ЕК оцеля при вота на недоверие в Европарламента

Европейският парламент отхвърли днес с 461 гласа "против", 101 "за" и 88 въздържали се вота на недоверие срещу Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - ЕК оцеля при вота на недоверие в Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз не съм се съмнявал, че другаря юнкер ще "оцелее", но това се случва не защото този вид се води по законите на дарвин за еволюцията, а по законите на коза ностра (наше дело). та така. децивилизацията продължава с пълна сила. утре, като подпишат поробващия договор ttip, ще обяснят на робите си, че и да искат промени - вече е късно. пашите така са решили и точка. демокрация- ха! хахахахахаааа. юнкер - проклети да сте! во веки! и така ще стане!

Ами как няма да оцелее? Че там са все обрулени и закалени в политическите бури хора. Кой бивш министър-председател, сега обвиняем, /Португалия, България/, кой шеф на финансова институция, кой нещо друго, което не ни е положено да знаем. Пък и трябва да се проявява разбиране, никой не е безгрешен. Бил дал данъчни облекчения на големи компании, е че как няма да даде, като и те са му дали... Принципен е човекът! Да даде господ на всеки да се случи да помогне, че да чака същото. И т.к. евродепутатите са високо нравствени, проявяващи разбиране и дащни хора, те засвидетелстваха още по-голямо доверие на Юнкер, чакайки да им се връща.

На червеният дебил Съсела, след като не успя да затрие България, не му се получи да направи същото и с ЕС. Какво ли обяснение ще дава на Бузлуджа?:)

Мдаа, малко са руските подлоги в Европарламента....

Юнкер ще опази парите на ЕС, както Славчо Бинев културата ни.

В този й вид, състав, ръководство и безидейност, единствения полезен ход на ЕК е да се саморазпадне.

То се видя кой се разпадна...великия ссср и тролчетата тук още не могат да го преглътнат...явно трябва да им го набият за да го разберат:)))

очертава се,че всеки вот на недоверие е препъни камък с цел да не се работи по задачите и проблемите в един мандат,но заплатите да вървят

Май от този резултат е щастлиФТ само мосю Евроофшоркото Юнкер и тая евромилионерска жлъч която е насъбрал около себе си, да му пази милионите изкарани с "честен" и "морален" труд.

И все пак, все още хората ИСКАТ ЮНКЕРски (банкерски) КУ* да ги ОПРАВЯ щом са гласували за про-евро партии... Евро имам впредвид "евро"-фили, щото там взимат много евро....

Че да не би някой да е очаквал,че тумбата с....клатикуровци,ще вземат и сами ще си отрежат...главата:)))!?!

Това, че ЕК била оцеляла, не означава, че е станала по-добра, а Юнкер, че не е дърта пияница.

Поредното доказателство че рибата се вмирисва от ... А аз отивам да си платя данъците, за да има за заплатите на всичките комисии парламенти и др. подобни бандитски структури.

Протестите от САЩ се прехвърлиха и в Лондон Юнкер , започнаха безредици на Парламентарния площад . Какво став в Е.С от ден на ден все по лошо а не си намалявате заплатите , как се чуствате с 70 000 месечно в джоба , защото безработните от ден на ден се увеличават , парното на 3-4 дни вече гони 150-200 лева ( нова по справедлива методика казват ама и те са като вас АЙДУЦИ ) . Как да палтят възрастните хора а тези с малките заплати - ще им вземете жилищата съсъ съдебни изпълнители . По живково време беше много по-добре .

Еми хората си ги избират, който кажат(рекламират) по телевизията него избират .. Радвай се и не се оплаквай ти си ги избирал (най вече ако не си гласувал)... Щом "Граждани" за евро развитие са на власт значи искат Юнкер, тва е .

Доверие в какво и от кого за кого? В укриванрето на данъци от големите фирми, което е пък в дъното на всички соц. проблеми... скоро пряката демокрация няма да има алтернатива, но ми се струва че няма да мине мирно...

Как бързо си пролича двуличието, псевдодемократизмът и НЕДОВЕРИЕТО в демократичните механизми (власт и РЕАЛНА информация за гражданите) от страна на Брюксел. Те така разбират демокрацията, гражданите ИМАТ право на глас, но НЕ могат да го използват, освен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го делегират на уж ИЗБРАНИ политици (ЛИДЕРИ). Политици-ЛИДЕРИ, които ЛЕСНО могат да бъдат купени и ЗАСТАВЕНИ да служат на ЧАСТНИ финансови интереси в Европейският съюз, така както се СЛУЧВА и в България.

