Георгиева губи шансове за външен министър на ЕС

Лидерите на ЕС не успяха да се споразумеят за двата ключови поста. Представител на левицата най-вероятно ще поеме външните отношения на Общността.

Обратно в новината

Коментари - Георгиева губи шансове за външен министър на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сталинка ще я правим голема работа, а.

само като и видиш фалшивата усмивка и ти иде да си я пратиш,там откъдето е дошла.

Ако е истина това, че Орешарски е отишъл на срещата на ЕНП, а не на тази на ПЕС, то този човек ще птвърди зависимостта си. След като преди 15 години беше кандидат на сините за кмет, по нареждането на Васил Божков, веднага след това премина при опонентите им, БСП. Сега пък боко го рекетира с нещо си и той започна да подкрепя сталинка, която не е кандидатура на БСП. Експерт,експерт, но май по далаверите, а не по управллението!

Аз мисля, че идеалният кандидат за поста външен министър на ЕС е доктора на науките, Бойко Борисов.

густо майна че таз я отсвириха....много густо

че таз тъпа стрина и резнаха крилцата да се връща "вицепрезидент" на СБ нали е оттам)))))

Тиквата "мойте цопнаха" дай боже най-после тая тиква да цопне окончателно на дълбоко, че да спре тая истерия

е познавам Сталинка, но щом група доказани уроди от Банкя я подкрепят вероятно останалия кофти матрял у Европата има основание да не я ще

Що ми за име е имала Сталинка?Ами ще кажете тя не е виновна, родителите и са били навярно силно повлияни от Сталин.Все пак той е сатрап.нещо не вдъхва доверие, тя сега може би е най голямата демократка.Нищо лично.Това довежда до смях.Да не си мислим че това не е известно в Европа? та тя никога според мен не може да заеме този пост, за който само разни тук хора се мъчат да ни накарат да мислим че е номинирана.

Кристалина загуби правото на нов български мандат след като се държа като небългарка. Да си търси мандата от друга страна. ЕС и България 1."ЕС отпуска на Сърбия 1 милиард евро в помощ на реформи" 2."Колективната солидарност, която вдъхнови трансграничните спасителни операции при преодоляване на последиците от наводненията през май 2014 в Босна и Херцеговина, Сърбия и Хърватия трябва да бъде съчетана с помощи и финансиране от ЕС, заяви председателят на Европейския парламент Мартин Шулц." 3.Естествено за България нищо.

Да прав си колега! Тя можеше да направи предложение, можеше да се изкаже в подкреп на България, да се възмути, че българите не получават никаква подкрепа, но Кристалина беше заета с други работи! За къв ни е сега?!

И двамата сте прави, но вие да си спомняте случай, в който някой замогнал се с власт и пари българин да е помогнал на народа си. За братята Евлоги и Христо Георгиеви не говорим. Те са такова рядко изключение, че май са единствен пример. За съжаление!

... е достойна българка, няма съпруг присвоил европейски пари, няма баща /като Буруджиева/... , доказа се до сега в най - трудния сектор --бежанците! Е - ОТ КОМУНИСТИТЕ -- СЕГА СОЦИАЛИСТИ И ТУК И В ИТАЛИЯ----КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ----КЪДЕТО СА ТЕ ИМА ПОЗОР----за това сме на това дередже ---българи--срещу българи??? резил за България!!

Какво направи Кристалина за България: "Обещания за 1 милиард и 800 милиона евро бяха направени на международната донорска конференция за пострадалите от наводненията Босна и Херцеговина и Сърбия. Близо милиард от тези пари ще е за Сърбия, посочи Европейската комисия. Проливните дъждове през май засегнаха около 3 милиона души. Европейската комисия оцени щетите на общо 3 милиарда и 500 милиона евро."

А знаеш ли какъв е съпругът й, след като ти е наясно, че не е присвоил европейски пари? Тази вече ва възраст жена живее с любовник - французин! А защо й трябва мъж, който да краде, след като тя умее да взема и то доста умело.

Вескее, Вескее, завиждаш нещо ми се струва.

