Брюксел пощади Франция заради ромите

Европейската комисия се отказа засега да започва процедура срещу Франция във връзка с връщането на българските и румънските роми в родината им.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел пощади Франция заради ромите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, общо са 8300 върнатите роми, обаче само около 200 са български, и е просто смешно при такова съотношение да ни споменават всеки път барабар с Румъния. Аман!

А някой да е чакал друга развръзка?!?... Ако беше България, щеше да плаща прескъпо... дори и това, което не е направила!... Няма спаведливост!... Затова са камикадзетата!... Франция сигурно е казала, че ще си презагледа членството в ЕС!!! Защо въобще пишат за български роми - та колко са те?!... На Айфеловата кула е пълно с румънски ромки- врачки!... В България не съм виждал... отврат... български роми в Париж - какъв цирк!... Лъжци - толерират Румъния!...

Сега сме ние на ред-по 300лева и за Индия!

естествено ,кой освен нас иска да гледа умишлено осакатени просяци миячи на стъкла каруци и крадци

Ще се откаже ами, чули са вътрешния глас, който им говори, че Франция е права.

е чакал друга развръзка????????

акоооооо беше бг щеше да плаща пре скъпо......дори и това което не е направила....няма спаведливост...затова са камикадзетата...

Франция сигурно е казала , че ще си презагледа членството в ЕС!!!

как само звучи а ??? найс а?? Брюксел пощади Франция...все едно Боко спечели срещу Топалов ама нейсе...

виж ти що ли не съм изненадан и та я лелка ков си мисле че нейната е най-рошава май???само , че нещо не позн атоя път....))))

БРАВО НА САРКО!!!

защо въобще пишат за бг роми та колко са те...на аифеловата кула е пълно с румънски ромки- врачки бг не съм виждала ....отврат....български роми в париж ха ха какъв цирк...лъжци....толерират румъния нали!!!