Оланд ще хвърли Национална гвардия срещу джихада

Франция отново създава Национална гвардия - създадена най-напред в годините на Революцията - 1789 г., и просъществувала с кратко прекъсване до Парижката комуна.

Обратно в новината

Коментари - Оланд ще хвърли Национална гвардия срещу джихада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За миг ми се стори, че идеята му е била да възкреси OAS и да и даде легално название Национална гвардия, ама холанд не е такъв човек....

Е, трябва да се започне от някъеде - можи от Малта!

Тоя докато не го нацепи някой манаф, ама така, че да му изхвръкнат зъркелите, няма да хване верния път.

Как така ще правят НГ??? Нали когато руснаците направиха, всички виеха като морски сирени.

Късно е вече - Францата се напълни с алжирци, мароканци и пр. Оланд може да си хвърли само оставката, но и това няма да помогне. Без забрана на религията или Реформация на Исляма, или Възродителен процес( христианизация на мюсюлманите) французите ще палят свещички, ще слагат цветенца и касапницата ще си продължава.

Ами те са си виновни като ги докараха от своите колонии да им слугуват и работят черната работа за жълти стотинки.За това им са нужни не от хумани човешки чувства. Алчоста на капитала да наема работници които подбиват пазара на самите туземци-французи им изигра лоша шега.Сега плащат повече.

За мен Франция(Европа) се провали в социалната политика на интегриране на гетата от мюсюлмани и имигранти които поколения не виждат переспектива и лицемерно ги държат настрани от обществения живот и назначаване на държавни длъжности и са дискриминирани.А хора които предварително са обречени да имат кариера нямат желание да станат грамотни и вече лесно се радикализират. И тъй като стана модерно ИД и ислямския тероризъм стана удобно за политиците да се оправдават постоянно с ИД и в същото време тези младежи от гетата видяха поле за изява и смисъл на своето жалко и незначително съществуване.Темата ИД стана за мнозина бизнес , и за други опорна точка за политическа кариера опираща се на ксенофобия. А карикатурите на Шарли Ебдо си бяха добре планирани провокации за да почне тази поредица от насилие удовлетворяващи и двете страни НО ГУБИЩИ СА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ.

А хора които предварително са обречени да НЯМАТ кариера нямат желание да станат грамотни и вече лесно се радикализират.

Франция отново създава Национална гвардия, моето мнение е, че французите сами реашават нужно ли е това или не. Това, което ми е интересно е защо "демократичната" общественост в ЕС и най-вече в самата Франция не започна с пяна на уста да говори за милитаризация и диктатура, както го направи когато Русия създаде Национална гвардия преди няколко месеца.

Това, което от доста време се наблюдава е, че. Путин има превантивна политика, докато политиката на запада е - като се появи проблем тогава ще го решаваме.

Франция отново създава Национална гвардия - създадена най-напред в годините на Революцията - 1789 г., и просъществувала с кратко прекъсване до Парижката комуна. Тоя революция ли ще прави?

"Тоя революция ли ще прави? " Не, ще връща франсетата в 1789г.

О, ланд, О, скай за нищо не ставаш! Не, национална гвардия, а чуждестранен легион ти е нужен! Много сте зле, нямате си ДИНКО, нямате си плевенските селяни, дето за два моркова, могат да ти обезоръжат цяла дивизия от специалните служби.О,Земен, отекли сте!

Тая т.нар. Национална гвардия със сигурност е прах в очите на френските зомбита и съвсем не е случайно, че социалистът Оланд е избрал това манипулативно наименование, гарнирано със спомена за Френската Революция. Днешните европейски социалисти са най-изявените чичосамови подлоги и само заблудените френски мозъци могат да повярват, че Оланд действително иска да спре ислямизирането на Европа, организирано и действащо в интерес на Барак Хюсеин и кликата му и довело до масовите убийствени терористични актове. За Фрау Меркел е излишно да споменавам, само ще добавя, че никакъв ислямски терор и убийства на германци не ще я спрат да пълни Германия с джихадисти.

Празни приказки , колкото да се хвърли прах в очите на хората. Фалш и лицимерие - Франция продава модерно оръжие на ислямистката сатрапия Катар , Италия на съседната сатрапия Кувейт , дори ние продаваме много оръжие на тези средновековни диктатури. А диващината идва точно от тях. Но явно по - важно е единици да тъпчат търбуха.

Национална гвардия във Франця! Хм, тоя Оланд е станал рубладжия и путиноид!

А бе това изявление на корсиканците сякаш е писано в Москва!И това, ,освободителско'' наименование на движението...фронт за национално освобождение....напълноспоред руските , ,освободителни''традиции!

По почина на Путин. Тия исторически реминисценции са за парлама само.

Дюлгерска работа. Тези хора не разбраха че тези работа с вавилонската кула няма да я бъде.

ако се приеме предложението на путин за общ фронт срещу даеш да се отреже главата на змията в сирия ирак либия афганистан ситуацията ще бъде решена вместо да се дават пари на турция да се построи граничната бразда между сирия и ирак ситуацията се оправя; а сега турция спира грамотните от сирия а боклука при нас. главен виновник е ангела меркел с неините протежета затова тази ,баба яга меркел да си ходи на село а германия да заплати щетите на европа нанесени по неина вина

Цитат от статията: "Организацията ги призовава да заемат позиция, като порицаят радикалния ислямизъм, да сигнализират за промени в отношението на изкушавани от радикализацията безработни младежи и да не излагат на показ религиозни символи. " Това трябва да бъде призив от всички политически ръководители!!! НЕ чух досега висши мюсюлмански духовници да порицават ислямистите, дефакто значи ги подкрепят!!! А порицаването трябва да е постоянен процес!!! И ми е чудно как ще борят тероризма с гвардия, когато терорист може да бъде всеки, буквално всеки и навсякъде, освен в домовете на политиците, те са най-защитени от политиката, която водят!!!

А Ние Казармата кога???

Да не видят нещо от Путин!

Браво на Корсиканците!

Бягай да плюеш Русия бе лалев!

ама ак така нали до вчера протестърите от НПО америка за БГ ни обяснянаха, че нац.гвардия -това е путинска диктатура на зловещият сатрап путин който сутрин закусва с деца,и изпраща наказателни батальони и зелени човечета по БГ плажовете прикрити като дългокраки рускини и ученици .Това не може да бъде Франция е демокрация -така се отказвате пъстротата и дълбочината на мултикултутурализма на светлите евроатлантически ценности.

Хапчетата! Пий си хапчетата, Пено!

деди колко много си зъл бре ?

що първо не иметат ислямския боклук от държавата си и спрът да правят пакости из ислямските държави па тогава да си правят гвардиите,щото и франсетата не са цвете за мирисане