Споразумението СЕТА влиза в сила от 21 септември

Търговското споразумение между ЕС и Канада, известно като СЕТА, влиза в сила от 21 септември.

Обратно в новината

Коментари - Споразумението СЕТА влиза в сила от 21 септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е сега фипронила вече цвете ще ви се види, щото ще почнете да светите на тъмно!

ОТПАДА СУВЕРИНИТЕТА с нова съдопроизводствена система в областта на инвестициите....

Само не се разбра а и външно министерство не си направи труда да разяснина българите!Визите за Канада с право на работа ли ще бъдат като в европейския съюз или само туристически....!

Канада е входната врата на американската корпоративна алчност към Европа. Това, което ЕС прави не е политика, а предателство. Все едно да внасяш гумените турски домати на нашия пазар без мита и контрол, средни и малки ферми умират, българина лупа гуменяка и гледа да плати по-малко...

Само искам да осветля публиката за бг законодателството по въпросите с ГМО-тата. Накратко, управляват ни малоумници, които са постановили, че тук не може да се отглежда ГМО, обаче може да се внася. Превод за неразбралите - да печелим не може, но да се тровим е ОК.

Отглеждането на ГМО не е само "печалба". Ако се отглеждат ГМО растения, те неконтролируемо ще плъзнат навсякъде. Никой и по никакъв начин не може да спре естественото опрашване и кръстоска между растенията или излизането им извън определена територия. Питай агрономите и ще разбереш.

Бог да ви е на помощ!!!!!!!!!!!!!!!

малоумни сделки от които нема и да помиришат изгода.тия за които са предназначени ще залеят с тяхното а бай краставичар ще спре и краставиците

Да ви пикая на СЕТА-та ! Содом и Гомор за чифутските изчадия, които ни натрапват ГМО и отрови !!!!!!!!!!!

Братя, отровиха ни гадните империалисти!! Пробутват ни ГМО и пластмаси!! От утре никакво ядене и пиене!! Само боярищник може, в краен случай - доместос. Да видят те....

Да вие честито защото вече няма как да роптаете срещу двойния стандарт и отровите дето ваш боко ви ги докара:(((

Нещастници, трябва да си зададете въпроса: Защо продукция произведена в другия край на света, с транспортните разходи, разходи за високи заплати е по-евтина от произведената в България такава? Като се научим да произвеждаме евтино, тогава ще се купува и българската продукция.

"Щастливецо", отговарям ти: печатат долари като шума, инфлацията е носи целия свят заради ролята на петродолара в световната търговия, а селското стопанство в САЩ е безумно високо субсидирано.

Нали и ние, велики мислителю, печатахме при Жан шума, при нас обаче нещо не се получи! Проблема не е в печатането, а в тежкото наследство, което влачим, наследство и зависимости, за заличаването на които трябва да умрат две поколения българи отгледани в периода на тези зависимости, за съжаление все още съществуващи. Настоящия форум е жив пример за това.

абсолютно перфектен отговор !!! +++

БЪЛГАРИЯ оцеля 1300 години!!! А сега Канада ще ни унищожи за броени дни! Всеки да бяга докато може! В браЦка раССия! Там зли канадци НЯМА!!!

Е те ни налагат СЕТА, ние ги бойкотираме. Никакво купуване на чужди стоки и боклуци...Като нямат печалба от нашия пазар, сами ще се откажат.

заформя се голям и богат пазар ако се включи и САЩ ще е велико късмет

Понеже малко боклук до сега стоварваха от еврогейския та и на канада да приемаме защото наш боко се ''споразумял'' някакви си визи да не се плащат на няколко мизерници дето цената на визата им е голяма ама транспортните до там им са много ''ниски''

Сега всички щатски гмо боклуци ще станат канадски

ГМО-то било забранено! Къде обаче? В кой континент? Направо ще ни подменят ДНК-то с тез боклуци.

Честито на евроовцете, честито!Между другото да не забравите да благодарите и на тиквата!

Курнела що си трае? На оружие! Канадците ни изпиха кръвчицата!!!

Никой не го е.е за малкият и средният бизнес. Той е декор за пиеската 'свободна търговия' и 'свободен пазар'. Всеки монополист твърди че не е, а всяка муха твърди че е своеобразен монополист(за да се дуе и разграничи). Това което направиха е да утрепят с правата лопата всички конкуренти на канадските инвеститори. Странно как ще се развият нещата с Брекзит сега, все пак Канада е васал ингилизки.

Ами как, всяка американска фирма ще си отвори офис в Канада и напред!

Стига сте плакали. Брутният национален продукт на Канада е около 60% от този на Франция, а населението е към 55%. И как точно тогава ще превземат Европа?

ама верно си мунчо...

Нека поробването на Европа и унищожението на европейския бизнес започнат по-усилено сега!