Тролове,напапкахте ли се...сменихте ли памперсите....а сега си починете,че цяла сутрин само храчите и устата ви пресъхна...някой инфаркт ще си докарате а за ЕС стига сте плакали,на който не му харесва гарата и влака и....по на изток няма ЕС,няма запад......само оня лилипут е там и ще ви оправя както сте свикнали цял живот и напуснете най-накрая тази земя която не иска повече азиатски манталитет да властва.....ПОНЯЛИ ПРЕДАТЕЛИ????

"Пряката Демокрация" срещу "Фирменото Представителство" дербито на ЕК. Тази година е 1:4 .... :(

Чрез подписване на договора от Лисабон, Европейският Съюз се превръща в една федеративна държава с обща директива в политиката, но с РАЗЛИЧЕН жизнен стандарт на отделните членове. Президентът на Европейската Комисия Жозе Барозу, сравнява Европейския Съюз с империя. Той пояснява, че в сравнение със всички останали досегашни империи, в Европейския Съюз ВСИЧКИ държави членки ДОБРОВОЛНО се лишават от суверенитета си. Доколко е доброволно анексирането на държави в Евросъюза, става ЯСНО от политическия преврат в Украйна през 2013/2014 г. Никой НЕ е питал украинските граждани, дали ИСКАТ да встъпят в Европейския Съюз. Както впрочем никой НЕ е питал и гражданите на европейските държави, членки на Евросъюза. Никой не пита и законното правителство на Украйна и когато правителството отказва да се присъедини към Европейския съюз, бива свалено чрез Цветна революция, а срещу критично настроените граждани, се изпращат бойни самолети и танкове. Jose Manuel Barroso не споменава, че всички останали досегашни империи, за разлика от ЕС, са имали ЕДИНЕН жизнен стандарт във всички области на империята. Barroso НЕ споменава и, че Европейския съюз е империя, в която различните националности и етноси имат РАЗЛИЧЕН достъп до социалните придобивки. Много хора НЕ знаят, че в договора с Евросъюза липсва клауза, която да регулира отношенията със съответната държава, в случай че тя ПОИСКА да напусне Евросъюза. Както липсва клауза в американската конституция, в случай че МЕСТНОТО индианско население РЕШИ да реституира собствеността си от преди цивилизирането от европейците. Характерно за Европейския съюз са ДВОЙНИТЕ стандарти за ОТДЕЛНИТЕ му членове. "Това, което е разрешено за Юпитер, за добитъка не е разрешено."- латинска поговорка.

старши -гешефтарър, получи подкрепа от другите ,,гешефтари!!! европеиски парламент=роден парламент!!!

Знае ли някой как са гласували родните ЕК депутати?

Партийно, как иначе. Казано е кои групи как са гласували.

Гарага на гарга око не вади.

Е как няма да оцелее, старшината на офшорките. Нали всички политици от ЕС са препирали парички в офшорната зона на Люксембург. Честито крадльо, цялата ви система е такава, затова и толерирате и нашите крадльовци по същия начин.

И в ЕС. са гьон сурати като нашите . Да подаде някой оставка , как ли пък не и защо 70 000 на месец не са малко и ще продължава да крие и отклонява пари .

Юнкер оцеля при вота на недоверие в Европарламента И там се навъдиха някакви партийки ала Сидеров и Бараков, които по цял ден се чудят какво да правят, и толкова нищоправене се сещат за вотове на недоверие. Само погледнете дебила Фараж.

А другите от герб, бсп и дпс - те какви са ??

жалко атакистче,вашето фюрерче се размина с ЕС и сега само в нашия Парламент може да си показва цирковите номерца:))))

Уникален късмет за България, че сме част от такава могъща административна и икономическа структура.

Много ясно, нали Юнкер е от държава /банка и специялността му е да обслужва мафията и да пере парите на всякаква измет. Сега ЕК ще се заеме с този занаят.

И на какво ни научиха евродепутатите: Ако ни се отдаде далавера да не я подминаваме, моралът е за лозунгите само, лицемерието и двуличието - не са излишни, както и сервилното чинопоклоничество !

Явно някой от гласуващите са получили коледните бонуси предварително.

В ЕП не се плаща за да гласуваш нещо.