Al Arabiya: Гюлен е уверен, че САЩ няма да го екстрадират

В експлузивно интервю за телевизия Al Arabiya, турският проповедник Фетхуллах Гюлен казва, че той е уверен че САЩ няма да го екстрадират.

Обратно в новината

Коментари - Al Arabiya: Гюлен е уверен, че САЩ няма да го екстрадират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

Както казваха във филма,,,ПРИСЪДА ЗА ПРОДАН,,,--този случай е ТВЪРДЕ ВАЖЕН за да бъде оставен на правосъдието..

по вероятно е да екстрадират ериздухан в сащ за геноцид срещу кюрдите,смърт за ердухан.

...този ГОВНЕН! Егати и досадника!Повече от логично е,че е подлога на ЦРУ. МИТ /турското разузнаване/ е една от най-добрите служби в света,както и турската дипломация. Не подценявайте Ердоган, не че го обичам или харесвам,но това е един силен политик с високо и умно чело и никога няма да бъде в немилост,именно заради мозъка си!

Преди седмици остана жив само защото Путин му осигури мобилен телефон, който работеше въпреки мученето на кравите. Не ще да само акъл.

Експлузивно?!

САЩ не е България за да го екстрадират експресно, но ще направят това, което им е изгодно. А закона е за коня. Сега може да не го екстрадират защото използват наивните кюрди за пушечно месо в северен Ирак и Сирия. Но като демаркират линията и приготвят кюрдските територии за предаване на ислямската държава Турция, Гюлен, не им трябва и може да жертват.

Някой знае ли тази дума "експлузивно"? От експлозия ли ще да е или е нещо друго?

СПОРЕД МЕН, ТРЯБВА ЧОВЕК МНОГО ДА Е ЗАДРЪСТЕН, ЗА ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА НЕЕ ДЕЛО НА ЕРДОГАН, ДА ЛИКВИДИРА ВСИЧКО СВЕТСКО В ТУРЦИЯ !! НИТО ЕДНО РАЗУЗНАВАНЕ ДА НЕЗНАЕ !!!!!! ДА ЗНАЯТ В КОЙ ХОТЕЛ Е, И ДА ГО ПУСНАТ ДА ИЗБЯГА !!!! ДА МУ ПРИХВАНАТ САМОЛЕТА, И ДА НЕ ГО ЛИКВИДИРАТ !!! ВСИЧКО Е ПЪЛЕН ФАРС !!!

Какъвто и да е този фес, у Турция конституцията е суспендирана, така че там го чака не правосъдие, а саморазправа. Което важеше и за нещастника, когото България екстрадира наскоро.

За какво им е на САЩ тоя Ислямски Проповедник ??? Разни такива проповеднници като тоя, 500 години ( от 1450 г до 1950 г ) са проповядвали Ислям, с ЯТАГАН в ръка в църквата Света София в Константинопол ( Истанбул). Ятагана е бил символ че Мюсюлманите са ИЗКЛАЛИ мирните християни вътре когато са завзели църквата..... Така че, тоя проповедник сигурно чака ммнта в който ще проповядв Ислям в църквите в САЩ, с ятаган в ръка, след като Мюсюлманите Избият американците, както избиха изгониха Византийците от полуостров Мала Азия (Турция)... Нашественици САЩ, най- добре да върнат проповедника в Турция, или да го депортират в Азия- Саудитска Арабия или Ливан, Кувейт.

Къде видя проповедника? В коя джамия е проповядвал? Виж Ердоган на митинг с жена му до него и виж Гюлен в същата ситуация. Кой е светския човек и кой е проповедника? Кой от двамата е осъждан за краен ислямизъм?

да живее братска америка и неините приятели!

Разбира се, че САЩ няма да го екстрадират, но не защото не са държава на двойните стандарти и са винаги готови да заобиколят закона, ами защото целият този цирк с т.нар. "провален преврат", че бил организиран от Гюлен и ръководен от проамерикански настроеното турско офицерство бе за да се даде възможност на Ердо да разчисти всичко светско, което би му попречило да ислямизира Турция и едновременно с това да изглежда за баламите, че уж САЩ нямат нищо общо и дори са против ислямизацията и че са "държава, която зачита върховенството на закона".

Само тъпаци биха избрали накакъв си проповедник на ислям пред цяла Турция.

Само тъпаци ще вярват на думите на някой си и не на очите си. Виж Ердоган на митинг с жена му до него и виж Гюлен в същата ситуация. Кой е светския човек и кой е проповедника? Кой от двамата е осъждан за краен ислямизъм?

да веднага си личи че си тъпак на корана

Не само САЩ, никоя държава не би го екстрадирала, освен България.

ако агент тръмпин беше президент би опитал да наруши законите и да го предаде

ТУРСКИТЕ ИСЛЯМИСТИ СЕ КАРАТ С АМЕРИКАНСКИТЕ ИСЛЯМИСТИ КОЙ Е АЛЛАХА И КОЙ НЕГОВИЯ ПРОРОК :))) ...

Паметник на Гюлен в Анкара.

Мисля че познавам закона на САЩ, както и приложението му. За това винаги съм твърдял, че те няма да предадат Гюлен на турските власти. Америка е законова страна, не е като България, да закарат Бююк в чувал на границата на сигурно заколение. Е, сега границата ни по спокойна ли е, след като легнахме на Ердоган.

Не бъди сигурен,може и да го изтъргуват за да привлекат Турция срещу Русия.

Те ако щяха да го екстрадират, до сега да са го екстрадирали! Кой ще им върши мръсната работа в Турция? Кой ще подкопава властта и ще подготвя следващия преврат! Не случайно предатели като Гюлен се крият в САЩ и живеят непритеснени в огромни имения (подарък за свършената работа)!

Турция: ГЮЛЕН , ИЛИ САЩ ? САЩ да избира!

В Кюрдистан такава хубава база ще си спретнат. По-голяма от тая в Косово.

нали все някъде трябва да кацат наркосамолетите на клинтън