Физически сблъсъци след конференцията на ГЕРБ, партията излезе с официална позиция (снимки)

Журналистка със счупен телефон, пиарка на Министерството на земеделието - ударена в корема

Обратно в новината

Коментари - Физически сблъсъци след конференцията на ГЕРБ, партията излезе с официална позиция (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нели Миланова 17 ч. · Г-н Борисов изслушах Вашето обръщение не към народа както би постъпил един нормален управляващ човек, а към шепа ваши симпатизанти какво сте били направили! Сега аз ще Ви кажа какво всеки ден виждам, че не сте направили. Няма нормални пътища, няма икономика защото няма българско производство, избихте животните и унищожавате растениевъдството в България, внасят се животни и месо както, и плодове и зеленчуци от други държави! От къде знам ли, виждам ги по границите, а и Вие много добре го знаете, че е така. Това, че Ви вярват шепа съпартийци и една тумба роми, не означава, че ви вярва цяла България! Заплатите били увеличени, къде е това увеличение явно само в София на ваши хора, говорите за метрото, ами то пак е само в София. Защо не минете по пътища които не са около София? България е единствената страна в света която няма магистрали към границите си, с изключение на Гърция и Турция, и е ясно защо, заради морето, а хората влизащи от Румъния карат по дупки и неподдържани пътища вече 30 години, има пътища в страната направени от Тодор Живков които не са ремонтирани от както са станали пътища!? Казвате, че сте се преборили с пандемията, а няма и 5 минути по късно казвате, че пандемията не е преминала! Явно говорите каквото Ви изнася, след като не е преминала видях стотици хора на вашата седянка без маски и изложени на слънце при температура над 30 градуса, Вие от трибуната бяхте без маски, но явно за ГЕРБ тези неща са нормални! За едно обаче имате право, че и тези преди Вас също са виновни за положението в България! 30 годишното неправилно управление на България доведе и довежда българския народ до бедност, въпроса на българите е защо и докога? Защо всички заедно унищожихте спорта в България? Българите искаме да сме народ който да гради държавата си и да живее нормално, и не на последно място последния ми въорс към Вас е защо за 30 години вместо да надграждате това което Тодор Живков построи заедно с народа, вие всички партии го съборихте, защо пътищата в България не се поддържат? Явно или не можете или нямате силите! Надявам се, че както казахте живеем в свободна държава и се спазва свободното слово на народа. Бих се радвала ние народа на България да получим отговори, защото имаме очи и виждаме кое е реалното и кое са приказки! Благодаря!!! ПП: забравих да спомена и унищоженото образование и здравеопазване!

Каквото повикало , такова се и обадило ...

Какво правят там? Като не са поканени , нямат работа там! И на най тъпия му е ясно, че са търсили конфронтация. Освободете улиците. Писна ми от палатки .

Свободна Европа ще ви се зарадва !

Боят не е средство, но помага. # Набий протестър, освободи трафика!

Батко бие, без да пита, без да предупреждава, просто бие. Нормално е, все пак е охранител....

Тия гъзове какво правиха там?Някой да ги е канил?Ако беше Бай Тошо Белене не им мърдаше и заслужено.С какво на някой беше нарушено спокойствието или реда?Бързо производство и справедливо наказание.Това е необходимо на тая банда платени лумпени или малоумни неудачници.

Електората на Борисов - охраната на Живков. Учил се от него, с неговите похвати. Че и избирателите му подкрепят комунистически практики и милеят за бай Тошо овчарчето. И после като ви кажат, че сте новите комунисти и ревете.

в коя държава човек на трибуна ще стои на патерици и ще ръкопляска, едновременно с това. Утре сигурно ще обяви и гладна стачка. СДС! Колко хора се изложиха или останаха неподкупни преди време.... Ама не бяха акробати поне, човече с патерици!

Какви отличителни знаци имаха охранителите от Техмаркет, наели се с охраната? Къде бяха?

Гербавите ли са неграмотни или журналистите? Тяхната ПАРТИЯ трябва да се пише с главно "П" - като едно от 3-те П-та! /ППП/.

Чудо голямо, Черепчетат бяха там, за да има провокации. Бяха пратени и биячи и такива дето да ги бият. Целта е постигната, сега разни псевдо журналисти от радиото на Сорос се жалват, че са със счупен телефон. Ще видите Септември, какво ще се случи с тия на блокадите.

