17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е съдът в Хага да почне да публикува решенията си на по-мека хартия. Понеже за друго решенията му не стават :)

Ти нали прочете за какво става на въпрос. Не ги съдят заради Украйна. Този , който ги е осъдил също е руснак. За първи път чувам за такава излагация. Държава два пъти по - голяма от континента Европа , но с три пъти по - малко население , няма къде да си погребе мъртавците. Излагация.

Който трябва дасе съди Америка и Европейския съюз те трябва дасе съдят заштото те разпали ха тая война и те трябва да носят отговорност продадоха толкова много оръжия и подкладиха 3а 3 световна война европейския съюз са лъжци което им изнася това виждат

Браво на човека, че е осъдил катуна. Едва ли ще види пари, де. Нали изхвърлиха азиатците от СЕ, а и те май ще денонсират ЕКЗПЧОС. Ако не са я денонсирали още значи си дължат пари. Да го обясня на нашите унтери, които са във възторг, че кочината няма да плаща. Все едно те няма да идат да съдят България там при първа възможност.

Мен ме интересува набелязаната територия, ората не са от значение

Това е западната опорка, защото това им пасва най-добре.

Ха ха ха

Кофти тръпка ама на много места по света имат проблем. Всъщност бибиси нюз още 2015 предупреждава, че на светът му свършвало мястото за гробища.

tonk11

Съдът е осъдил Москва по член 8 от Европейската конвенция по правата на човека (право на неприкосновеност на жилището, на личния и на семейния живот). Я сега тоя съд да се самосезира и да поосъди някой друг за разните национализации на къщи, жилища и други на руснаци дето ги откраднаха демократичните държави! А налагането на санкции срещу частни лица не е ли нарушаване на личния и семейния живот?

Правото на неприкосновеност на личната собственост е една от опорите на демокрацията :) Какво знаеш ти :)

Ми тогава и на Баце няма смисъл да му търсим откраднатото, нали си е негово неприкосновено. Баси и малоумниците сте се събрали. Викаш демокрацията защитава откраднатото, ама само в любимата ти Русия. В нормалните страни крадците ги гонят и им конфискуват откраднатото

Кой го интересуват проблемите на тия алкохолици и вандали...

Щом са осъдени на евро, ще си получи парите, ама друг път ;-) Нали им замразиха сметките, смешници със смешници ;-)

Винаги си задавам въпроса, като ходя до гробището в Бояна: водите от Витоша какво ли свалят надолу към София, и какво става с раковите клетки на починалите от онкология...

Учи биологоия и ще рабереш.

Русия знае ли,че е осъдена ?

Какво стана нали и дълга можеше да спре да си плаща? Какво ще и направят викахте, а? А сега се напъва всеки месец да превежда доларите. Отказа се и от национализацията на чуждестранни активи. Ако ставаше така простичко всичко както е в кратунката ти...ехее...какъв живот щеше да е!

А защо говориш глупости или по-скоро това, което ти се иска? Русия си плаща дълговете в рубли, които след това се конвертират до съответната валута или ако кредиторите не ги устройва, нарежда (това е банкерският термин) да се използват "задържаните" и ресурси в съответните банкови институции (ако си искат парите, иначе има ситуация в която кредитодателя се отказва от погасяването на дълга, което устройва Русия). Относно приватизацията, въобще не се отказала, а даде няколко други опции на всички чуждестранни фирми, преди да пристъпи към национализация (всичките предпочетоха да се възползват от тях, а някои решиха да се върнат обратно на руският пазар). Това решение е пряк контраст с Западното решение, които решиха да плюят на основният принцип на демокрацията (непрекосвеността на личната собственост) и масово започнаха да иземват такава на руснаци и на Русия. Сега допълнително искат и да продадат тази собственост, а осле да си попълнят бюджетите с приходите - това не е по-различно от обикновенно пиратсво.

Глупости, Русия си плаща за момента в долари всички дългове.

Ти или не можеш да четеш или не можеш да разбереш или не искаш да прочетеш (не това което съм написал аз щом не искаш) дискусиите по последното плащане. рублите се конвертират до съответната валута каквата е вписана в заема (Немските заеми са в евро, а не долари, за какво и е на Русия да им плаща в долари?!?!?)

Е и? нали Русия сама напусна това содомитско сборище (името от там идва Истанбулската), след което дебилите за всеки случай я и изключиха ... а сега я съдят ... дебили? По-зле - джендъри!

Няма значение, че е напуснала. Съдът отрежда, парите трябва да се плащат. Има какво да се блокира ако не ги плати педераша.

