Предлагат удължаване на извънредното положение във Франция

Правителството на Франция предлага извънредното положение да бъде удължено с шест месеца до 15 юли заради президентските и парламентарните избори през пролетта.

Обратно в новината

Коментари - Предлагат удължаване на извънредното положение във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оланд е сбъркан в глъвъта, както цялата политика на социалистите. ако на това му викате "нормално", значи не сте в ред! добре, че църното от белия дом си отива, заедно с целия си табор... нека съдът в Хага да се заеме с него за престъпления срещу човечеството пропаднало. Пак Спасихме Света! Но защо по дяволите?

Черните никога не ще разбират белите, нито белите ще разбират черните, докато черните са черни, а белите бели.Тъй каза капитан Уудуърд -Кошмара ще продължи до тогава, докато не започне Войната на истината за Европееца.След двете световни войни на България са наложени жестоки репарации за нанесени щети за действия или бездействия от нейна страна към други държави.Същото правило трябва да се въведе за всяка държава откоято броя на мигрантите надвиши определена квота.Визов режим и депортация за неспазване на правила за мигранти.Строго спазване на религиозните принципи н Европейските държави с цел опазване чистотата на религията.Всяка проява на сепаратизъм на религиозен принцип, на концентрация на мигранти на едно място, на агресия , крими прояви, хленчене за ислямизация да бъдат наказвани с незабавна депортация на цели фамилии и етнически групи.Расизма да се разглежда двустранно а проява на стадна агресия да се счита за тежко криминално деяние за което да бъде предвидена каторга и после депортация.От кадрите които виждаме става ясно, че много млади мигранти от мъжки пол вместо да се борят за правата си идват в ЕСи са потенциална заплаха за страните членки-факт-терористичните нападения се извършват от такива изроди.Щом гангрената е жестока, мерките трябва да са реципрочни.Във времето на интернет на всички е ясно, че народа на Ес се управлява от подставени лица и всеки дръзнал да се опълчи е обвиняван със измислени думи като :дискриминация, права на човека, холокости, национализъм и други удобни на Господарите на ужаса.

Скоро Льо Пен ще дойде и ще отмете вашите Еврогейски помияри. Путин е пича,а Бойко ще духа тръбата

това ли са евриоатлантическите ви ценности бе нещастни, асоциали? военни положения, цензура, диктатура и съсипия. вие сте пълна скръб бе редакторче нещастно! ще ви съсипя! и финансово!

някой спомня ли си какво се случи със самолета на недоносчето оланд, когато трябваше да се срещне за пръв път с меркел- сдуханата мозъчно комсомолка? запитахте ли се, защо един негър, парекселанс убиец с дрони има такава власт над един мозъчен тефлон, а покрай нея на цяла банда престъпници?

Французите не разбраха че извънредното положение при което кметовете и полицията имат извънредни пълномощия е завинаги. Е.докато не дойде някой французин на власт, но тъй като работещите французи са малцинство, няма да има кой да гласува за Льо Пен.

Kalin

Французите сами са си виновни за ситуацията.В момента в който взеха да подкрепят военно САЩ в всяка простотия която почваха само дето ония ги дели един океан от събитията а французите една локва!

С приемането на милиони нелегални емигранти от близкия изток в цяла Европа терористичните атентати ще се увеличават. Това е само началото!

Цялата държава срещу Лю Пен!Смешници!

....закономерни резултати от толерастката евро-атлантическа либерастiя !!!!....нищо ново под сланцето....това целеше и Hовiят Cветовен Pед...еднополюсен свят и контролиран хаос в услуга на "избраните " !

ФРЕНСКИТЕ ДЕМОКРАТИ ПРИЛАГАТ ПУТИНСКИ МЕТОДИ :)))

да питат полицаите ,дали им останаха сили !?

Очаквайте скоро и обявяването на военно положение. В името на Демокрацията, само до изборите.

И след тях ако не изберат който трябва.