не ме гледай какво правя, чуй какво ти говоря. БМБ, едно нещо от Банкя....

Ето предложението ми за спасяването ни като нация. Вдъхновено от Малдивите които изчезват от глобалното затопляне. 1. Закупуването на земя в Австралия и заселването с българи. 2. Ясни критерии за това кои българи могат да положат основата на диаспората ни там. - Завършено минимум средно образование. - Тест по писмен и устен български език. - Източно православна религия. - Познаване и спазване на българските обичаи - Нечленуване в БГ партия - Чисто съдебно минало - Психо тест. Друга алтернатива против целенасоченото ни затриване - не виждам за сега.

След време. Имаме си земя, имаме си родина. Нашите деди и предци са лели кръвта си по нея не за да я изоставим. А за да продължаваме да се борим за нея през хилядолетията. Рим не ни е спрял, Османците не са ни спрели, Световните сили не са ни спрели, СССР не ни спря. Сега и продажните предатели в лицето на управляващи от 75 години няма да ни спрат. Търпелив и благороден народ сме, но както продължават наистина ще се лее кръв. Ако от друго не разбират - кръв да е.

Някой да ми обясни как на събитие, на което има 5000 човека, очакват се протестиращи нямаша пукнат полицай, отначало. За такова нещо в нормална страна министъра на вътрепните работи и шефа на СДВР ще са с оставки и призовки.

ГЕРБ като истинска мафиотска организация поставиха в цялата държава на ключови постове свои хора! Купиха / подчиниха медии, а Борисов постоянно пътува с медиен екип! Сега с тази конференция направиха просто режисирана постановка: ето аз искам да подам оставка, но симпатизантите ми не ми дават! Такива сценарии и манипулации не е имало в българската история!!!! Че Борисов е преял с власт и пари и е абсолютно нагъл на всеки е ясно, но как неговите министри, депутати ходят на работа като виждат всеки ден, че хората не ги искат, че ненавиждат това правителство и престъпно управление?!? Нямат ли поне малко чувства, морал? Що за хора?!? А подкрепящите Борисов осъзнават ли какво става около тях?!? Всички европейски лидери говорят за България, като за най-бедна и най-корумпирана държава и пак има хора подкрепящи Борисов? Не го проумявам просто!! Правел магистрали и пътища. Ами аз ли да ги правя - това е задължение на държавата - плащаме си данъци, винетки. НО..основната грижа на едно правителство е грижата за хората! Без хора няма държава! А какво става в България? Тотална демографска катастрофа! Най-бързо изчезващата нация в света! Какви мерки предприе правителството - никакви!!! Младите хора, завършващите специалисти, завършилите средно образование бягат от страната за да учат, работят и живеят в чужбина! Това е достатъчен показател за доброто управление на страната!! Друго за доброто управление на Борисов: подмяна на историята в учебниците и сринато образование; сринато медицинско обслужване, затова недостигат лекари, сестри и санитари; срината правосъдна система ; поръчкова прокуратура служеща за изземване на работещи бизнеси; за "свободата на словото" - колко журналисти със собствено мнение и правещи разследвания си замоинаха от този свят при "инциденти" и "нелепи случайности"; парите от европейски програми преминават в ръцете на политици да си строят къщи за гости на себе си и цялата рода и да си купуват апартаменти; колко хора без необходимото образование бяха назначени на ключови длъжности и колко министри са с по няколко дипломи и десетина курса; колко язовири бяха източени (може ли да стане без знаниетои на министър или на министър - председателя?); колко тонове боклуци бяха внесени за горене у нас и тровят въздуха на децата ни; колко пари дадоха за самолети които ще чакаме някога евентуално да получим (кой би направил такова нещо, ако парите бяха негови лични?); ...........!! Страшно се възмущавам като се сетя, че златните ни находища са дадени на чужда фирма срещу абсолютно мижав / символичен процент печалба!! Това е национално предателство!! Не може да се нарече по друг начин!! Да знаеш че в земята на дедите ти има богатства и да ги дадеш на чужда държава!?!? Купи машини, наеми специалисти и работи в полза на страната си!! Не оставка за Борисов и кабинета му, а разследване, конфискация на имущество и затвор!!!

