Коментари - Плевнелиев: Не с армията, а с ценностите си е силна Европа | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Не с армията, а с ценностите си е силна Европа

Европейският съюз е уникален проект за мир, той има своята важна роля, още повече в трудни времена, каза днес в Гданск президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Не с армията, а с ценностите си е силна Европа | Днес.dir.bg

Коментари

кухо американско г.о.в.е.д.о

Да Плевнелиев не е някой мачо или диктатор, но това му е доброто. Опитва се да умиротвори побеснелите, завистливи, озлобени и психически разклатени българи и да ги насочи към креативност и труд.

Президентът като говори по военни въпроси,всъщност служил ли е в армията?Ако не е,редно е поне да изкара единичното обучение.

Да на ценностите на Европа заедно с православна Русия!Ама ти какво търсиш там?Продажно американско ..............(по избор).

Пумпалчо, пумпалчо, ходи да ги раказваш тия в МОЛ-а на онези, на които правиш хороскопи! Оръжието не се интересува от ценности!

Немските концлагери на смъртта европейска ценност ли са?

С Днем Победы!!!

ти не си човека, който ще каже кой съд какво е избил! Казваш силни думи, но не си живял тогава. Знаеш ли, че говориш глупости? Избрали сме те да представляваш, нас, народа, все пак!

Европейските ценности са тачени от всички даже и от смешни диктаторчета, като путкин - затова и дъщерите му живеят там, а не в собствената му кочина

не знам зашо,но този човек предизвиква много негативизъм в мен. не мога да го гледам!!! страшно много подронва авторитета на българя. станахме за смях с този роболепен човек

Най-големия проблем за простият човек е-неговата простотия!

Той не е виновен, че е неадекватен, той толкова си може, но тези наши драги сънародници, които гласуваха за него, тези българи, които първо забъркват кашите, а после почват да мрънкат, те са виновни пред нацията, макар че както казахме, никой не носи вина за психическите си недоимъци.Не ви ли е срам, бе българи, защото мене ме е срам.

Римската империя се разпада заради разврата и корупцията които подкопават самите устои на държавата с Европа ще стане същото ако не се промени.Мислещите хората в цяла Европа осъзнават колко лицемерни и корумпирани са техните елити и нямат желание нито да се сражават за тях нито да работят за тях.

симо

,,,К. Р. изби целият ЕЛИТ,,,.Като гледам днешният КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ЕЛИТ....как да не го избиеш.кого да оставиш ..Пеевски ,Василев,Каролев,Костов,Станишев,Доган и прочие и прочие.

вече всеки ден казва по някой бисер, не става ясно какво работи реално и с какво се занимава огромната му скъпо, платена администрация, поне да го бяха научили да говори правилно, а не да използва диалект и местното наречие на родния си край...

"Държавите от Централна и Източна Европа попаднаха от един режим във втори тоталитарен режим, ние ще дадем своята оценка за това", отбеляза Росен Плевнелиев. Само искам да му напомня на тоя комсомолец, да не реже клона на който е стъпил. Това, че си плюе в сурата си е негова работа, но искам да му напомня на тоя сульо, че по времето на тоя "тоталитарен" режим образованието от първи клас до университета включително беше безплатно и общо достъпно! Медицината, болниците, балнеолечението, санаториумите и др. бяха безплатни! Имаше индустрия, заводи, едро развито селско стопанство и работа за всички! Всеки можеше да работи и да се развива вобласт, в която пожелае. Сега не може да се каже същото и то е защото блюдолизци като него се обърнаха на 180 градуса и ни докараха до днешното дередже!

Моля, кажете ми ги тези ценности! Говорих с един индиец и той ми каза, че знае само една европейска ценност - Юнион карбайд в Бопал.

Юнион карбайд не е европейска, а американска "ценност"

Плевнелиев: Не с армията, а с гей дупе е силна Европа, взимайте пример от мен.

при един "обективен прочит на историята" какво ще остави след себе си това чудо от снимката?

Мисля, че на нашият президент и Бойко Борисов неможе да му затвори устата, да не бълва глупости.

Да, определено някой трябва да го почука по челото !

