Съюзниците: Дойде времето за действие срещу Кадафи

Френският президент Никола Саркози съобщи, че съюзническите въздушни сили вече са влезли в действие над Либия и защитават жителите на бунтовническия град Бенгази от силите на Кадафи, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Съюзниците: Дойде времето за действие срещу Кадафи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

долу мръсните кръстоносци!

сао не вденах що едно еврейче - Саркози си отмъщава на друго _ Кадафи...(моля неинформираните да подминават с мисъл че все още има хора за конспирацията))

Ех,петрол!

Е АЗ АКО ТИ ДОИДА У ВАС И ТИ ТРЯСНА 2 ШАМАРА... КАК ЩЕ СЕ ЧУСТВАШ. ДА СИ ЛИБИЕЦ??? Е КАКВА ТИ Е РАБОТАТА ТАМ ТОГАВА? А АКО РУСНАЦИТЕ ПОЧНАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА КАДАФИ??? КВИ ША ГИ АКАШ ТОГАВА????

Когато Гоце беше само председател на "столетницата", агентите на иракския диктатор, Садам Хюсеин,намираха радушен прием във всички клубове на тази партия. Това не е било безплатно, както се разбра по-късно. Диктаторът си е плащал на комунистическата ни олигархия за "радушния" прием. Когато демократичната общност наложи ембарго на същия тиранин, българските комунисти и комунистическите тайни служби нарушаваха най-безкрупулно международните санкции. Същото беше и съссръбския сатрап, Милошевич. Въпреки, че ако можеше, Милошевич със... още същия съдизъм щеше да избива и българския народ, както това направи със собствения си. Това с комунистите! Интернационалисти! По-точно смятат, че парите не миришат, дори когато са оплискани с кръвта на милиони жертви!

Гоце, стига митология бе брато! Комунистите не се гнусяли от парите на диктаторите, пък демократите се били! Стига бе! На какво разчиташ? Да забравим как компании от Франция, САЩ, Англия снабдяваха режима на Садам с техники и технологии за производство на химически оръжия. Да забравим какво точно намериха американските рейнджъри в складовете където , според митологията Садам държи прословУтите си ОМП? Ръждясали центрофуги и химически реактори с надписи "Made in UK" и "Fabrique en France". Да забравим какви бяха фирмите , облагодетествани от великата далавера "Петрол срещу храни"? Това ли искаш? Ще ти го припомня. Имаше три-четири руски, пет-шест от бившите соцстрани /в това число и наши/ и около 30 - 40 от САЩ и Западна Европа. Такива ми ти работи, Гоце. Когато пАк речеш да пишеш, НЕ РАЗЧИТАЙ НА КЪСАТА ПАМЕТ НА ЧИТАТЕЛИТЕ!!!

споко,ние вече 2 седмици се сражаваме срешу палчищата на кадафи.кубинските девоики са много добри,не може да се отрече

Как? По въздух ли? Брейй, тези нови технологии......

Само да уточня, че този коментар беше предназначен като реплика до " :( ( нерегистриран ) 19.03.2011 20:36 "

Нещо не схванах. Как, ако спрат атаките военната намеса ще бъде преустановена? Защо да бъде преустановена една военна намеса, ако противника ти се спре? Цитирам "Той добави, че военната акция, поддържана от Франция, Великобритания, САЩ и Канада и подкрепяна от арабските страни, може да бъде преустановена, ако силите на Кадафи спрат атаките. "

Aма ,че лицемери са тия франсета. Tе никога не казват нещата в прав текст, право в очите. Oще по- малко пък това ще направи един френски политик.

Всички знаят че тази операция не е продиктувана от желание да се помага на когото и да било , а само и единствено с цел заграбване на природните богатсвта на Либия!

Саркози е престъпник и агресор и заслужава да бъде идправен пред Съд! Така или иначе смъртта ще го настигне в дома му от ръката на някой либийски патриот!

Браво на Сркози, още веднъж доказва, че Франция е велика сила. За съжаление САЩ имат много слаб президент в момента, от слаба партия, иначе много по рано щеше да приключи всичко.

kgb777kgb

Е крайно време беше някой да го нарита тоя смешник с палатките и камилите !!! Но както обикновено ние сме толерантни и няма да вземем страна !!!

Николай

Би ли ме открехнал, ние как точно "да вземем страна".

Франция доста отдавна, и според мен безвъвратно, изгуби статута си на велика сила. Не виждам нищо велико в това от безопасна височина, със съвременни средства да бомбардираш войници, заради това , че служат в армията на диктатор със съмнителен психически статус. Някак си по друг начин си представях връщането на Франция в редиците на великите.

Mаи също така е и мюсюлманин въпросният президент .

Велика сила? Добре че го няма СССР че иначе щяха да накензат гащите като им размахат междуконтиненталните ракери както направиха при Суецката криза.

САЩ И РУСИЯ СА ТАИНИ АВЕРИ

Арабската лига е една прогресивна организация ,която определено ми харесва!Когато убиецът Садам Хюсеин нападна независима страна/Кувеит/,те се вдигнаха до един срещу него и помолиха ООН за помощ!Сега пак те са двигател на защитната операция в защите на обикновените либиици!Надявам се ,че Кадаифа е съвсем близо до съдебната банка и ще последва съдбата на Садам,Милошевич и др.

Режимът на Кадафи вече няма легитимност, той е непредсказуем, нерационален и с него преговори не могат да бъдат водени. Това пък заяви българският министър на външните работи Николай Младенов. ма нашто еврейче много го разбира тия работи...чичко Сорос май му ги обяснява в почивките...))))

когко виждам?? едно чи-утче дето било избрано с парите ан Кадафии..и бърза ли бърза...ама май май няма да го огрее

За съжаление тази информация ще бъде потулена и няма да излезне истината наяве! А този комплексар с високите токчета просто не е за коментар, жалък чифут!

заплатата му е 20 хил. евро на месец :)

Каква раздяла, какви 5лв. Сега на Гадафи армията ще си събуе гащите и ще се предаде. Вие верно ли си мислите, че няма да има сухопътна операция? На тоя кретен с модерни дрехи са му преброени часовете.

Франсето е взело задачата присърце и при този равнинен терен единствената защита за Кадафи беше да вкара и укрие войските в Бенгази и да води градска война с пехота само. Сега ще им сцепят вериги било денем, било нощем! Отделно няма да допуснат никакви провизии към частите на Кадафи и всякакви цистерни и камиони ще летят из въздуха по погрешка. Общо взето се отива към разделяне на страната, защото от една страна бунтовниците не могат да бутнат Кадафи сами, а пък натовците не могат да им помогнат в случай на офанзива към Триполи, защото уж това е само хуманитарна операция. Общо взето - шах с пешката :-)

Този евреин с дебелите подметки и високите токове на обувките, да върне парите на Кадафи и после да се прави на "борец за демокрация". Смешник!

Вероятно ще му ги връща на траншове от съюзническите самолети :)))

БРАВО ХА,ХА,ХА