А ТИ ТРОЛА НА ЧЕРПЕА КАКВО ПРЕДЛАГАШ?

Отнемане на имиществото и гражданството на всички в управлението ои 89-та насам, както и на забогателите и свързани с партии и мафиотски структури през прехода. Включително Божков, ама не ви се иска. Че ще ви спре кранчето. Много платени като вас има, но за щастие има и хора, които милеят за родината и народа си.

Оставка вече не е достатъчна. Необходимо е хунтата и поддържниците да бъдат пратени в затвора! Оставка -и само с това да се отърват, няма да стане. Оставка, съд затвор!

Ей изнасилвач....къде се скри в пясъците,бе?С пишка като мишка.Гноясал дърт педофил.

Гербаджилъкът сега отчаяно търси възможности за отсрочка за замитане на следите. Но следите трудно ще бъдат заметени. Говната могат само да се размажат.

Това вече може и да се превърне в начало на протеста. Иначе останалото е кодош

Шефът на герб е мутра, какво тогава се очаква да бъде охраната, със сигурност няма да са други

Събор на БГ-простолюдието!! Ккогато и да ви изринат все е късно....нагла гербаджийска сган!!

това са платените мекерета на противниците на власта.Това са неудачници,които трябва без милост да се осъдят веднага.Искам да работя,да се предвижвам и живея спокойно!.България върви добре,но винаги е била залог на политиката на външни сили.

Лумпени! За парите на Божков са готови и майките си да продадат! Къде бяха до днес? Борисов не е от 2 месеца премиер!

това са платените мекерета на противниците на власта.Това са неудачници,които трябва без милост да се осъдят веднага.Искам да работя,да се предвижвам и живея спокойно!.България върви добре,но винаги е била залог на политиката на външни сили.

Къде да се запуша за номер ? Имало опашка

Ама тоя астрофизик ми се струва че е с психични разстройства

Нима е лудост да рецитираш мъдрости, произнесени преди това от Вожда?

"Напрежение имаше след края на срещата и около личния съветник на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова и пиарат на ГЕРБ Никола Николов." Стария ПИАР на ГЕРБ - Севдалина Арнаудова е пенсионирана с почести и отива да си се радва на къщата за 1 милион! Остава да видим новия ПИАР на ГЕРБ - Никола Николов кога ще се сдобие с къща поне за 1 милион!

ГЕРБ никога не са били партия. Димитри Иванов им даде хубаво определение" Глутница от пом_яри водени от Алфа Дог." Алфа Дога вече е един дебел черен нерез и края им се вижда.

БСП са глутница водени от кучка.

Днес ГЕРБ завърши трансформацията от политическа партия в организирана престъпна група. Ако преди го криеха и се срамуваха да го покажат, днес всички видяхме истинското лице на одържавената престъпност в България. Докато босът говореше пред мафиозите в групировката, навън наказателни отряди с лепка ГЕРБ по ръкавите координираха побоя над журналисти, жени и протестиращи. Мачкаха гражданското общество пред очите ни. Показността на акцията беше предупреждения срещу всички свободни граждани. Това ни чака и нас. Не става въпрос за демокрация, политика и граждански свободи. България се управлява от мутри, които ползват мутренски похвати. Държавата е инструмент на мутрите. Институциите работят, за да прикриват следите им. България е перачница на пари. Бъдещето на ГЕРБ включва три неща: оставка, съд и затвор. Нищо друго. Никакви преговори и никакви преговори не може да има с престъпници. Или те, или ние. Това е посланието от днес. Битката не е за политическо надмощие на една или друга партия, а за оцеляването на нормалните граждани в тази страна. ГЕРБ завърши трансформацията от политическа партия в организирана престъпна група

ГЕРБ завърши трансформацията от политическа партия в организирана престъпна група Наказателни отряди с лепка ГЕРБ по ръкавите координираха побоя над журналисти, жени и протестиращи

Срам СДс е с патерици, хората помнят и са омерзени от демокрацията ви, няма невинни, има виновни, Срам!!!!

Алооо протестърите, що не протестирате така срещу предателя на България парашутиста радев ?

Ако трябва ще..

Защото не отговаря на изброените от теб критерии.