Прави ми впечатление че нашия президент пуска все по-велики мисли. Направо ме поразява напоследък. До скоро само си четеше написаното.

не мога да се стърпя да попитам защо не ги цитирате тези ценности,знаем за 10 божи заповеди,всеки ще ги каже наизуст,но какво е това европейски ценности,колко са 10,100,назовете ги тези европейски ценности та и ние да ги знаем.Европейски ценности та европейски ценности.А къде са българските ценности.

няма такъв ,,президент,,(изобщо кому е нужен).От къде го извадиха това недоразумение,обогатило се благодарение на червените-да изнася работна ръка на безценица в Германия и да прибира милионите.Продажник

Тоя освен ,че резили държавата и най-вече ГЕРБ няма мозък да се отегли достойно .Спешно Борисов трябва да му намери двойник ,но с повече мозък ,а този да го заключат в някоя лудница. Няма как ,да обесним на международната обшност ,каква грешка е допуснала България .

цветанъ цветановъ.... кода е 3070

пак не си в час - вчера шефа ти, Юнкер, каза, че Европа има нужда от своя армия. Внимавай, че идват избори.

bira_more

Така е г-н Президент. За какво е армия на ЕС като си има Кончита? А и всяка армия ще бъде изключително мотивирана като знае че ще защитава Кончита. Какво по добро от това да защитаваш правата на хора като Кончита или пък Азис?

someone

тези думи са мъдри, между другото. само че идва една мюсюлманска вълна, която мрази тези ценности и няма да се церемони.

Хайде тогава след тези ценни думи, да отиде утре в Москва и да почете наистина тези които победиха фашизма, а не да подкрепя тези, които на всяка цена и с долни средства изопачават историята. Ако не го направи просто няма нужда да се дрънка и да се участва в нищо не значещи въздухарски конференции.

...а, нееее!... да харчи народни пари, сакън!.... само требе да си спомни, или да му се припомни, баща му с какви пари го е изгледал и ако сега го слуша - не се ли обръща в гроба.... кода е 55

този болен човек си позволява да равнява днешна европа с Европа каквато искаха да я направят ДеГол, Аденауер,Шуман,Брант,Митеран.Но забравя едно че те всичките не бяха купени от САЩ.Те измряха и след тях новите европейски политици с корумпирани мозъци,се опитват да направят Европа 52 щат на америка.Би ли ни казал кои са тези ценности на Европа,които от България на 35 място в света по производство на промишлено производство ,в момента сме и след повечето африкански държави,кои ценности издигнаха Шенген,кои ценности доведоха 60 % от българите да живеят на прага на бедността.Кои саценностите които ни обричат да водим това жалко съществувание и в минимум следващите 20-30 години.Благодирим за тези ценноисти на Европа.

Мда...като призката че не е размера а как го ползваш...най често срещаната приказка на хора с малки пи*ки :)

Абе простак ти ли говориш за ценности,срамувам се че съм българка заради теб смешник такъв недодялан.Направо ми се повръща от теб.

жалък мижитурко и смешник

Този е откровен антибългарин.

Абе кога са президентските избори, че вече немам търпение този да го смениме.... достатъчно простотии сътвори, ще има много какво да се поправя след него.

че човек, който няма никакви ценности, който е лъжец, крадец, политическа мижитурка, американско мекере, национален предател, офшорко и продажник, може да има истински критерии относно това кое е ценност, и кое не е ценност. Този няма право да говори от името на българите, защото сам се делегитимира като президент и се прояви като българомразец, та камо ли от името на Европа.

Е този живее в друго измерение, подвластно на психиатрите. За какви ценности говориш: акушерка пребива бебе, народа гладен и озлобен, мнозинството работи да си плати топлото и водата, корупция навсякъде, тарикатите фалират банките недоволните ги пребиват и.т.н. С една дума всичко в лай.а, а Роската целия в бяло.

Имам остра нетърпимост към изказванията на Плевнелиев, зад всяко негово изказване прозира жалък опит да се подмаже някому.

