Разгорещени дебати в ЕП по въпроса с Унгария

Решенията на унгарското правителство предизвикаха разгорещени дебати в Европейския парламент в Брюксел. В тях участваше и премиерът Виктор Орбан.

Обратно в новината

Коментари - Разгорещени дебати в ЕП по въпроса с Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОМЕНТАРИТЕ! НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА КОЛКО СА ВЕЧЕ ИЗТРИТИ,ВКЛ. И МОИТЕ НЯКОЛКО!!! ЦЕНЗУРА,ЦЕНЗУРА!!!!СТРАШНО Е!!! ПО ВСИЧКИ ТЕМИ МИ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ!!!

НО за Християни!!! СМЪРТ на сорос и неговите марионетки!!!!!

Вън европата от Унгария! Иначе тотална война за унищожение на европата! Унгария ще стане член на Балканската федерация и няма нужда от европейците!!!

Исляма копае гроб за Християнството, а тия си играят на братство с него. Християнството да се обяви като главна религия в ЕС.

Браво!

Иска се голяма смелост да направиш такова изказване.Но според мен зад гърба на Орбан стои именно този ,който води битката срещу Сорос в САЩ.Това не е самоцелно изказване ,а предупреждение към Сорос.Истинската битка на държавно ниво е там в САЩ.Сорос-ще загуби,това са последните му издихания.

еп е машата на сорос, с която европа ще бъде бутната в мизерия, хаос и гражданска война. евреите на сорос следват плана на фашиста-либерал куденхов за европейска, подчинена на няколко либерал-фашиста, кочина. тази диктатура на еп и ек е също толкова устойчива, както всяка диктатура и не може да бъде премахната с добро.

Мирище на катастрофална корупция и троцкизъм

има по-нормални гласове

СТРАНИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ ОРБАН И УНГАРИЯ,А НЕ ДА ГИ ОСТАВЯТ НА ГРУБОТО ИЗНУДВАНЕ НА ЕВРО БЮРОКРАТИТЕ!!!

Мумията сороз няма да може да шавне, без подкрепата на голям банков конгломерат - какъвто в случая е Джей Пи Морган Стенли - банка и инвестиционен фонд. Същата банка финансира откъсването на територия от Колумбия, откриването на нова "държава" - Панама и построяването на канал под англосаксонски контрол. Олигархическата фамилия морган е и в управителния съвет на Федералния резерв. Орбан им каза на тъпите соросоидни предатели в ЕС истината в очите. Достойна постъпка за ГЕРОЙ. Браво.

отстоява суверенитета, културата и етническия състав на своята страна и за това е подложен на хули, а страната и народът му на репресии чрез "наказателни процедури"! И това е европейска демокрация в действие, в която шепа самозабравили се протежета на чужди олигарси се стремят да налагат волята им над всички държави и народи от европейския континент?! Сорос е по-възлюбен на европедалите от Брюксел защото са зависими от парите му, а Орбан е низвергнатия защото им пречи да си получават паричките!!!

Разбрал си, но не точно. Парите не са на унгарския евреин Дьорд Шорош (Сорос), а на основния евреиски клан в Евреонала, Ротшилд. Шорош е служител на Ротшилд. Еврейски работи, винаги мътни и неясни. Но затова съюза на шбаняците се нарича Еврейски съюз. Европа е тракийско име и няма нищо общо с еврейската паплач от Западна Европа и хазарите от Източна Европа.

Ротшилд (лондонското Сити) подкрепиха Тръмп и Брекзит. Сорос - тъкмо напротив. Ами сега?

В този си формат май ЕС няма бъдеще. Първоначално беше лансирана като конфедерация от независими държави. И без да се усетим я претрансформираха в тоталитарно образование. В момента върви опит за разправа с държава, която защитава държавния си суверенитет. Хубавото е, че и там има мислещи знаещи какво се случва. Забележително е, че тази информация за инакомислещите европейци, някак си не достига до нас, чрез машите медии. Явно информацията се цензурира изключително жестоко. Което е за отбелязване, но не е новост, поредното доказателство. ЕС загуби независимостта си, когато мошетата завзеха ЕЦБ и сложиха техният човек от Голдмън Сакс. След което политиката на ЕЦБ се завъртя на 180 градуса и започна да изпълнява американо-еврейската програма, която упорито избягваше. Последваха някакви назначения на екземпляри-чиновници, които нито сме избирали, нито знаем как са дошли на власт. Но те изпълняват някаква самоубийствена политика, натрапена от САЩ. Самите фалшиви атентати в западната Европа имаха за цел, да принудят населението да се съгласи с приемането на "антитерористични" закони. След което вече имаме легализирана диктатура и всички инакомислещи и националисти, защитаващи националните си суверинитети ще бъдат сериозно репресирани. А Унгария моможе и да поиска напускане, да ги видим каква песен ще запеят. След приключване на историите с еврофондовете, за бившите соц срани ще стане крайно неизгодно присъствието в ЕС. Малко вероятно да не се разбягат.

