Кандидати за евродепутати заблуждават с фалшиви послания

Един от членовете на СЕМ - Мария Стоянова, обяви, че хората са заблуждавани с фалшиви послания за евроизборите.

Обратно в новината

Коментари - Кандидати за евродепутати заблуждават с фалшиви послания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Стоянова не разбира за какво става дума. Работата само за България се прави в България, а не в Брюксел. В Брюксел се работи и за България.

Къде е Тиквун? Партиите, кандидатите им и лидерите им сега използват всяка секунда, а Тиквун го няма никакъв. Последния път когато се появи по медиите плачеше за някаква кафеварка и стаичка!!

Госпожо ,защо сега се сети да пишеше че ни лъжат,та нашите неподготвени пишман политици отдавна ни лъжат : -Къде е свободното движение на хора хора,ЕВРОПА събори Берлинската стена, но изгради шенген. -Къде са равните възможности за труд на всички еивропейци,на тяхно място създаде дескриминация за по-голяма част от българския народ ,ако си висококвалифицаран специалист,в който българската държава е инвестирала много пари,ела да работиш за нас, ако си например водопроводчик не може,ако си студент в българия ,може да се надяваш че някой дебело финансин от фондовете германски или английски фермер да те покани да му свършиш черната работа при събиране на реколтата,защото германец и англичанин не вършат черна работа.Дескриминация е и поради факта че Германия прие в нея да работят четири милиона турци-от страна не член на Европейския съюз, а за 200-300 хиляди българи вдига улелия до бога. Много други неща не ни казаха нашите подлизурковци лъжшеха че всичко ще е по мед и масло,а сега само се оправдават с Европа. Защо госпожо преди това неги упрекнахта , асе сетихте едва сега.

Кеворк правилно каза на тоя бизон Йотова ,че е като парче лед,тая ли ще се застъпи за България.Ако беше така до сега да е направила дори минимално поне нещо.Нищо ,нищо,нищо,от пусто в празно.

В ТАЗИ ДЪРЖАВА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ И НАСТОЯЩИ ТАКИВА-НЕПРЕКЪСНАТО И ЗА ВСИЧКО ЛЪЖАТ ХОРАТА!! ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ!! ВСИЧКИТЕ ИМ ЛЪЖЛИВИ ОПЕЩАНИЯ СА САМО ЗАРАДИ ЕДНО НЕЩО:ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ И МНОГО, МОНГО АМА СТРАШНО МНОГО ПРИВИЛЕГИИ!! АКО НЕ Е ТАКА, ТОГАВА НЕКА РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРЛАМЕНТА ДА НАРЕДИ ПУБЛИЧНО ДА СЕ ОГЛАСИ ИСТИНСКИЯТ СПИСЪН НА ДЕПУТАТСКИТЕ ПРИВИЛЕГИИ! НИКОГА НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ, АМА НИКОГА!! ЗАЩОТО ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ВИДЯТ КАК ТЕ ЖИВЕЯТ КАТО НЕ ЦАРЕ, АМИ ИМПЕРАТОРИ, НА ГЪРБА ОТ ОКРАДЕНИЯ, ИЗЛЪГАНИЯ, ИЗМЪЧЕНИЯ, ОБЕЗВЕРЕНИЯ, ОТЧАЯНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ЗА КОЙТО НА ТЯХ ХИЧ НЕ ИМ ПУКА, ЗА КОЙТО СЕ СЕГАЩ САМО ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ И ГО СМЯТАТ ЗА ТЕХЕН РОДЕН РОБ И ДАНЪКОПЛАТЕЦ!! ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО-НЕГОВ СИ ПРОБЛЕМ,У НА НАРОДА, ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА ЕДНОЛИЧНО-ДЪРЖАВАТА Е АБДИКИРАЛА ЗА РАЯТА!!

Уважаеми Българи, не вярвайте на сегашните ренагати - СерГей и Барекуффф!!! Те са истински предатели. Продават България в момента заедно с ДПС за дребни стотинки и се готвят да я напуснат по най-безпардония и легален начин, като станат, забележете: ЕВРОДЕПУТАТИ!!!??? Сега стана ли ви ясно всичко драги бългаски "избиратели"?!?!?!

