Юнкер: Шенген е в кома, еврото ще се срине без него

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер призна пред евродепутатите, че Шенген е в "кома" и предупреди, че еврото ще се срине без него.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Шенген е в кома, еврото ще се срине без него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако трябва да избирам между суверенитет и сигурност - избирам суверенитет. --Лидер на Четвърта България

Да излезе Шойбле, да покаже калкулациите си и да даде обяснение защо стана така.

ЕС си беше мъртво родено уродче не способно да диша самостоятелно!

ГОСПОДА ЕВРОПЕЙЦИ, БОГ ВИ АНАТЕМОСА. ... ЗАЩОТО ни гледахте надменно- като врагове, защото не признахте историята и ПРИНОСА НИ КЪМ ЕВРОПА и ХРИСТИЯНСТВОТО, защото манипулирате и криете от народите си НАШАТА ИСТОРИЧЕСКА ЗНАЧИМОСТ за ЕВРОПА и факта, ЧЕ СМЕ ОТ ТРИТЕ ВЕЛИКИ ИМПЕРИИ В ДРЕВНОСТТА - лъжете ги, лъжейки себе си. НЕЍ ПРИЗНАХТЕ успехите на нашия народ, за да не признаете соц-лагера и Русия.Сега пред вас стои въпроса как да решите МИРА на ЕВРОПА и ХРИСТИЯНСТВОТО в КОЛАПСА НА Потребителството и Исляма.ИЗХВЪРЛИХТЕ ни от ШЕНГЕН, СЪСИПАХТЕ ГРАНИЦИТЕ на ЕВРОПА, за да НАКАЖЕТЕ НАС - ПРАВОСЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ, БАЩИТЕ на ЕВРОЦИВИЛИЗАЦИЯТА, НООО... ПРИЕХТЕ с ХРИСТИЯНСКА МИЛОСТ .... МЮСЮЛМАНИТЕ-БЕЖАНЦИ- част от тях-ТЕРОРИСТИ, а нас вече над 2 десетилетия отхвърляте- анатемосвахте, равнявахте ни с циганите, които наследихме от ислямската империя, стопирахте, пренебрегвахте и изнудвахте с изисквания за безброй разрешителни и документи, НАС - ВИСОКООБРАЗОВАНИТЕ ХРИСТИЯНИ преди 20, 25, 15 години.. Докато загубихме най-силния си потенциал на нацията, потеглил към високотехнологичните и специализирани работни места на Европа и Америка. И до ден днешен не признавате какви дефицитни квалифицирани места във вашата икономика се заемат от българите, вкл. в медицината на най-високо ниво, каквато е неврохирургията. ДНЕС ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА АНАЛИЗИРАТЕ, А УТРЕ - ДА СЕ МОЛИТЕ ЗА НАШИЯ ПРОСПЕРИТЕТ И СИЛА. КАКТО И ДА ПЛАЩАТЕ ПРОПУСНАТОТО по ОПАЗВАНЕ ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА ЕВРОПА....И дано БОГ ви ПРОСТИ двуличието, лицемерието, лъжата, завистта, несправедливостта и предателството към християнството и произхода ви!!!!

В КОМА СА МОЗЪЦИТЕ НА БРЮКСЕЛСКИТЕ БЮРОКРАТИ -ЕДНИ ЖАЛКИ НО МНОГО СРЕБРОЛЮБИВИ ЧОВЕЧЕТА ,КОИТО МНОГО ДЪРДОРЯТ НО НИЩО НЕ КАЗВАТ ,ЗАСЕДАВАТ ,НО НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ АДЕКВАТНИ РЕШЕНИЯ ПО НИТО ЕДИН ВЪПРОС ОСВЕН ПО ЗАВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ СИ .

евтаназия за европата, еврото и другите свързани с тях... милостив съм...

ей нема угодия, като бяхме с Русия партийците слушаха и си бяха добре, а за масите бе осигурено спокойствие, работа и заплатица, е малко затвореничко беше. Като сме с Европа управниците обират парсата, но магистрали и молове се строят, няма ред, спокойствие и сигурна заплатица, а стрес и тормоз но пък сме свободни да си търсим късмета . Каквото и да става все сме недоволни, все плюем, все другите педали, що щете, какво ще спечелим от разпада на Европа?

Блестящ пример за далновидност от шефа на Европейския съюз! Горд съм.

Разпадът се движи с добро темпо, дай Боже догодина да сме свободни!

що бе ДИР, ЩО МЕ ИЗТРИ??? НЕКА ЕВРОПА ПРОЧЕТЕ, НЕКА СЕ ПОУЧИ, НЕКА НАВАКСА ПРОПУСНАТОТО. КАКВО ЛОШО КАЗАХ - ЗА БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЗА ЕВРОПА???? НЕКА ЕВРОПА СЕ ПОУЧИ - БЛАГИЯТ ТОН Е БОЖЕСТВЕН, БОЖЕСТВЕНО Е ДА СЕ ПОКАЕШ, ПОУЧИШ И ПОПРАВИШ!!! НЕЩО СЕ ОБЪРКАХТЕ, МАЙ...