Цензура, герберски фашизъм, всички са отрепки срещу тях те са висшата раса гербери, срам

КОЙ УБИ МИЛЕН?Защо свалиха предаването на Милен Цветков от Нова тв, мълчанието на медиите и позорното им притаяване. Унизителното положение на медиите. Милен Цветков от Нова тв дума не обелва за свалянето на предаването му, отказва и на Сашо Диков да коментира цензурата, казва му, че … пътувал за Гърция. Журналистът Мирослав Иванов пред Сашо Диков, който публикува коментар в медията „Трансмедия“: „По следите на гръцкия остров на Бойко Борисов“. Защо премиерът подскача за „гръцкия остров“, а премълча публикациите в поне 50 международни медии, че заради продажбата на БТК е взел 50 000 000, и защо премълча за къщата, която е подарил на любовницата си в Испания, според записите „Ченалова/ Янева“.Николай Гацев, който е бил поканен в сваленото предаване на Милен Цветков и точно заради неговото изказване предаването не вижда бял свят. Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 50 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия траснсфер от сумата отива към Фондация „Аденауер“, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.

Абе и за това ли герб са виновни? За един друсан пикльо? Те какво общо имат? А кой уби Кенеди? Я потърси дългата ръка на Борисов?

..аАма какъв толуп трябва да си за да се хванеш на това хоро преди 10 г...Ами прост тулуп...и си вярваш,че всичко ще ти се размине щом няколко по умни батки са те въдворили в играта.А след като на набиваш к-р (на на някой неграмотен габровси псевдоинтелигент) и ли е-ш с 200 като нищо сега ще видиш какще ти се случи.Заслужаваш си го.

Св. Толупий заплесваше партийния плебс днес с лакърдии, а в същото време хвърля каймета и тегли борч... Ашколсун и на новата картечарка Деничка!

Трима хирурзи се хвалят един на друг. - На мен ми докараха пилот на 3 части. Заших го и сега пак е пилот - казал американецът. - А на мен ми докараха космонавт на 30 части. Заших го и сега пак е космонавт - казал руснакът - А на мен ми докараха задник и уши. Заших ги и сега ни е премиер - казал българинът.

Не извъртай. Вица е за президента.

Боят не е средство, но помага. # Набий протестър, освободи трафика!

Фракцията Бастуни-ГЕРБ се разграничи от агресията срещу журналисти и обяви, че партията няма нищо общо с посегателствата срещу телефони на репортерки. Днес на събитие на ГЕРБ телефонът на журналистка от „Свободна Европа” беше дърпан и хвърлян от някакви идивиди, които се представят за симпатизанти на ГЕРБ, но партията не иска да има нищо общо с тях. „Не можем и нямаме право да поемаме отговорност за действията на тези батки, които дърпат телефоните на журналистите – казват от партията. - Ние нямаме фракция Батки-ГЕРБ, тези са някакви присъединисти и ние в никакъв случай не сме ги поощрявали да вандалстват от наше име.

Аз

Всички членове, симпатизанти и гласоподаватели на герб са свине. Изключения няма. Нито едно. И все повече хора го разбират.

Чудничко как всички "гости " на събитието имат еднаква възраст и еднакво "бойно" излъчване...

Луксозни лимузини, агресивни батки и нападения над журналисти и граждани белязаха националната конференция на партията Пиарът на ГЕРБ Никола Николов и негови помощници изведоха протестиращ далеч от камерите, където група здрави момчета му нанесоха няколко удара

Това да подкрепяш неистово един мафиот, лъжец, невеж и не почтен тулуп, говори много за една немалка част от българския народ. Какво трябва да стане, че тези хора да погледнат, че са жертва на една проста и нагла мутра! Оставка!

Тези не са жертви, а ПОМИЯРИ, КОИТО СЕ СТРАХУВАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ЛОЧНИК!

Колеги, ако желаете, ползвайте инфото: разпознато е лицето, което обижда журналистката Полина Паунова и й казва „Ела тука, бе, боклук!”. Мъжът се казва Владимир Капарис и е активист и член на ГЕРБ - район „Оборище”, чийто офис е на ъгъла на бул. „Дондуков” и ул. „Панайот Волов” в София.

Колега, ползвай и другото инфо - с кого е пила кафе тази сутрин въпросната журналистка. Айде стига този двоен аршин. Има и снимки. Enjoy...

