останалите хрантутници са начело на БФС, НЯМА да видим класиране за Евро и Световно! Та ако ще и по 48 отбора да гиа направят групите.

Ами кой на тяхно място? Тебе ли? Хаха. Матряла е кофти.

Не ми се четяха всички излияния. Едва ли някой се интересува от мнението на човек който не гледа БГ мачове никога и единствено се вълнува от националния и в момента от Лудогорец. Между впрочем в началото на годината бях на workshop и един колега от Мавриций ми изброи имената на доста футболисти от Лудогорец и се позатрудни с името и това на ЦСКА. То темата: 1. Добър футболист не значи и добър треньор. Това в градинката на Пенев младши. То и кой ли от дружината от '94 става за такъв. По мое мнение, никой. Всички са "ритнитопковци" и нищо ама нищо повече, 2. футболисти: че къде са те. Вечни посетители на поп фолк кръчми, да! То читав БГ фубтолист в който и да отбор и Диоген няма да намери. БГ отборите са пълни с посредствени и БГ и чужду попълнения. Едни ги ползват по-добре, а други по-зле. Тук и треньора има думата. Футболния съюз: нанправо не ми се коментира. Щом Лечков отговаря за нац. отбор, кой му търси отговорност?! Ей сега философства по TV. Той и като кмет на Сливен го видяхме какъв е. Ужас!!!!!! За Михайлов не ми се коментира, а и едва ли е необходимо. Ако посъберем нискобюджетните си чуждоземни футболисти и бягаме далеч от поколението умници '94 за треньор, а и в съюза май ще имаме по-голям успех. Мнение на лаик и никога негледащ БГ футбол, но привърженик и гледащ красотата и виртуозността на първенствата на Испания, Италия, Англия и отчаян от дережето в БГ!

Така като те чета, ти си идеалният вариант и за треньор и за играч. От всичко разбираш. дай да те цаним за играещ треньор а? То тези квалификации ги опущихме, и тебе по-лошо няма да стане. Минимална работна заплата + пълни осигуровки. Плаващо работно време, веднъж на 2 месеца. Навит ли си?

ББ за треньор, ЦЦ за център и нападение, ИФ вратар и защита

Много смешно това, дето Михайлов, Лечков, Костадинов и Сираков назначиха и изгониха Стоичков и Пенев. Сигурно сега ще назначат Туньо или Киряков. Добри футболисти бяха тия от "Пеневата чета", ама са некадърни треньори и мениджъри. Докато не се махнат всичките, български футбол няма да има!

Някой знае ли дали Перуката е...е още гимнастичката или вече тя не му дава?

a moje bi 30 bona zaplatka sa mu bili malko?ot 2011,dosega,aide,4e ne moga da smyatam dotolkova...???

Любо Пенев 1995/1996 печели купата и първенството на испания като централен нападател в 37 мача бележи 16 гола. С чичо му като треньор 2 години по рано сме 4-ти в света. Любо с отбор дето нито един няма да вземат в читав отбор излиза и прави равни мачове и бие световни сили в футбола. И пак българския прост народ му вика Чичовото и пак се събират и му прекратяват договора предсрочно хем им е ясно, че играчите на 50% не са титуляри дори в българското и турското първенство. Е нема се оправите!

С чичо му като треньор 2 години по рано сме 4-ти в света... Да, ама Любо го нямаше на световното. Само чичо му беше.

Да щото беше с рак на топките. Иначе нямаше да сме четвърти.

ами тези играчи дето не играят по клубовете си аз ли ги повиках в националният отбор

Легендата Христо Бонев- Зума, е Три пъти повече от мозака на това шопарче и чичо чу, но нали бяха, с червени форашки, бутаха ги напрет, а те ни нъбутъхъ в кълтъ! Р.Дойчоолу

Зума е легенда, а Пенев като гол майстор на едно от най силните първенства спечелил в един сезон и купата и първенството с 16 гола е никой. Важното е да сме обективни.

Чичовото щеше да ги фкара прес 2100 год., и още 20 афтогола? Айди сига, ни мъ дръзни! леля Сийчи

Чичовото е пич. Матрияла не струва. От некачествен матриял нищо не става.

нали това разправяше преди време ... спортистите и спорта започват от детската градина ... тиквеници като него източват спорта ...

Абе зарежете ги тия селски тарикати ,гледайте по Евроспорт Индийска суперлига

Боби Михайлов също така се обърна с призив към журналистите: Престанете да се упражнявате върху играчите от 94-а година. Престанете, нашата работа също е отговорна. Няма по-добра федерация от тази (БФС). Престанете да се упражнявате върху тези хора, защото те са дали много на България".

И ОЩЕ: Искам да ви задам на български един въпрос: От колко години отговорник за националния отбор е Йордан Лечков? Вие всички заедно събрани мислите, че разбирате от футбол повече от мен ли? Питате ли от къде имаме пари за националния отбор? Намираме ги. Мотивирайте ги вие. Не хвърлям вина на момчетата, но е голяма отговорност тази национална фланелка да се облича. Не мога на 47 години да изляза и да играя", коментира още Лечков.

Чичовото да духа супата