"Лидерите "в кома и еврото в кома!А по улиците на Брюксел се лее кръв!

юнкер е педера..

Някои хора не вярват конспирацият.

Пич редно е да подадеш отставка затова,че си допуснал бърхотията не да се оправдаваш.Не знам тази Европа не вижда ли,че от началото на цялата суматоха.долара се качва,евро и рубла падат.Вече е видно кой какво цели и кой е под чехъл.

Поредната говорилня. Прочетох едно интервю на Орбан,в което той казва: "Винаги,когато говоря за христианска Европа пред Европейския Съвет,другите ме гледат,сякаш съм дошъл от Средновековието."

България е виновна, с когото сме де хванали все се затриват.

Много интересно - докато Шенген е в кома и ЕВРОПА се разпада, Турция бележи успехи във всички сфери. Г-н Юнкер бързо да приема Турция в ЕС, за да може в Европа да се влее свежа кръв, нови идеи и креативност. Няма друг изход. Г-жа Меркел добре напипа темата, като каза че Ислямът е част от Германия и чест За ЕВРОПА.

Пак изпълзя от дупката си в Анадола, на три ще ви разделят, кюрдите ще си имат държава, а ти ще ду.аш на руснаците.

Докато тези с розовите гащи от Брюксел са на къс Вашингтонски повод, ще продължава тъпченето на правата на европееца в името на правата на бежанеца, респективно на този, ... ти знаеш кой!

как беше-фак ю европата

Пак ли започнахте с глупостите за бежанците? Няма ли да вземете адекватни решения, или ще си заровите главата за пореден път и ще чакате Русия да ви вади кестените? . Цитат "Терористите от Париж са същите, които прогонват бежанците"

Един от най големите виновници , които предизвикаха тази кома има малоумното нахалство да се жалва. Наистина начело на повечето правителства умишлено се поставят пълни идиоти.

Юнкер: Шенген е в кома, еврото ще се срине без него. Ей очилатия, получавате по 25 000 евро на месец заплати. Оправяйте се сами, мен не ме бройте.

Какво говори дъртия мошеник Юнкер? Тук Кунева, Рамаданчо, Паси и златното момче на Европа - боко-тъпо*о още се надяват да влезем в шенгенското пространство и да приемем еврото ...

Вие не разбрахте ли че кой се хване с България се осира? А и при положение че сте и поставили Винету за шофьор, майко мила. Ще ви гледам резила. След 1 година ще има втора Гърция.

Голяма грешка бе разделянето и противопоствянето на Европа срещу Русия. В общ интерес срещу американските и други интереси бе - единството на Европа и Русия, ако трябв и Китай и така щяхме да се противопоставим на американските амбиции, на арабските вълни. Но ..... Германия явноне може да преглътне загубата във Втората световна война и кто доминираща европейска икономика поведе след себе си цяла Европа срещу Русия. Стигнахме до тм д искаме визи за вход на руснаците в България и реципрочно и те на нас, да не допускаме техни самолети да прелетят и да защитят от нпадения братска Сърбия, до там, че предпочетохме да закупим традиционно присъствие на руския пазар. До там, че да забравим историята и да кажем , че не са ни помогнали да се освободим от 500 годишно турско робство.

Тоя е от финансовия отдел на терористите.

Този от снимката от терористите ли се е научил да сочи нагоре с пръст?

педалите са в кома

Бюрократите от Брюксел най-после си размърдаха дебелите задници и мухлясали мозъци. Дано не е късно.

ужасно много е късно

Най-много го отнесе Франция ,и целият ЕС . Лошото е ,че Франция владее най-много АЕЦ-ове ,...дано да не.....

Юнкер е в будна кома, Шенген в тотална.

АМИ ЗААЩО Е ТАСКА, БЕ, ЮНКЕР??? ЗАЩО НЕ СТЕ ВЗЕЛИ МЕРКИ? ЗАЩО НИ МАНИПУЛИРАТЕ ЧРЕЗ МЕДИИТЕ??? ТАКА ЛИ ВИ ИНСТРУКТИРАТ ОТ САЩ???

Да ,гусин Юнкер!? САЩ постигна ИНТЕРЕСИТЕ СИ. НЕГАТИВИТЕ ОСТАВАТ ЗА ЕС . А СЕГА, ВСИЧКИ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ,КОИТО СЕ ОРОДАДОХА НА САЩ ,ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИТЕ БЕЖАНЦИ ,ДА ЗАМИНАВАТ ЗА САЩ ....

VIPER

Рублата потъва , Еврото потъва , само Доларът се вдига Интересно...

това явно беше целта

юнкер използва неприемливо име

Юнкер, ти мен уважаваш ли ме...