Като чета тук и разбирам за какво още служи интернета - за изпускане на парата при напрежение в обществото, да не се правят демонстрации по улиците и продажните политици да могат необезпокоявани да трупат ,,ценности,, в банковите си сметки.

И това го казва човека главнокомандващ, който няма други ценности освен офшорките.

Ценностите на Европа в много случаи от историята са включвали унищожаване на българите, разкъсване териториите ни или просто потъпкването ни , за да не се допусне да станем велика сила в Европа. Доколкото са успели, винаги е било с помощта на такива папагали и продажници.

Като дойдат джихадите - първо твоите ценности да наръбят!

Европа--"на гол задник- чифте пищови"!?!?? и Плевнята с неговите ценности НЕ ЩЕ да УВАЖИ близо 40 000 жертви на българите през ВСв. В??? И се "пише" Президент-кукла!!

в сащ има 6 президента ибити,в булгария този охлиов трябва да е пурвият.този е помияр.

Абсолютно прав е Росен за това и мислещите хора винаги го подкрепят. Другите гласуват според кебапчето без да знаят даже за КОЙ. Справедливо е живота да се отнася към тях като към псета.

кaто тебе го подкрепят и стaдо безмозъчни овце !

Догодина са президентските избори и ще се разбере колко Роско сламата е бил прав.

ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!

Оставка! Аз гласувам за сваляне на президентските му функции. Тоя представлява само себе си!

Ние се наслаждаваме на тези '' ВЕЛИКИ ЦЕННОСТИ '' от 2007 г. насам !!! И какво точно се случи гн. президентчо - Какво точно остана от България след като се появихте вие с ценностите ????!!!!!! Защо не си направите труда да попитате : Семействата с малките деца , възрастните хора , пострадалите от бетствия ( които м/у другото са плод на масовото изсичане на гори , КОЕТО пък е полод именно на вашите ценности ) , студентите дето бягат през глава за чужбина , безработните и т.н и т.н. ????!!!!

му каже да спре да се излага? "Коректен подход", какво е това бе мижитурко? Каквото ти продиктуват "отгоре" ли? Така ли те учеше баща ти номенклатурчика от БКП?

Коментари - Плевнелиев: Не с армията, а с ценностите си е силна Европа | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Не с армията, а с ценностите си е силна Европа

Европейският съюз е уникален проект за мир, той има своята важна роля, още повече в трудни времена, каза днес в Гданск президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Не с армията, а с ценностите си е силна Европа | Днес.dir.bg

Коментари

кухо американско г.о.в.е.д.о

Да Плевнелиев не е някой мачо или диктатор, но това му е доброто. Опитва се да умиротвори побеснелите, завистливи, озлобени и психически разклатени българи и да ги насочи към креативност и труд.

Президентът като говори по военни въпроси,всъщност служил ли е в армията?Ако не е,редно е поне да изкара единичното обучение.

Да на ценностите на Европа заедно с православна Русия!Ама ти какво търсиш там?Продажно американско ..............(по избор).

Пумпалчо, пумпалчо, ходи да ги раказваш тия в МОЛ-а на онези, на които правиш хороскопи! Оръжието не се интересува от ценности!

Немските концлагери на смъртта европейска ценност ли са?

С Днем Победы!!!

ти не си човека, който ще каже кой съд какво е избил! Казваш силни думи, но не си живял тогава. Знаеш ли, че говориш глупости? Избрали сме те да представляваш, нас, народа, все пак!

Европейските ценности са тачени от всички даже и от смешни диктаторчета, като путкин - затова и дъщерите му живеят там, а не в собствената му кочина

не знам зашо,но този човек предизвиква много негативизъм в мен. не мога да го гледам!!! страшно много подронва авторитета на българя. станахме за смях с този роболепен човек

Най-големия проблем за простият човек е-неговата простотия!

Той не е виновен, че е неадекватен, той толкова си може, но тези наши драги сънародници, които гласуваха за него, тези българи, които първо забъркват кашите, а после почват да мрънкат, те са виновни пред нацията, макар че както казахме, никой не носи вина за психическите си недоимъци.Не ви ли е срам, бе българи, защото мене ме е срам.

