Шефът на Формула 1 идва за пистата

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков се срещне в Монца, Италия с президента и главен изпълнителен директор на Формула 1 Бърнард Екълстоун.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Формула 1 идва за пистата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако я направят по морето някаде и ако е към летния сезон състезанието ще е по добре що то ще има много туристи който са на почивка по морето и също така много българи , по добре от колкото около софия

A бе вие нормални ли сте? как преценихте, че не е удачно да има формула1 в Bалгария? знаете ли колко ползи за страната може да донесе едно такова сaбитие? знаете ли Mонако колко много печели само от това? Fормулата се посещава от наи-богатите хора в света. Tехня престои в балгария даже само за един ден ще донесе огромни приходи и за бизнеса и за даржвата....

Значи твоя проблем е решен! Живееш си във Франция и ходиш в Монако на състезанията и тренировките на Ф1! Защо си се загрижил за изостаналите българи? Живей щастливо!

живея временно в чужбина и ме интересува какво ще се случи в родината ми.

да брат много ама много си прав

Другарите комунисти са стари мошеници , с традиции. Майстори са да подхвърлят една ПОПУЛЯРНА ,приемлива, фантастична - фикция , идея , и да започнат да я .."осъществяват , за "общото благо "..:)) ТАКА беше и с комунизЪма- но го построиха за СЕБЕ си ..:)) Сигурно 90% от младите , а и аз , искаме да гледаме ТУК - формула 1..:))) ТОВА ще е и БКП-БСП - предизборно 'послание ".. САМО ЧЕ, винаги когато си имаш работа с тези ТИПОВЕ,никога НЕ забравяй- че мислят САМО за СЕБЕ си и финикийските знаци- но не своите , а на ДЪРЖАВАТА..Това е ..Историята го показва ..:)) БКП-БСП- другарите , са отдавна капиталисти - от "дикенсово" време ..Такива са и в Русия..Оттам се учат..Така бетонираха и морето - все за общото 'благо"..Така ограбиха и банките , и външните дружества и т.н..Майстори са в обира на ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ ..Те не са предпремачи от 21- вия век ..Те са просто МАФИЯ ..Струват ни много милиарди .. А пистата, дори и да стане - ще е бъде тяхна , частна собственост- като герговци и панаира или ЦУМ , или баневци -по морето, или "Албена"- комсомолската, или ...половин България вече е тяхна ЧАСТНА собственост..Но им трябват посрдствени селянчета-трайковчета, за да бъде всичко "законно", като имотите на мултаците и сие .. Никога не прави бизнес, с мафията-червената , златевци и сие ..Винаги ще губиш, дори и "държавата"- да си ..:)))

Странно - докога ли на `някои` (печално добре-познати на всички ) ще им се разрешава да се правят на такива каквито са !? (публично) . (че и в международен аспект) . (и все на гърба на България и на нас - данъкоплатците)

А Макс няма ли да дойде , може да си спретне с Азис едно парти.

Вие представяте ли си, как Формула 1 ще се проведе тук и гостите и организацията и ще се изсипят в София и околностите. Тук всичко се задръства дори когато "софиянци" се завърнат от летните си отпуски. Ще трябва да евакуират града в дните, в които ще провеждат форумулата.

от всичко за Ф1 не разбрах какво печели данъкоплатеца в бг,дават ли му нещо или му вземат.или сме кибици-само за инфо.изядохте си и вие мандата.купете и болиди за пистата,сега в кризата са на тънка лайсна.да сте конКУРентни за пред Еврозоната.иначе няма пара за лапане от фондовете.

Значи, писта все пак може и да има?

Гледам, Трайчо доста снимки е направил с мобилния си, и най-накрая и дедо Бърни щракнал!

възможното`` добро ``може да стане единствено без комунистите /предателите/

Хубаво е подобни изявления и статии да се пишат от хора малко по-запознати с тояи спорт! На снимката е шефа на Ферари - Лука, а не Бърни!!! Интересно кой ли ще приеме това за вярно, като даже снимката е сгрешена?!

Къв Лука уа смешко?! Ял си лука май!

Няма Румен Петков и Богдан Николов да лапнат комисионните:)))) Толкова е просто - орезилиха ги и сега правителството идва на бял кон с благ и благороден тон и "отворено" за работа:)))))Истерията беше за да отпаднат ненужните комисионери от верижката и да се наместят правилните:))) Писта ще има :)))

България не се нуждае от писта за "формула 1"! Някой трябва да си го набие в дървената глава! Явно е, че няма да се успокоите докато и последната педя българска земя не бъде продадена и вие да се подвключите уж с "бизнес идеи". Не ставайте нахални! Ако земите предоставени за нуждите на отбраната сега не са необходими ги превърнете в граждански обекти, които могат да служат на икономиката на страната, а не за мимолетни атракции! Защо швейцарците не се натискат за писта за "формула 1"??? Но там може да се видят във всяко населено място пречиствателни станции за отпадни води, модерни мощности за преработване на битови и други отпадъци. Много често край малки и големи населени места има самолетни писти, които ежедневно функционират и изпълняват стопански задачи и т. и т.н. Към българските управници: Не се превръщайте в проводници и защитници на чужди политически, религиозни и икономически интереси! Докажете, че мислите в дългосрочна перспектива за бъдещето на този народ, земя и природа! Убедете ни, че не мислите само за келепира до хоризонта на вашия мандат!!!

Не съм съгласен с теб!

Каква писта, какви 5 лева, беее. Такъв прекрасен чернозем лежи отдолу и колко зарзават може да се вади от там...

Значи малко и остава на F1

Съобщението е на МИЕТ, да не стане като първото съобщение с шейховете......... Но този министър добре си поживя последната година, обиколи - Австралия, САЩ, Китай, Европата и пр., а днес цъфнал на Монца. "Евала" Трайчо, харчи държавната пари за този дето духа!

"Ecclestone plans to take F1 to New York and Russia Sport" guardian.co.uk, April 2010 ..."FORMULA-ONE - F1: Major Step For Moscow GP - SPEED.com"-юли. . И кой му е на аджендата в крайна сметка?