Кочината се разпада. Скоро няма да има нито сорос, нито ес.

Опааа и орбанчо соросоид....и се га кво прайм путлерисчета e то и кремълското дЖуджи е от същата юдеохазарска сган!!!!?

Искам някой джихадист да гръмне до Еврогейския парламент,да няма убити,но да се насерат евродепутатите.Проклети да са и Сорос,и Меркел,и всички гадини,които унищожават Европа.

Ако ЕК вземе решение срещу Унгария, то тя се "легитимира" като СЪУЧАСТНИК на Сорос и ще се превърне (окончателно!) в ЛИКВИДАТОР на културата, етническия и национален СУВЕРЕНИТЕТ на страните-членки на ЕС!

разбрах, че парите на ЕС са пари на Сорос и ценностите на демокрацията се определят пак от Сорос...

Чак сега ли разбра?

Унгария я оставете, има си Орбан. Ако го свитнат ЕС гаднярите, ще се намери друг като него. От унгарците роби не става. 56-та с голи ръце излязоха срещу съветските танкове, та сега ще се уплашат. С НАС КАКВО СТАВА? ББ, който страхливо мишкува пред еврастите, смятате ли че е човек да ни защити от Нашествието? Човек, чиято дясна ръка е Бъчварова ли ще ни защити? Бъчварова, която открито заяви че сме менте, защото не е ясно кои са ни дедите? Хората, тихомълком пробутали без наше съгласие позорната европейска заповед 208? По цяла София се мотаят забулени в черни шлифери кадъни, мен това ме ужасява! Продали са ни за жълти стотинки! Ще ставаме арабска кочина и няма кой да се противопостави!

В скоро време еврогейците ще спретнат някоя мръсотия на Орбан. Като трън в задниците им е!

КАТО НА ЛЬО ПЕН,ТОВА ГЕЙОВЕТЕ СА СПОСОБНИ ХОРА

Вече го правят ... "Европейският парламент започна процедура, която може да доведе до отнемане на имунитета на евродепутата и кандидат за президент на Франция Марин льо Пен, заподозряна в злоупотреба с европейски финансови средства."

Не искам да имам нищо общо със съюз, който ми пробутва Сорос като демократ!

Те унгарците хубаво разбраха, та си подкрепят Орбан!Ама франсетата надали ще успеят, горките.Предстои да видим една предизвестена смърт, ако не им светне крушката в последния момент, че трябва да изберат Льо Пен.Иначе лошо.

Аз

Извод: ЕП е същия кенеф, като нашия, само че по-голям. Пълен е със същите говна, като нашите, само че повече. ЕС е подходящо място само за говна.

Малкото име на Меркел е Адолф!

симо

ТАНКОВЕТЕ СТАНАХА БАНКИ И НПО!!!!!Прави са някой от ЕП.....Къде,къде по-фино и резултатно!!!!!А като ревнат и троловете,иди разбери кое е АНАЛОГОВО , КОЕ ВИРТУАЛНО!!!!

Виждам ,че с малки изключения Еврогейския парламент гъмжи от змии !? Глобалистката мафия е проникнала навсякъде и командва "леви" и "десни" ! Европейскте народи трябва да възстанат срещу новия неолиберален фашизъм !

Точно така! Маските отдавна паднаха! Леви и десни са еднакви и ако продължават да се наричат така, това е само за заблуда на и без друго зомбираното население. Днес разделителната линия е глобалисти (либерал-фашисти) - антиглобалисти. Ако европейските народи не се събудят много бързо, банкстерско-медийната световна глобалистка мафия, ще ни унищожи!! Чрез ръцете на исляма!!