италиянката, защото тя била много на страната на Русия! Откога марионетките от Литва, които на знаят на кой свят са, ще определя накъде да духа вятъра в Европа? Прави впечатление, че именно от бившите соц., които бяха заедно преди време са най-антируски настроени! Това не говори ли, че зависимостта им отвън (и то не от Европа) е прекалено голяма и имат огромен интерес да се доказват пред новите господари? Ами нали го виждаме и у нас! А в Литва, и парите за да се купи политик са по-малко, и се работи малко по - насочено. Все пак са съседи на Русия и са с предимство пред нас!

много достойна "доносничка" на Бойко Борисов. За всяко нещо ходеше да плюе, като един троянски кон работи срещу България. Кой нормален политик ще иска подобна личност на такъв пост? Че тя утре ще предаде и друг, без да й трепне окото.

Ирина Бокова беше номинирана от България (по-точно, от тогавашния президент Първанов) за генерален директор на ЮНЕСКО и беше избрана. По-късно беше преизбрана за втори мандат. Така че ако Кристалина Георгиева превъзхожда или поне е равностойна на конкурентите си, за нея също няма причини да не спечели "своето" състезание. Ако!

Кристалинка, сталинка, калинка мая, почему се абиш, бабушка дъртая.

много се радвам, че никаквата ни кандидатура губи!

Нито Кристалина Георгиева, нито Вигенин заслужават честта да бъдат БЪЛГАРСКИЯ еврокомисар. И не защото не биха се справили - щом търпяха тая измислена баронеса пет години, всеки би могъл да я замести. А защото нито Георгиева, нито Вигенин ще защитават интересите на България. Засега и двамата убедително доказаха това с проявите си!

Кристилина Георгиева или Сталинка Георгиева както е истинското й име, никога не е била актуална за външен министър на ЕС . Това е само в главата на българските й протежета. Така, че нищо ново.

На този пост ще сложат човек от голяма европейска страна, ние кои сме и кой ни брои за нещо!

Ние сме някои и сме си добре. Кандидатурите ни не струват!

Ние сме достойни българи и заслужаваме много повече от това да сме на последно място по станадарт на живота и да живеем най-малко в Европа! Ние сме длъжни да се борим за да променим тези неприятни за нас обстоятелства!!

сталинка губи, Европа печели!

Браво еничерче......ти умираш БГ печели

ЕВРОПА ПРЕЦЕНЯ КОЙ КОЛКО СТРУВА, ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА ДА ИГРАЕ НЯКОЙ ПО СВИРКАТА И, НО ЖАЛКО, ЧЕ НИЕ В БЪЛГАРИЯ ХАРЕСВАМЕ ХОРА С ОГРАНИЧЕНИ ПОЗНАНИЯ, НИСКА КУЛТУРА И БЕЗ ИНТЕЛЕКТ!

Не я набутаха начело? Нали те командват ЕС!

Apollony

Тази национална предателка е крайно време да изхвърчи от политиката завинаги.

Що така с лошо, женицата е марионетка на СБ и МВФ. Според мен е много подходяща за премиер на БГ ! Идеална е - вече е доказал се българофоб и майкопродавец!

Ай, ся?! И какво му е лошото?

Ша дигне бате кръвно зарад вас! Пу, чи нагли, ни му давът да съ похвали, чи е назначил вънкашната комисарка.

Говорим за единствения български политик, който има безспорен авторитет в Европа и който, ако сме българи, ще го подкрепим за този висок пост! Не говорим за Гея, Бея, Буда и др. политически еднодневки, които вие избирате и за това България е в поредна национална катастрофа!

Ти добре ли си, да не си забравил да изпиеш хапчетата сутринта?

Сигурно си чел в НЕЗАВИСИМИТЕ български медии в кенефа!

Еничери червендалести......всички българи ви ПРОКЛИНАМЕ!!!!

Какъв парадокс - не я избират защото не е лява. То версията на лъжливото овчарче понякога работи.....