Ами не е точно така. Съдът може да си нарежда, но ако е непризнат от съответната държава, можа само това да си прави, за да оправдае заплатите на съдиите. Второ, няма какво да се задържа, направиха го, затова сега всяка нов пакет санкции отнема по 1 месец, защото вече няма какво да измислят.

Т.е. юрисдикцията няма значение? Интересно твърдение! Значи, вяма значение, че ЕС не е част от Русия и не признава нените закони, утре райония съд в Дрищенск осъжсда ЕС на 1 000 000 000 000 000 000 000 евро. И сега какво? Щом съдът отрежда, то парите трябва да се плащат. Има какво да се блокира ако не ги плати Еврогейския Съюз.

tonk11

Няма такива работи. Това е съд на ЕС. Не важи извън ЕС.

Ами, да продължават да наливат оръжия и после да чакат по-малко жертви.

Сигурно не одобряваш и освобождението - много бой е паднал докато сме изгонили агресора. Ако тогава българите бяха като теб изобщо нямаше да се морим да се освобождаваме.

Освободител ще е този който изгони агресора Русия и от украинските земи, че даже и от нашите.

А защо не питаш Източна Окрайна дали мисли така, вчера се видя с парадите. Сега в Киев печатат около 3 милиона фиша за глоби за използване на забранени символи от закона от 2014г.

За пореден път така наречените "журналисти" на Dir.bg допускат една и съща глупава, но много подвеждаща широката аудитория грешка. В така наречената статия се споменава Съдът по правата на човека (Страсбург), който е правораздавателна институция на Съвета на Европа. Затова е нормално страна по дело, което се гледа в този съд, да бъде физическо лице - гражданин на Руската Федерация. Същевременно, обаче, е качена снимка на Съда на Европейския съюз (Люксембург) - една от седемте институции на Европейскию съюз, чиято основна функция е да осигурява спазването на правото при тълкуването и прилагането на Договорите. И последния по принцип не би гледал подобно дело, освен ако не касае именно тълкуването и прилагането на Договорите. Хайде, дираджии, направете си труда и потърсете снимка на ЕСПЧ, има много по широките простори на Интернет :).

Тези забравиха ли че вече Русия няма общо с тоя съд?

И какво общо има Владивосток ( справка - потърси на картата- почти до Япония ..;)) и въобще цялата Евроазийска империя - така наречената Русия , която НИТИ географски, нито исторически , нито ценностно принадлежи на Европа, Та да е подсъден този , така или иначе неприятен казус в Европейския съд?!

я кажи кои са ценностите на Европа - континента на който доскоро се водеха неспирни войни?

Общо има, понеже Русия е "стъпила" в Европа чрез военна агресия и сега искат да се правят на западняци (точно както и Турция).

Русия (част) е в Европа без военни операции (тя си е билка там). Европейският континент геоложки се смята, че е до Урал (виж къде е ).

хахаха че кво общо има Европейски съд с Русия, тея тотално изперкаха

Дано се намери начин да се компенсира чиляка (въпреки че в тази псевдодържава никога не е имало правда за обикновените граждани). От друга страна пожелавам на тази псевдодържава, гробищата й да се множат ежеминутно, ежечасно и ежедневно със десетки, стотици, хиляди и милиони гробове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да се пълнят с живеещите на нейната територия укри.

_stankow

Русия още преди две години отсвири тези европейски "съдилища". Конституцията се промени и сега вече те нямат сила над националните закони. Беше то ...

И това нас трябва да ни радва, така ли, товарищ Станков?!

tonk11

"Европейският съд (на английски: Court of Justice), накратко Съдът, е една от общо трите юрисдикции на Съда на Европейския съюз – върховен съд на Европейския съюз по отношение на европейското право. Създаден е през 1952 г. и седалището му е в град Люксембург. Ролята на Европейския съд е да гарантира, че правото на ЕС се тълкува и прилага по еднакъв начин във всички страни членки, като разрешава правни спорове между институции на ЕС и национални правителства." Този съд няма никакви правомощия извън ЕС. Не се пеняви толкова.

А дали не е съдът в Страсбург, а? Май някой не прави разлика между двата... Макар и със сходно име, те нямат нищо общо!

до малоумника кръстил се разбира. Руските граждани повече няма да разчитат на закрила от Европейския съд за правата на човека (ЕСПЧ) срещу произвола на собствените им власти, след като Русия заяви днес, че напуска Съвета на Европа заедно с всичките му институции. https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/rusnacite-zagubiha-zakrilata-na-suda-za-pravata-na-choveka