Разпознаха втория терорист от френската църква

Френската полиция успя да идентифицира втория от терористите, нападнали църква в северния град Сент Етиен дю Рувре преди два дни.

Обратно в новината

Коментари - Разпознаха втория терорист от френската църква | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все се разправяше какво страхопочитание имали мюсюлманите към храмовете на чуждите религии. Как имало заповед в корана да не се посяга на такива места и прочие. Още една легенда за "миролюбивата" им религия падна. Не че това е първият случай на такова посегателство, де. Ама виж, ако някой нападне джамия олелията им ще е до небето.

Пропуснали сте тримата организатори. Меркел, оланд и оня главанак юнкер.

що ни занимавате всеки ден със най голямата ислямска държава в Европа .... що не ги оставим французойците да си сричат корана и да си гледаме нашите работи .. малко проблеми ли имаме

Ние имаме същите проблеми, по малко се гърмят ама са вече сигурно 2 милиона и ни чака същата съдба.

"има около 10 500 такива хора" Проста кръчмарска сметка: 10500 ------ = 28 камикадзета/ден :P) 365 Тея наистин ще изплезят езика... Да не говорим че сигурно са 50пъти повече тия дето си мълчат ама подкрепят...

Френската школа за терористи е най-добра.

Дето се казва, да пикаеш на такива служби, ама на франсетата и пишките им са кът та си внасят терористи.

Хахахах ко стана ся френския образ дето все ни даваше съвети къде е да ни даде съвет. Каквото повикало такова се обадило. Ние трябва да си гледаме държавата, а Франция кучетата да я ядат!

Де са Шарли Ебдо - да не им свърши мастилото! Айде да драснат някоя черта!

Ех, тия брадатите на маймуни ни направиха!!!!!!!!!!

Бъдете сигурни, че и първият, и вторият са шизофреници.

Само, че нашите шизофреници си мърморят нещо под носа, а техните предпочитат да си сложат една бомба на корема и да се гръмнат в някой автобус.

Не случайно във френските филми се подиграват на полицията - под електронно наблюдение, а ако не била избягалата монахиня да сигнализира, щели са да убият всички в църквата.

филма полицаите от Сент Тропе там Луи Дьо Финес гротескно показва какво представлява френската полиция и жандармерия. Реално той е казал самата истина!

"Службите за сигурност са завели през юни досие за Птижан, в което се отбелязва, че той е започнал да се радикализира, каза друг полицейски източник. Според правителството във Франция има около 10 500 такива хора" Знаят ги кои са, знаят целите им. Сега остава и да се предприеме нещо.

Знаят, но без нова заповед от началниците не става. Сегашната е да се потулва всяка такава информация

Ориана Фалачи, пише, че властите ги следят и всичко знаят, но не смеят да ги арестуват, защото след енергийната криза е подписан договор - петрол срещу свободно навлизане на араби и арабски капитали в Европа.

Тази нощ сирийската армия заключи пълното обкръжаване на Алепо (часта под контрол на опозицията). Но за разлика от руснаците при Сталинград, им дават 4 коридора за евакуация. Познайте къде ще ,,цъфнат" прогонените след някой ден?

Скоро ще има заклани и в Гяурия, тогава ще видим, какво ще пишат журналята

Марш в Анадола

След десетина години ще четем за справедливата победа на ислямската революция в Европа.

Абе едно не мога да разбера: как така някой позволява на "Ислямска държава" да поддържа новинарски сайт??

Съживиха ли починалите след като са ги разпознали????Престанете да ги показвате извършителите защото така им вдигате акциите и други откачени заради това че ще ги пишат по медиите и ще им се чува името ще правят същите неща заради едната показност на недоразвитото им умствено състояние. Показвайте жертвите, пишете за тях а не за изродите

Явно не схващаш смисълът за разпознването , намекват че снайперистите така са им отнесли главите че лицево е било невъзможно да ги идентифицират. Иначе си прав , не е редно да се прави реклама на такива жалки , наани мангали които избиват мирни хорица по света. Най-лошото от всичко е че тази лудост при тях е заразна , като някаква чума.

Ислямът е най-мирната, благата, толерантната, шекер-памук религия! Чухте ли какво ви казвам, бре! Кой там си позволява да се обажда и да спори с мен! Я да взема аз ножа и да му обясня хубавичко, коя е най-мирната, най-човеколюбивата, най-толерантната....

европейски хуманисти, толерантни тъпанари, радетели за мултинационалност мултикултура - ха-ха ега си културата. Поканила ги Меркел - абе дърта кукундело, къде ги каниш - у дома си ли. А сега като ги каниш защо ще връщаш десетки хиляди на тези които не са ги канили.

Птижан е френска фамилия, да считаме ли, че баща му е чист французин, прегрешил с мюсюлманка и се пръкнал терорист?

Нали ще и отрежат главата на мюслюманката ако се ожени за "неверник". "Ние можем да взимаме гяурки за жени, но гяурите на могат да взимат наши момичета" - това е правилото на мюслитата.Най-вероятно това е френск транскрипция на някой Абд-и-джан или нещо от сорта.

Аз пък още като ги видя и ги идентифицирам. Не бива да им се прощава. Преди прошката трябва разкаяние. Доколкото такова няма - на зла круша - зъл прът. Основната слабост на белите е, че се колебаят да използват силата си.

Слушах сутринта преводача Алгафари и не ми хареса, че ние (европейците) сме виновни, че не ги интегрираме и не им даваме работа, къщи.... Е, как да стане това на нас някои дава ли ни така наготово? Ами да спрат да се размножават толкова. Основната причина за разлюляването на мюсюлманските държави е , че се размножават в геометрична прогресия и това води до проблеми.

Размножовонето е тяхна основна мисия.Така лека -полека превземат Европа и налагат тяхната религия.

Отговор на безразборното размножаване има, и той съществува от началото на човешката цивилизация. Това е Войната! Решението на проблема е избиването на безразборно размножилите се. Освен ако не искаме те да ни избият, разбира се. Това е логиката на живота - силният убива слабия! Ако не сме силни с цената на всичко, буквално на всичко, ще изчезнем физически. Това стана за съжаление със сърбите в Косово!И никой не си взе поука от това! В Косово се видя какво следва от мюсюлманското размножение! Спим още, спим! А спящия се убива най-лесно!!!

И какво друго очакваш да ти каже АЛ ГАФАРИ? Ако се юрнат християни да бягат към мюсюлмански страни как мисли Ал Гафари - какво ще им се случи? Според мен - мъжете на дръвника, жените - сексробини, децата - в зависимост от пола - като по-горе. Няма друго.