Журналистката вече обясни подробно в пост във фейсбук, че тази снимка е от миналата година, облеклото и е малко по- различно от днешното, не заблуждавайте хората!

Написал си се ".... (нерегистриран)", но ТРЯБВА ДА СИ РЕГИСТРИРАН В кАРЛУКОВО, ЗОМБИРАНО ГЕРБЕРАСТЧЕ!

Герберската паплач вън! Аман от тея наглеци!

Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) България излезе с позиция относно проявената агресия спрямо журналиста на Свободна Европа Полина Паунова по време на Националната конференция на ГЕРБ, която се проведе в сряда в София. От организацията се обръщат към премиера Бойко Борисов, председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Доналд Туск и главния прокурор Иван Гешев. По време на конференцията се стигна до напрежение и физически сблъсъци между млади мъже с маски и протестиращи срещу правителството, успели да влязат на територията "София Тех Парк", където се провеждаше събитието. Впоследствие част от младежите, нападнали демонстрантите, проявиха физическа агресия и срещу журналиста от Свободна Европа Полина Паунова, отнемайки няколко пъти телефона, с който ги снима. АЕЖ призовава министър-председателя да разкрие имената на агресорите, както и как е била организирана охраната по време на партийното събитие. “Ако са там в качеството си на делегати, трябва да обявите към коя партийна организация принадлежат. Ако са успели да влязат по друг начин, трябва да посочите защо получават подобно съдействие от лицата, осигуряващи достъпа до зоната за участници и защо множество делегати с баджове стоят безучастно и гледат сцената, докато журналисти викат за помощ и настояват за намеса на охраната”, пише АЕЖ до Борисов. Председателят на ЕНП, в която членува ГЕРБ, Доналд Туск е призован да излезе с позиция относно събитията. В позицията си АЕЖ призовава главния прокурор Иван Гешев да проведе обективно разследване. “Очакваме от Вас гаранции за обективно разследване, въпреки че само преди ден ръководената от Вас институция излезе с критична декларация към материал, публикуван от Свободна Европа. Задаваме въпроса дали подобни квалификации от страна на институция като прокуратурата всъщност не са сигнал към агресорите, че посегателства спрямо екипи на съответната медия ще останат ненаказани”, казват още от независимата организация. Конференцията на ГЕРБ се проведе на фона на нестихващите през последните 27 дни антиправителствени протести с искания за оставки на третия кабинет „Борисов“ и на главния прокурор Иван Гешев. В центъра на столицата дни наред има три денонощни блокади на кръстовищата на Орлов мост, до Софийския университет и на Ларгото.

Пълна отврад, жалки гербери жалки журналисти направо бкп

От известно време протестиращите правят големи усилия да бъдат бити от полицията....Но тя не ще... и даже се прави, че не е полиция. От друга страна, желанието им някой да ги бие се увеличава непрекъснато. Опитът показва, че в такъв случай ще се намери някой който да им изпълни желанието, защото когато много искаш нещо, накрая го постигаш. Провокатори ли ще са, граждани на които им е писнало или хора, които са откачили от новините за ковид-19, това рано или късно ще стане. Освен това, ще подберат заедно с тях и журналистите (истински или мними), които са дошли за сеира.

Днешните биячи бяха меко казано странни, но определено се разбра от коя формация са.

Спокойно хора! Имаше провокатори! Ето ви го единият! https://tribune.bg/bg/politika/razkriha-se-nabitite-protestirashti-planirat-provokatsiyata-sreshtu-gerb-vizhte-video/ Той ще си каже и за останалите! А иначе идеята е била проста - едните бият, другите са бити и се жалват по всички медии!

Какъв е тоя сайт бе смотаняк?!Това нещо откога съществува, да не вярваме на пълните чекмеджета които международни фирми признаха за верно, а да вярваме на “трибуне” хахах

телефона на журналистката е снимано без маска и установено!Лицето ще бъде преследвано от закона,след оставката на Тулупа!

Така като гледам е пълно с млади бабаити търсещи да бият. Страхотни протестъри

Не, че беше голям бой, но беше шоу, камерите да показват тупаници, а на звуков фон да върви гласът на Баце, който в този момент обяснява, какъв добряк и сладур е. Същинско мече панда.

Това е краят на гнусната мутра от Банкя.