Римската империя се разпада заради разврата и корупцията които подкопават самите устои на държавата с Европа ще стане същото ако не се промени.Мислещите хората в цяла Европа осъзнават колко лицемерни и корумпирани са техните елити и нямат желание нито да се сражават за тях нито да работят за тях.

симо

,,,К. Р. изби целият ЕЛИТ,,,.Като гледам днешният КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ЕЛИТ....как да не го избиеш.кого да оставиш ..Пеевски ,Василев,Каролев,Костов,Станишев,Доган и прочие и прочие.

вече всеки ден казва по някой бисер, не става ясно какво работи реално и с какво се занимава огромната му скъпо, платена администрация, поне да го бяха научили да говори правилно, а не да използва диалект и местното наречие на родния си край...

"Държавите от Централна и Източна Европа попаднаха от един режим във втори тоталитарен режим, ние ще дадем своята оценка за това", отбеляза Росен Плевнелиев. Само искам да му напомня на тоя комсомолец, да не реже клона на който е стъпил. Това, че си плюе в сурата си е негова работа, но искам да му напомня на тоя сульо, че по времето на тоя "тоталитарен" режим образованието от първи клас до университета включително беше безплатно и общо достъпно! Медицината, болниците, балнеолечението, санаториумите и др. бяха безплатни! Имаше индустрия, заводи, едро развито селско стопанство и работа за всички! Всеки можеше да работи и да се развива вобласт, в която пожелае. Сега не може да се каже същото и то е защото блюдолизци като него се обърнаха на 180 градуса и ни докараха до днешното дередже!

Моля, кажете ми ги тези ценности! Говорих с един индиец и той ми каза, че знае само една европейска ценност - Юнион карбайд в Бопал.

Юнион карбайд не е европейска, а американска "ценност"

Плевнелиев: Не с армията, а с гей дупе е силна Европа, взимайте пример от мен.

при един "обективен прочит на историята" какво ще остави след себе си това чудо от снимката?

Мисля, че на нашият президент и Бойко Борисов неможе да му затвори устата, да не бълва глупости.

Да, определено някой трябва да го почука по челото !

Прави ми впечатление че нашия президент пуска все по-велики мисли. Направо ме поразява напоследък. До скоро само си четеше написаното.

не мога да се стърпя да попитам защо не ги цитирате тези ценности,знаем за 10 божи заповеди,всеки ще ги каже наизуст,но какво е това европейски ценности,колко са 10,100,назовете ги тези европейски ценности та и ние да ги знаем.Европейски ценности та европейски ценности.А къде са българските ценности.

няма такъв ,,президент,,(изобщо кому е нужен).От къде го извадиха това недоразумение,обогатило се благодарение на червените-да изнася работна ръка на безценица в Германия и да прибира милионите.Продажник

Тоя освен ,че резили държавата и най-вече ГЕРБ няма мозък да се отегли достойно .Спешно Борисов трябва да му намери двойник ,но с повече мозък ,а този да го заключат в някоя лудница. Няма как ,да обесним на международната обшност ,каква грешка е допуснала България .

цветанъ цветановъ.... кода е 3070

пак не си в час - вчера шефа ти, Юнкер, каза, че Европа има нужда от своя армия. Внимавай, че идват избори.

bira_more

Така е г-н Президент. За какво е армия на ЕС като си има Кончита? А и всяка армия ще бъде изключително мотивирана като знае че ще защитава Кончита. Какво по добро от това да защитаваш правата на хора като Кончита или пък Азис?

someone

тези думи са мъдри, между другото. само че идва една мюсюлманска вълна, която мрази тези ценности и няма да се церемони.

Хайде тогава след тези ценни думи, да отиде утре в Москва и да почете наистина тези които победиха фашизма, а не да подкрепя тези, които на всяка цена и с долни средства изопачават историята. Ако не го направи просто няма нужда да се дрънка и да се участва в нищо не значещи въздухарски конференции.

