България призна, че заменките са непозволена държавна помощ

България се отказа да оспорва пред съда на Европейския съюз решение на ЕК във връзка със заменките.

Обратно в новината

Коментари - България призна, че заменките са непозволена държавна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ,ето кой ще напълни хазната.А дано ,ама надали.

Не знам дали някога ще дочакаме Видовден за стотиците едри крадци и мошеници у нас. Кажете ми, защо до сега нито един далавераджия кмет не влезе в затвора (като започнем от онзи с усмивката Софиянски, и до него крадливите кметове на В.Търново, Сливен, Ямбол, Видин и т.н.), нито един мошеник депутат не е там, нито един измамник министър не е осъден, нито един общински съветник не е в кауша??? Е, на кого да вярваме? Европа ни показва жълт картон, България се смее и крадците се подиграват с европейските закони. До кога, до кога, до кога??? Сега се добавиха и новите кредитни милионери, с най-крупната банкова кражба на века. Няма ли и те да са клиенти на прокуратурата и "независимия" съд?

сега да плащат с лихвите за тия сергейски номера ...

Да си плащат мамицата им мръсна

БОЖЕ , БОЖЕ ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ ДА ПЛАТЯТП ИСТИНСКАТА ЦЕНА ТЕЗИ ХОРА ИЛИ ПАК ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОТУЛИ????

Хич не е голяма работа решението на ЕС, щом има възможност някои от заменките да си останат непокътнати. Или караш всички да си платят или да се откажат от облага, или изобщо не се занимаваш с това.

Цитирам: "От това следва, че българските власти трябва да направят необходимото за разваляне на заменките или да накарат облагодетелствалите се фирми да възстановят в бюджета неправомерно получената държавна помощ." Обадете ми се, когато това стане!

След това признание ще последва ли това, което разумът подсказва? Всички, правили такива заменки, без значение от коя партия са, на съд и на топло. Цацаров и съд, на ход сте!

Плюте още срещу ЕС. Добре, че са те да ни натиснат тази даравера да се разплете.

ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ или БСП, ДПС и НДСВ. СЕРГЕЙ, ДОГАН И СИМИОН. затвор за крадците

Спомняте ли си кой тогава внасяше за разглеждане и беше докладчик в Министерски съвет на проекторешенията за извършване на въпросните заменки? Аз си спомням - Ивайло Калфин. Сега, обаче, тези неща се забравиха, та даже го гласят за нов министър, че даже и ръка му целуват само и само да се съгласи. Пфу!

Еврика!Ами това е списъка на кредитните милионери от КТБ,това е списъка на "най-влиятелните и богати българи",това е списъка на онези за които цяла година задавахме въпроса "КОЙ"...

Е как няма един обикновен човек сред тези хиеноподобни. Взеха хубавите имоти на хората, подхвърлиха им някакви костици. Ще се оправят пак. А пък ББ "бил казал". Ама толкова години той какво направи? Само казваше ...и крадеше.

Не прехвърляй вината от болната глава на здравата.Тези въпроси не може да ги разреши Борисов а прокуратурата.Разделяй правата на системата по предназначение.Не може един човек да е виновен за това че институциите не си гледат работата.

селището Санта Марина до Созопол е открадната с заменки земя

Сега всичките заменки ще се обособят някъде до 199 000 хил. евро, а и почти всички ще са на физ. лица, не фирма.

В списъка попада и чисто новичкия зам. председател на НС Явор Хайтов. Още помним скандала за рибарско селище Траката.

че партиите в ЕС несе дистанцират от българските партии. То това е интересно. После същите хора които извършиха този грабеж биват приемани дота добрев Европейския парламент. Имат контакти и никой не ги закача. Дори пир зададени въпроси от НПО, граждани и евродепутати от администрацията на ЕС биват прикривани. Същата история е като Жорж Дол шеф на ЕНП дойде тук на "посещение" и взе да напада няколко партии, а се пригърна с ДПС партия на агенти на ДС и турски терористи. И още по лошо хора които действат за физическото разпадане на България. Ако това са евро-атлантически ценности майната им.

по този повод съсела вече трябва да е с раирани дрехи и да го опъват в панделата!

вчера по Нова ако се не лъжа даваха за един българин убил куче което два пъти го е нападало. Човека ще излежи 3 месеца в затвора. И човека си каза за едно убито куче 3 месаца за убит човек нищо, за откраднати милиони нищо. С една дума ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ.

Да позная ли - няма сила, която да накара въпросните "бизнесмени" да върнат каквито и да е пари на държавата! Дето се казва - .... и какво от това, че България била "признала" нерагламентираната държавна помощ, т.е. живата далавера пред ЕС!? Доколкото си спомням "заслугата" за това е на "великата" 3-на коалиция!

