Европейската комисия одобри ваксина срещу маймунската шарка

Миналата седмица ЕАЛ препоръча употребата на "Имванекс" да се разшири - преди това тя беше одобрена в ЕС само срещу едра шарка

Обратно в новината

Коментари - Европейската комисия одобри ваксина срещу маймунската шарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА АКУШЕРКАТА ФОН ЛАЙНЕН! ГЛАВНАТА ДИСТРИБУТОРКА НА ФАРМАМАФИЯТА!

Кога ще излезе на пазара за един приятел идиот питам?

За бога хора, по-възрастните в България сме ваксинирани. По-скоро почти всички родени по времето на комунизма. Просто са разрешили ваксината за едра шарка да се ползва и срещу новата. И какъв е проблема. Имаме ваксини пробвани от десетилетия, даже голяма част от населението е ваксинирани и такива коментари….

нан гнусния руски слугинаж от прикрити педерасти: само те милеят за мъжки ласки... всеки пост за тов говорвт... ТА: Русия добави ваксината срещу коронавирус в националния ваксинационен календар. Това стана със заповед на министъра на здравеопазването Михаил Мурашко. Заповедта на Министерството на здравеопазването и приложенията към нея са публикувани на официалния интернет портал за правна информация на страната. Та квао за еврогейските и американски фарма мафии... бтв съм съгласен... но и Московски Путкистнаски Колозстан е в кюпа...

Казаха ли с колко бустера ще е или е рано още?

Да видим, слугинажното ни правителство, колко дози ще закупи...

Те Фагатоте си се познават, та знаят точно колко ваксини им трябват!

На маймуни ни направихте, ей!

Давайте, ваксвайте се, после че бройм и ще водим статистика.

Ще падат дрешки и педали... Лалалалашала... Дали ще има имунизационни паспорти като при ковида?! Или направо ще им слагат розови звездички по мазните гъзове на педеругите, та да ги различаваме от далеч?!

Най-сетне минаваме спокойно от Анадолци на орангутани.....

Ще задължите ли хомосексиалните мъже да се ваксиниарт при условие, че 98% от заразените са такива ?

Пищенето на анти-ваксарите да започне сега... (Това е най-успешната ваксина за човечествето.. 100% ерадикация на вариолата по света).

А ти мазен педро от опит ли знаеш каква е ваксината, виждам как се молиш да ти гА турят ВГЗ...

Бравос на мунките!

Терорът на фашизираните сатанисти продължава! Отначало беше свинският грип, после птичият, след това ковидът, сега маймунската шарка. Между тях, за по-сигурно, войната в Окраината! Важното е хомотът около шията на роба да се затяга и фармацевтичната мафия, а с нея и овластените престъпници, да трупат пачки! Това е американска демокрация и джендърските ценности. Престъпници!

къде пък намесваш Украйна и руските тъпанарски изпълнение там с ковида. Путин не направи ли задължителна ваксинацията в рашата?

на маймуни ни направихте!

Ура. Най сетне нещо оптимистично. Дано дойде по скоро и у нас. Ще направя всичко възможно да съм пръв на опашката защото тази несигирност ме тревожи и не мога да работя спокойно.

Прав си да се безпокоиш. Ствоята професия наистина си в рисковата група.