Екстремисти планирали атентат срещу Европейската комисия

Екстремисти са планирали атентат срещу Европейската комисия в Брюксел, съобщиха местни медии, цитирани от ИТАР-ТАСС. От комисията отрекоха подобна вероятност.

Обратно в новината

Коментари - Екстремисти планирали атентат срещу Европейската комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина лоша ли е ? Като чета коментарите, трябва само да ни радва, че друг иска да ни свърши работата !

САЩ има силата и мощта да ги изтрие от лицето на земята за 2 седмици, но е явно, че така им харесва и така трябва, и така им е изгодно

Джихадистите са злите кучета на Вашингтон, отгледани лично, и с много любов. Пфу!

Пет лв от мен да се почерпят...

Най-правилно е Европейците да могат без проблемно да се предвижват в континента , но различни други народи да могат да се заселват в Европа след подходящ карантинен период и доказване от тяхна страна ,че приемат европейската ценностна система.Тябва да оценят , че Европейски държави ги измъгнаха от мрака на първобитното им съществуване и им посочиха пътй към цивилизацията.Това не винаги е било с "меки" средства , но на по-късен етап е дало свойте положителни резултати. Някои може да не са много съгласни с мен , но това е от лицемерие или криворазбран "хуманизъм".Една кратка ретроспекция показва , че съм прав. Така нареченото колонизиране играе ролята на технологичен и цивилизационен импулс на тези места където са стъпили.Така или иначе местното население нито е имало познанията ,нито възможностите да използва природните богатства на територията , която обитават

Преди близо 50 г., през 1965 г., Херберт Маркузе, предупреди във философското си есе "Репресивната толерантност", че именно криворазбраната политическа, религиозна и икономическа толерантност и издигането в култ защитата правата на малцинствата, ще бъдат основните фактори за разрушаване на западната цивилизация. Е, вече го виждаме и го преживяване, и това е само началото... Пак от форума:"Ислямът в момента започва настъплението, за което се говори от 40 години насам: Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си - Хуари Бумедиен, президент на Алжир, в реч пред Общото събрание на ООН през 1974г.

Саудитска Арабия е изляла 90 милиарда долара в Европа за поддържане и развиване на исляма. Същата държава и Катар, най добрите приятели на САЩ в ислямския свят(!?) снабдяват ИД с пари и оръжие. Правете си изводите

колко куха леика трябва да си,за да си на страната на откачените джихадисти и против европа.проблема е че тук повечето коментара са за ислямистите и финансовата им опора путин,а после скимтим че искаме да живеем като германци,англичани и французи,а не като пияните руснаци и лудите от близкия изток.странно,а?

Толкова куха лейка като теб ти дето се ерчиш на огъня, а не на подпалвача! Нали като загасиш този огън с цената на хиляди или милиони невинни жертви скъпият ти подпалвач, че запали нов огън и така до изсмукването на все повече богатство в ръцете на 3 % от света. Тъпите 3 % паразити не разбират, че и те ще се гътнат като си убият гостоприемника, ама така е като си прост каубой!

В този случай няма невинни жертви , те са жертви на своя фанатизъм.Нима очаквате разумните хора да стоят и гледат със скръстени ръце как Европейския цивилизационен модел се руши?

Крайно време беше да се стреснат еврочиновниците. Те гласуват глупости против Русия и Сирия, а не усещат смрада от ислямистите.

Че си будалко, будалко си. Лошото е че сте много. "Евреочиновниците" са част от играта за пред будалковците.

Да...така е, инак по принцип ние и румънците сме виновни на ЕУ за всичко, както и разбира се Путин! А ЕУ се превръща в клоака от всевъзможни знайни и незнайни тарамбуки, терористи, радикали и психопати, но неее, България и Румъния...а най голямата заплаха: Путин Докато се бие глава пред Обама всяка седмица, и не се вдигне 8 метрова стена по границите + миниране на морските участъци ще е така

браво смешнико разсмя ме с твоите тъпотии.

След изявлението на белгийските власти,че няма да има елха на централния лощад,ЗАЯОТО БИЛА СИМОЛ НА ХРИСТИАНИЗМА ТАКА ИМ СЕ ПАДА,ДА СТРАДАТ ТА ДОЛНИТЕ СИ ЕВРОГЕСЙИ ВЪЗГЛЕДИ!

