Еврокомисар: България може да влезе в еврото след 3 г.

България може да се присъедини към еврозоната до няколко години.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар: България може да влезе в еврото след 3 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврото е твърде нестабилно и със съмнително бъдеще. Към момента си нямаме работа там. А щом вече почват и да ни търсят, значи съвсем сигурно трябва да се държим встрани.

Тия шведи са много глупави! Що не питат Баце да им каже коя е чакалнята за убавото?

Досега всяка една държава която сменила собствената си валута с еврото не е прогресирала.Точно обратното - доходите на обикновените граждани намаляват. Тогава защо да влизаме там ?!

Определено България може да приеме еврото и в момента, както гърците са се включили във валутния съюз, но не са отговаряли на никакви условия за икономическа стабилност, корупция или граничен контрол. Решението е политическо и изисква ясно поведение по отношение на онези, които искат да рушат ЕС. Ако Холандия и Германия се противопоставят, то насреща им не застават хора, които могат да ги разубедят с аргументи. Немислимо е враждебното поведение на Германия и Холандия, но в същото време и двете държави имат основание да се страхуват от България и Румъния. По отношение на България явно се цели покровителство над Турция и подкрепа на българската бедност. В това време немци и французи отписаха близо 300 млрд на Гърция, която се превърна в музей на туризма и нищо не може да върне. Пак по това време Португалия, Италия, Испания и Франция лъснаха с огромни дефицити и дългове и то в пъти по- големи от нашите. Пак Германия и Холандия си затварят очите. В България , обаче всички структури на ДС управляват държавата и това едва ли е неизвестно на Запада, който явно не ги иска. Очевидното е, че еврозоната с всичките облаги няма да е реалност без компромис от всички.

1. Сменихме Варшавския договор с NATO 2. Сменихме Големия брат от СССР с USA 3. Сменихме социалистическия съюз с еврогейския съюз 4. Сменихме социалистическия интернационализъм с еврогейския интернационализъм 5. Сменихме рублата с еврото 6. Сменихме СИВ с Общия пазар

...или както се казва: ОТ ТРЪН, ТА НА ГЛОГ...

Мога без да искам разрешение от милиционери да пътувам където си искам. Мога свободно да откажа да работя за българи, които плащат жълти стотинки и вместо това да работя ЗА КОЙТО МИ ПЛАЩА НАЙ-ДОБРЕ.

разликата между нихилист и патриот? Всичко наопаки на патриота е нихилиста. На това ви учи глобализацията - сетовен гражданин? Пфу! Плюя върху нея. Човека преди всичко има Родина, нация, народ, роден край, роден език. А ония лешпери които избягаха в САЩ преди 10-20 години вече сричат на български. Предатели! Родоотстъпници!

Ами тогава защо не заминеш да работиш за пари, против България!

Kalin

Първо мразя подвеждащи заглавия да не говорим че едно пише друго е отгоре.А и при тоя валутен борд как ще се казва валутата ни е без значение!Пак ще сме с европейски цени и български доходи.Демек по единия показател сме в Европа по другия в Диарбекира!

Валутния борд е логичното следствие от некадърното икономическо поведение през годините, когато БКП не даваше да има пазарна икономика и не пускаше западните стоки на нашия пазар. До такава степен бяха полудели, че дори хиперинфлацията не ги плашеше. Такива парцали смучеха цял народ, а после използваха Царя, за да смучат отново. Те докараха ГЕРБ на сцената, а сега вият за справедливост.

Дай Боже да имаме 3 години! До тогава ни ЕС, ни евро ще има.

Неграмотнико, неграмотнико. Бедността е тежка болест за хора, които си мислят , че всичко знаят.

Гумен, изчакай три години преди да коментираш или кажи ако имаш друга прогноза!

Не ви щем еврото, не ви искаме БИЛА - та, ЛИДЛ- а , НАТО - то , изобщо не ви искаме соросоидни еврогейци. Продажните управници ще си ги оправим сами. Гледате да ни съдерете кожите с фалшивите храни и лекарства, но ще разпаднем този измислен несъветски съюз.

Комисарите на Сорос лъжат.Ще ни изнудват и окрадат,нищо друго.

Парите управлявят света. Който ги печата той те управлява. Сега БНБ, а утре ЕЦБ. Колкото те решат толкова ще ни дадат. Това е като да сложат халка на носа на мечката. Ще ни разхождат където те решат. В Щвеция да не би да живеят глупаци, та да не искат еврото.

Ами точно затова искаме еврото - НЕ ИСКАМЕ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ, МАСКИРАНА КАТО ДЪРЖАВА ДА ПЕЧАТА ПАРИТЕ. И въобще не се сравнявай с Швеция.

Българската мафия ще ти се види като тимуровска команда пред озъбените и облещени като тасманийски дявол евро чиновници!

Ако сега можеш да отидеш на жълтите павета и да свалиш правителството, защото ти си го избрал, то след еврото ще псуваш Танте Меркел само пред телевизора. Това е разликата.

Ако влезем в еврозоната ще потънем като Гърция а и не само като нея има и други страни, които вече са се удавили.

А дано стигнем Гърция като приемем еврото. А дано, ама няма да е скоро. Гърците са зле в сравнение с това, което са били преди 2008, а не в сравнение с теб.

Този е луд за връзване! Каква Европа, бе байно? След 3- 5 год. ще има Обединени европейски емирства!

Ти в харема ли ще бъдеш

ГНЕВЕН(национален предател). България не стана 1ш-та република защото СССР не пожела. НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ от БКП СЕ САМО- ПРЕДЛОЖИХА БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ 1ш-та РЕПУБЛИКА. ЧЕТИ КОМУНОИДЕ,ЧЕТИ......

докато се натискаме ще ни се правят на интересни и ще искат нещо да получат и изкярят, но като ги отсвириш и почват ама вие сте длъжни, няма как, има принципи, солидарност и накрая вече заповед- всички вътре

Не, България изобщо не иска еврото!

България може и да не иска еврото, но българите го искаме.

Ти не си Българин, щом искаш еврото. Имаш ли си и най-малка идея какво точно е еврото

Извън оборот има толкова пари, колкото са и в оборот - 13 милиарда. Къде са те?

С БСП(ДС) и Курнелия може да се присъединим към Сев Корея при ПРАСЕТО КИМ УН...

12 лева, утре - 12 Евро. Честито бедняци. ГЕРБ се стреми да поддържа високо ниво (на бедността)

Може да, след като 1 евро стане 2000 лева ще влезнем в еврозоната.

А може и да неможе. С ГЕРБ вървим назад

ли предимствата и недостатъците за такова нещо?

Разходи се из белия свят и ще видиш и предимствата и недостатъците.

или зеления свят. За тука става дума.

Недостатъци: цени, като сегашните но в евро! Заплати, сегашните делено на две! Предимства: Пълна смяна на ръководството на БНБ, ограничаване на възможностите за тотални кражби както при КТБ.

ама за второто се съмнявам. Дори банките да минат на отчет към ЕЦБ, това едва ли ще спре собствениците им да ги източват. Примери - бол, не една и две западни банки също "олекнаха", а по време на финансовата криза ги наляха тихо-мълком за сметка на данъкоплатеца.

мамицата ви скапана, България не стана 16-та република, но националните предатели ще я направят 28-ма!!!!