Макрон подобри рекорда си по непопулярност

71% от французите имат отрицателно мнение за държавния глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, що така французите не обичат пишколапци? Нали скоро някой от министрите му съобщи, че щели да учат арабски, какво повече искат? Освежават им кръвта, вноса на маймуняци не спира, те пак недоволни ....... Тъпа нация :)))))))

Вчера един фр.министър се изцепи, че вече ще се учи арабски език в училищата. Така че не се чудете на тази анкета. Крушката си има опашка...

Този, Меркел и всичките бездетни марионетки са назначени, за да провеждат пагубна за континента политика. Но пък народа спи...

Веднага Султана да му вземе главата..

Рейтингът на френския президент Еманюел Макрон е спаднал с 12 процентни пункта през лятото Само на Макрон ли - казвам ти снахо -сещай се дъще - или при нас никой не може да измери СЛЪНЦЕТО що грее за всички

който подгъзува на Меркел го очаква такава съдба...

Тия са по-дебили от нас. Избират го и на другия ден-кофти.

Няма лошо, значи не е популист. Високият ретинг не винаги е нещо добро за държавата и хората

Ще ме прощавате, ама това не е журналистика. Простото цитиране на резултати от прочване го мога и аз. Истинска журналистическа статия би направила анализ на резултатите, би представила вероятните причини за тези резултати, съпоставка с предишни управляваши и т.н. В случая имаме една тотално безсмислена статия.

И противниците на Макарона няма да го оставят, ще го разсипят. Това е много тежка грешка да назначава хора на ключови постове хванати от хората. Всички са се активирали да го разсипят.

Макарон се изложи много яко след аферата Бенала. Този последния без нужното образование под носа на Макрон е колилл и бесил...Даже е откраднал купата на френския национален отбор. С една дума един подозрителен тип и даже може би бъдещ терорист е бил в центъра на президенството. Пълна порнография

Какъв е този президент с тази бабичка до него. Няма деца, обвиняват го вносене на розови папийони и пр. Какви са тези фигуранти начело на най-развитите страни, освен покорни и контролирани слуги на глобалистите. Ами Меркел?!

Искрена мъжка любов?

Французите много ме кефят, хич не им пука. Представяте ли си при нас официално някоя социологическа агенция да обяви такова неодобрение за Бацето? Даже не си го и помислям.

Да се сърдят на себе си недоволните французи! Сами си го избраха. Както ние си избрахме тиквата... за енти път!

Първо, имаме банани целогодишно. Второ, може да ги тепат всеки ден като мишки по улиците и по разни швеции да палят по 80 коли накуп, но им уважават културата и езика. Това са ценностите, за които говори Плевнелиев, свиквайте. И е цяло чудо че не ни заселиха и нас с миролюбиви. Засега.

За коя и каква култура говориш?! За културата на коч-байрама, джамиите и колите, натъпкани с динамит?!

Да му мисли Макрон. Нашите анкети винаги са в полза на премиера.

Велика нация са това французите. Избраха момчето на баба си да ги управлява :-). То не че и врага им не ги вади баба бивш комсомолец :-). Да не забравяме и онзи пиян чичо с неясна сексуална ориентация, който е начело на EU. Той затова и Тръмп се държи с тях както му хрумне - то с толкова безгръбначие как иначе :-).

Чичкото с ишиаса е много прав, да ви кажа. Щото ако плесне някоя какичка по стегнатото дупе, веднага ще му врътнат някое дело за сексуален тормоз. Не е като да няма прецедент, с един бивш шеф на СБ.

Обаче баба Му си я бива каза Тръмп. Какви хора само управляват света. Ч“удя се как не е избухнала война още.

Смотан чекеджия, гугутката та Дончо!!!

Schilo

Техен проблем.

Французите трябва да се отърват от бабоеба. Брже.