А дано,тази заплаха лично срещу тях да ги накара да прогледнат за опасността и да си размърдат заспалия задник. Иначе те живеят в измислен, паралелен свят.

Вие тролите защото не давате нито един разумен аргумент, само повтаряте като папагали Русия е лоша и Путин е страшен! Щото толкова са ви и възможностите имате мозък на орехче! накрая с постотията си ще направите мнозинството българи русофили и насила ще ни вкарате в Руската Федерация! Ще накарате практичния българин да избере по-малкото зло!

То и вие русофилите не падате по-долу с папагалщината :) Да харесваш Русия е едно,но да споменаваш България в състава на Руската Федерация е ......

Е, това преселение не е от вчера - милиони африканци и азиатци от векове се преселват в Европа главно поради икономически причини. И проблема е основно в невъзможността и нежеланието им да възприемат европейските ценности и начин на живот - искат само стандарта, но не и начина за постигането му. Докато броят им беше сравнително малък това не си личеше толкова, но бройката вече е критична и истината за фалша на "мултикултурното" общество лъсна! Дори 2-ро поколение емигранти си живея затворено, по арабски и ходят да се бият срещу неверниците! В Германия доста се говори за изтичането на мозъци - и причината не са парите, а средата - арабизация и циганизация! Ако в една Швейцария заменим швейцарците със сирийци какво ще получим - със сигурност няма да е Швейцария! Разни правозащитни организацийки постоянно реват за разни права, но никой не казва къде е границата, колко милиона може да поеме Европа, къде са правата на местното население, което трябва само безропотно да приема всякакви неканени гости в дома си!

Хората от тези държави емигрират защото колониалистите са ограбили техните държави и са им налагали своята обирджийска политика наречена за по-удобно "ценности"

Странно, ащо не изберат Сибирь?

Е,това само донякъде е вярно. И защо бягат при своите грабители? Истината е по средата - просто някои народи толкова могат - българите сме същата стока! Дори сега да ни изсипят 10 милиарда, пак няма да цъфнем - не става само с пари, трябва манталитет, дисциплина и ген! Да, можеш да грабиш ресурси, но организация, управленски опит, наука, изкуство няма как да ограбиш!

Чукча писател....човека ти казва,че проблема не е в това че мигрират, а в това че не се интегрират към средата . А аз ще ти кажа друго, уважаеми интернационалист левичар либераст... като им оставиха ЮАР какво направиха с държавата бе другарю, или с Либерия

Същите "европейски ценности" намалиха драстично раждаемостта в България и осъдиха Родината ни да бъде свидетел на нерадостната емигрантска съдба на нейните чада!

Вувузел

Намалили са ама друг път! Заради ия ценности циганора ражда по 10 деца (български граждани, междупрочем)! Чувал ли си да има в Русия семейство с 10 деца!

"Ценности" които пълнят бънковите сметки на единици и осъждат цели народи на глад и мизерия! Да ви имам "ценностите" изчадия адови!

Най-правилно е Европейците да могат без проблемно да се предвижват в континента , но различни други народи да могат да се заселват в Европа след подходящ карантинен период и доказване от тяхна страна ,че приемат европейската ценностна система.Тябва да оценят , че Европейски държави ги измъгнаха от мрака на първобитното им съществуване и им посочиха пътй към цивилизацията.Това не винаги е било с "меки" средства , но на по-късен етап е дало свойте положителни резултати.

С какво не сте съгласни, да не би човекот да не казва истинат?! Май тя не ви е удобна, щото сте от тези, които използват отпадъка на човечеството , за да водите война с/у белия човек и хрисйността на тези правозащитни организацийки. Лицемерието и двойния стандарт, който прилагат няма аналог в историята. Но защо си мислите, че след като ви употребят (както и тези малоумни джихадисти) няма да имате съдбата на поредните марионетки, които са станали вече ненужни?!

С какво не сте съгласни, да не би човекот да не казва истинат?! Май тя не ви е удобна, щото сте от тези, които използват отпадъка на човечеството , за да водите война с/у белия човек и хрисйността на тези правозащитни организацийки. Лицемерието и двойния стандарт, който прилагат няма аналог в историята. Но защо си мислите, че след като ви употребят (както и тези малоумни джихадисти) няма да имате съдбата на поредните марионетки, които са станали вече ненужни?!