Естествено,политиците правят това от 25 години и номерът им минава всеки път!Така и ще продължи,докато на народа не му дойде малко ум в главата,че трябва да се гласува независимо,че няма подходящи политици.Всеки народ е достоен за съдбата си и нека не се оплакваме,че другите са ни виновни!

За разлика от депутатите в Народното събрание, евродепутатите работят за ЕС. Искам всяка партия, с претенции да прати някого в Брюксел да обясни членоразделно: - какво е отношението им към Транс-Атлантически договор със САЩ - какво е отношението им към содомията, ширеща се в Европа - какво е виждането относно фракинга за шистов газ - каква искат да бъде външната политика на съюза - смятат ли, че Брюксел все още се придържа към християнските ценности или ги заменя с други - приемат ли безусловно постулатите на Лисабонския договор - как се съчетават на практика понятия като "демокрация" и "равнопоставеност" И още други въпроси от общо за съюза значение. Партиите, които PollWatch ми ги натрапва, не отговарят на тези въпроси.

Аз дудуче съм лъжливо, електората агитирам диво. Мене силно подкрепете, другите ги отцепете. Само в Брюксел да отида ще се сгуша като гнида. И до пенсия ще кютам нищо няма аз да бутам. Ще си лапкам аз парички, извинявам се на всички.

ТОВА Е ИСТИНАТА!!

"отивайки в Брюксел, българските евродепутати стават част от партийни политически семейства, в които те ще работят за бъдещето на континента", а не за България. И понеже континента се владее от няколко (политически) семейства, всеки български депутат работи за тях. И против България. Браво на СЕМ за тази изключително важна бележка!

Единственото, което има значение сега, е всички бъдещи евро-депутати да обещаят, че няма да се съгласят с т.нар. Транс-Атлантически договор със САЩ, защото до сега - каквото било -било, но тогава м...си. Ама съвсем по всички линии.

Ко ти пука. Дреме ти на шушлека. Народа иска да чуе че някой ще го оправя и това си е! Бой, секс и чалга!!! Кой каквото може - това обещава. Атака - бой; ББЦ - секс; ДПС - чалга (за цяла Европа);

А Герб - и трите, т.е. три в едно, неочаквано "добра" комбинация. Още повече, че си имат начело на партията истински бияч.

Да ама ББЦ ще върне България в космоса защото така казала агент Вангелия на Бареков и возещия специалист по Вангелия Робева, потвърдила това. ББЦ тролове дори повярваха безрезервно на това и вчера се плюнчеха, че само с Бареков начело България може отново да има космонавт.

права е...в европарламента влиза само каймака ....масълцето на нациите...за хора с мащаби, за който националните граници са ограничение...какво тук значат някакви си локални кражбички

Рaботa зa Бългaрия не се прaви нито в Бългaрия, нито в Брюксел.

БАРЕК, НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТА А НЕ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! ОБЕЩА ПРЕД ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ЧЕ ЩЕ ОТЦЕПИШ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ, НО КАКВА СТАНА ТЯ!? ОТ ТУК, ОТ ТАМ СЕ ГОВОРИ , ЧЕ СИ МУ ДАЛ САМО КАПАРО, ДАЛИ ТОВА НЕ ГО Е РАЗКОЛЕБАЛО...!? ЕЙ БРАТО, НЯМА ВЕЧЕ БУНАЦИ !!!!!

ГЛАСУВАЙТЕ КАТО КЪСАТЕ БЮЛЕТИНАТА И Я ПРАВИТЕ НЕВАЛИДНА. ТАКА ЩЕ ПОКАЖЕТЕ ЧЕ НЕ ОДОБРЯВАТЕ СИСТЕМАТА НА ИЗБОРИ И НЯМА ДА ПОПАДНЕТЕ В ПОСЛЕДВАЩОТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПРОЦЕНТИТЕ ПРОПОРЦИОНАЛНО ДОБАВЕНИ КЪМ ПАРТИИТЕ.

Като си помисля, че ГРОБ ще вкара дебили като вчерашния, ми призлява!!!! Народе!!!!