"Георгиева губи шансове за външен министър на ЕС" Аз се чудех защо БУДА днес е по-неадекватен от вчера. Нали Юнкер беше дошъл в зала Армеец за да похвали Кристалинка и да обяви, че я иска за тази длъжност? Нали разни вестници с влияние на Кристалина и Ивчо Прокопиев бяха писали, че Юнкер е поставил условие задължително Георгиева да бъде предложена? Какво ще каже сега БУДА, след като Орешарски го послуша и я предложи? Сигурно отново ще види дългата ръка на Станишев, или какво? Сега какво трябва да се направи, за да се угоди на БУДА? Вероятно тежката артилерия в лицето на Румито Желева трябва отново да се предложи? Хора мислете бързо иначе БУДА ще вдигне кръвното и тежко ни и горко, ако се случи нещо с него!

Имаше една която я запомнихме с ИЕС,тая с какво ще я запомним не зная.

ОТ КАЗАНОТО ПО-ГОРЕ Е АБСОЛЮТНО ЯСНО КОГО ПРЕДПОЧИТА ЕС ПРЕД НАИСТИНА НОРМАЛНИ ХОРА С ДОКАЗАНИ УМЕНИЯ И КАЧЕСТВА, НЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИВШАТА НОМЕНКЛАТУРА НА БИВШИТЕ СОЦ.СТРАНИ....ДОКАТО НЕ ИЗМРАТ, ЯВНО НЯМА ДА ИМА НИ ЛУСТРАЦИЯ, НИ ПРОЗРАЧНОСТ. НАПУСКАЙТЕ И ПОСЛЕДНИЯТ - ГАСЕТЕ ЛАМПАТА

КриСТАЛИНа е измислица гробарска. Когато Румяна Желева всички я видяха, че е хърен боклук и тотално за нищо не става. Някой пробута на оня будала Боко тиквата кака Ви кристалина. То много неща ги свързват и него и Сталинка и Станишев и Пирински - всички са от едно котило ОТ ТЕЖКАТА ЧЕРВЕНА БУРЖОАЗИЯ, КООЯТО НИ УПРАВЛЯВА ТАМАН ОТ 70 ГОДИНИ - ТЕ СИ СПРЕТНАХА ПРЕВРАТА НА ДЕСЕТИ НОЕМВРИ 1989 ТЕ СИ СЪЗДАДОХА ПОСЛУШНОТО СДС И СЕГА СЕ ГОТВЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И ТЕХНИТЕ ВНУЦИ

Кри'Сталинка?Боко и Ореха тугетхър?ГЕРП на БКП у Юропа?

За поста най подходящо било да е социалист, и то жена... В такъв случай най-добре е да се спрат на нашата серГея с розовите прашки: 1. Социалист от виден по-виден, баш социалистът на Европа; 2. Жена - що пък непременно да е жена, която пикае клекнала?!? Вече има какви ли не модификации, даже е по-актуално :)))

нима за 5 години не оценихте възможностите на госпожата .За мен тя един проект с амбиции в личната материална сфера. За 5 години тя не направи ннищо за България освен да поздрави някои спортист след постигнат добър резултат

Аз

А какво трябваше да направи за България?

нищо както обикновено

кристина е фактор на транкалета колкото ние сме фактор в европа

бе киСТАЛИНО, ти си срам за България.

е вредна за България, както са вредни и "подкрпящите" я предатели н а нацията Плевнелиев и Борисов.

опорните ви храчки отдавна пресъхнаха

НАЙ-ВРЕДНОТО НЕЩО ЗА БГ Е ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ!!!

Чудя се как може толкова повърхностна в мисленето и изказа си жена да бъде какъвто и да е фактор в европейската политика. Нека бъдем патриоти, но и реалисти- тя не става. Трябва да търсим по-млади и по-необременени кандидати.

Аз

Трудно е с младите, да знайш... С образование от НБУ... трудна работа...