...а, нееее!... да харчи народни пари, сакън!.... само требе да си спомни, или да му се припомни, баща му с какви пари го е изгледал и ако сега го слуша - не се ли обръща в гроба.... кода е 55

този болен човек си позволява да равнява днешна европа с Европа каквато искаха да я направят ДеГол, Аденауер,Шуман,Брант,Митеран.Но забравя едно че те всичките не бяха купени от САЩ.Те измряха и след тях новите европейски политици с корумпирани мозъци,се опитват да направят Европа 52 щат на америка.Би ли ни казал кои са тези ценности на Европа,които от България на 35 място в света по производство на промишлено производство ,в момента сме и след повечето африкански държави,кои ценности издигнаха Шенген,кои ценности доведоха 60 % от българите да живеят на прага на бедността.Кои саценностите които ни обричат да водим това жалко съществувание и в минимум следващите 20-30 години.Благодирим за тези ценноисти на Европа.

Мда...като призката че не е размера а как го ползваш...най често срещаната приказка на хора с малки пи*ки :)

Абе простак ти ли говориш за ценности,срамувам се че съм българка заради теб смешник такъв недодялан.Направо ми се повръща от теб.

жалък мижитурко и смешник

Този е откровен антибългарин.

Абе кога са президентските избори, че вече немам търпение този да го смениме.... достатъчно простотии сътвори, ще има много какво да се поправя след него.

че човек, който няма никакви ценности, който е лъжец, крадец, политическа мижитурка, американско мекере, национален предател, офшорко и продажник, може да има истински критерии относно това кое е ценност, и кое не е ценност. Този няма право да говори от името на българите, защото сам се делегитимира като президент и се прояви като българомразец, та камо ли от името на Европа.

Е този живее в друго измерение, подвластно на психиатрите. За какви ценности говориш: акушерка пребива бебе, народа гладен и озлобен, мнозинството работи да си плати топлото и водата, корупция навсякъде, тарикатите фалират банките недоволните ги пребиват и.т.н. С една дума всичко в лай.а, а Роската целия в бяло.

Имам остра нетърпимост към изказванията на Плевнелиев, зад всяко негово изказване прозира жалък опит да се подмаже някому.

Като чета тук и разбирам за какво още служи интернета - за изпускане на парата при напрежение в обществото, да не се правят демонстрации по улиците и продажните политици да могат необезпокоявани да трупат ,,ценности,, в банковите си сметки.

И това го казва човека главнокомандващ, който няма други ценности освен офшорките.

Ценностите на Европа в много случаи от историята са включвали унищожаване на българите, разкъсване териториите ни или просто потъпкването ни , за да не се допусне да станем велика сила в Европа. Доколкото са успели, винаги е било с помощта на такива папагали и продажници.

Като дойдат джихадите - първо твоите ценности да наръбят!

Европа--"на гол задник- чифте пищови"!?!?? и Плевнята с неговите ценности НЕ ЩЕ да УВАЖИ близо 40 000 жертви на българите през ВСв. В??? И се "пише" Президент-кукла!!

в сащ има 6 президента ибити,в булгария този охлиов трябва да е пурвият.този е помияр.

Абсолютно прав е Росен за това и мислещите хора винаги го подкрепят. Другите гласуват според кебапчето без да знаят даже за КОЙ. Справедливо е живота да се отнася към тях като към псета.

кaто тебе го подкрепят и стaдо безмозъчни овце !

Догодина са президентските избори и ще се разбере колко Роско сламата е бил прав.

ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!

Оставка! Аз гласувам за сваляне на президентските му функции. Тоя представлява само себе си!

Ние се наслаждаваме на тези '' ВЕЛИКИ ЦЕННОСТИ '' от 2007 г. насам !!! И какво точно се случи гн. президентчо - Какво точно остана от България след като се появихте вие с ценностите ????!!!!!! Защо не си направите труда да попитате : Семействата с малките деца , възрастните хора , пострадалите от бетствия ( които м/у другото са плод на масовото изсичане на гори , КОЕТО пък е полод именно на вашите ценности ) , студентите дето бягат през глава за чужбина , безработните и т.н и т.н. ????!!!!

му каже да спре да се излага? "Коректен подход", какво е това бе мижитурко? Каквото ти продиктуват "отгоре" ли? Така ли те учеше баща ти номенклатурчика от БКП?