Тези алчни чиновници трябва да се разкарат, да се затвори тази комисия. А и евросъюз. Ще настъпи мир в европа.

И ще настане мир като по първата и втората световна война. Прочети защо и кой е дал начало на Европейския съюз.

а ние приемаме сирииците.не се знае утре какво ще ни натресат.

Не са сирийци, повечето са от други страни!

пак са същите джихадисти.

трябва Eвропа и цял христrянски и будитски свят да изгони мюсюлманите особено сунитите от техните територии,тези сунити какво дават на този свят освен много кръв и рязане на глави и убиване на жени и деца,как може някой да повярва ,че като убива невинни хора ще отиде в рая,за кой рай тези хора говорят?а после намираш някой дори и дейвид камерън да каже че тези хора не представляват ислама ,ама извиняваите тези не са един човек а са десетки хиляди терористи сунити,подкрепяни от стотици хиляди пак сунити които ги спонсират а имат милиони фенове които са пак мюсюлмани сунити,време вече да се взимат мерки и да спрат тези кръвожадни терористи и да не ги доускат до нашите земии.

Светът се запозна с мюсюлманският тероризъм, защото САЩ започнаха да се месят на хората, какво да правят по техните земи! Не е редно да се месим във вътрешните работи нито на сунитите, нито на шиитите, нито на алевитите!

И аз съм на това мнение - всичките беди и тероризма възникват в резултат на натрапване на начин на живот,управление,религия,бит,празници,организация на труд,семейство...Защо нямаше никакъв екстремизъм и тероризъм преди да започне насилствената към различните по начин на живот държави"демократизация","глобализация","модернизация" и други "-зации" от страна на Запада?

Да не се месим ли? Ако ги оставим утре ще ни нападнат с ядрено оръжие и вече ще бъде късно за каквато и да е намеса.

Те и на Хитлер и Сталин не се местиха и какво стана(ако не си бил на този урок има Гугъл)? Земята е на човечеството, а не на мюсюлмани или християни и т.н. Терористи има и християни, но мюсюлманите терористи сега са повече. Защо? Мисля., че арабите са мързеливи, дай им само алъш вериш да правят и друго като ги мързи водят войни. За мързела самите те си го казват.

То пък тези комисии са по кръвожадни и от Червените хмери и ИДИЛ взети заедно . Те са клубове на интереси и да замазват очите на хората ,че се прави нещо в техен интерес . Да не би избирането на когото и да е да се прави просто ей така а не по политически нагласи . Нагаждачите са в комисиите то със същото мнозинство мога да гласуват гладните кокошки ако разбираш афоризма ми .

Очите на страха са големи!Мижитурки!

Народа е казал "Очите на страха са големи", "Страхът е голямо шубе", "Който го е страх от мечки не ходи в гората", абе народът ни е мъдър.

ЩОМ СА СИ "ПРИЗНАЛИ ВСИЧКО", ЗНАЧИ СА СЛАБИ ДЖИХАДИСТИ. КАК СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ УЗНАХА ВСИЧКИ , АМА ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ?!

Нали знаеш проказката "съшито с бели конци".

АМА ТИЯ СЪЩИТЕ ЛИ СА ДЕТО СЪБОРИХА КУЛИТЕ ИЛИ СА ИЗМИСЛИЛИ ДРУГИ?

Борба за бюджет брат, иначе от къде ще дойдат пари за милиардни поръчки за оръжие, огромен персонал, закони ограничаващи човешките права, все готини благинки за има няма няколко фамилии.

Всичко което не е ефикасно и не помага на хората трябва да бъде махнато . Тези комисии са като нашанския Парламент избират си вътрешни хора за да си узаконят политиките и практиките който са решили . Има ли полза от такава комисия и как тя помогна на хората в частност Хората В ТАЗИ СТРАНА .

.."В ТЕЧЕНИЕ ЛИ СТЕ с ИНФОРМАЦИЯТА... Обикновено "сме в течение НА нещо..."

Ама ИТЕР-ТАСС много информирани бе. Никой друг не го съобщава само те. Да не би Путин да ги е пратил? :)))))

Голяма информационна агенция с много журналисти и ресурс, за разлика от нашата за съжаление!