Не губи шансове, защото не ги е имала. Всичко беше един огромен балон от Сталинка, мутрата, прокопиевите слуги, защото знаят, че няма да стане. Тъй като всичко ще се решава чак в края на август, Сталинка ще остане еврокомисар. Просто лъжеха и мажеха само и само Сталинка да бъде еврокомисар. Спокойни сме, че тя ще ни съдейства за решаване на демографската криза със сириици, афганци, иракчани, либиици и всяка друга паплач. Изключвам бедстващите сириици, а не сирииците-опозиционери, въоръжавани от САЩ и събрани в РБ от Никито Младенов, който продаде интересите на страната за пари и служба

Зебележете само как украинското съселче Сергейчо играе срещу собствената си държава. Ще сложат чужденец, но да е социалист и да е удобен на Путин. Нямам думи просто. Сергейчо не е етнически българин, но толкова да грае против нас, нямам думи.

Единственото което е интересува е кариерата, за България не и пука. Ако си беше Сталинка, щеше ли да е комисар? Тя ще е от първите които ще си сложат антенки на главата ако дойдат мардианците.

Аз

Това е условие - като станеш комисар си задължен да не ти пука за държавата, откъдето идваш.

Аз

САЩ и прибалтийските републики са против италианката, щото била в добри отношения с Русия и Путин. Именно затова точно италианката трябва да стане комисар по външните отношения, ако въобще съществува такова нещо, като ЕС. Кристалина Георгиева бива, ама за нещо друго. След като беше комисар по бедствията и е Българка, най-доброто е да се захване с имиграцията, че аман...

НЕ СЕ ВАЙКАЙТЕ ЗА ТАЗИ КУХА ЛЕЙКА ! ТЯ ВЪОБЩЕ НЯМА МЯСТО В БРЮКСЕЛ И ... НЕ СЛЕД ДЪЛГО ЩЕ СЕ ОТЗОВЕ ПРИ АВЕРА СИ - СИМЕОН ДЯНКОВ, в МОСКВА ! ПИТАМ СЕ, ПО КАКВА ЛИНИЯ БОКО ТИКВАТА ИЗПРАЩА РУСКИ ШПИОНИ ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА - примери : СТАЛИНКА, ИРИНА БОКОВА, ШИМОН ФРОЙНД/ Симеон Дянков/ И ОЩЕ НЯКОЛКО ПО-ДРЕБНИ, като Бойко Коцев например !?

Абсолютна продажница!

"Кристалина Георгиева е най-уважаваният в момента български политик според всички рейтингови агенции." Ако това е вярно, българина си е изгубил ума. Та нали тая същата щеше да ни оправи генофонда с помоща на африканските мигранти! Най-уважавана... от българи... лудост.

Оставили разпределението на синекурите за 30 АВГЪЗЗЗ!!! Та кога казвате, че Ореха трябваше да си даде оставката - за да има нови избори? И си спомнете - какво каза ЕК на Чехльото и пуделчето му РАЙКОВ? Забравихте ли - ИСКАХА СЛУЖЕБНИТЕ ДА СА ПОДПИСВАТ ЗА ЕВРОПАРИТЕ през новия период. ЕК ИМ КАЗА - СЪС СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ! И щом БУДАЛАЛАТА ТИКВУНОВА ДЪРЖИ СТАЛИНКА да е министър в ЕК - трябва да направи следващия ход - ИЗБОРИ НАПРОЛЕТ ПРЕЗ 2015 година!!! Ние може да си въртим конституцията, законите както си искаме, АМА ЮНКЕР - не може...

Тя тази ПАЧА е за в затвора те за комисар я гласат

така ли говориш и за майка си

Що това твоята майка ли е?

На тази не и е мястото там! Продажна е и подвластна на соросоидите!! Аре, вънка!

за там е българската булка беглец-още по продажна,подвластна на още по гнусни интереси и лидер на още по големи паразити в Брюксел

Кристалина НИКОГАНЕ Е ИМАЛА ШАНС. Това беше раздухано от купени медии, които си въобразиха, че могат да поставят на този пост една семпла женица. е, ако наистина в последния момент им потрябва безличен и послушен човек - Кристалина може и да пасне, но не като компетентен човек. Ма нали тази лелка беше икономист-финансист? Или е само ЕДИН ГОЛЯМ КАРИЕРИСТ!!!!