ЕК не трябвало да ни наказва за летището

Ограниченията на летище "София", довели до критиките от Брюксел, са отменени още през юни тази година, съобщиха от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщения (МТИТС).

Обратно в новината

Коментари - ЕК не трябвало да ни наказва за летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A баба казваше:" Dевет баби -хилаво бебе...." Eдно време на акушерките са казвали "баба"! 3начи-когато е трябвало да се роди бебето- бабите се блъскат кой откъде да го подхване и са го осакатили.... A летището в Cофия би трябвало да е като "гиздава кукличка" -уви....

Преди три-четири год в барче на летището в Барцелона пих съвсем прибично кафе за 80 евроцента.

Ами чейндж бюрото в помещението за получаване на багаж,на какъв курс сменя валутите то,това е първото дръвче,което хапват пристигащите в българия чужденци,ако се подлъжат да сменят парички там................

Нека да ни натискат от Европа , та да свършим нещо . Летище София е най-празното, най-скъпото и най-скучното летище на света. То е просто една огромна празна зала . В терминал 2 , след контролата на ръчния багаж, с трън да се завъртиш няма какво да закачиш . Едно барче , там кафето е 5 лева и един опоскан безмитен магазин . Това е ...Няма автомати за напитки , няма от къде един вестник да си купи човек , а сандвичите са от 7 лева нагоре .

Въпросът е кой ще се облажи с ГСМ Лукойл,или ТИМ!!!

Кого се опитвате да ЗАБЛУДИТЕ!?? Тея не са като нас овце дето като ни приказвате да ви "верваме"!!! Стига ОТКРОВЕННИ ЛЪЖИ!!!Колко фирми зареждат с гориво самолетите 10-20 ли всички са наясно за кво иде реч...става дума за ДДС и акциза на горивата които УЖ са натоварени на самолетите...става дума за ДАЛАВЕРКАТА най-сладката и там НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСКА ДРУГ, камо ли конкуренция!!!

Не знам кое е отменено и кое- не, но кафето в бара на 2 Терминал струва 4.50 лв. Защо на едно обикновено летище, в което дори липсват апарати за автоматична регистрация (както е в Европа), в най-бедната европейска страна, едно кафе струва като в петзвезден ресторант ? Летището не е ли просто една гара ?!

А като сложат в терминала сергиите и павилиончетата на 20 кафеджии мислиш ли че кафето ще поевтинее и няма да си остане на цена 4.50 и дори 6 лева?????

dear, В Париж и Атина ( че и на Шереметиево в Москва) кафето е по 0.95- 1.30 евро

И след тези промени се конкурират десетки търговци и по барчетата? И минералната вода е на норална цена? И сандвичите? Защо приказват простотии, мафиоти с мафиоти долни?! Само глоби и шутове за такива задници! Докато се изчистят гнидите от народа ни! Ясно и точно са го казали - търговците да имат равни права, за да няма незаконна спекула. Такива изроди пият кръвта на народа си.