Еврейската сган вън от европа!

Т.нар. Стара Европа упорито си вярва, че ще построи една утопия и е изпаднала в тотално отричане на действителността. Явно Брекзит не е достатъчно силен отрезвяващ шамар за взиращите се в пъпа си мечтатели... Преди време излязоха списъци с политици в Европарламента, които по един или друг начин са били и все още са на хранилка при Сорос. На Орбан няма да му е лесно, но му пожелавам успех.

Режи Викторе брюкселските зелки, режи ги, тяхната мама...!!!!.

Цитат: "Популистите изразиха съмнение" Защо си позволявате да ги наричате популисти? Всеки на различно мнение от на кукловодите е популист ли?

ама като им казват, четете бе, учете семантика бре, те не рачат; щото "популизъм", сиреч "народно" си е Демокрация! Ама нали щорошоидите, завалиите объркаха "демокрацията" с "либералния глобализъм", к'во да ги прайм?

Ако ЕС наистина "мисли" за бъдещето на съюза , то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да приеме ЗАКОН-"ЗАБРАНЯВАЩ дейността на фондации, изследователски институти и тем подобни финансирани от мръсните евреи като Сорос"!!!!! Чакам слугите от Дир.бг да ме бъгнат и много минуси от краварските гъзелизачи!?!?!Чао!!!!!

симо

Те са при Путин!Така, че споко..

орбан е като крадлив кмет !!! Иска да е част от управлението на държавата, обаче да не му се бъркат в далаверите :((( сорос е като държавен служител - раздава чужди пари , за да краде от тях :(((

Божо, ти май по себе си оценяваш другите. Ако аз бях толкова проамерикански като тебе на хранилка при Сорос, щях да искам да ми увеличат заплащането за глупостите които трябва да пиша. ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ВАС НА ХРАНИЛКА ПРИ ТАКИВА КАТО СОРОС.

чугун, нямам нищо общо със сорос !!! Даже ми е антипатичен !!! Обаче още по-неприятна ми е агресивната посредственост на неуките хора , които са основна храна за диктатори като орбан и тарикати като сорос !!!

Никъде в горния текст не е дори споменато какво е отговорил на всички тези нападка ВЕЛИКИЯТ Виктор Орбан. Все пак има го и мнението на партия "Европа на народите и свободата", които коментираха, че: "вече танковете са заменени с банки". Същите са наречени популисти: "Популистите изразиха съмнение, че Сорос финансира евродепутати и еврокомисари, както и благодарност към Орбан, че противостои на "съветския ЕС" ". БРАВО! Орбан не е сам в змийското гнездо на Сорос и сие, наречено Европарламент.

Проблемът не е само в сорос. Тази мумия не може да печели пари, ако не е поддържана от няколко американски банки. Там е проблема. И УНГАРЦИТЕ ВЕЧЕ РАЗБРАХА.

орбан е тарикат, който използва Европейския съюз !!! сорос е тарикат, който използва Европейския съюз !!! И двамата го правят "в името на доброто" :((( Единствената разлика е , че орбан не си дава Унгария , а иска само той да я използва :))) Мафията е била тормозена само по времето на ДИКТАТОРА мусолини !!! МАФИОТИТЕ НЕ ДОПУСКАТ ДРУГА МАФИЯ :))))

чуе ли се сорос и си яхнал метлата,толкова ли нямаш пари хлеб бе,прави свирки,по достойно е отколкото сорос да ти дава гранчета

Толкова посредствен коментар, че чак се чудя как го измисли :((( Мен би ме било срам да изтърся такава глупост !!!

В момента има много строга цензура в западните държави и ако някой си позволи да каже мнението си за тъй наречените бежанци то е спирано веднага. В интернетите се представят непрекъснато тъй да се каже случаи и места които са приели бежанци и така са решили проблемите със застаряващото си население. Денонощно се промива мозъкът на хората- колко е нужно и хубаво решението на Меркел да спаси Европа. Струва ми се, че щом и партията на Орбан е започнала да приглася на ЕС ще стават промени, които ще потушат всеки разумен политик. Танковете през 50- тях са нищо в сравнение с това което сега преживяваме- подмолната политика на Сорос и властта на парите. Дано Господ да запази Орбан и да му даде сили защото всичко е тръгнало към по- лошо от лошото.

