17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като винаги тези пари няма да се плащат от виновните а от данъкоплатците. Все пак е хубаво да се види че френските съдии си вършат работата и са безпристрастни дори когато става въпрос за собствената им държава. Колко други нации могат да се похвалят със същото?

Пачакай малко нали французите създадоха голямото "Парижкото споразумение" за намаляването на вредните емисии!? Заради което всяка нация член на това споразумение трябва да прави всичко по силите си да намалява свойте емисии? Доста интересен обрат се получава, най-вече след като те самите ще се санкционират за нещо което трябва да са водещи лидери! Сега другите нации няма ли да почнат да ги критикуват по същиян начин както когато Тръмп изкара САщ от споразумението?! Въпреки че го направи защото неговите мерки били по добри и тежки от френските.

„Тръмп изкара САщ от споразумението?! Въпреки че го направи защото неговите мерки били по добри и тежки от френските.“ :))) Тръмп е нагъл и безскрупулен лъжец, но се чудя как може ти след толкова време да ги повтаряш тези неща. Я обясни сега кои точно мерки на Тръмп са по-добри и за кого? Излагаш се.

Глобата - добре. Ама я някой да ми каже къде отиват тия пари? Да не се окаже, че отиват пак в бюджета….. при правителството :)

От несвързаното в статията това не става ясно, но се предполага, което наистина е абсурд на демокрацията.

Едва ли глоба по международна спогодба отива в правителството. Но си прав че до голяма степен това действие има символичен характер.