Просто много хора гледат как да зарадват изгладнелия руски народ.

Арабският свят по времето на тодор,беше приятел на България. Университетите ни бяха пълни с араби. Бяха основен източник на валутни постъпления за ембаргова България. Купуваха ни БТР-те бомбите,калашниците,радиостанциите, нефта ,който крадяхме от Русия го препродавахме на тях. Много български специалисти печелеха с трудът си в арабски държави. Естественно за САЩ това си беше неудобно в търговско отношение. Затова направиха така,че там да има стогодишна война!

Произвеждахме голяма част от електрониката за руските подводници и танкове в огромни предприятия и ги ремонтирахме, спряхме не по наше желание или защото руснаците отказаха поръчките, а по заповед от САЩ по времето на Костов!

От тази дейност като цяло оръжейна, сензори, корабостроене и др. свързани се издържаха поне 300 000 души българи с изключително високи заплати достигащи 1000-2000 лв, което тогава беше страшно много пари.

За малко да им прекъснат гениалният поток от мисли за кривите краставици,маломощните прахосмукачки щастливите кокошки и безумните мерки за пестене на вода и ток.Както и поредното увеличение на заплатите им безброй премии бонуси и какви ли не облаги докато Европа тъне в рецесия,безработица и увеличаваща се бедност.Не,че симпатизирам на ислямистите но си мисля,че светът едва ли би станал по-лош ако бяха успели.Просто едната мафия си общува с другата мафия.

Съмняваме, че ще са същите екстремисти, дето събориха и близнаците. Щото как иначе да вкарат и Европа във война с тероризма. Еми по изпитания начин.

Белгийската полиция е силна полиция! Хванали са им бронежилетките и оръжието преди да са направили белята!

Не ме карайте да ви напомням за случая с белгийския богаташ и депутат педофил дето беше избил много деца, накрая като го хванаха избяга и за да го заловят се наложи цяла Белгия да излезе на улицата с бебетата и количките, този протест обедини белгийците и от двете части на страната! Политиците се уплашиха и го намериха за 24 часа!

"Сериен убиец педофил потресе Франция и Белгия Спецполицаи заловиха педофил, разпространявал порно снимки и видео в интернет - 08 яну Броени дни след произнасянето на присъдата доживотен затвор срещу белгийския педофил Марк Дютру нов случай е на път да взриви общественото мнение, този път във Франция. Преди няколко дни излежаващият присъдата си в белгийски затвор заради опит за отвличане на Мишел Фурнире призна, че между 1987 и 2001 г. е отвлякъл и убил девет момичета във Франция и Белгия. Според белгийския следовател Фурнире направил признанията хладнокръвно, без да проявява никаква емоция, и описвал детайлно местопрестъпленията. В резултат от новите разкрития белгийското правосъдие настоя 62-годишният сериен убиец да бъде върнат във Франция, за да посочи къде е заровил телата на жертвите си. В събота криминалисти буквално разкопаха гората около замъка Соту до Седан, на 100 километра североизточно от Париж, чийто собственик е Фурнире. От прокуратурата обявиха, че е възможно той да е отговорен за смъртта на още хора. Силите за сигурност във Франция, Белгия и Холандия разследват неизяснени случаи, за които смятат, че може също да тежат на неговата съвест. Под лупа ще бъдат разгледани и основанята за пускането на убиеца в домашен отпуск по време на двукратния му престой във френски затвор - първият път между 1984 и 1987 г. за изнасилване и между 1992 и 1993 г. за кражба с насилие. ..."

Такова чудо като българина никъде няма. Член е на НАТО - реве срещу НАТО. Част е от Европейския съюз - плюе по управлението му. Мързи го да гледа - германците му виновни, че е беден. Върти безнес със скрап - циганите му виновни, че му крадат кабелите.

Българинът вече се усети, че са го прекарали и че всички обещания за светлото му бъдеще в НАТО и ЕС са били червейчето на кукичката, за да се прилъже и да се закачи, сега когато се мятаме на сухо на тревата, имаме само един шанс да се откъснем и със сетни сили да се върнем във водата на воля!