Мирослав Косев/блиц. Светла му памет. Дира няма ли два реда да напишете?

И си'я к'во? Като четем мненията на различните партии в ЕП излиза, че баш шорошоидите са цоциалистите (начело с нашият ПЕСоглавец) и либерали със зелени (коите по дефиниция са шорошоиди)..... хубаво им е рекал Орбан, че я карат като един Е-СССР.

Фондацийте на Сорос са ракови клетки на обществото. Към нищо добро не водят. Като се има впредвит произхода му. не се чудете. Всикоко лошо може да се очаква от него. Той вярва само в пари и нищо друго.

Хубавото на Европейския съюз е , че има и политици като орбан, защото , ако бяхме съветски съюз, орбан щеше да е някъде в района на Магадан с каменарски чук в ръцете !!! Всички антиевропейци не могат да осъзнаят, че най-важното човешко право е да имаш свобода !!! орбан е свободен да прави популизъм, сорос е свободен да прави спекулации , троловете са свободни да правят рубли ...!!! Ако живеем в общество на фанатици, там "истината" ще се налага с приклади на оръжие !!! Радвайте се , че сме част от Европа, НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ В СВЕТА !!! Не трябва да позволяваме на диктатори да ни налагат страх и отчаяние , за да ни управляват !!! ГАДНИ ДИКТАТОРИ !!!!!!

К'ъв ЕС-к'ви 5 лв.? Това си е просто един 4-ти Райх...

Най лошо от всичко е когато само си мислиш че си "свободен" а не си !!

май не си слизал от метлата а божко,не ти е лесно

Божо, не ти ли омръзна да пишеш глупости?

Чудя се защо ги четеш ???

Същото изречение щях да цитирам и аз. Явно Зелените са "черешката на тортата" в целия този зловреден европарламент. Имат наглостта дори да тълкуват по най-йезуитски начин християнството.

Платените от Джей Пи Морган Стенли и Джордж Сорос медии чрез американските фондации - Aspen Institute, "Atlantic Bridge", German Marshall Fund of the United States, "Америка за България", "Отворено Общество" и още десетки подобни, ВСЕКИ ДЕН бълват пропагандни статии, плащат на "журналисти" в създадени от тях университети, плащат на действащи журналисти чрез ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост, франкфуртер алгемайне цайтунг, гардиън, блумбърг и стратфор. ИЗВЪРШВА СЕ МАСОВА ПСИХОЗА НА НАСЕЛЕНИЕТО, платена от личните интереси на американски олигарси. ХОРА БДЕТЕ!! УНГАРЕЦЪТ Виктор Орбан се усети!! А вие??

евр атеисти и сатанисти защитават бога и богатството на сорос ,спечелено от промиването на малките мозъчета .орбан ще го обявят за антиционист ,ако върви по тоя път .

Групата на европейските консерватори и реформатори (ЕКР) определи основателя на Централноевропейския университет в Будапеща Джордж Сорос като "много противоречива личност", която не се колебае да променя изборните резултати в суверенни държави. Ние откога го говорим ...

Един европейски държавник дето гледа и вижда, подалече от носа си. Тиквата е кьорав и алчен. У назе си имаме (Отворено общесто) . соросоидндо педерастическа фондация.

"Либералите упрекнаха Орбан, че приема парите на ЕС, но не и неговите ценности." Мисля, че това характеризира всички плачещи за "доброто старо време". :))

ги приемат....Дааа! Абе тия чуват ли се какви глупости говорят????

Я помисли(ако можеш) още малко и кажи откъде идват "парите на ЕС"!?

Цитат от статията: "Групата на АЛДЕ припомни, че през 1989 г. Орбан се е възползвал от подкрепата на Сорос, но по-късно унгарският премиер е изоставил демократичните принципи." Значи, внушението е, че ако не си съгласен със Сорос, си недемократичен. А вече знаем много добре, че обявят ли те за такъв, може спокойно да ти наложат санкции, да ти спретнат цветна революция или компромат със зарин, да ти бомбардират и разрушат страната, може дори директно да дойдат и да те застрелят като куче. Само защото не си съгласен със Сорос.

Орбан метна камък в блатото и жабоците се разкрякаха. Дори и много силно да крякат, жабоци ще си останат.