като си помисля че станишев може да стане европеиски депутат ми призлява. само боико и герб. те са спасението на булгаря. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Tова е игра на Бареков, платил на този човек и после се гаври и го изнудва ! Гадост ! Този човек е никой си, един обикновен български глупак, ами този дето драпа да става минисър-председател е падението , за такъв боклук ще гласувате и освен простотии и гадости за друго не става ! Скоро ще го приберат и да видим кой ще им плаща на тези излъганите !

А моето НЕ фалшиво послание е - F..k U до ВСИЧКИ партии. Купуването на гласове е престъпление! Няма значение с какво се купуват - с пари, с обещания за нещо, с кебабпчета или с натиск! Всяка предизборна кампания е вид купуване на гласове - т.е престъпление! Чакам прокуратурата да се самосезира! Ако не го направи то си остава само една проКУРатура! Тогава и за тях важи първото изречение

Съгласен - не виждам как може да е демокрация замайването на гласоподавателя. За съжаление се практикува твърде широко из широкия свят, тъй че ...

ГОСПОЖО СТОЯНОВА? ВЪОБЩЕ НЕ СТЕ В ЧАС. ТУК ИМА ЕДНИ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО НЕ ПОЗНАВАТЕ. ЕДИНИЯ БАРЕКОВ-ДУДУКА ОБЕЩАВА ДА МЛАТИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА НАРЕД. ДРУГ, ПОТУРНАКА СИДЕРОВ ЩЕ ГИ МЛАТИ В САМОЛЕТИТЕ. А ПЪК НАЙ ГОЛЕМИЯ РАБОТЯГА СЪСЕЛА СТАНИШЕВ, ЩЕ СРИНЕ ТАЗИ ЕВРОПА, И ЩЕ ПОСТРОИ НОВА. ЩЕ МУ ПОМАГАТ НЕГОВИТЕ ДРУЖКИ ОТ ХИЗБУЛА, В РАЗРУШАВАНЕТО!!

А Боко мутрата кво ша прай, бе дядка?! Ще го крепи некому????!!!!

БОКО НЕЕ КАНДИДАТ ЗА ЕВРОДЕПУТА, И ЩЕ СЕДИ ТУКА ДА МУШКА НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБЕ!!

..той гея срина Българя, а сега е ред на Европа...

Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните!!!

Понякога корените на проблема са толкова дълбоки, че не могат да се извадят без глад и смяна на пластовете по причини извън човешките желания. Партиите ни са резултат на манталитета ни, а не обратното - това убеждение се насажда лъжливо и от партиите и от самите нас. Ние сме готови да се самозалъгваме доста пълноценно - толкова ни гони снобарията и скъперничеството на бедняка, че заради естественото противоречие на тия неща сме готови страната си да направим лудница, но не и да погледнем на нещата трезво. Нищо не може да се направи, повярвай ми, единственото което имаме шанс да сторим е някак си да успеем да опазим България цяла въпреки немощта, която всичко това носи - тази по-малка цел е максимума за реалиста, а компромисите, които може да се налози да приемем за това понякога изглеждат немислими.

Че то на нас кое не ни е фалшиво? Политиците ни фалшиви, социалистите се оказаха капиталисти, турците- патриоти, националистите ги подкрепят в парламента, светлото бъдеще се оказа в миналото, а Европейското развитие на страната върви май в другата посока, мирише на Европейска зависимост. Да взема довечера да прегледам жената, да не са ми пробутали някоя Кончита Вурст, че напоследък много бързо ми се иахабяват самобръсначките.... Някой знае ли по какво друго да я позная?

лъжци, крадци и измамници, особено бареков, тоя от сутрин до вечер се къса да обещава.

ТО бОКО МУТРАТА Е ЦВЕТЕ...КОЙТО ГО ПОМИРИШЕ, НОСЪТ МУ ОКАПВА, ЗАВАЛИЯТА!

....ОТКРИХМЕ ТОПЛАТА ВОДА!

това са избори не за европейски депутати а за европейски говеда виж ги само по предизборните плакати пак същите дето ни докараха до тук нахални4 самодоволни изроди