Фирма търси дегустатори на шоколад срещу заплащане

Работата е на непълно работно време и заплатата е от 10,75 паунда на час

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дето са ги назначили миналата година сега са в дебелариума и затова търсят нови кадри ;)

А ние у нашата си кочинка да направим конкурс за дегустатори на "бело сладко"

и колко е таксата за да се подадат документи? 100 000 балъка ако се вържат от Изт.ЕВропа ... по 100 паунда .. и някой ще забогатее с 1 милион. Честито на "спечелилите" четирима, дето ще вземат по 30 лева на час. Хахаха - смешно заплащане!

ПОПРАВКА: 10 000 души по 100 паунда ... са 1 милион.

Каква такса? Тия държавни поръчки са ти изпили мозъка.

В Англия не плащаш пари на ахенциите за работа. Тази идиотия я има само в България.....

Даа, кандидатите ще са много, защото и дебилите са много. Вероятно си въобразяват как ще мляскат шоколади с килограми, със светнали очи и с потекли струйки по ъглите на устните им и само ще ломотят когато успеят "Вкусно! Да, и това е вкусно. Абе става. И това и то става." И че за това и ще им плащат пари. :) Тук трябва супер финес на възприятията. Съответният дегустатор трябва освен да има свръх чувствителен вкус, да е непушач, да не пие, да не се храни с пикантни храни в ежедневието си, да не използва афтършейв, по жени да не ходи. Като опита късче шоколад и затвори очи, трябва да може да каже, че какаото идва от източните склонове на долината Мбуту в Северна Родезия. Има лек привкус на южнокорейски олеандър, примесен с венчелистчетата на австралийска магнолия. Кардамонът трябва да бъде с една идея по малко. И така нататък... ;)

Къде са много дебилите?

LeGrandTulup

"... През миналата година подобна обява привлече 6000 кандидати ..."

3евзек

А както знаем, на света има само трима души, които не са дебили. Това сме аз, JeSuisDobrichlia и един, който обаче умря. Значи вече сме само двама.

Те и в България се търсят. Сутрин на гладно. Всяка партида. Не е много приятно след няколко дни.

На мен вчера ми забраниха сладкото. То глей каква оферта ме е чакала.

За тях съм готов за дегустатор , но за Рошен НЕ , защото не са качествени и не здравословни защото са правени близо до Чернобъл !

Точно за "монделез интернешънъл", разбираш ли. Тия са по-зле от "фереро" и "нестле". Бивши "крафт фуудс" - американци дето изкупиха всички известни европейски марки и ги превърнаха в лайна. Няма милка, няма тоблерон, няма кедбъри... има само HFGS и масълце (палмово), какаото е за цвят може би.

Пращаите 4 тона

Супер! Къде да си подам документите? :)

Idvam s teb,kolega

Повечеео професионален дегустатори след дгустация изплюват храната защото иначе това може да се отрази на тяхното здраве. Така е с шоколада, вино, ракия и др.

ще плюваш шоколад, бе човек?! Това е грехота! :)