Вече 600 години СЕДИМ И ЧАКАМЕ светлото бъдеще да дойде при нас, пък идват само крадци. Та, питам, не е ли време да вземем да СТАНЕМ и да си вземем собственото ни бъдеще в СОБСТВЕНИТЕ НИ ръце?

Българинът никой не го е питал дали иска НАТО и ЕС!

А какво щеше да стане, ако българина бе казал ДА на референдума? Щеше да ни е виновно международното положение после? НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ НАВЪН ИМА НАД ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ, КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ С "ДА".

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ НАТО И ЕС!

Българинът си живее мирно с циганите от много години и щеше да си ги вкара в правият път да спазват законите, ако не беше системният тормоз и изнудване от ЕС и НАТО - заплахи, глоби, санкции, политически и военен натиск, все "приятелски" и "дружески" подходи!

Много правилно! Гадния ЕС накара мирните българи да блокират границата с Турция, в знак на протест против затварянето на пунктовете за вторични суровини през които изтече държавта през последните 25 години. Гадния ЕС и не иска българина да плаща само 6 пъти цената на Южен П"а"ток. Абе Гаден е ЕС.

В Европейският парламент има 100 души немски депутати и 10 български депутати и съвсем естествено немските депутати гласуват в "интерес" на българите, немците са идеалисти те хляб и сирене не щат!

По "братски" българите получиха във вид на подкрепа от "партньорите" по-малко пари от собствената си вноска в ЕС и НАТО, а гърците, кипърците, сърбите и украинците получиха милиарди!

Вързаха на гърба на българите един голям денк с камъни и му казаха, ти си "равноправен" състезавай се с нас ако ти стиска и можеш! И най-странното е че все пак успяваме пълзим със сетни сили, мъчим се но вървим напред! Прекланям се пред волята на българският народ!

деер

Господ да ги поживи! Толкова много проститутки и паразити щяха да убият, че ЕС ще спре да се развива на комунистически зомби на интернационала в полза на мафията.

Ееееее... Това не трябваше да го казвате. Сега ще се стресне Бареков и ще тръгне с танк на работа. Ужас!

Що така с тия добри момчета и момичета? Да не са направили нещо лошо на някого?

Прав е временният министър на българската войска,че трябва да се въоръжи армията ни до зъби и чейнета!Ако трябва народа трева ще яде,но трябва да сме готови да отговорим на агресията!

Принципно съм съгласен важно и необходимо е да имаме потенциал за отбрана, защото който не храни собствена армия храни чужда , но имам въпросче дали отчиташ и политическите тенденции в члена на НАТО - непотопяемият самолетоносач на САЩ - Турция?

Има едно радикално решение; всичкото ислям - вън от ЕС! Утре може да стане късно!

деер

Кой разбуни кошера на исляма ? Хората си живееха мирно и после еврейската мафия тръгна да ги нарежда в кафез и те да траят ли? Оставете ги да си живеят както си искат и всичко ще е наред, ама тогава хората в ЕС ще имат пари и свободно време и няма да робуват на кредитите.

я се сети защо и кога беше създаден Израел тъпанарино

Ейй, няма истински борци-терористи на тая Земя бе, ако имаше трябваше да ликвидират ръководство и част от състава на силовите и разознавателно структори по планетата, всички от финанс.-икономиеските картели, олигарси и подобни и т. н. ключови и важни поддържащи хора на Световния ред. Айде , крайно време е за истински тероризъм, не за плюнчовци , и психоолигофрени.

Западните демокрации-инкубатори на терористи! Ако от малката Белгия числото е 400, колко ли са от Англия,Франция, Германия??? Да не говорим за страната "с неограничените възможности"!!! Клетите араби- накрая ще се окаже , че сред джихадистите арабите служат само за преводачи и за ибрикчии!

Заплашват центъра на европейските ценности!Трябва да се обединим и да ги ударим всички заедно! Не трябва да оставяме Америка сама срещу злото!

Тогава да помогнем на "злото".

Ами, обединявай се и заминавай! Какво чакаш още?!

Как така да заминава той е американско отроче винаги му трябва някой друг да му върши работата защото самият той за нищо не става.

И ние трябва да ударим ЕК, но политически.

Някой - е човек с английско чувство за хумор, добър хумор, но труден за разбиране от не англичани! Ще се направя на интелигентен - ама че смешно - ХА! ХА! ХА!