Има, има ....има такава силя и тя се нарича ЕС. То за това толкова се плюе по нея. Нашият съд няма да ги погне тия бизнесмени, ама ония от ЕС като ги подкарат....Май там се оказа, че не е точно както наще бизнесмени си го мислят. Ще почнат да им прибират яхтите, вилите и апартаментите и постепенно ще си ги вкарат в правият път.

съда в ЕС няма да погне пряко човеците дето са извъртяли далаверата. Спомняш ли си далаверата с онзи там по САПАРД човека на Сергей и Първанов с старите машини за месопреработка. Е ко стана ?

Напротив, по-надолу се казва, че държавата, ако не предприеме мерки /а съм почти сигурен, че ще е така/, то тогава България ще отнесе глоба в троен размер на нерагламентираната държавна помощ! И ха познай кой ще я платиии - т.н. "бизнесмени" или народа!? Може да пробваш от 3 пъти да познаеш!?

Ха познайте дали някой ще тръгне да прави нещо! Ще набият глоба на България, всички ще я платим и готово! Най-много някой текущо небогоугоден да яде хурката за зрелище на народа, другите ще си кютат.

Хубаво призна, ама сега какво правим, пак ли ние ще плащаме за заменките, ами да си ги върнат или платят. Докога ще плащаме грешките на хорат. Да не забравяме кой направи заменките, Земеделското министерство, което от години е на ДПС , е и БСП се облажиха разбира се....и пак народа гласува ли гласува за тях. Стокхолмски синдром !!! Да заобичаш палачите си !

Ето едно полезно решение за България, но повечето медии го премълчават и не му дават гласност. Хайде сега да видим кой яде без пари на държавната хранилка!!!!

хахах, медии в БГ... типи4но по български - истината или се крие и мъл4и или е неудобна! Хрантутниците да върнат парите, а не хората да плащат!

Тогава спомняте ли си кой въртеше правителството и народното събрание ? ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ или БСП, ДПС и НДСВ. СЕРГЕЙ, ДОГАН И СИМИОН. Схемата 3-5-8 сещате ли се за нея? Спомняте ли си кой беше финансов министър? ОРЕШАРСКИ, а СЕРГЕЙЙЙЙЙЙЙЙ БЕШЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. СЕЩАТЕ ЛИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ГЛУПАВИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ? ТОГАВА ТИЯ МРЪСНИЦИ ПОДПИСВАХА ДОГОВОРИТЕ С ЕС. СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ЧЕ И МИГЛЕНА КУНЕВА ПОДПИСВАШЕ ДОКУМЕНТИТЕ?

Миглена Кунева не е подописвала документите, не заблуждавайте, заменките се извършваха в Министерство на земеделието, което бе на ДПС , е и БСП са се облажили, работеха денонощно......в последните дни на правителството.

До 2009г. лятото БСП, ДПС и НДСВ управляваха. След това спечели ГЕРБ. Наричаха ги още "Триглавата ламя" 2007г. бяхме приети в Европейския съюз. Смятай тогава 2005г. дойдоха на власт БСП, ДПС и НДСВ. Ай сега по това време Миглена Кунева не бе ли преговарящ? Много добре си спомням тогава как и криеха лявата страна на сбръчканото личице и пиеше от едно бяло шишенце полимерно хапчета. НДСВ влезнаха във власта 2001г. след като СДС на Иван Костов загуби тотално. Драги избирателю истината много боли и азнесъм някой дришлю на който можеш да мътиш мозъка.

Точно обратното на това, което мислят путлеристо-атакистите, аз смятам,че само ЕС и неговия контрол над самозабравящите се политици и цели партии (в случая с заменките БСП/ДПС), задържат все още България НАД ВОДАТА.

прав си ! без ес сме не под водата а под лай ната !

Антибългарите в действие!

Може би ти си се възползвал от заменка, а Бъгарино? И защо хората, които ни карат насилствено да се отърсим от корупцията, наречена "заменки" и ползвана от БСП/ДПС за уреждане на "своите" хора? Та за това не европейците са "антибългари", а ние самите сме такива, ненаказвайки престъпления, като "заменките", вършени открито и безпардонно пред очите ни. Помните ли как Калфин, в последния ден от властването на първата Тройна коалиция подписа собственолично 2500 заменки. И как после този "държавник" се натискаше за "президент" и нито един "журналист" не го притисна с въпроси за заменките? Сега пък ще става министър?! И после, ЕС като ни навре носа в мръсотията, която сами създаваме, те били "антибългари". СКУДОУМИЕ, ДОСТОЙНО ЗА ПУТЛЕРИСТ-АТАКИСТ!!!

виновни са Министерски съвет и народното събрание на Република България. да не аз да правя и гласувам законите. Хаха ми в капитализма далаверата е позволена въпроса е да знаеш как да извъртиш закона.

значи далаверите до 200 000 евро са позволени?????????????????????

държавата ще плаща, както и за Белене, както и за КТБ, както и за...

Ще плащаме всички и ти и аз. Държавата откъде взема? -пак от нас.....